icon

SOUTĚŽ o příkrmy HiPP se zeleninou a masem

lidka_hipp
29. okt 2015

Aby děti správně rostly, potřebují vyváženou a současně rozmanitou stravu. To v HiPP moc dobře víme, a tak jsme vytvořili celou řadu chutných menu, která ocení i ti nejnáročnější strávníci 🙂 Do našich skleniček zpracováváme pouze suroviny z ekologického zemědělství které prošly systémem velmi přísných kontrol. V našich příkrmech tak najdete pouze BIO zeleninu, BIO maso nebo BIO rýži či BIO obiloviny. Více o našich HiPP menu: http://www.hipp.sk/prikrmy/produkty/menu/

Pro pět z vás tu mám balíček s našimi chutnými HiPP menu 🙂 Napište mi, jaký vztah mají vaše děti k zelenině a k masu. Chutná jim všechno nebo si vybírají? 🙂 Pět nejzajímavějších odpovědí odměníme HiPP balíčkem plným dobrot 🙂

SOUTĚŽ o příkrmy HiPP se zeleninou a masem
Strana
z4
anny1984
1. nov 2015

Kým si zvykli pri zavádzaní príkrmov, tak to bolo všelijaké, teraz je synček v období vzdoru, takže to čo mu dávam ja zo zásady odmieta 🙂 Dcérka je teraz v takej fáze, že spapá všetko čo jej ponúknem a robí mi tak veľkú radosť.

petrowna
1. nov 2015

Moj maly ,teda uz velky chlap jedol 1x prikrm ako 4mesacny minulorocne Vianoce,telacie masko so zeleninkou,cely 150g prikrm zjedol :D co sme neverili,kedze dovtedy len mliecko pil.Hoc aky prikrm s teleacim maskom je u neho TOP 🙂 Tato prikrm s telasim maskom nazyva prikrm so srnkou,zevraj ma farbu srnky :D :D :D och,kde ten chlap na take napady chodi :D potom vsetkym rozprava,ze malemu davame srnku a oni nechapu :D

peta2108
1. nov 2015

Ja mám to šťastie že mne malý spapa zatiaľ všetko (snáď mu to ostane😀) takže mu varím sama ale keď niekam cestujeme nepohrdne ani kupovaným príkrmom samozrejme väčšinou volím hipp. Najradšej ma bolonske lasagne ☺😉

charmed
1. nov 2015

Dcera je všežravec, kromě celeru, který nechutná ani mně, sní vše. Miluje telecí maso a mrkev, takže to dávám skoro do každého jídla. Musím říct, že příkrmy kupuji jen od Hippu, jelikož se mi velmi líbí jejich složení. Ovoce a zeleninu dávm domácí, ze zahrádky. Tak možná proto jí chutná 🙂 A samozřejmně vařím vše s láskou 😎

dzanem
1. nov 2015

Ninka si zatial este vybera maminu bradavku,ale kazdu chvilu jej zaradime do jedalnicka aj prikrmy takze sa bude vyberat znacka a kombinacia papanice 😉

jabucko
1. nov 2015

Rande s prikrmami? Náš Maxik je extra trieda, odchovanec na materskom mlieku. Keď som s nadšením prvý raz prikrm chystala, vravim si, je to papkac a bude mu chutit. Ešte aj ich prve spoločne foto majú. Maxik a zemiak 🍠. 🙂 nuž rande nevyslo, nechutilo nasledujúci mesiac 🌚 takmer nič. Teraz, s odstupom času, sa pomaly rozbieha. Má rád karfiol, morčacie so zeleninou zblajzol jedna radosť 😁 včera testoval od deda holubaciu polievku. Vyzerá, že bude z neho masozravec 🙂) \m/

marecek1
1. nov 2015

Moja dcérka má veľmi pozitívny vzťah k mäsku, aj k zelenine - príkrmy jej varím doma, ale v prípade, že uvariť nestihnem, alebo niekam cestujeme, kupujem príkrmy od Hippu - naposledy sme mali Bio zeleninu s teľacím mäskom - chutilo veľmi 😉

sam2
2. nov 2015

u nas sa masko momentalne bojkotuje. Alex mi proste oznamil: "Alex masko nelubi" Takze nebyt prikrmov Hipp, neviem si predstavit ako by som do neho dostala zivocisne bielkoviny. Jedinne co z maska zje je rybicka 😝
Zo zeleninkou nastastie problem nema 😀

vevuska111
2. nov 2015

Náš drobec miluje aj masko aj zeleninku 🙂 je asi po mne,a sladké moc nemusí,radšej si pyta masko 🙂 a rajčinky milujeme najviac ,tie by jedla od rána do večera,čo je na 1 ročne dievčatko nezvyčajné 🙂 samozrejme vaše hipp príkrmy ked nemam navarené miluje ♥

mukesina
2. nov 2015

Naša prvorodená nemala žiaden problém s papanim. Všetko zaradom papala a ostalo jej to do dnes.keď sme boli na cestach väčšinou sme kupovali už hotové príkrmy, odmietala ich,vypluvala, keď sme kúpili od Hipp, začala ich pekne Papať. Najradšej mala morčacie masko s ryžou.
Druhorodena začína s prikrmami.

1masaamedved
2. nov 2015

Moja malá teda nieje veľký papkáčik, zatiaľ jej nechutí ani zeleninka a ani masko, takže premýšľam nad kúpou hotových príkrmov a skúsime tie, možno na ňu zaberú 😀

ajino
3. nov 2015

Keď som začala pri synovi dávať príkrmy skúšala som všetkú možnú dostupnú zeleninu, potom som nakombinovala kuracie, králičie mäsa a teraz má 3 roky a chutí mu zelenina, teraz má dcéra 7 mesiacov a pri nej začínam so zeleninou a doteraz všetko prešlo, chutí jej všetko a to máme za sebou zemiaky, mrkvu, karfiol, kaleráb, cuketu, hokkaido, cviklu a dúfam že to bude naďalej dobre pokračovať 🙂

lienkaam16
3. nov 2015

Náš malý ma rok, do 6- mesiačikov bol plne kojení... keď sme začali s príkrmom začala dilema, čo je lepšie domáca varená, dusená strava, alebo hotové príkrmy. Začali sme mrkvičkou, potom nasledoval zemiak, brokolica ,cuketa a tak asi ako každá mamićka.... no nasledovalo mäsko kuracinku som mu spravila doma aj morčacie... ale jahnacia, králičie, telacie mäsko to bežne nerobíme ani my a tak som zvolila vo forme príkrmu a tak je to do dnes.
malý spapá vśetko čo mu dám našťastie nie je problém, snažím sa aby mal vyváženú a pestrú stravu nie len čo sa týka mäska a zeleniny ale aj ovocia a samozrejme pomaličky už aj sladšie mňamky hlavne od starkej :D

Som rada, že môj malý nemá problém spapať či uź je to doma varené, hotový príkrm, alebo kombinácia... často robíme, že zemiačky uvaríme a pridáme mäsko z hotového príkrmu :D

maryon1
3. nov 2015

Mojej mladšej dcérke varím príkrmy doma, snažím sa, aby mala pestrú a vyváženú stravu, veľa zeleniny, mäska, ovocia - ale občas sa stane, že uvariť nestihnem, alebo niekam cestujeme, a vtedy využívam Vaše príkrmy. Dcérke chutia - sú pestré, obsahujú rôzne druhy mäska, malá zbožňuje teľacie so zeleninkou,
to, že ich má rada, je plus najmä vtedy, keď niekam cestujeme - či už na výlet, dovolenku, alebo niekam na návštevu. Nemusím sa obávať, či v hotely/alebo u známych budú mať jedlo, ktoré bude vyhovovať takému drobcovi, a že bude hladná - vytiahneme fľaštičku, nakŕmime, a malá je spokojná. Prípadne sa potom ku mne ešte privinie, vypýta si prsník, a spokojnosť je úplne-úplná.

miskajulo
3. nov 2015

Moja dcerka je maly zrut..spapa to co nezje ju. mala obdobia ked si vyberala, ale preslo to. Velmi ma rada brokolicu, ktoru jej aj najcastejsie robim, rajciny a velmi lubi masko - to ja zasa nemusim. Ked som s nou bola tehotna, tak mi chutila sosovicova polievka, kazdy den som ju mohla mat..ale moja moc sosovicku nepreferuje..asi sa jej uz prejedla v brusku ked bola. a maso jej asi chybalo, tak sa ho teraz nevie dojest...

tina1991
3. nov 2015

Zatiaľ Začíname, ale musím sa Priznať, synovi to nešmakuje 🙂

mimatomo
3. nov 2015

dorotka ma 10 mesiacikov a velmi lubi papat 🙂 ci uz doma navarene jedla alebo hotove, ked maminka nema cas varit 🙂 este sa kojime, ale mliecko uz je len na dokrmenie, bez poriadneho papania by sme nevydrzali 🙂 lubime cestovinky s maskom, ryzu, zemiaciky, zeleninku roznu - mrkvu, brokolicu, lusky, cviklu, tekvicu, cukinu, patizon...z ovocia najviac domace kompotiky - jablckovy, hruskovy, marhulkovy, ale aj jahodovy alebo visnovy 🙂 ked sme vonku, stale mame pri sebe cucacku a piskotky alebo chrumky 🙂 skratka a jednoducho, co nespapa dorotku, to spapa ona 🙂

eleonora86
4. nov 2015

My nemame radi mrkvicku a ani brokolicu, inak vsetka ostatna zelenina moze byt 🙂

ukulela
4. nov 2015

Ked prideme s malym ku starkym, tak stary otec vzdy vyvaluje oci, ze ako sa ten maly dokaze najest. Ked mu nieco zachuti, tak neexistuje nic vpravo-vlavo, len miska s jedlom. Zvacsa ma domace varene, no nepohrne ani kupenymi. Niekedy si vyzaduje specialne len ovocie,ale vo vseobecnosti zatial nebolo nic, co by nezjedol. A maso teda lubi. Zo zeleniny najviac bataty, cukinu, tekvicu, cviklu a spenat. Snad mu to teda vydrzi co najdlhsie a nebude po ocinkovi. Lebo pre nasho ocinka su najlepsou zeleninou buchty na pare.

anita
5. nov 2015

Tak u nás sú top zemiaky a zelenina. Mäso veľmi nechce, ale keď mu to zmixujem zo zemiakmi, tak to zje. Cestoviny a ryžu nezje... Ale som rada, že so zeleninou nemá problém. Často mu ich urobím na pare a keď ich papá tak pri tom vraví mňam, mňam 😀 😀 😀

peta2108
5. nov 2015

Zatiaľ mám to šťastie že moj drobček zje všetko čo nezje jeho snažila som sa ho k tomu viesť od prvého prikrmu tak verím že mu to aj ostane😊

maminamatka
6. nov 2015

Zo začiatku sme nemali problem s nicim ale ako chute viac a viac spoznavala tak si zacala vyberat. Teraz oblubuje zvačša vsetku zeleninu a masko ale co do nej nedostanem ani nahodou je uhorka. 🙂 🙂

ewellin9
6. nov 2015

Naša Natálka je v papaní našťastie po ockvi 😀 zatiaľ zjedla všetko čo som jej pripravila, aj keď to veru na prvý pohľad nevyzeralo lákavo. Top je u nás cvikla a tekvice. Králika, morčacinu a kuracinu kupujeme bio a pridávam jej do príkrmov, ale vždy mám doma aj zásobu výživ. Hlavne s ingredienciami, ktoré nekupujeme ako je teľacinka, ryby, losos, mozarella a pod. Varenie striedam s výživami a veľakrát mi "pomohli" keď som narýchlo potrebovala papať pre Natálku. A povedzme si pravdu, že výživy sú veľkým pomocníkom, pre niekedy lenivé mamičky 😀

alienka000
6. nov 2015

Moja malá spapá všetko, platí na ňu, že "spapá všetko čo nespapá ju" 😀 A ja som veľmi rada, obdivujem všetky mamičky, ktoré musia jedlo do svojich detí tlačiť 🙂

hantsjask
6. nov 2015

My jsme teprve nedávno začali s příkrmy a po vyzkoušení jednodruhové zeleniny kvůli alergii jsem teď už začala připravovat mix různých chutí (viz foto). Ze zeleniny má malý nejradši brokolici a k masu jsme se ještě nedostali, možná zkusíme teď o víkendu. Doufám že náš prcek zdědí lásku k jídlu po rodičích - bude milovat zeleninu po mamince a bude to zároveň masožrout po tatínkovi 😀

sisi208
6. nov 2015

moj maly oslavil tento tyzden svoje prve narodeniny a od kedy som ho zacala prikrmovat /od 6mes./ chuti mu naozaj vsetko co som pripravila /ci je to cvikla, tekvica, brokolica samozrejme aj masko...vsetko spapa comu sa velmi tesime 🙂

Strana
z4