icon

SOUTĚŽ o kosmetiku HiPP

lidka_hipp
30. okt 2015

Mám tu deset krásných kosmetických balíčků HiPP s BIO mandlovým olejem 🙂 Čekají tu na vás! Napište, podle čeho jste vybíraly kosmetiku pro své miminko. Co pro vás bylo důležité při výběru? Daly jste na zkušenosti jiných maminek? Používáte kosmetiku, se kterou jste se setkali už v porodnici? Všechno mě zajímá 🙂 Deset vybraných odpovědí odměníme kosmetickým balíčkem.

V HiPP víme, že citlivá dětská pokožka si zaslouží jen tu nejjemnější péči, a proto jsme vytvořili kosmetiku s BIO mandlovým olejem. Mandlový olej má již po staletí prokázané účinky v kosmetice a je dlouhou dobu známý svými blahodárnými účinky na pokožku. Osvědčil se v péči o citlivou pokožku miminek, protože je mimořádně dobře snášen suchou pokožkou a je doporučován na promazání pokožky. Mandlový olej je neuvěřitelně jemný a nedráždivý. Více o naší kosmetice s BIO mandlovým olejem najdete na: http://www.hipp.sk/kozmetika/

SOUTĚŽ o kosmetiku HiPP
anny1984
1. nov 2015

Moje deti našťastie nemajú žiadne kožné problémy, tak skutočne nemusím detskú kozmetiku nejako zvlášť vyberať. Počas tých rokov čo som mamou som vyskúšala viac druhov a najviac som vyberala asi podľa vône. Samozrejme zohrávali úlohu aj iné kritériá ako napr. pri telovom mlieku, aby bol ľahkoroztierateľnej konzistencie a tiež dobre sa dávkoval (super sú balenia s pumpičkou) alebo tiež ekonomické balenia, tie asi najviac kupujem, keďže mám už 2 deti. Od Hipp som ešte nevyskúšala vlhčené obrúsky. Tie by ste mi mohli poslať 😀

nikenzi
1. nov 2015

Kozmetiku som vyberala podľa skusenosti ktoré som nadobudla v práci - som sestrička. A samozrejme som sa aj radila v skupinke z mamickami ktoré mali rovnaky termin porodu tu na MK.

ludka140281
1. nov 2015

pri 1.vom výbere detskej kozmetiky u mna zabrali referencie mamičiek,potom kvalita,cena,Z hipp sme na odporučanie v lekárni kupovali kremik na zapareniny a vlhčené obrusky,,,Aj ked su deti už vačšie,doma aj teraz tieto dva vyrobky nesmu chýbat 🙂

trudy1717
1. nov 2015

Ked sa moja dcerka narodila kupala som ju do pol roka v repikovom caji .... jej pokožka bola zapat 🙂 bola to krásny a neprekonatelny pocit citit na malickom babatku nádherne jemnu pokožku . Pri výbere kozmetiky som myslela hlavne nato aby som udržala jej pokožku zdravu a hebku ako doposial. Stála som pred plným regálom výrobkov a ani sama neviem asi skor intuívne som kupila kupaciu penu kačičku HIPP . Bola to najlepšia voľba . Moja rebeka má hebučku pokožku dodnes .... 🙂 Na kozmetiku Hipp nedám dopustit :-*

agataaghova
2. nov 2015

My sme skúsili od Nivey až po La Roche. Nakoniec nás presvedčila značka Hipp svojou kvalitou, zložením a prijateľnými cenami. Osvedčila sa hlavne kačička, stále si musíme umývať ručičky. 🙂

alenka008
2. nov 2015

Kozmetiuku ale aj stravu pre deti vyberam v bio kvalite. Kozmetika musi byt bez akychkolvek chemických prísad, parabénov, farbiv a podobne. HIP je jedna z nasich oblubenych znaciek.

mukesina
2. nov 2015

Pri prvej dcérke som natrafila na značku Hipp. Bola som s ňou veľmi spokojná. Pri druhej som automaticky kupila Hipp.kamosky sa má pýtali aká je najlepšia kozmetika pre bábätko ja Hipp, odporučila som ich a sú veľmi spokojne.pokožka je jemná. Používame ju aj s manželom 😉

iwuska1401
2. nov 2015

ked sa mala narodila vyskusali sme toho viac a kdeze mala mala suchu pokozku vela nam toho nevyhovovalo no najviac nam pomohla samozrejme kozmetika hipp stou sme mali skusenosti z porodnice straaaaaasne krasne vonala mala po nej aj sme pri nej ostali 😀 no a samozrejme ze druha co nam zabrala a osvecila sa je bupy tak stredame tiedo dve znacky nech je vsetko ako ma byt 😀

zuzanitaina40
2. nov 2015

my sme vyberali podla zlozenia, nic ine nas ani nezaujimalo, urcite kozmetiku bez parabenov a inych skodlivych latok🙂

lovetoken
2. nov 2015

inu kozmetiku som nepouzivala, ani sa nechystam menit, ani si už presne nepamatám kedy som k nej prisla, ale asi pri prvom nákupe výbavičky pred narodením (bola akcia v drogérii) a hned po narodení som balik kozmetiky vyhrala aj tu na koniku 🙂 nesmierne potešil 🙂 teraz pri 2 tehotenstve som si hiip olej na strie kupila aj pre seba 🙂 a vysledku vás informujem ale až o cca 4 mesiace 🙂 😝

vevuska111
2. nov 2015

na odporúčanie kamarátky a žien tuto na MK som už počas tehotenstva kuovala vaše vyrobky pre malu,mame už jeden rok a používam ju doteraz,hlavne kremik na zapareninky,je užasný 🙂 a vaš olejček som si natierala na tehotenske bruško od začiatku a nemam ani jednu striu 🙂

pipinka4
2. nov 2015

@lidka_hipp my od zaciatku pouzivame kozmetiku hipp. Do novorodeneckeho balicka od kamosky sme dostali nejake vyrobky hipp a tak sme skusili kedze som si nebola ista. A presvedcila ma na 100% . pouzivame ju cela rodina 🙂 lebo nielen ze krasne vonia a pokozka je po nej neuveritelne jemna a vlacna ale ja trpim aj psoriazou a tato kozmetika je na nu ako vysita.nevysusuje co je pri tejto chorobe zaklad. Cize u nas by sa veru dlho balicek neohrial kedze hipp kozmetiku pouzivame uz velmi velmi dlho 🙂. Cize vdaka mojej skvelej kamaratke som nasla uzastnu kozmetiku nielen pre nas pokladik ale aj pre nas rodicov. Takze Vam patri jedno velke Dakujem 🙂 za celu nasu rodinku.

sirep
2. nov 2015

Keď sme prišli domov z pôrodnice, veľmi dlho sme sa potýkali u jedného z dvojičiek, u Oliverka, s rôznymi suchými fľakmi, ktoré vyzerali ako ekzém. Chlapci sa narodili o mesiac skôr, a u Oliverka prepukla dosť silná žltačka. Za tých 12 dní, ktoré sme strávili na novorodeneckom oddelení, nás sestričky ožarovali pod lampou niekoľko krát, na chvíľu bilirubín klesol, a potom zase "vyletel" hore. Suché fľaky na koži sme ešte veľmi dlho natierali rôznymi olejčekmi a mastičkami, ale hlavne takými, ktoré boli na predpis, odporúčané lekárom. Aj po vyliečení pokožky stále natierame len overenými prípravkami prípadne ak skúšame nové, tak len také, ktoré majú overené známe resp. kamarátky na vlastných deťoch.

soncita
2. nov 2015

Kedže kozmetika Hipp patrí k cenovo vyšším, v regáli som ju priznám sa obchádzala. Ak by sa nám pošťastilo a mohli kozmetiku vyskúšať, veľmi by sme sa potešili. 🙂

sofiasuf
2. nov 2015

kozmetiku pre moje dieta som vyberala tak, aby bola jemna, vonava a robila dobre pokozke mojho dietatka. vyskusali sme rozne znacky, medzi nimi aj HIPP. zacali sme pridavkom do kupela a jeho krasna vona a jemna pokozka nasho babatka nas presvedcila o tom, ze sme sa rozhodli spravne. a teda doteraz ju, s mensimi prestavkami, pouzivame. vyskusali sme aj krem do chladneho pocasia a tiez sme spokojni. 🙂

1masaamedved
2. nov 2015

Náš drobček má pokožku so sklonom k vysúšaniu, má to po mne. Všade sa píše, že dieťa nepotrebuje žiadnu kozmetiku, no my ju potrebujeme. Neviem si predstaviť, že malú by som nenakrémovala, pokožku jej natieram niekedy 2 - 3 za deň, niekedy keď vidím, že má pokožku OK, tak pár dní nenatieram. Takže na kozmetiku si dávam veľký pozor a kupujem len kvalitné produkty. Priznám sa, že pred pôrodom som kozmetiku HIPP nepoznala, v pôrodnici som sa pýtala čím kúpu detičky, že tak krásne voňajú. Odpoveď bola HIPP emoticon pri najbližšej návšteve drogérie som hneď kúpila pár produktov. Vyskúšali sme už toto: kačičku, vlhčené utierky, krémik na zadoček a peťové mliečko. Aj napriek tomu, že malá ma citlivejšiu pokožku, tak na túto kozmetiku nebola žiadna zlá reakcia, práve naopak, čo som teda rada. Určite môžem odporúčať, za nás veľká spokojnosť.

jarmich2704
2. nov 2015

dobry vecer,
ja som kupila do porodnice znacku johnson.
Malá sa mi po tejto kozmetike vyhádzala a skončili sme u kožnej lekarky:((

Potom sme skušali iné značky a nakoniec sme používali Hipp-to vyhovovalo zložením,príjemne vonalo.
Som s touto značkou spokojna a používame dodnes.

janik922
2. nov 2015

Kozmetiku HIPP mi odporučila sestra-som s ňou spokojná, takže som ani žiadnu inú neskúšala. Veľmi dobre vonia-ani príliš, ani málo. Neštípe v očkách a vydrží veeeeľmi dlho. Napr.300 ml sprchovací šampón na telo a vlásky nám vydržal rok 😀

maryon1
3. nov 2015

Obe moje dcérky majú veľmi citlivú pokožku, už pri prvej som zistila, že Hipp je kozmetika, ktorá jej vyhovuje, nedráždi ju,
mladšia zbožňuje kúpanie, šampón na telo a vlásky jej nedráždi očká, krásne pení, tak je vždy večerné kúpanie pre ňu jedno veľké dobrodružstvo 😵 aj pre maminu potom - keď treba poupratovať 😀

jabucko
3. nov 2015

Ja ako alergik S citlivou pokožkou som obzvlášť obozretna na kozmetické prípravky. Používame zatiaľ len nevyhnutný základ. Kremik na ritku, olivový olej na premastenie. Iné zatiaľ nič. Úprimne, trochu sa bojím niečo začať, aby nevyvolalo alergickú reakciu.

tatka80
3. nov 2015

Kozmetiku značky Hipp používam rada ako pre svoju dcéru tak aj pre seba, preto, lebo má v porovnaní s konkurečnými značkami najprijateľnejšie a najčistejšie zloženie. Vždy sa riadim a vyberám podľa zloženia. Je dosť smutné, že iné "veľké" značky detskej kozmetiky (ale aj kozmetiky pre dospelých) používajú naďalej lacné chemické a hlavne zdraviu škodlivé látky.
Verím, že značka Hipp pôjde naďalej v šľapajách kvality, ktorú spotrebitelia určite ocenia 🙂

l3nk4
3. nov 2015

S kozmetikou HIPP som sa stretla prvy krat v porodnici kde sme dostavali balicek so vzorkami. Moj syncek ma dost suchu pokozku takze som vyskusala olejcek a ten je uplne perfektny. Maly ma po nom uplne hladku pokozku a prekrasne vonia. Nakoniec som nakupila celu kozmetiku a som jej verna az doteraz. Dokonca pouzivam aj ja 🙂

baluderi
3. nov 2015

Na začiatku som bola presvedčená,že žiadnu kozmetiku nebudeme potrebovať. No po príchode domou sme usúdili,že predsa len niečo,bude nutné a potrebné. Začali sme JOHNSON BABY- vôňa žiadna aj sucha pokožka ostávala, NIVEA -vôňa v celku fajn, pokožka už lepšia. No, ale aj tak som nebola spokojná, tak som si povedala,že do tretice to musí vyjsť a ono to vyšlo je to kozmetika značky HIPP- je úplne fantastická- vôňa, pokožka ,našli sme čo sme hľadali.

ninmar14
4. nov 2015

ja som kozmetiku vyberala hlavne podľa zloženia a takisto aj podľa recenzií, vedela som presne značky ktoré nechcem, lebo my ich niektoré maminky neodporúčali a takisto aj ja som mala nejaké zlé skúsenosti takže j som sa rozhodla pre Hipp, ktorý vlastne používame úplne od narodenia a môžem povedať, že som naozaj maximálne spokojná, kozmetika nie je velmi výrazne parfemovaná,pretože to by mi vadilo, pokožka je po kúpeli jemná, vlásky majú pekný lesk a pokožka je jemnučká...takže opäť musím povedať že maximálna spokojnosť a určite tejto značke zostávame ďalej verní 🙂

marekahenrieta
4. nov 2015

Túto kozmetiku sme používali od začiatku, ako sa nám narodil maličký, dostali sme ju ako darček a vyhovuje nám doteraz a to už mame skoro 4 rocky, a to ju sem tam použijem i ja, dúfam, ze druhému drobcovi, ktorý príde čoskoro na svet, bude tiež vyhovovať 🙂

strihalka
4. nov 2015

Prvykrat jsem s Hipp stretla kdyz jsem cekala prvou dcerku Viki...darcekovou tasku, kterou jsem dostala od kamaradky z Berna obsahovala aj mimo ine telove mleko a telovy sprchovy gel ....ta vune bola uzasna.....dlho dlho jsem emla pcit ze vzdy po okupani mam doma stale novorozenatko.......U nas je kosmetika Hipp na prvem msite....od oleje, reloveho sprchoveho gelu, samponu, mydla na ruky v kacke, velka rodinna pena do kupele....vlhcene ubrousky....🙂 Len raz sjem vam bola neverna......ale neoplatilo se to, sprchovy gel jsem vylila do umyvalda a rychel utikala koupit Hipp🙂

eleonora86
4. nov 2015

Pre kozmetiku HIPP som sa rozhodla podla vlastneho zvazenia.Na trhu je mimoriadne vela vyrobkov, ktore lakaju svojou cenou, design-om atd...Ja som hladala nieco, co je baby friendly a pre detsku pokozku to najlepsie, nieco co neobsahuje alkohol, parabeny a dalsie skodlive latky pre tenku a jemnu detsku pokozku.A rozhodla som sa spravne.Dodnes pouzivame produkty HIPP, tie nam najviac vyhovuju a nemienime sa ich vzdat 🙂

2kocka7
4. nov 2015

My sme veľmi na výber nemali... Maličký má atopický ekzém, tak sme používali len to od lekárky... Opäť máme suchú pokožku, tak teraz sa rozhoduje, že čo kúpiť :/

cisi
5. nov 2015

My sme s kozmetikou veru moc neexperimentovali..kedze ja mam atopicky ekzem a bolo mi viac jak jasne ze ho bude mat aj moja dcerka (co sa aj potvrdilo) nemohla som si dovolit skusat na nej veskere znacky...takze som sa riadila podla seba...co neublizilo mne nemalo.by ani jej ..mozno sa budete chytat za hlavu ale ja som jej do kupela pridavala olivovy olej aby nemala suchu pokozku a takto sme fungovali niekolko mesiacov...potom som dostala mydlo hipp aj ked popravde poviem este bolo par tyzdnov odlozeme v sufliku, pretoze krasne vonalo a kedze ja som povedala ze ziadne take brecky ktore vonaju malej nedam tak som aj urobila...no potom.mi.to.nedalo povedala som.si ze skusim..samozrejme uz som nachystala veskere maste ze ked sa vyhadze rychla zachrana ponatieram 🙂 a kedze sme skusili a neudialo sa nic tak ho pouzivame do dnes...a dokonca ho pouzivam.aj ja 🙂 poviem vam ten olivovy olej mi uz tak smrdel ze.sa mi.zneho chcelo vracat 🙂 takze mala.mi uz krasne vonia a po kupani pouzivame krem na ekzem ktory ja pouzivam od malinka 🙂

leeenka
5. nov 2015

Pri vybere kozmetiky som sa riadila tym ze chcem nieco bio s krásnou vôňou. Hipp používame od narodenia. Minule sa nam minul samponik a tak sme skúsili inu značku no maličká mala hrozne lupiny a tak sme sa k hipp okamzite vrátili. Urcite budeme tuto značku pouzivat aj pri treťom babatku, ktore k nám zavíta uz v marci 🙂