icon

SOUTĚŽ o nové ubrousky HiPP ULTRA SENSITIVE

lidka_hipp
31. okt 2015

Nevím, jak pro vás, ale pro mě jsou vlhčené ubrousky zásadním vynálezem lidstva 🙂 Moje Anička sice už chodí do školy, ale já mám vždy v kabelce malé balení vlhčených ubrousků HiPP s výtažkem z BIO mandlového oleje. Hodí se mi opravdu často 😀 Věřím, že i vy berete vlhčené ubrousky jako něco moc užitečného, a tak tu pro vás mám soutěž o OPRAVDU VELKÝ BALÍK našich nových Čistících vlhčených ubrousků HiPP. Stačí napsat, k čemu všemu jste kdy ubrousky použily a pět nejvtipnějších odpovědí se může těšit na balík 🙂 V každém z pěti balíků budou celkem 3 velké balení (4x56) našich Čistících ubrousků HiPP ULTRA SENSITIVE, tedy dohromady 672 jednotlivých kusů ubrousků.

Pro velmi citlivou pokožku miminek jsme vytvořili nové HiPP Čistící vlhčené ubrousky ULTRA SENSITIVE s jemnými vlákny, které umožňují mimořádně šetrné očištění pokožky. Ubrousky jsou napuštěny jemným pleťovým mlékem, které obsahuje výtažek z BIO mandlí. Jsou proto vhodné už od narození. Hodí se i na ošetření pokožky se sklonem k alergiím a atopické dermatitidě, protože nejsou parfémované, neobsahují éterické oleje, mýdlo, barviva, parabeny a ani složky živočišného původu. Mají neutrální pH a nejsou běleny chlórem. Více: http://goo.gl/RgvQwy

SOUTĚŽ o nové ubrousky HiPP ULTRA SENSITIVE
prada11
31. okt 2015

Dobrý deň Lidka. U nás obrusky pouzivame všade kde sa len dá. V prvom rade na prdku našej hviezdicky ale aj na utretie stolu, palubnej dosky v aute či u doktora, ku kterému chodím ja. Pre istotu ich máme aj na toalete. Proste všade po ruke. 😉

macopka
31. okt 2015

My tiez pouzivame obrusky na vsetko - na dietatko, v aute, na nabytok, okna a zrkadla, najnovsie na umyvanie WC a ked sme boli teraz na cintorine, tak velmi dobre sa s nimi umyli pomniky 🙂🙂🙂 takze vsestranne vyuzitie, tak by sa nam ozaj take balenie zislo 🙂

babatko88
31. okt 2015

No, tak toto ukážem mužovi, že nie som šialená ako on hovorí. 😀 U nás nájdete vlhčené obrúsky tiež všade, či je to kúpelka, spálňa, detská izba, dokonca aj v aute a v každej kabelke. A onedlho budeme používať ešte viac, keď sa nám narodí štuplík. To budú už fakt všade. 😎

magdicka111
31. okt 2015

U nas su sikovnym pomocnikom a spolocnikom na cestach velkych aj malych vyletoch. V domacnosti nechybaju v kabelke ani v praci. A v neposlednom rade ich pouzivame aj na to na co povodne vznikli t.j. pre najmensich. 😀

nikinka1111
31. okt 2015

no v prvom rade na dieťa ale keď treba súrne očistiť topánky tak sú super 🙂. dámske lodičky sa krásne lesknú 🙂

haidi
31. okt 2015

okrem toho na co su vlhcene obrusky urcene na detsku pokozku ,cistiace obrusky velmi rada vyuzivam a mam ich vzdy v kabelke pre pripad potreby,ako je napriklad ked sa ponahlam z domu a zistim ,ze topanky nie su zrovna najcistejsie tak servitky su super pomocnikom 🙂 a taktiez vzdy posluzia aj ked mame v aute zaprasenu palubnu dosku ,alebo ked sa prihodi daka nehoda a ostane mi flak na obleceni tak obruskom ho vycistim 🙂

katka2602
31. okt 2015

V nasej domacnosti s dvojrocnou dcerkou vyuzivame vlhcene utierky na vsetko 🙂 tvaricku, rucky, zadocek, auticka, nabytok aj zem 🙂 najnovsie s nimi utierame aj palubovku v aute.

eruuuska
31. okt 2015

no u nas bolo najvtipnejsie pouzitie utierok, asi ked sme boli vonku a maly chcel papat, tak som mu davala a samozrejme sa pred nim usadila nasa fenka, ved sa jej moze zadarit nieco dobre do bruska, v tom si maly kychol a ano vsetko bolo na psovi, ten pohlad stal za to, takze sme pekne zobrali vlhcene utierky a umyli nimi psa a po dopapani maleho aby si nic nemohli vycitat 😀

jarnicka
31. okt 2015

Vlhcena utierka musi byt
bez nej si neviem zivot predstavit.
Ked sa nieco znecisti ci rozleje
aj male dieta vie co robit ma utierkami HIPP
vsetko do poriadku da.
Mamicky ties su pripravene
Ked utierky v kabelke maju zbalene.
Preto sa veeelmi potesim
Ked nieco z HIPP OBDRZIM. 😀

8simonka8
31. okt 2015

co si budeme klamat- vlhcene obrusky niekedy nahradia sprchu 😉😌 neraz ked som prisla domov po 12 hodinovej smene a tam necakana odstavka vody, boli ako dar z nebies 🙏🏻😃 pazusky, odlicenie, opotene nohy a vlastne cele telo boli spasene len vdaka nim ☺️ skoda ze nevedia umyt vlasy ....

minulin
31. okt 2015

Vlhcene su u nas vsade 🙂 V taske na kociar, v aute, v spalni, v detskej, v kupelni, v kuchyni, prosto skutocne vsade. Neviem si uz bez nich zivot predstavit 🙂
Ani jeden nakup bez nich nerobim... 😎
SU TOP 🙂
Na cesty, na doma, na navsteve...
Potesiiiiil by taky mega velky balik 🙂

bandurka1979
31. okt 2015

Vlhčene obrusky si pre moju rodi velky pomocnici. Ked ideme niekam na vylet nesmu chybať lebo ufulane ruky a špinave usta to je neodmyslitelna súčasť. Raz mi kamoška poradila obrusky dokonca na digestor tak som skusila a veru čistenie išlo ako po masle 😉 😉

eny999
31. okt 2015

Okrem vsestranneho vyuzitia v domacnosti,na toalete,na cestach, ako odlicovac,lestic topanok ktore zaroven aj osetri a to ani nehovorim ze na zaluzie su TOP... Je to genialna hracka pre moju dcerku. Zabava aj pri otvarani balenia, vytahovania jedneho obruska za druhym a naslednym lestenim podlahy 🙂

igiana
31. okt 2015

Obrusky su pre mna super pomocnikom.
Raz mi dokonca "zachranili zivot" 😎 . Kupili sme novu sedaciu supravu do obyvacky svetlosivej farby. Manzel uzkostlivo daval pozor, aby ziadne z nasich deti na nej nejedlo, aby sa neuspinila. Lenze raz, ked sa dcerka (slaba jedacka) pekne na nej hrala so starsou, stavali si na nej z vankusov bunker, chcela som vyuzit situaciu a dostat do nej mixovane jedlo (to vzdy zjedla najlahsie). Pekne jedla, ja cela spokojna, lenze ked uz bola najedena, posledne susto cele vyplula na gauc. Ja som "prestala dychat", lebo to nebol iba obycajny flak, bola v tom aj cvikla (cervena repa) 😲 . Manzel pracoval na pocitaci otoceny chrbtom ku nam. Pruser 😀 . Krvopotne som rozmyslala, ako to nenapadne odstranit, aby som sa vyhla zbytocnej "vymene nazorov" za moju nedbanlivost. Napadli ma vlhcene obrusky, vdaka Bohu, zislo to celkom dobre, len som to musela dlhsie suchat. Spadol mi balvan zo srdca, este ze ten rachot nebolo pocut!😀 .

petramaria
31. okt 2015

...topánky v MHD cestou na stretko s kamoškou, samozrejme, že som šla aj s malou v kočiari a čo lepšie poslúži ako vlehčené obrúsky od HIPP? 😀 😉 😎

janettan
31. okt 2015

neviem, či je to vtipné, ale asi áno 🙂 po ceste zo škôlky videli naše deťúrence na trávičke mačiatko. Kamarátkina dcérka ho okamžite zobrala na rúčky a začala ho hladkať a ono ju asi od strachu okakalo 🙂 Samozrejme, že vlhčené obrúsky poslúžili 🙂

evkakd
31. okt 2015

My ich pouzivame nonstop ako klasicky pri prebalovani, po papani atd. Najcastejsie si ich dcerka zoberie a utiera s nimi prach alebo naposledy utierala s nimi maslo z rozteka 🙂 takze sme cistili roztek.

idealoptik
31. okt 2015

Vlhčené utierky mám všade, všade jedno balenie - každej taške, v aute, na WC, v kuchyni, v spálni, ... stalo sa mi raz pri kočíkovaní, že som na chodníku prešla kolesom po h... od psa. mala som nastúpiť do autobusu, tak som rýchlo vytiahla vlhčené utierky a koleso som utierala utierkami. smrad to bol poriadny, lebo som si postupne všímala ako ľudia odo mňa ustupujú 😀 no ešteže som si to všimla, lebo ak by som do autobusu nastúpila aj s h... na kolese, tak by som zamorila smradom celý autobus, ešte by si náhodou mysleli, že sa pokakala moja malá 🙂

mandelina
31. okt 2015

Vlhčené obrúsky? Nechápem ako mohli naše mamy bez nich fungovať? 😀 Samozrejme ich používame na to, na čo boli prvotne určené od výrobcu 😉 a potom samozrejme na.....všetko, čo potrebujem rýchlo a jednoducho očistiť. Naša najmenšia stále chytá obrazovku na TV, v jednom kuse sú tam tie jej malé otlačky ručičiek...najlepšie sa mi to čistí práve vlhčenými obrúskami a potom leštím papierovou utierkou 😉 Tiež sa mi osvedčili ako prvá pomoc pri zašpinení sa jedlom. St. dcéra si nedávno v reštaurácii "okydala" nový bledučký svetrík horúcou čokoládou a zachránili to práve vlhčené obrúsky 🙂

gabrielita3
31. okt 2015

Ja pouzivam utierky hlavne pre malu to je prva pomoc ked nemam po ruke vodu a ona sa vie zakakat az za usi vacsiniu je pokakane body teplaky a aj ja 😀 ale nedavno som cistila s nimi auto a krasne sa vsetko lesklo priatel bol spokojny lebo on ma chorobu cistenia auta 😀

vrtulnik
31. okt 2015

Vlhčené obrúsky sú mojim každodenným spoločníkom, nielen pri mojich malých deťoch a i pri mne. Pred nedávnom som šla do mesta a tu som stretla našu tetu Zuzku. Teta Zuzka je už postaršia pani, ktorá používa dosť výrazný make up( hlavne výrazný červený rúž) porozprávali sme sa, posťažovali a rozlúčili ako inak teta má zaužívané na rozlúčku sa pobozkať na líčka(je to otrasný zvyk). Ponáhľala som sa do obchodu a keďže som mala ešte veľa vybavovačiek bola som dosť zadumaná len mi prišlo zvláštne, že ľudia ktorých som stretala majú nejak zvláštne veselú náladu. Prišla som k pokladni a pani predavačka sa ma s úsmevom spýtala či nemám niečo na utretie. Začala som hneď prehľadávať kabelku a s úsmevom jej podávam vlhčené obrúsky. Ona na to, že ale to nie pre mňa ale pre vás. Zostala som zarazená, že načo a až vtedy som si všimla(pri pokladni majú také zrkadlá), že som celý čas chodila s odtlačkami pusiniek na lícach. Nevedela som či sa mám smiať alebo sa od hanby prepadnúť. Takže vlhčené pomáhajú nielen keď sú zbabrané deti ale i dospelí. 😀

emka2610
31. okt 2015

My nosime vlhcene obrusky vzdy zo sebou 🙂 a som zato vdacna. Raz sme sa s dcerou ponahlali do banky, pred bankou sa nam stala neprijemnost ked dcera stupila do psieho hovienka v bielich botaskach tak som vytiahla obrusky botasky jej vycistila 🙂 takze unas velky zachranca 🙂 😀

purinkaa
31. okt 2015

Rozpoviem vam skutocny pribeh, kde hlavnu ulohu hraju prave vlhcene obrusky.....

....pred par rokmi sme sa vybrali neklimatizovanym autom na dovolenku do Chorvatska v 40 stupnovych horucavach......ked sa teplota uz nedala vydrzat a kazdy sme boli nalozeny vo vlastnej stave.....v hlave nasho tatika sklesla skvela myslienka, " co keby sme pouzili vlhcene utierky ako klimatizaciu 🙂?".... a tak sme aj tak spravili....vsetci oblepeni vlhcenymi utierkami sme prisli na hranice....colnici si isli oci vyocit, take mumie este nevideli 😉 a co tam smiechu bolo...hlavne, ze bolo veselo a mohli sme pokracovat k vysnivanemu moru.... 😀

A ponaucenie : vlhcenych obruskov nie je nikdy dost...... 😉 😀 🙂

irenaliza
31. okt 2015

Vlhčené utierky sú super nápad a vynález, my v našej rodinke sme ich spotrebovali na kilá-tony? no proste veeeeeeľmi veľa, používame ich a všetko, keď sa vyleje niečo, na utretie zadočku, rúk, prahu na nábytku-super rýchla a spoľahlivá pomoc, na utretie topánočiek od hliny a prachu, na prechádzke, ke´d máme ruky zababrané od hliny, alebo od plotov, ktoré rady chytáme......... a proste sú super a za tie roky som si zvykla máme ich takmer v každej izbe a kabelke a aj dcérky v školskej taške . a prihodilo sa aj pár vtipných situácii , kde hlavným hrdinom boli vlhké utierky a moje dcérky.
1. Keď sa narodila tretia dcérka- tie dve staršie chceli pomáhať, ale museli mať svoje vlhké utierky a najprv som utrela zadoček malej ja, potom ony dve a potom ešte utierali aj svoje bábiky a to museli mať ale iný balíček, veď predsa jeden pre sestričku, ďalší pre bábiky, tak...
2. A raz boli dve dcérky potichu čo bolo čudné, ale ja som práve kojila najmladšiu a tak som si myslela, že sa asi hrajú, ale moje prekvapenie potom- Ich vygúľané očká, nevedeli či plakať, či.... keď som prišla do izby- len som videla povyťahované vlhké utierky s ktorými sa snažili utrieť stenu a dvere, kde pokreslili kvetinky a srdiečka pre maminku pre radosť, ale potom zistili, že to nemali a tak to chceli vymazať a vlhké utierky videli, že ja používam na všeličo, ale výsledok.... Tak mohla som sa hnevať? Veď to robili z dobrým úmyslom, ale potom sme mali steny chvíľu také rozmazané ˇ, lebo ony to poriadne šúchali a nešlo to a tak sme po čase maľovali spolu izbu naozaj, veď aj tak trebalo, ako povedal manžel.
3. A naša najmladšia ,tá zboŽňuje balíček vlhkých utierok, keď ich nechám v jej dosahu, hneď ich schmatne a vyťahuje jedna radosť, až kým nie sú vybrané všetky a utiera nimi stoly, stoličky, všetky topánky, hračky, čo vidí a keď ich chcem odložiť, tak ten plač a krik, veď ona pomáha.... Tak uvidíme, čo ešte zažijeme, ale vlhké utierky príma vecou sú, len naša domácnos´t by potrebovala nejaká sponzora na nich. Pekný deň všetkým v HiPP.

malanina2
31. okt 2015

Čistiace vlhčené obrúsky sú naozaj úžasný vynález, neviem si bez nich už ani len predstaviť fungovať pri malých deťoch. Dni, keď mi doma dôjde zásoba vlhčených obrúskov a nemám možnosť si pre ne vybehnúť do obchodu sú pre mňa návrat k stredoveku. Jediné k čomu by sa to dalo prirovnať, bola kalamita s dvojdňovým výpadkom elektrického prúdu - vtedy sa nedalo prať, variť, žehliť, ani len tévé, či rádio si pustiť, aby nebolo otupno, a nám dokonca vtedy ani len voda netiekla, pretože vodu nám do nášho podkrovného bývania tlačí čerpadlo. Problém bol pri varení, ba dokonca aj so splachovaním... A napríklad aj vtedy sme veľmi ocenili vynález vlhčených vreckoviek. Po papaní sme nimi poutierali ručičky aj pusinku, utreli zakvapkaný koberec, či stoličku na papanie, po kakaní poutierali ritku, a pri prebaľovaní to bola skvelá hračka, aby sa nám deti nemetali ako húsenice a dali sa nám prebaliť. A dokonca i dnes, v období prerezávania zúbkov sú pre našich drobcov vlhčené obrúsky obľúbené "neviemtopomenovať" - s obľubou ich žuvkajú. Možno pre ich príjemnú vôňu a snáď aj chuť (to teda neviem, nikdy som ich neochutnala) a možno práve pre to, že keď ich stlačia medzi ďasienkami a ručikou potiahnu von, príjemne ich to poškrabká na ďasienka, ktoré ich hnevajú. No a mimochodom, radi si precvičujú drobnú motoriku tým, že ich vyťahujú, je to pre nich strašná zábava, keď potiahnu jeden a za tým jedným sa hadí, ďalší a ďalší obrúsok. A keď na nich zvýšim pre tú lapajinu hlas, majú z toho hrooznú srandu, rehocú sa z plných hrdielok naši dvaja malí lapaji až škriekajú. Už len pre ten úžasný smiech ich občas nechávame robiť aj takéto neplechy a potom obrúzky trpezlivo zbierame a bavíme sa ich napchávaním späť do sáčika cez ten malý otvor, aby nám nevyschli a dali sa ešte na niečo použiť. 😀

erikab82
31. okt 2015

vlhčené obrúsky u nás už boli použité naozaj na všetko, okrem dupy nášho krpca napríklad: čistenie granitového drezu,vyčistenie topánok ,na odstránenie škrvny na oblečení, rýchle utretie podlahy či prahu a najnovšie používa aj priateľ na čistenie interiéru v aute 🙂 vravel že, je to jednoznačne najlepšie na plasty v aute, celkom dobre som ho nakazila, no nie 🙂

ivulkakm
31. okt 2015

Ubrousky jsou potreba vzdy a vsude. Pozivame je na vse.na zadecek,rucicky,pusinku,stolecek. Ivetka utira podlahu,nabytek,sebe. Jednou jsem musela pouzit na kolecka od kocarku :D sli jsme na prochazku a bohuzel nejaky majitel pejska nesebral jeho hoviso a ja ho v te trave nevidela a najela na neho :D

vequi
1. nov 2015

Kromě toho, že ubrousky používám především na svoji dceru,.... tak se nám hodily, když sme v létě malovali obývák a kuchyň. Potřebovala jsem rychle utřít něco po malování, po ruce byly zrovna vlhčené ubrousky Hipp a já najednou zjistila, jaký je to skvělý pomocník 😀. Potom už jsem chodila s celým balíčkem a utírala s nima všechno, co bylo od barvy zapatlané 🙂. Výborná záležitost a hlavně oceňuji, že jako jediné ubrousky nejsou tak napuštěné a dceři nedělají zle na zadeček, protože má sklon se často opruzovat.

zuzana814
1. nov 2015

Boli sme s nasim malym v zoo. Chceli sme sa trochu osviezit. Ako som vyberala flase s vodou, jedna mi spadla na zem. Co s crepmi? Po ruke som nemala nic vhodne. Tak som ich pozbierala s vlhcenou utierkou ako s rukavicou 🙂 Bolo to bezpecne a hygienicke (neporezala som sa, ani nezaspinila ruku od zeme).
P.S. V zoo nebol hippo, Hipp ano 😉

kupcovci
1. nov 2015

My tieto vreckovky jednoducho zboznujeme používame ich malej na zadoček pretože sú veľmi dobre na jej citlivý zadoček,krasne vonaju, dobre sa vytahuju narozdiel od iných značiek,pouzivame ich ná cestách v aute keď starší niečo papa a ufula sa,vonku na ihrisku,a priznám sa že aj ja na tvár 😄