icon

SOUTĚŽ: ubrousky HiPP ULTRA SENSITIVE

lidka_hipp
16. feb 2016

Taky si svůj život neumíte představit bez vlhčených ubrousků? Pro mě jsou doslova darem z nebes 😀

Věřím, že i vy berete vlhčené ubrousky jako něco moc užitečného, a tak tu pro vás mám soutěž o OPRAVDU VELKÝ BALÍK našich Čistících vlhčených ubrousků HiPP. Stačí napsat, kdy vám ubrousky pomohly a zachránily situaci emoticon Pět vybraných odpovědí se může těšit na pořádný balík 😀 V každém z pěti balíků budou celkem 3 velké balení (4x56) našich Čistících ubrousků HiPP ULTRA SENSITIVE, tedy dohromady 672 jednotlivých kusů ubrousků.

Abyste věděly, o co soutěžíte, tak tady pár informací k našim ubrouskům:

Pro velmi citlivou pokožku miminek jsme vytvořili HiPP Čistící vlhčené ubrousky ULTRA SENSITIVE s jemnými vlákny, které umožňují mimořádně šetrné očištění pokožky. Ubrousky jsou napuštěny jemným pleťovým mlékem, které obsahuje výtažek z BIO mandlí. Jsou proto vhodné už od narození. Hodí se i na ošetření pokožky se sklonem k alergiím a atopické dermatitidě, protože nejsou parfémované, neobsahují éterické oleje, mýdlo, barviva, parabeny a ani složky živočišného původu. Mají neutrální pH a nejsou běleny chlórem. Více: http://www.hipp.sk/kozmetika/produkty/produkty/...

SOUTĚŽ: ubrousky HiPP ULTRA SENSITIVE
luciahudecova
16. feb 2016

Naposledy nas zachranili, ked sa náš 9 mesačný synček pokakal, ja som ho rozbalila a šup obe ruky pristáli na okakanej ritke🙂 nevedela som co skôr utierať 🙂

evulienkaslx
16. feb 2016

Vlhčené obrúsky majú všestranné použitie, zvládnu úplne všetko - špinavé rúčky, zalepená pusa od čokolády, následne aj zalepený nábytok, sedačka od čokolády, dlážka, následne aj televízor a neušiel ani náš havino, obrúsky sme použili na "hrubé " čistenie, ale chudáčik,musel ísť do vane a Emka tiež 🙂 Ešte sa za mnou došla pochváliť -že mamíííí, poď sa pozrieť, ako som opečiatkovala obývačku.... 😉
Tiež nás obrúsky zachraňujú, keď cestujeme niekam, kde sú zákruty a malá to nezvládne a grcka letí kade-tade...

marlenka222
16. feb 2016

Nás zachraňujú vlhčené utierky každý deň. Vyskúšali sme už mnohé značky a počty utierok. S mnohými sme boli spokojní, s inými nie, ale dá sa povedať, že sú našim veľkým pomocníkom od utretia špinavých úst, nošteka, rúčok, cez zadoček, rýchle utretie rozliateho nápoja či vysypanie jedla. Skúsila som použiť lacnejšiu formu utierok aj na prach na nábytku a išlo to s nimi aj tam. Dokonca sa s nimi dajú utrieť aj topánky od blata, keď niekam potrebujeme ísť a máme ich špinavé. Odstránia aj odtlačky na plávajúcej podlahe po mačke. Jediná vec, na ktorú nie sú vhodné, je utretie veľkého prúdu sĺz našej uplakanej dcérky :D

ajino
16. feb 2016

my máme vlhčené obrúsky v obývačke, spálni, kuchyni, toalete, kúpeľni, v kočíku, v kabelke, v aute.... proste všade, utiera sa ním každý a všetko, bez nich už nevieme ani existovať, máme ich VŽDY A VŠADE

sluchatka
16. feb 2016

Vlhcene obrusky musime mat v zasobe vsade 🙂 doma, u babky, v kociku a aj v aute. Utieram s nimi doslova vsetko, od syna, cez nabytok , vylestǐm palubnu dosku v aute , kuchynsku linku , aj spinaveho manzela poutieram 😀

erikaemkina
16. feb 2016

vlhcene obrusky no vsade snimy , raz sme ich zabudli ak sme niekde šli , no šup kupit tak som kupila , dve su v izbe , jeden balicek v taške , druhy v tretej izbe ... su tie najlepšiééé

trudy1717
16. feb 2016

Vlhcene obrusky je jedna najsamlepsia vec.... s pohladom na svoje detstvo nechapem ako to nase mamicky resp. Uz babicky zvladli. My ich mame naprosto vzdy po ruke. Uz velakrat nam "zachranili zivot" a nesmu chybat ani v aute ani v taske ci kabelke. Som s nimi velmi spokojna a neskutocne krasne vonaju. Najlepsie co moze byt 😊 Pripajam aj foto nasich zasob 😙

chrenkovae
16. feb 2016

Vlchcene obrusky to je asi naj speci vecicka ktoru kto vymyslel.Odkedy sa mi narodila dcerka a to uz ma pomaly 6rokou a stale ich pouzivame kazdy den ci uz ich mame na toalete v kabelke v aute,proste je to vecicka cislo 1 ktora nesmie chybat v nasej domacnosti.

monstos
16. feb 2016

No vlhcene obrusky su nielen pre rodicov na nezapletenie. My ich vyuzivame uz veelmi dlho. Okrem primarneho pouzitia na utieranie zadocka babatka na cestach sme vyuzili: utiranie ruciciek a pusinky pri papani, ale aj na bleskove ocistenie topanok a super su aj na ocistenie peistrojovej dosky na aute. Dalej su super na odlicovanie. Takze kedze su stale po ruke, su vyuzite kazdym clenom domacnost 😀 .

blbovina
16. feb 2016

Vlhcene obrusky som zacala pouzivat pred 20timi rokmi ked sa mi narodila predcasne v 7mesiaci najstarsia dcerka. Ked papkala, stale vracala. Vtedy boli pre nas zachranou vsade. Neboli take kvalitne ako terajsie. No odvtedy ich pouzivame stale a na vsetko. Vdaka detom ich mam stale v kabelke. Ked som chodievala s najmladsim synom do poradne, praskla mi skumavka s mocom. To bola pohroma! Vyliate v kabelke a smrad. Zachranili ma vlhcene obrusky. Ked chlapci rastli, popisali nam cele celo novej manzelskej postele, ktore bolo z bielej kozenky. Vtedy som myslela, ze ma porazi. Kym prisiel priatel z prace, zachranili nam situaciu znova vlhcene obrusky. Ale vtedy sme ich mali obrovsku spotrebu! Je to neskutocna pomoc pri prebalovani, to nam tiez velakrat pomohli a hlavne na miestach, kde nebola k dispozicii voda.
Takze na ne nedam dopustit!

bibinka78
16. feb 2016

Nakolko nemame este spraveny teren pred domom a pocasie praje skor blatu ako snehu pouzivame casto na topanky.Dcerka aby nesla do skolky ako keby presla bazinu a ja aby ludia v cakarni nepozerali na moje blatove topanky 😀 vtedy su nasou zachranou vlhcene obrusky ♡

fuci
16. feb 2016

každý deň praje vlhčeným obrúskom 🙂 od rána do večera, klasika prebalovanie, niečo sa vyleje? utreme vlhčeným, treba utrieť stôl narychlo? - vlhčené, treba utrieť topánky? vlhčené obrúsky? niečo na vetrovke? na detskom oblečení? zasa vlhčené utierky 🙂 treba zachrániť rychlo "katastrofu" v kuchyni? 😉 áno vlhčené :D u nás každý deň, či už doma, v aute, u lekára, na návšteve, na prechádzke, všade kde sa pohneme všade idú s nami - Hipp vlhčené obrúsky 🙂 veru nevieme si život bez nich predstaviť 🙂

poly2406
16. feb 2016

Mňa zachránili na pracovnom obede, keď som sa obliala omáčkou. Zišli všetky fľaky 🙂
...doma sú naozaj na všetko, milujú ich aj deti...

onmaria
16. feb 2016

moja prihoda s vlhcenymi obruskami - boli sme na jednej vaznejsej kontrole a uz sme boli v ordinacii a dcera sa dost nestastne pokakala - doslova jej to stekalo az po nohach a ja som nemala pri sebe nic ine, ako vlhcene obrusky (vsetky veci som zabudla v tej rychlosti v aute)..bolo to trapne, ale co uz..malu som poutierala ako to najlepsie islo, poprevracala veci naopak a hybaaaaaj prec.. ale tak stava sa..

yanni
16. feb 2016

Ibaby, skusali ste sa vlhcenymi vreckovkami odlicovat? Vrelo odporucam. Hlavne na cestach, nemusite trepat so sebou milion flasticiek. Odlicia dokonca aj vodeodolnu maskaru 😀 U mna tento "objav" bola pred rokmi fakt nahoda. Zabudla som vsetko doma ale v kabelke som mala male cestovne balenie "hippakov", vtedy este parfumovane. 😉 Ina baby, skusali ste sa vlhcenymi vreckovkami odlicovat? Vrelo odporucam. Hlavne na cestach, nemusite trepat so sebou milion flasticiek. Odlicia dokonca aj vodeodolnu maskaru 😀 U mna tento "objav" bola pred rokmi fakt nahoda. Zabudla som vsetko doma ale v kabelke som mala male cestovne balenie "hippakov", vtedy este parfumovane. 😉

fxcvikotova
16. feb 2016

používame všade doma,na upratovanie,pri nehodách ,na Wc,v aute,v práci,všade máme po ruke....bez nich ani na krok...

purinkaa
16. feb 2016

Navrhujem kostým MÚMIE z VLHČENÝCH UTIEROK na karneval.... 😀 🙂 😎 😉 .....

pegy4
16. feb 2016

My vlhčené obrúsky používame doslova všade ... Pri prebalovani, vonku na prechádzke ked maly vsetko dochyta alebo papa v kočíku 🙂 pouziva ich aj staršia dcera na odlíčenie make- upu , su super lebo neštípu mne sa páčia ze Hipp utierky su vlhké a nie suché ako niektore ine znacky ... U nás TOP 👍🏼

zebrickaa
16. feb 2016

U nas su obrúsky velmi casto vyuzivane...pouzivame ich na utieranie ruk na cestach, pri jedeni na utieranie ust a ručičiek, na riťku a dokonca aj na moju tvar vecer pri odličovaní 🙂 Obrúsky na všetko a všade, bez nich ani krok z dom 🙂

mazura
16. feb 2016

presne tieto "hipky" som použila, keď mi susedka s dobrým úmyslom povedala pred Vianocami, že už by sa zišlo umyť moje parapety na oknách zvonka. Dvojičky mali vtedy skoro pol roka a posledné, na čo som myslela, boli vonkajšie parapety, ale tak dobre... Za pár dní som bola kočíkať a už som sa vracala domov. Muž robil z domu. Kľúč som samozrejme nemala, dom zamknutý. Nikto neotvára.. ako som tam tak bezradne stále, deti v kočíku pochrapkávali, pozrela som na tie parapety, vytiahla hippky a vyutierala ich. Ľudia, to išlo lepšie jak so špongiou :D :D Na hippky odvtedy nedám dopustiť. Utieram nimi cez deti úplne všetko, čoho je pri mojej lenivosti akurát tak dosť.. 😀

bibyke
16. feb 2016

Tak my pouzivame utierky snad na vsetko,utieram nabytok, podlahu ked maly nieco vyleje tak rychlo aby po tom nepostupal,ked ideme niekam tak samozrejmostou su vlhcene utierky,proste bez nich si zivot neviem predstavit😂😂😂

kondaska1
16. feb 2016

vlhčene obrusky u nas zachranuju situaciu každy den a takmer pri vsetkom, lebo mame lezuna, ktorý vsade vojde, vsetko pochyta, vytahuje stahuje, ochutnava, ruky a tvar nonstop špinave, ale najviac mi pomahaju v noci, ked sa pokaka a ja sa modlim aby sa pri prebalení nezobudil ked ho budem "drhnut" 😀 su tak primerane vlhke, ani moc ani malo, čiže nemusim utierat ritku na 100x a hned to je sup sup hotove, čiže u nas v noci nenahraditelne.

wandie
16. feb 2016

U nas vlhcene utierky vyuziva cela rodina....mame ich vsade, v kuchyni, v kupelni, v detskej, v aute, v prebalovacej taske, v kabelke 🙂 Bez nich ani na krok, nobelovu cenu by som dala tomu, kto ich vymyslel 🙂 A ja nepotrebujem ziadne micelarne vody, naco, ved s vlhcenymi utierkami to ide najlepsie 🙂

vequi
16. feb 2016

Ubrousky mám stále někde po ruce, protože dcera je neřízená střela. Nedávno mi ubrousky pomohly a zachránily situaci, když jsem telefonovala a dcera si hrála a byla v klidu, kupodivu hodná 😀, pořád jsem ji očkem sledovala, ale stačila sekunda a já si nevšimla, že někde našla Kostivalový krém a odšroubovala vršek. Ten vršek byl dost zatažený, takže se divím, že ho otevřela a najednou má krém všude po rukách, tričku a vidím, jak s ním maže i naši semišovou sedačku. No šly na mě mrákoty, krém je dost mastný a já začla lítat, čím to utřít. Naštěstí pod stolem mám vždy vlhčené ubrousky, takže jsem nejdřív utřela dceru a potom jsem se vrhla i na sedačku, než se to vpije a světe, div se: na sedačce není ani flek 🙂.... takže to mi ubrousky fakt pomohly a zachránily ŽIVOT 😀. Jinak by nás manžel asi zabil 😀

ivankaberrynka
16. feb 2016

Milá lidka_hipp
Vlhčené obrúsky Hipp sú jediné, ktoré používame. Zadoček je po nich jemný, hebký, voňavý. A hlavne spolu s krémom proti zapareninám Hipp je pokožka aj pekná, zdravá.
Teraz v nedeľu na Valentína sme boli s manželom aj našou malou "valentínkou" v reštaurácii a stala sa nám menšia nehoda v plienočke. Milá slečna servírka nám ponúkla diskrétny kútik, kde som mohla malinkú prebaliť. Prišla nás pozrieť s úsmevom, že miluje takéto malé bábätká. Zostala však v šoku, keď zbadala ružovočervenú nálož v plienke. Rýchlo som jej vysvetlila, že sa jedná o príkrm z červenej repy 😄 Bolo toho taaaak veľa 😂, no našťastie obrúsky Hipp nás zachránili a naša žabka bola po chvíľke opäť čistučká, svieža a v dobrej nálade 😊

danielka7
16. feb 2016

Vlhčené obrúsky sú naozaj fantastická vec.Využívame ich nielen pri prebalovaní,alebo ako prostriedok na rýchle utretie prachu,zababraných ručičiek ale hlavne na verejných toaletách,kde som ako žena občas nútená precvičovať bicepsy a tricepsy,len aby som si nesadla na misu 😀

mirecka0809
16. feb 2016

Vlhcene obrusky mame fakt vsade - v kuchyni, na wc, na nocnom stoliku, v kabelke... Par krat sa dokonca stalo, ze posluzili pri nadche ked sa minuli kladicke suche vreckovky ☺

zuzka1803
16. feb 2016

Vlhčené obrúsky sú u nás kapitola sama osebe, používame a máme ich neustále pri sebe, používame ich na deti, na veci, na domácich miláčikov, jednoducho spomeňte si na hocijakú miestnosť v byte a ja vám poviem, kde som ich už okrem svojich detí otestovala. Super záchrana pri rýchlom upratovaní /napr. pri náhlej prepadovke svokry/, pri očiste detí od ..... no jednoducho všetkého čo sa na deti počas dňa nalepí, ako dezinfekcia rúčok nákupných kočíkov, lebo mojim deťom tie obchytané rúčky nesmierne chutia, bŕŕŕ, a v neposlednom rade sú aj momentálne úžasnou hračkou pre našu najmladšiu - to je radosti, keď sa jej ich v nestráženej chvíli podarí množstvo navyťahovať von.

liveka
16. feb 2016

vždy a všade.. musíme ich mať v každej taške, kabelke, dokonca v každej izbe doma 🙂 používame širokospektrálne 🙂 na riťku, na ruky, na pusinku..
toto bude doživotná závislosť.. už kupujem špeciálky aj na prach, nábytok, topánky, wc.. 🙂

vladkulienka
16. feb 2016

raz som musela takto riešiť označkovanie seba aj kočíka od vtáčika 🙂, klasicky okakaná riťka rovno na nákupoch, tak som prebaľovala rovno v drogérii a najnovšie sú u nás TOP pomôcka pri upratovaní. keďže ja utieram prach čistiacimi obrúskami na prach, tak dcérka chce pomáhať a nechcem jej dať do ruky hociakú chémiu, tak ona dostane svoj vlhčený obrúsok a pomáha o 106 🙂
inak som nimi už čistila aj topánky 😀