VELKÁ SOUTĚŽ o HiPP výrobky za 100 €
Slíbila jsem vám soutěže, a tak je mou milou povinností odstartovat naši opravdu VELKOU SOUTĚŽ o HiPP výrobky za 100 €!!! Jedna z vás bude mít obrovské štěstí a dostane balík se spoustou dobrot a voňavé kosmetiky HiPP 🙂 Protože vyrábíme kvalitní dětskou výživu, a to nejen mlíčka HiPP Combiotik, ale také kaše, ovocné příkrmy, zeleninové příkrmy nebo chutná menu pro malá miminka i větší děti, zadání naší soutěže je jednoduché. Stačí sem do diskuse nahrát jakoukoliv fotografii svého miláčka s jídlem a napsat, co mu nejvíc chutná 😀 Na konci týdne pak vybereme jeden vítězný snímek 🙂

Nas Marco prichyteny s kukuricnou chrumkou 😀Pokial ide o jedlo,nie je nejaky vyberavy a vdacne spapa vsetko,co mu navarim,snazim sa mu hlavne varit zdravo,papa vela zeleninky,maska aj ovocia,na veceru obilninove kase 🙂Zo zeleniny ma najradsej cuketu a zelene fazulky,z ovocia hrusky,ale nepohrdne prakticky nicim 🙂Ma velmi rad aj prikrmy od Hipp,tie ovocne mu teraz davam takmer kazdy den,aby mal pestru stravu,kedze ovocim,ktore sa predava v obchodoch nie som velmi nadsena,najradsej ma kombinaciu hruska-slivka 🙂A zo zeleninovo-masovych ma najradsej spagety Bolognese a aljasku tresku so zeleninkou a cestovinami 🙂
Moji drobci miluju vsetko...teda spapaju vsetko co nespapa ich 😀....Najviac im chutia klasicke slovenske jedla....U nas mic meobmedzujeme, teda nevylucujeme s jedalnicka, pokial s tym nemame problem....Takze s maska papame najviac kraliky a hydinu, sem tam hovadzinku a bravcove.....Zeleninu maju radi vsetku a najviac uhorky a paradajky....miluju aj domace kolace a sem tam aj nejaku sladku maskrtku z obchodiku.....Myslim si, ze davame svojim detom len to najlepsie, teda nic im nezakazujeme ani ich nenutime, snazime sa to ponat hravou formou, teda pomahanim pri vareni...ved ako sa hovori " Co si si navaril to si aj zjes".... Ten najmensi bude mat 3 roky a vari a pomaha pri vareni naozaj rad...Jeho najoblubenejsie bryndzove halusky....Dobru chut 🙂
U nas sú naj ovocie a zeleninka

Najviac miluje cestoviny, a ked su ciste zje aj plnu misku 😁😁😁😁😁😁