SOUTĚŽ: ubrousky HiPP ULTRA SENSITIVE
Taky si svůj život neumíte představit bez vlhčených ubrousků? Pro mě jsou doslova darem z nebes 😀
Věřím, že i vy berete vlhčené ubrousky jako něco moc užitečného, a tak tu pro vás mám soutěž o OPRAVDU VELKÝ BALÍK našich Čistících vlhčených ubrousků HiPP. Stačí napsat, kdy vám ubrousky pomohly a zachránily situaci emoticon Pět vybraných odpovědí se může těšit na pořádný balík 😀 V každém z pěti balíků budou celkem 3 velké balení (4x56) našich Čistících ubrousků HiPP ULTRA SENSITIVE, tedy dohromady 672 jednotlivých kusů ubrousků.
Abyste věděly, o co soutěžíte, tak tady pár informací k našim ubrouskům:
Pro velmi citlivou pokožku miminek jsme vytvořili HiPP Čistící vlhčené ubrousky ULTRA SENSITIVE s jemnými vlákny, které umožňují mimořádně šetrné očištění pokožky. Ubrousky jsou napuštěny jemným pleťovým mlékem, které obsahuje výtažek z BIO mandlí. Jsou proto vhodné už od narození. Hodí se i na ošetření pokožky se sklonem k alergiím a atopické dermatitidě, protože nejsou parfémované, neobsahují éterické oleje, mýdlo, barviva, parabeny a ani složky živočišného původu. Mají neutrální pH a nejsou běleny chlórem. Více: http://www.hipp.sk/kozmetika/produkty/produkty/...

Za 10 rokov, co pouzivame vlhcene vreckovky, nam doslova nespocetny krat zachranili "zivot".
Pouzivame ich fakt na vsetko, nie len na prdelku. Doma mame Hipp boxy v kazdej miestnosti. Utierame nimi takmer vsetko. V kazdej taske mame minimalne cestovne male balenie.
Naposledy nas zachranili na Vianoce, ked sme sa vybrali na termalne kupko vzdialene ca. 70 km. V polke cesty sa nam nas najmladsi chlapec, teraz 6 rokov, v aute povracal. A my na dialnici 😕 No tak co uz, zastat a utierat. Dieta, auto, nohavice vyzliect, rste, ze bol sneh, poutierat snehom a vreckovkami. <fuuu a zrazu policajti za nami. Ale vsetko ok, ked videli 4 decka v aute, len kyvli rukou. A nas najstarsi mal "zazitok". ten swi to tal tak dokopy, ze citujem: "urcite nas niekto bonzol, lebo ty (akoze ja 😕 ) musis robit bordel a hadzat hippacky pod auto. No a co som mala robit, ten smrad znova pobalit do auta 😕 😠 😨
no vlhcene obrusky zachranuju zivot vzdy pri kakani 😀 😀 ako inak...to by inak bla katastrofa 😲 😀
Tak ja napíšem taký príbeh ako HIPP obrúsky zachraňovali situáciu... Malý mal asi 2,5 mesiaca a ja som ako hrdá mamička išla ukázať ten svoj uzlíček kolegom... Ako sme dorazili tak každý ho chcel vidieť, jedna moja staršia kolegyňa ho vzala naruky a trošku ho natrásala. Rozprávala som jej o tom ako má maly koliku a je to dosť ťažké keď plače, že ho bolí bruško/trvalo to od narodenia/ ako o tom hovoríme tak môj pokladík sa tak pokakal, že mu to vytekalo aj z plienky a aj z opalovačiek, no to ste ešte nevideli... Všetko bolo ukakané /aj moja kolegyňa/, zachránili nás vlhčené obrúsky HIPP. Vždy na toto stretnutie s úsmevom spomíname.... 🙂 🙂 🙂
Moje najoblubenejsie 🙂 Zachranuju situacie kazdy den od narodenia maleho 🙂
Neviem kto ich vymyslel ale mal by zato dostat Nobelovu cenu,pretoze sitacii kde nas to uz zachranilo je nesmierne vela. Podla mna (aspon u nas) nemoze chybat ani na stole,tak ani v kabelke a v kupelke pretoze bez nich si uz ani predstavit neviem zacat den 🙂 🙂
Vlhčené obrúsky , vďaka za ne 😀 Každodenná súčasť. Vyskúšané snáď všetky značky, míňajú sa na kilá... a nehôd bolo až až. Napríklad pre vážením v čakárni plnej mamičiek sa môj milovaný syn rozhodol bombardovať nejakú pomyselnú planétu. Prdel tak nahlas, samozrejme výsledok mal až na chrbáte. Ja celá červená. Museli sme vetrať čakáreň.. a ako by sme to zvládli bez obrúskov?? AU, to naozaj netuším . Stále je to moja obľúbená časť celej výbavy 😀 🙂
Obrusky su u nas velkou zachranou,pri jedeni ,ci vonku kwd dcera zdviha zo zeme vsetko co vidi,naposledy to bolo psie hovienko 😃
Ja pridam moju story: ked mal maly asi dva mesiace, mal problemy s vyprazdnovanim. Cakali sme tri dni, pat, devat a stale nic. Vybrala som sa na navstevu ku mojmu sefovi - pochvalit sa s nasim prirastkom a pri prebalovani ( bol to dvanasty den bez) to zacalo 😂 No cely balik padol na tuto akciu pri ktorej som sa snazila zachranit sefov gauc a maleho 😂😂😂
Dostali sme vzorky vlhčených obrúskov HIPP. Hneď som si ich dala do kočíkovej tašky, že sa také balenie zíde pre prípad núdze. A veru hneď pri prvej vychádzke sme po úpenlivom plači zamierili ku starkej, kde sme poklady v plienke a na riťke chvalabohu mali čím poriadne očistiť 🙂
Nas zachranuju doma kazdy den, ale hlavne von, na nasich "spoznavacich" kazdodennych prechadzkach... 😀 😀 😀
U nas su vlhcene asi vsade, v kociku, kabelke, v postielke... Moj Jakub ma totiž neuveriteľnú schopnosť hodiť takééé "šťastíčko"vždy tam, kde by nemal - u doktora, na navšteve... Už len keď vidím ten jeho "pracovný" výraz mám dosť. 😀 Sláva vlhčeným, ako by sme to bez nich prežili 😀 (na foto jeden silno pracovný výraz) 😀
Obrúsky tak ako všetci používame na ústa a ruky často. Zadok umývam čistou vodou, len v krajných prípadoch, keď sa to nedá, sú obrúsky úžasná pomoc. Okrem toho nimi utierame čokoľvek špinavé a že pri troch deťoch toho je! Okrem toho z nákupu im hneď utieram ruky, ak teda nemám nič na dezinfekciu. Niekedy aj držadlo pretriem. Píšem o nákupných košíkoch, ktoré sú asi najšpinavšia vec, čo deti chytajú, ale niekedy sa tomu nevyhneme. Rýchlo pretrieť hračky, keď hodí o zem, aspoň pre pocit :D...ozaj, sú aj také jemné obrúsky na dezinfekciu detských vecí a rúk? 🙂) Čo by som chcela vyzdvihnúť, je, že slúžia na zábavu! 😀 Veď vyťahovať obrúsky jeden po druhom je tak úžasne zaujímavé. Nie je to síce nič moc, strkať ich potom naspäť alebo nosiť v sáčku 😀 , no ale čo už, keď dieťa niekedy proste potrebujete rýchlo zabaviť, aby sa nejedovalo a nehodilo rovno o zem 😀 . A ďalšia vec, ako rada sama malá bambula si vezme obrúsok a utiera a utiera, podlahu, stolík... ďalšia aktivitka, čo má rada. Takže sú skutočne multifunkčné.
no mne pomohli ked sa rozhodol jeden milý holúbok 😖 ze si ,,to" namieri rovno do mojich cerstvo ozmyvanych vlaskov, rychlo som to utrela s vlhcenými Hipp, ktore som mala v kabelke a na cestu domov to postacilo 🙂 😉
********** VLHČENÉ UTIERKY = SOS ZÁCHRANA ( skutočný príbeh) *********
Pred par rokmi sme mali vtipnu historku 😉 ....na dovolenku do Chorvatska sme isli este "starym" autom bez klimatizacie....deturence vo vlastnej stave....nasou poslednou SOS zachranou boli VLHCENE UTIERKY....tak som vymyslela PRIRODZENU KLIMATIZACIU VLHCENYMI UTIERKAMI....oblepila som deticky vlhcenymi utierkami od hlavy az po paty 😀 😀 😀 ....colnici si isli oci vyocit 😎 ...a ich vtipne komentare a usmev na tvarach sa nedaju zabudnut 😀 🙂 😉 .....na vlhcene utierky nedam dopustit!!!!!!
Obrúsky sú súčasťou nášho každodeného dňa,bez ních ani na krok,najwiac nám pomáhaju w tomto daždiwom a depresívnom počasí,pretože sa nám dnes prihodilo nešťastie a auto nás pri prechádzke očliapalo takže naša rýchla pomoc boli obrúsky a môj drobec sa tak z toho tešil,že boli obrúsky od kalnej wody(ako som mu utierala kočík a moju bundu)😀
Okrem ich bezneho vyuzitia sa skvele hodia v situaciach ala "zanedbana mamina" : u nas konkretne vyzleciem kabat na navsteve a grcka na pleci a vo vlasoch🙂,u pediatra jediny cas,kedy je mozne vsimnut si,aj ocistit vlastne topanky; do spataku v aute sa usmievam s dvojdnovou opadanou maskarou, vzdy ked treba kocik nalozit do auta,alebo vziat do bytu,z kolesa sa zaleskne psi pozdrav🙂 Tychto humornych situacii je denne neurekom a preto musi byt doma vzdy dostatocny arzenal vlhc.obruskov.Inac mne sa uz aj stalo,ze som nimi cistila a nasledne vystlala okakanu plienku,lebo som s hrozou zistila,ze uz nemam nahradnu.Ale obrusky som mala😀
U nas urcite obrusky vzdy po ruke ci niekam ideme alebo v kazdej izbe. Ked niekam cestujeme casto pouzivame na ruky aj my dospely. a dcerky ked upratuju tak s nimi utieraju nabytok 😉
Mna zachranuju kazdy den aj ked nie vzdy to stihnu 😂 kedze moj syn zdedil pomne uzasnu vlastnost automaticky si utierat spinave ruky do tricka 😂 takze musim mat vzdy vlhcene po ruke a zasiahnut skor nez sa ruky dotknu hociakeho kusu jeho oblecenia.. Som asi velmi lenivy clovek ale vlhcrnymi utieram prach, umyvam vanu a zem proste ano, boh zehnaj cloveku ktory vymyslem vlhcene 😄😇 dodnes s usmevom na tvary spominam na casy ked som servitky namacala vodou a utierala s nimi prach haha , to boli casy kym som nemala deti, odkedy mam deti nemam na take srandicky cas, utierky musia byt mokre a po ruke vzdy 😂
Obrusky nosim vsade so sebou. Mam ich v kazdej taske. Kedze stale chodim so syncekom obrusky potrebujem mat stale pri sebe. Moja najvacsia zachrana bola u veterinara.
Moj maltezacik dostal babeziozu, tak sme utekali k veterinarovy, lebo bol na tom zle a nevedeli sme, ze co jej je. Veterinar osetril ju napichol injekciami a upozornil, ze do 30 min moze zvracat, tak ak sme z daleka radsej pockajme a potom ist domov. Pri odchode vo dverach mi este vysvetloval, co mam cakat a robit. Moj pes ale nevydrzal a rovno sa vytlacil aj vyvracal na chodbu. Hanba jak hrom, kedze to ona nikdi neroby. Ale obruzky zachranili, tak som s nimi poumyvala aj podlahu. Hanbila som sa ako hrom, ale pohlad veterinara stal tiez za to ked uvidel tu pohotovost s mokrymi utierkami. 😀
Dni s Hipp sú tu zas, práve tu a práve teraz,
vlhčené obrúsky zachránili ma a to neraz.
Umývať s nimi viem aj špinavú zem,
unás vôbec neplatí, že sú len pre deti.
Ja mám do nich pasiu,
zažili sme spolu nejednu s.o.s. akciu.
Keď dodrhnem kúpeľku,
už sa teším na telku.
Aj my mame pomáhame,
s obrúskami tiež utierame.
Hračky, knižky, bábiky,
a aj stenu od fixky.
Vždy sa na to tvári čudne,
a aj v tvári trochu zrudne.
Robíme snimi veľkú šou,
ona sama hovorí, že najlepšia je škola hrou.
Tak sa toho držíme,
so segrou si fandíme.
Nech má mama radosť veľkú ako balón,
upraceme si po sebe obrúsky pod jej paplón.
My jej palce držíme,
veľmi pritom fandíme.
Hej hou maminka,
ty si naša hrdinka.
Vlhcene obrusky su naozajstny vynalez! Hipp pouzivame denne pri prebalovani, na prechadzke vonku. Hipp su naozaj vyborne! A to sme mali viac znaciek, z niektorych mala cerveny zadocek, alebo sa trhali pri vytahovani. Vlhcene obrusky pouzivame i pri papani, ked Vivienka natrusi, vyleje. Pouzivam i ked upratujem, na cistenie klavesnice. Takze spotreba obruskov u nas velka.
Ja ich okrem prebalovania, samozrejme, musim mat stale so sebou ked ideme von - ci chyta hlinu, lavicky v parku alebo cokolvek, tak toto je prva pomoc vzdy, uz si ich aj muz oblubil na cistenie auta 😀 naposledy to bola SOS pomoc pri velkom vtacom exkremente na prednom skle 😀 vreckovku ani za pana sme nevedeli najst a muz zistil, ze sa mu to tychto obruskoch pekne leskne slko 😀 takze su absolutne vsestranne vyuzitelne - dokonca si ich do kabelky kupuje uz aj moja mamina, ze na take rychle ocistenie niecoho su uplne fantasticke 🙂
Pomáhajú nielen pri malej ale aj v domácnosti - pravidelne nimi utieram zacapkaný stôl v obývačke 😀
Vlhčené obrúsky Hipp používame vlastne odkedy sa dcérka narodila. Najprv som kupovala klasické, neskôr som prešla na tie ultra sensitive. Sú super, nie sú príliš mokré a sú jemné k pokožke, takže dcérka z nich nemáva zapareniny. Skúšali sme aj iné značky, no tieto sú jednoducho top 🙂
Vždy ich nosím zo sebou, rovnako ako aj náhradné oblečenie, čo som ocenila najmä keď sme šli na kontrolu k ortopédovi a dcérka sa mi v čakárni dva krát po sebe riadne pokakala a aj vďaka nim sme nemuseli utekať domov a meniť termín u lekára. Vtedy som bola šťastná, že sa pokakala ešte v čakárni a že nepokakala pána doktora 😀
Obrúsky používame denno denne, okrem zadočku s nimi utieram aj prebalovací pultík a keď ma dcérka niekedy pri prebaľovaní mimo domu pociká skôr ako jej stihnem dať krémik, tak si s nimi pravdaže utieram aj ruky.
Vlhčené obrúsky -učinná zbraň na každý problém v domácnosti 😃
Mne život zachránili...a taktiež aj moju česť a schopnosť pozrieť sa ľuďom do očí. Teraz sa už na tom len smejem. Môj Matúš je veľmi neposedné dieťa a od narodenia je stále v pohybe. Pri jedení, pri pití mlieka, pri prebaľovaní je stále v pohybe a najradšej by mi ušiel. Ale poďme k príbehu- bola som s ním na prechádzke, keď začal veľmi plakať. Bol najedený, takže jediný dôvod plaču mi napadla plienka. Našla som najbližšiu lavičku, položila dieťa a už som rátala s tým, že sa bude vrtieť . Aby som ho zaujala, tak som si jeho pančuchy natiahla na hlavu a začala srandovať. malý bol tak pokakaný, že mu to prešlo aj cez body a aj cez pančuchy. Áno, cez tie, ktoré som si ja natiahla na hlavu. Hovienko som mala doslova ešte aj za ušami. A tak mi vlhčené utierky zachránili moju tvár a povesť 🙂 Nakoľko vlhčené míňam na tony, veľmi by potešili a boli by zadosťučinením môjho príbehu a zážitku.
Aj sa hanbim napisat,co sa mojmu partnerovi podarilo vyparatit😧Mali sme ist s malym na poradnu-kazda maminka to pozna,samozrejme sme nic nestihali,ja este strapata,do toho maly mrzuty,pri obliekani vrestal ako pavian.Zrazu rana ako z dela-ano,pokakal sa,tak zase vyzliect,dam dolu plienku,poutieram ritku,ked zvoni telefon.Utekam hladat telefon a kricim na priatela,nech maleho rychlo zabali a da do sedacky,kym to vybavim a rychlo sa ucesem.Konecne maly poobliekany,ja ucesana,este rychla kontrola,ci mam v taske vsetko,co potrebujeme a valime na poradnu.Len tak tak sme dosli,uz nas doktorka volala dnu.Klasika,vybrat maleho z vajicka,povyzliekat....a hadajte,ako som maleho zdvihla zo sedacky,skoro som odpadla.Kakanica uplne vsade-komplet cely overal,sedacka 😯Spraaaavne,priatel nedal malemu-mesacnemu babatky plienku😧A kedze male babo kaka uplne riedkou stolicou,bolo to fakt vsade.Takze rychlo vlhcenymi ratovat vsetko,co sa da-aspon akotak sedacku vycistit,maleho ohrabat,jedine stastie,ze si preventivne nosim ciste dupacky stale v prebalovacej taske,kedze moj syn sa uz x krat pri prebalovani cely ocikal,lebo inac neviem...Ale ta hanba!!!Doteraz sa doktorka smeje,ked ideme na poradnu,ci ma maly plienku😆
Urcite super vec na cesty a navsrevy doktora nas minula zachranilo pri obrovskej nehode kady to bolo az na chrbatiku!
Vlhčené obrusky sú pre nás najuniverzalnejší domáci pomocník, vzdy ich nosím pri sebe, doma ich máme v každej izbe, vždy sa "nečakane" vyskytne situácia kedy musia rýchlo a včas zasiahnuť vlhčené obrúsky 🙂 🙂 🙂 vyskúšali sme vela značiek, ale odkedy sme sa stretli s obrúskami od HIPP, vyhľadávam už len tieto 🙂

naposledy ma vlhcene utierky zachranili ked sme boli na nakupe v jednom obchodnom centre, boli sme sa tam ja najest, maly sa napapal a kedze som behala kade tade a oklo vela veci nejak som si nevsimala co kto dava malemu pit. Jeho starka mu dala dzusik, sestra mu dala dzusik a kedze dzusik je dobry mnam mnam tak sa poriadne napil. Ja ked som prisla za malym, vravim si no a teraz sa napi laska, a on sa napil, ale uz bolo toho vela a maly vyvratil fontanou mna, seba, telefon co drzal v ruke. takze som hned vytahovala vlhcene, telefon to prezil, no a my sme zopar kusov oblecenia odlozili do tasky. Utreli sa vlhcenymi a bola zasa vdacna za tento zazrak 🙂