icon

SOUTĚŽ o plyšové sloníky HiPP

lidka_hipp
27. okt 2015

Slíbila jsem vám hodně soutěží, a tak tu mám hned další 🙂 Tentokrát budeme soutěži o hebké plyšové sloníky HiPP. Mám tu připraveno hned deset plyšáku vhodných i pro nejmenší děti 🙂

Stačí, když tady do fóra nahrajete fotografii svého miláčka s jeho oblíbenou hračkou. Deset vybraných odpovědí pak odměníme sloníkem HiPP.

SOUTĚŽ o plyšové sloníky HiPP
petramaria
27. okt 2015

Naša Tamarka sa odmalinkata hrá s veľkou obľubou s týmto pískacím červeným sloníkom. Na fotke s ním, keď išla z očkovania, držala ho a nedala ani za svet preč. Neviem prečo ho tak obľubuje, možno preto, že je červený, možno preto, že je pískací a možno preto, že je darovaný z lásky od maminky a ocinka <3

makovicka8
27. okt 2015

Bez srdiečka ani na krok mali sme ho aj na dovolenke

emka2610
27. okt 2015

u nás kosačka aj keď prší 🙂 a bábiky s Emkou aj spia 🙂

fazulka17
27. okt 2015

momentálne je to táto bábika ktorú som ešte ja dostala keď som bola v jej veku 🙂

katka1755
27. okt 2015

moj krasbucky zatial nema hracocku co by mal najradsej ale pacia sa mu take kolotoce a take zvukove skor

slavaf
27. okt 2015
mikaela87
27. okt 2015

Mojou naj hrackou je velky maco s ktorym sa podelim aj o postel

driada17
27. okt 2015

plisaki nasu natasku strazia stale.

julia92
27. okt 2015

Taminkina zicherka 🙂

sonaniki
27. okt 2015

@lidka_hipp my máme pandu stále snou spí

tinnuska
27. okt 2015

Náš oblúbený sloník nesmie nikdy chýbať 🙂

peta131
27. okt 2015

Aj ked uz to neni babetko ale velky 5 rocny chlapec ale doteraz mu zostala jeho najolblubenejsia hracka..nas SPINKY 🙂 poznate to, niektore deti maju svojho mojkacika plienku, ine nejaku hracku, no a nas Marko ma od malinka mala tuto plysovu zabku ktorej ked sa natiahne chvostik tak hra...od malicka ju vsade vlaci so sebou, je to jeho najlepsi kamarat, jeho spolocnik, jeho ochranca, jeho utocisko...ukludnuje sa snim, ze si ho sucha popod nos 😀 esteze ho je stale dostat v DM, lebo uz ho mame snad 30-teho (a dalsi dvaja vzdy v zasobe v skrini pre pripad straty 😀 ) nechcite videt ako vyzera z blizka, hnusny, spinavy, ufulany...no ked ho operiem ho nechce a nervaci, ze vonia 😀 ale ke strati stareho, je dobry aj novy 😀 este aj nase tehu rodinne fotenie absolvoval Spinky s nami, ved je nas clen rodiny 🙂 som zvedava ci aj nasa 4 mesacna princezna si tak oblubi nejaku hracku 🙂

nezabudka8
27. okt 2015

U nás jedine chobotnica Mimo ako ju voláme! Táto hračka je miláčik môjho synáčika Maťka. Škerí sa naňho viac ako na maminu a tatina. Nevieme prečo a možno preto že je to prvá hračka ktorú dostal.

gabrielita3
27. okt 2015

Ruzovy macko Micinka 😀 tolko spolu klebetia 😀

sonaniki
27. okt 2015

to je náš macko lacko

purinkaa
27. okt 2015

Našimi najobľúbenejšími hračkami sú háčkovaní mojkáčikovia, ktoré vyrába naša starká..... 🙂 😉 🙂

soncita
27. okt 2015

Larinka a jej "malý " mimoň 😀

vivian27
27. okt 2015

Tak u nás jednoznačne Mickey 🙂 musíme ho nosiť aj do škôlky a takto krásne s ním hajká 🙂

kl733
27. okt 2015

Šimonko a jeho najväčšia zábavka a hobby: VODIČKA /bazenik, vanička, krhličky a celé leto hadica na polievanie/. Má rád všetky zvieratká, no prvé sa naučil hovoriť oník, čo v preklade znamená sloník, takže hippácky sloník by ho isto mooc potešil..ale to asi každé z týchto krásnych detí na fotkach 🙂 takže držme si všetci palce 😀

maladanielka
27. okt 2015
nikalea_at
27. okt 2015

Nasa Leuska s bracekom od kedy sa narodil tak jej najoblubenejsiou hrackou je on ....tak snad nas nieco nove vykupi z vacneho natahovania....

baklik
27. okt 2015

od malinka najvacsi favorit - macko pu 🙂

karinka2214
27. okt 2015

Prasiatko nadovšetko!😍

babynatalie
27. okt 2015

Naša Natálka miluje tučniačika Tikka. Prišiel k nám až z Brighton Pier, kde ho naša teta Aďa "vystrieľala" 😀

maminka1311
27. okt 2015

Naša obľúbená hračka je táto žirafka 🙂

eeeeerika
27. okt 2015

maco musí byť

beatabuckova
27. okt 2015

Naša najvzácnejšia "hračka", ktorú si berieme všade so sebou - mobil (síce nefunkčný,ale na "haló-haló postačí ) 😀

janulik2008
28. okt 2015

Kolotoč je TOP ... tu je foto k príspevku 😉

zuxik
28. okt 2015

najradsej ma motorky, ci uz svoju alebo velku tatovu

martina0511
28. okt 2015

Naša najobľúbenejšia hračka od malička je Minnie mouse a zaspávame s ňou dodnes 😉 a to ideme mať o mesiac dva roky 😉