icon

SOUTĚŽ: kosmetika HiPP

lidka_hipp
16. feb 2016

Krásný den všem 🙂 Jsem moc ráda, že tu píšete o svých dobrých zkušenostech s kosmetikou HiPP! Myslím, že právě nastal čas na soutěž o kosmetické balíčky HiPP! Mám jich tady hned pět a doufám, že vám udělají radost 🙂 Stačí sem do diskuse napsat, jaký kosmetický výrobek HiPP máte nejraději a proč. Aby se vám lépe přemýšlelo, můžete se podívat na náš web, kde najdete přehled kosmetiky HiPP: http://www.hipp.cz/kosmetika/produkty/produkty/

Těším se na vaše odpovědi 🙂

SOUTĚŽ: kosmetika HiPP
bajuska21
17. feb 2016

My pouzivane prchovy gel a telove mliecko alebo olej, lebo uzasne vonaju. Pre nas najkrajsie zo vsetkych vyskusanych kozmetickych vyrobkov pre deti.

misicka2207
18. feb 2016

Tak my vacsinou okrem cajikov vsetko kremik, telove mliecko samponik nestipe v ockach a co je najhlavnejsie vlhcene sensitive TOP 1. Najlepsieeeeeeee

lentilka135
18. feb 2016

Fuuu.... tak toto je ťažká otázka... Ktorý najradšej? Všetky!!! Každý asi pre niečo iné... Všetky nádherne voňajú... Sprchový gél je parádny, voňavý. Telové mlieko sa dobre rozotiera, pekne vsiakne... Telový olej tiež spokojnosť... krémy parádne... či už na pleť, zimný, proti zapareninám... Pre nás je skrátka Hipp úplný top...

tosijo
18. feb 2016

Ja aj syn kozmetiku HIPP veľmi radi máme,
po jej použitý krásne mandľovo voniame 😉 .
Výrobky kozmetiky HIPP u nás čestne miesto majú,
žiadne éterické oleje, mydlá, farbivá v sebe nemajú!
Alergiami a atopickou dermatitídou syn trpí,
s kozmetikou HIPP neprežíva žiadne muky,
používa ju na celé telo, od päty cez hlavu až po ruky.
Skúsili sme rôznu kozmetiku od a až po zet,
lepšej kozmetiky ako HIPP veru na svete niet 🙂 .
Najčastejšie z kozmetiky HIPP používame obrúsky vlhčené,
na toalete ich máme, ale aj keď ideme na výlet ich berieme.
Potom je náš veľký kamarát HIPP 400 ml sprchový gél,
používaj ho, bude z teba malý veľký voňavý frajer 😉 .
Šampón tiež nechýba v synovej kozmetickej výbave,
má iba 5rôčkov, ale vie, čo je pre hygienu správne.
Toto sú prípravky, ktoré teraz používa môj syn,
keď bábo bol, príkrmy a mliečka od HIPP baštil.

jabucko
18. feb 2016

Cistiace vlhčené obrúsk . Nielen krásne voňajú, veľmi príjemnw A sviežo, nemá Z toho ritku zaparenu. Spokojne bábo, to je základ 😉

cheerinka
18. feb 2016

U nas je hipp top znacka a teda poskusali sme toho dost ;) ale co mame vzdy zo sebou su vlhcene obrusky , a este Pena do kupela ta je tiez fajn

nessie2014
18. feb 2016

Ako tak čítam, nebudeme originálni, aj u nás totiž frčí kačička 😀 Dostali sme ju na Vianoce od babiny. Dovtedy sme moc kozmetiku nepoužívali, občas mydielko čo sme ešte v pôrodnici dostali 🙂 Je super, skôr než sa umyjeme sa s penou parádne zahráme, počapkáme si ju na celé telíčko, prakticky sa umyje dcérka sama 😀 používame ju aj na vlásky, keďže šampónik zatial nemáme a myslím že plní dobre aj úlohu šampónu.

ajulienka81
18. feb 2016

obrúsky, používame vždy a všade, nielen pre deti, ale aj my dospelí, takže u nás idú veľmi na odbyt 😉

petronelak
18. feb 2016

teda nie ja, ale moja 2 ročná dcérka zbožnuje kačičku HIPP na ruky odkedy ju máme s radosťou si beží utekať ruky keď je treba, výborný je tiež krém proti chladu a vetru ktorý v tomto zimnom počasí využívam pre dcérku na 100% denodenne

anny1984
18. feb 2016

Sprchový gél, penu do kúpeľa a telové mlieko - pre ich vôňu a ľahké rozotieranie. 🙂

auxtacka
18. feb 2016

servitky na ritku a kremik

snoffy
18. feb 2016

My tiez mame radi vyrobky od hipp, aj dcerka aj ja máme citlivú pokozku, mala sa po kupani neustale skrabala..az kym sme nevyskusali sampon a sprchový gél 🙂 Su super

mandelina
18. feb 2016

U nás sa najlepšie osvedčil prípravok do kúpeľa a tiež vlhčené utierky 🙂

lussy218
18. feb 2016

Od HiPPu sme vyskusali rozne vyrobky, od masazneho oleja na tehotenske brusko, az po krem na telicko, ale najviac sa mi paci krem vietor a zima, pretoze dokonale chrani detsku tvaricku prosi studenemu vetru a mrazivej zime 🙂

ellinkaaa
18. feb 2016

Vlhčené obrúsky sú top 😉 sú úplne bez všetkých škodlivých látok. A dcérke sa páči kačička 😉

srdiecko16
18. feb 2016

Ooch...bohužiaľ ja nepoužívam hipp kozmetiku, pretože som v Anglicku a tu som sa s touto značkou vôbec nestretla ☹ čo mi je ľúto pretože kupujem hipp mliečko aj výživky... no z kozmetiky nie hoc by som veľmi chcela lebo zatiaľ nemáme žiadnú inú obľúbenú značku. No za chvíľku cestujeme domov na dlhšiu dovolenku a veľmi sa teším, že si budem môcť konečne niečo prikúpiť. 🙂 a možno sa aj tu v súťaži na nás usmeje šťastie 🙂

janulicok
18. feb 2016

pena na umývanie Kačička 🙂 a vlhčené obrúsky... zbožňujem tú vôňu a drobec tiež, rúčky by si penil každú chvíľu a potom chodí za mnou, strká mi ručičky pod nos a "Mamka vonia" 😀 Cííí to by bolo radosti, keby sa tak pošťastilo...Teším sa, že ste tu znova Hipp hipp hurá

madam33
18. feb 2016

Vlhcene obrusky

luma1
19. feb 2016

U nas sa mina Hipp sprchovy gel rychlostou blesku, len sa otocim a maly si ho pumpuje do vane 😂 zboznuje bublinky z peny do kupela a top su vlhcene utierka dcerka ma 2m takze ona si zatiap uziva len olejcek a utierky 🙂 ale aj tak ju po kupeli a po natreti olejom neviem prestat oňuchavat 😄👌❤

tamca122
19. feb 2016

Určite pena na kúpanie 🙂. Vo vani je s ňou vždy zábava. Deťom sa najviac páči keď si s ňou robia fúzy :D.
Pena na kúpanie je naša,
bez nej kúpanie neznáša.
V obchode je to prvé čo kupujeme,
od predavačky možno zľavu dostaneme. 🙂

cevrik5
19. feb 2016

Kacickove penove mydlo je top aj u nas, nevysusuje vobec a mala si pyta nastriekat si do ruciek a sama sa "poumyvat" . Este sme v lete pouzivali krem na opalovanie, inym znackam som neverila.

naj je olejček a pena s kačičkou no neskutočná zábava radi by smevyskúšali tuleníka na zábavu

wenka25
19. feb 2016

U nas frči kačičkova pena na umyvanie,pouziva ju nasa polročna a samozrejme aj naša štvoročna dcera...mame v zasobe aj nahradne naplne,pre istotu. a samozrejme použivame aj Hipp vlhcene obrusky,myslim že su top. 😉

erikab82
19. feb 2016

jednoznačne kačička 🙂 som veľmi spokojná pena je jemnučká a malú baví sa umývať a hlavne neštípe očká, veľmi som spokojná aj so sprchovým gélom, používame aj na vlásky 🙂

martinatinka
19. feb 2016

My pouzivame Hipp vlhcene obrusky.v buducnosti by sme radi vyskusali masazny olej a kozmetiku na kupanie

henuskah
19. feb 2016

Keď bol syn malý, tak sme používali olej😃krásne vonal 😊aj vlhčené obrúsky sú super, majú rôzne využitie a takisto krásne voňajú 😀a teraz momentálne používame aj krém na tvár ☺

lyrrya
19. feb 2016

My mame najradsej vlhcene servitky. Tie kupujem aj do zasoby. Nedam na ne dopustit.

martinka55
19. feb 2016

To je teda ťažká téma, vybrať ten najobľúbenejší výrobok. Každej nerozhodnej kupujúcej by som odporúčala krémik do chladného počasia ... Mamičky, on je skutočne vynikajúci !!! Mali sme aj konkurenčné podobné krémy, ale tento budeme používať, kým ho bude Hipp vyrábať 🙂

driada17
19. feb 2016

kozmetiku HIPP som používala pri prvej dcere a pouzivam ju aj pri druhej. super peni, nestipu ocka, dokonca sa starsia niekedy oblizuje. kremy su prijemne vonave a nezanechavaju na pyzamke fleky.

kikula333
19. feb 2016

My od narodeniaa dcéry aj syna používame kozmetiku len HIPP krém,sampon,krém na zároveň,olejcek,vl.obr. No proste všetko a dcéra nemá väčšej radosti ako keď jej idem kremovat tvár ,tak mi jazykom ruky naháňa 😱😯😃