SOUTĚŽ: kosmetika HiPP
Krásný den všem 🙂 Jsem moc ráda, že tu píšete o svých dobrých zkušenostech s kosmetikou HiPP! Myslím, že právě nastal čas na soutěž o kosmetické balíčky HiPP! Mám jich tady hned pět a doufám, že vám udělají radost 🙂 Stačí sem do diskuse napsat, jaký kosmetický výrobek HiPP máte nejraději a proč. Aby se vám lépe přemýšlelo, můžete se podívat na náš web, kde najdete přehled kosmetiky HiPP: http://www.hipp.cz/kosmetika/produkty/produkty/
Těším se na vaše odpovědi 🙂
najviac spokojni sme s kremom na tvar klasika najlepsia 😉
my máme najradšej šampónik a krémik 🙂
my použivame tuhé mydielko sa nám najlepšie osvedčilo a olej na telo 🙂
u nás vlhčené obrúsky 😉 milujeme ich vôňu
cistiace obrusky krasne vonaju a su prijemne na dotyk🙂
Hipp vyrobky pouzivame od narodenia,a poviem Vam pravdu neviem vybrat najoblubenesjiu,pretoze mame radi vsetky 🙂 Alex strasne rad sa kupe a priam zboznuje ked tam ma aj penu do kupela, umyjeme sa a potom sa este vyblazni s kacickou.
Som velmi rada ze Hipp existuje a maju siroku skalu vyrobkov,ako aj v kozmetike tak aj v prikrmoch.
Vyrobky Hipp len odporucat viem kazdemu. 🙂
Jednoznačne obrúsky. Vyskúšala som všetky značky dostupné si myslím. A z obrúskami HIPP sme boli veľmi spokojný a aj malému vyhovovali. 🙂
Penu do kupela a sampony tie maju u nas vuyzitie najvacsie,cim viac peny vo vani tym vacsia zabava
Nas maly ma najradsej olejcek na telo, je strasne neposedny ale ked ho po kupani kremujem tak len tisko lezi a relaxuje pri masazi 😄👍
U nas jednoznacne pletovy olej sensitive pre citliivu pokozku, je ako vieme bio, uzyasne jemny a nadherne vonia. Moj maly sa ho nevie nabazit a to az do tej miery, ze vzdy snazi otvorit vrchnacik a trosku si aj upit (co sa mu uz mimochodom parkrat aj podarilo 😝 😀 )
My máme zatiaľ vyskúšané len vzorky - vlhčené obrúsky a olejček na telíčko 🙂 bábätko po ňom nádherne vonia!
u nás su top 🙂 vlhčené obrúsky a kremik na tvaricku do chladu a mrazu
U nás vo vani vždy asistuje kačička - Babysanft Pena na umývanie. Keďže mám 2 detičky, musíme mať 2 peny. Jemnučko vonia a deťom prináša pri kúpaní veľa zábavy. Keď chcem vyhodiť prázdnu nádobu, musím vždy tak, aby ma nevideli, lebo by za kačičkou opäť plakali 😅
Najradčej oblubujeme krémik na twáričku a šampónik v kačičkovej flaštíčke,Hipp je to najlepšie pre nás 😃
My sme veľmi spokojní so šampónikom hipp a krásne vonia. 😉
Zboznujem vsetky vyrobky Hipp kozmetiky a ze ich mame doma dost 🙂 ked bola mala mensia bola absolutna topka Bio mandlovy olej - uz od porodnice som ho pouzivala denno-denne - tam nam radili prave tento olej aj ako prevenciu proti zrastom pri dievcatkach, ja sama mam problematicku pokozku so sklonom k ekzemu - nemozem akukolvek kozmetiku a tento olej som si sama velmi oblubila, takze teraz mame doma 2 - jede je moj, druhy ma mala 🙂 ale v poslednej dobe je u nasej princeznej topka pripravok do kupela - ona tak neskutocne miluje penu 😀 uz sama si ju pyta - kym jej nepodam obal do ruky, tak sa nechce ist ani kupat 😀 a potom je pena sice naozaj vsade - momentalne byvame docasne u svokrovcov, kym sa preraba nas bytik a kupeme v obyvacke, takze svokricka uz mala penu aj na stene 😀 ale to ako amlej pri tom hraju oci - no nedovolte jej to 😀
Jednoznacne mydlo na umyvanie v tvare kacicky - vdaka nej si rada umyva nasa princezna rucky 🙂
u nas je momentalne NAJ pena s kacickou 🙂 bol to super napad vytvorit taky dizajn, nas maly zboznuje kacicky a ked sa kupe len stiska tu penu, resp. kacicku a krici gaga 😀 my sme s nou tiez spokojny, pretoze krasne jemne vonia a je bez farbiv a parabenov...
Nasa najjoblubenejsia je kacicka. Nie je nic lepsie ako umyvacia pena.Moja Rebeka ma po nej nadherne hebku pokozku ako zamat. Neviem si ani predstavit aby moje dietatko vonalo inac ako hipp. Tak sme jej v kupelni vytvorili celu supravu kacickovu. Kacickovu penu a v pompicke ma sampon Hipp naliaty este mydelnicku a poharik na kefku. 😙
Naše deti majú rady tú kačičku, používame to ako mydlo na ruky. Ale vyhovuje nám ja Hipp šampón (ten niekedy používam aj ja) aj Hipp starostlivosť do kúpeľa.
U nás sa okrem olejceka s bio mandlovym olejom, najviac osvedcil balzam Vietor a zima. Okrem toho, že krásne vonia, malému krásne zosli červené fľaky na lickach a brade, používame ho denne.
Olejcek na telo, budeme asi dlho pouzivat, lebo takeho vonaveho od olejceku hipp mi ho priniesli hned po porode...cize ta vona je pre mna jedinecna.. 🙂
U nás úplne na 1. mieste sú pravdaže vlhčené obrúsky, momentálne tie modré - ultra sensitive. Tých pri malom dieťati niekdy nie je dostatok 🙂 A číslo 2 je telové mliečko alebo krém na pleť a telo. Dcérka trávi väčšinu času na brušku a zatiaľ sa len plazí a hľadá správnu techniku ako loziť, predpokladám čochvíľa na to príde. Takže na lakťoch a kolienkach máva suchšiu pokožku a toto jej po kúpeli vždy pomáha 🙂
Šampón na telo a vlásky krásne jemne vonia,neštípe očka a dllllho vydrží.
Najobľúbenejší je telový olej. Matúš má z neho úžasne hladkú pokožku, ktorej vône sa neviem nabažiť. Keď mám viac času a môžem si dopriať dlhšiu sprchu, tak sa s ním vynatieram aj ja. Milujem jeho vôňu, mohli by ste vyrábať aj Hipp parfémy pre dospelých. 🙂

používame čistiace obrusky a šampon, dvaja chlapci toho spotrebuju až až