SOUTĚŽ o příkrmy HiPP se zeleninou a masem
Aby děti správně rostly, potřebují vyváženou a současně rozmanitou stravu. To v HiPP moc dobře víme, a tak jsme vytvořili celou řadu chutných menu, která ocení i ti nejnáročnější strávníci 🙂 Do našich skleniček zpracováváme pouze suroviny z ekologického zemědělství které prošly systémem velmi přísných kontrol. V našich příkrmech tak najdete pouze BIO zeleninu, BIO maso nebo BIO rýži či BIO obiloviny. Více o našich HiPP menu: http://www.hipp.sk/prikrmy/produkty/menu/
Pro pět z vás tu mám balíček s našimi chutnými HiPP menu 🙂 Napište mi, jaký vztah mají vaše děti k zelenině a k masu. Chutná jim všechno nebo si vybírají? 🙂 Pět nejzajímavějších odpovědí odměníme HiPP balíčkem plným dobrot 🙂

Moj maly ,teda uz velky chlap jedol 1x prikrm ako 4mesacny minulorocne Vianoce,telacie masko so zeleninkou,cely 150g prikrm zjedol :D co sme neverili,kedze dovtedy len mliecko pil.Hoc aky prikrm s teleacim maskom je u neho TOP 🙂 Tato prikrm s telasim maskom nazyva prikrm so srnkou,zevraj ma farbu srnky :D :D :D och,kde ten chlap na take napady chodi :D potom vsetkym rozprava,ze malemu davame srnku a oni nechapu :D
Ja mám to šťastie že mne malý spapa zatiaľ všetko (snáď mu to ostane😀) takže mu varím sama ale keď niekam cestujeme nepohrdne ani kupovaným príkrmom samozrejme väčšinou volím hipp. Najradšej ma bolonske lasagne ☺😉
Dcera je všežravec, kromě celeru, který nechutná ani mně, sní vše. Miluje telecí maso a mrkev, takže to dávám skoro do každého jídla. Musím říct, že příkrmy kupuji jen od Hippu, jelikož se mi velmi líbí jejich složení. Ovoce a zeleninu dávm domácí, ze zahrádky. Tak možná proto jí chutná 🙂 A samozřejmně vařím vše s láskou 😎
Ninka si zatial este vybera maminu bradavku,ale kazdu chvilu jej zaradime do jedalnicka aj prikrmy takze sa bude vyberat znacka a kombinacia papanice 😉
Rande s prikrmami? Náš Maxik je extra trieda, odchovanec na materskom mlieku. Keď som s nadšením prvý raz prikrm chystala, vravim si, je to papkac a bude mu chutit. Ešte aj ich prve spoločne foto majú. Maxik a zemiak 🍠. 🙂 nuž rande nevyslo, nechutilo nasledujúci mesiac 🌚 takmer nič. Teraz, s odstupom času, sa pomaly rozbieha. Má rád karfiol, morčacie so zeleninou zblajzol jedna radosť 😁 včera testoval od deda holubaciu polievku. Vyzerá, že bude z neho masozravec 🙂) \m/
Moja dcérka má veľmi pozitívny vzťah k mäsku, aj k zelenine - príkrmy jej varím doma, ale v prípade, že uvariť nestihnem, alebo niekam cestujeme, kupujem príkrmy od Hippu - naposledy sme mali Bio zeleninu s teľacím mäskom - chutilo veľmi 😉
u nas sa masko momentalne bojkotuje. Alex mi proste oznamil: "Alex masko nelubi" Takze nebyt prikrmov Hipp, neviem si predstavit ako by som do neho dostala zivocisne bielkoviny. Jedinne co z maska zje je rybicka 😝
Zo zeleninkou nastastie problem nema 😀
Náš drobec miluje aj masko aj zeleninku 🙂 je asi po mne,a sladké moc nemusí,radšej si pyta masko 🙂 a rajčinky milujeme najviac ,tie by jedla od rána do večera,čo je na 1 ročne dievčatko nezvyčajné 🙂 samozrejme vaše hipp príkrmy ked nemam navarené miluje ♥
Naša prvorodená nemala žiaden problém s papanim. Všetko zaradom papala a ostalo jej to do dnes.keď sme boli na cestach väčšinou sme kupovali už hotové príkrmy, odmietala ich,vypluvala, keď sme kúpili od Hipp, začala ich pekne Papať. Najradšej mala morčacie masko s ryžou.
Druhorodena začína s prikrmami.
Moja malá teda nieje veľký papkáčik, zatiaľ jej nechutí ani zeleninka a ani masko, takže premýšľam nad kúpou hotových príkrmov a skúsime tie, možno na ňu zaberú 😀
Keď som začala pri synovi dávať príkrmy skúšala som všetkú možnú dostupnú zeleninu, potom som nakombinovala kuracie, králičie mäsa a teraz má 3 roky a chutí mu zelenina, teraz má dcéra 7 mesiacov a pri nej začínam so zeleninou a doteraz všetko prešlo, chutí jej všetko a to máme za sebou zemiaky, mrkvu, karfiol, kaleráb, cuketu, hokkaido, cviklu a dúfam že to bude naďalej dobre pokračovať 🙂
Náš malý ma rok, do 6- mesiačikov bol plne kojení... keď sme začali s príkrmom začala dilema, čo je lepšie domáca varená, dusená strava, alebo hotové príkrmy. Začali sme mrkvičkou, potom nasledoval zemiak, brokolica ,cuketa a tak asi ako každá mamićka.... no nasledovalo mäsko kuracinku som mu spravila doma aj morčacie... ale jahnacia, králičie, telacie mäsko to bežne nerobíme ani my a tak som zvolila vo forme príkrmu a tak je to do dnes.
malý spapá vśetko čo mu dám našťastie nie je problém, snažím sa aby mal vyváženú a pestrú stravu nie len čo sa týka mäska a zeleniny ale aj ovocia a samozrejme pomaličky už aj sladšie mňamky hlavne od starkej :D
Som rada, že môj malý nemá problém spapať či uź je to doma varené, hotový príkrm, alebo kombinácia... často robíme, že zemiačky uvaríme a pridáme mäsko z hotového príkrmu :D
Mojej mladšej dcérke varím príkrmy doma, snažím sa, aby mala pestrú a vyváženú stravu, veľa zeleniny, mäska, ovocia - ale občas sa stane, že uvariť nestihnem, alebo niekam cestujeme, a vtedy využívam Vaše príkrmy. Dcérke chutia - sú pestré, obsahujú rôzne druhy mäska, malá zbožňuje teľacie so zeleninkou,
to, že ich má rada, je plus najmä vtedy, keď niekam cestujeme - či už na výlet, dovolenku, alebo niekam na návštevu. Nemusím sa obávať, či v hotely/alebo u známych budú mať jedlo, ktoré bude vyhovovať takému drobcovi, a že bude hladná - vytiahneme fľaštičku, nakŕmime, a malá je spokojná. Prípadne sa potom ku mne ešte privinie, vypýta si prsník, a spokojnosť je úplne-úplná.
Moja dcerka je maly zrut..spapa to co nezje ju. mala obdobia ked si vyberala, ale preslo to. Velmi ma rada brokolicu, ktoru jej aj najcastejsie robim, rajciny a velmi lubi masko - to ja zasa nemusim. Ked som s nou bola tehotna, tak mi chutila sosovicova polievka, kazdy den som ju mohla mat..ale moja moc sosovicku nepreferuje..asi sa jej uz prejedla v brusku ked bola. a maso jej asi chybalo, tak sa ho teraz nevie dojest...
Zatiaľ Začíname, ale musím sa Priznať, synovi to nešmakuje 🙂
dorotka ma 10 mesiacikov a velmi lubi papat 🙂 ci uz doma navarene jedla alebo hotove, ked maminka nema cas varit 🙂 este sa kojime, ale mliecko uz je len na dokrmenie, bez poriadneho papania by sme nevydrzali 🙂 lubime cestovinky s maskom, ryzu, zemiaciky, zeleninku roznu - mrkvu, brokolicu, lusky, cviklu, tekvicu, cukinu, patizon...z ovocia najviac domace kompotiky - jablckovy, hruskovy, marhulkovy, ale aj jahodovy alebo visnovy 🙂 ked sme vonku, stale mame pri sebe cucacku a piskotky alebo chrumky 🙂 skratka a jednoducho, co nespapa dorotku, to spapa ona 🙂
My nemame radi mrkvicku a ani brokolicu, inak vsetka ostatna zelenina moze byt 🙂
Ked prideme s malym ku starkym, tak stary otec vzdy vyvaluje oci, ze ako sa ten maly dokaze najest. Ked mu nieco zachuti, tak neexistuje nic vpravo-vlavo, len miska s jedlom. Zvacsa ma domace varene, no nepohrne ani kupenymi. Niekedy si vyzaduje specialne len ovocie,ale vo vseobecnosti zatial nebolo nic, co by nezjedol. A maso teda lubi. Zo zeleniny najviac bataty, cukinu, tekvicu, cviklu a spenat. Snad mu to teda vydrzi co najdlhsie a nebude po ocinkovi. Lebo pre nasho ocinka su najlepsou zeleninou buchty na pare.
Tak u nás sú top zemiaky a zelenina. Mäso veľmi nechce, ale keď mu to zmixujem zo zemiakmi, tak to zje. Cestoviny a ryžu nezje... Ale som rada, že so zeleninou nemá problém. Často mu ich urobím na pare a keď ich papá tak pri tom vraví mňam, mňam 😀 😀 😀
Zatiaľ mám to šťastie že moj drobček zje všetko čo nezje jeho snažila som sa ho k tomu viesť od prvého prikrmu tak verím že mu to aj ostane😊
Zo začiatku sme nemali problem s nicim ale ako chute viac a viac spoznavala tak si zacala vyberat. Teraz oblubuje zvačša vsetku zeleninu a masko ale co do nej nedostanem ani nahodou je uhorka. 🙂 🙂
Naša Natálka je v papaní našťastie po ockvi 😀 zatiaľ zjedla všetko čo som jej pripravila, aj keď to veru na prvý pohľad nevyzeralo lákavo. Top je u nás cvikla a tekvice. Králika, morčacinu a kuracinu kupujeme bio a pridávam jej do príkrmov, ale vždy mám doma aj zásobu výživ. Hlavne s ingredienciami, ktoré nekupujeme ako je teľacinka, ryby, losos, mozarella a pod. Varenie striedam s výživami a veľakrát mi "pomohli" keď som narýchlo potrebovala papať pre Natálku. A povedzme si pravdu, že výživy sú veľkým pomocníkom, pre niekedy lenivé mamičky 😀
My jsme teprve nedávno začali s příkrmy a po vyzkoušení jednodruhové zeleniny kvůli alergii jsem teď už začala připravovat mix různých chutí (viz foto). Ze zeleniny má malý nejradši brokolici a k masu jsme se ještě nedostali, možná zkusíme teď o víkendu. Doufám že náš prcek zdědí lásku k jídlu po rodičích - bude milovat zeleninu po mamince a bude to zároveň masožrout po tatínkovi 😀
moj maly oslavil tento tyzden svoje prve narodeniny a od kedy som ho zacala prikrmovat /od 6mes./ chuti mu naozaj vsetko co som pripravila /ci je to cvikla, tekvica, brokolica samozrejme aj masko...vsetko spapa comu sa velmi tesime 🙂

Kým si zvykli pri zavádzaní príkrmov, tak to bolo všelijaké, teraz je synček v období vzdoru, takže to čo mu dávam ja zo zásady odmieta 🙂 Dcérka je teraz v takej fáze, že spapá všetko čo jej ponúknem a robí mi tak veľkú radosť.