SOUTĚŽ o plyšové sloníky HiPP
Slíbila jsem vám hodně soutěží, a tak tu mám hned další 🙂 Tentokrát budeme soutěži o hebké plyšové sloníky HiPP. Mám tu připraveno hned deset plyšáku vhodných i pro nejmenší děti 🙂
Stačí, když tady do fóra nahrajete fotografii svého miláčka s jeho oblíbenou hračkou. Deset vybraných odpovědí pak odměníme sloníkem HiPP.

moj krasbucky zatial nema hracocku co by mal najradsej ale pacia sa mu take kolotoce a take zvukove skor
@lidka_hipp my máme pandu stále snou spí
Aj ked uz to neni babetko ale velky 5 rocny chlapec ale doteraz mu zostala jeho najolblubenejsia hracka..nas SPINKY 🙂 poznate to, niektore deti maju svojho mojkacika plienku, ine nejaku hracku, no a nas Marko ma od malinka mala tuto plysovu zabku ktorej ked sa natiahne chvostik tak hra...od malicka ju vsade vlaci so sebou, je to jeho najlepsi kamarat, jeho spolocnik, jeho ochranca, jeho utocisko...ukludnuje sa snim, ze si ho sucha popod nos 😀 esteze ho je stale dostat v DM, lebo uz ho mame snad 30-teho (a dalsi dvaja vzdy v zasobe v skrini pre pripad straty 😀 ) nechcite videt ako vyzera z blizka, hnusny, spinavy, ufulany...no ked ho operiem ho nechce a nervaci, ze vonia 😀 ale ke strati stareho, je dobry aj novy 😀 este aj nase tehu rodinne fotenie absolvoval Spinky s nami, ved je nas clen rodiny 🙂 som zvedava ci aj nasa 4 mesacna princezna si tak oblubi nejaku hracku 🙂
Šimonko a jeho najväčšia zábavka a hobby: VODIČKA /bazenik, vanička, krhličky a celé leto hadica na polievanie/. Má rád všetky zvieratká, no prvé sa naučil hovoriť oník, čo v preklade znamená sloník, takže hippácky sloník by ho isto mooc potešil..ale to asi každé z týchto krásnych detí na fotkach 🙂 takže držme si všetci palce 😀

Naša Tamarka sa odmalinkata hrá s veľkou obľubou s týmto pískacím červeným sloníkom. Na fotke s ním, keď išla z očkovania, držala ho a nedala ani za svet preč. Neviem prečo ho tak obľubuje, možno preto, že je červený, možno preto, že je pískací a možno preto, že je darovaný z lásky od maminky a ocinka <3