Budúci rodičia

lucka_tvjoj
Moderátor
4. sep 2018

Ahojte,

zajtra začíname a keďže ja som už prvé dve časti videla, predstavím vám hlavné postavy, aby ste ich takto dopredu trochu poznali. 😊

Tina Rojková (Kristína Tormová) je charizmatická a energická tridsiatnička, ktorá si užíva výhody single života vo veľkom meste. Je večne v pohybe, ak práve nevarí v bistre u svojho kamoša Adama, pečie doma na nejakú akciu cupcaky, alebo tú akciu rovno organizuje – v jednej ruke diár, v druhej mobil, do toho si treťou maľuje špirálou oči a to všetko na bicykli - lebo zase raz nestíha. Rada skúša nové veci a vo všetkom je dobrá, lebo je multi-talent. Keby si vybrala jednu vec a pri tej ostala, možno už mohla byť bohatá. Ale ona to nerieši, je spokojná vo svojom malom zdedenom bytíku, v ktorom býva s kocúrom, pánom Komenským. Tina miluje svoj život a život miluje ju. Sníva o princovi na bielom koni. A už ho aj stretla. Minimálne tridsaťkrát. Ak sa do jej blízkosti dostane muž, ktorý je nejakým spôsobom čudný, nemožný, alebo mu aspoň chýba jedna oblička a dýcha pečeňou, je takmer isté, že sa doňho Tina bezhlavo a osudovo zamiluje. Vytriezvenie zvyčajne prichádza od jedného týždňa do troch mesiacov a je kruté a bolestivé. Sprevádza ho dočasná fáza útlmu Tininej hyperaktivity a workoholizmu a časté návštevy jej kamošky Agáty, ktorá si myslí, že Tina je magnet na skrachované existencie. A nechápe, že sa zo svojich skúseností nedokáže poučiť a ďalej nadšene verí, že ďalší exot bude ten pravý. Bude?

Roba Hříbek (Jiří Havelka) – žije sám, v prenajatom byte. Jeho najdlhší vzťah s horolezkyňou Libuškou, skončil ešte na vysokej škole. Tina ho stretne na oslave narodenín Lacka Baumana, kde sa stará o catering. Okamžite medzi nimi preskočí iskra. Tina je príležitostným horolezcom fascinovaná, o jeho identite bankového úradníka sa nič nedozvie. Tina je ihneď do Roba až po uši. A Robo sa veľmi rád nechá zbaliť. Takéto dobrodružstvo už potreboval. Aj keď Tina sa mu zdá na jeho vkus až príliš šialená. A hlučná. A chaotická. Jej spontánnosť ho desí. On má rád, keď veci idú podľa plánu a strašne nerád improvizuje. A to je presne to, čo budú najbližších deväť mesiacov robiť… improvizovať a dokonca spoločne.

Čo myslíte, bude im to spolu ladiť?

nikolurbanska
4. sep 2018

@lucka_tvjoj mne sa videla uputávka včera keď jej doktor oznámil, že čaká dve a Roba sa opytal a to naraz?😂😂 sme sa dobre zasmiali s priatelom😂 už viem s kym budem seriál sledovať👌

jarnicka
4. sep 2018

@lucka_tvjoj hasne verim ze to budem z realneho zivota realnej mamicky

majocka24
4. sep 2018

uputavky už sledujem takže za mna SUPER

gurags
4. sep 2018

@lucka_tvjoj bude sa to dat pozerať v archíve? Vo vysiacom čase akurát uspavam malú a pozrela by som si to niekedy cez deň.

lucka_tvjoj
autorModerátor
4. sep 2018

@gurags samozrejme, JOJka má archív dostupný bezplatne, vždy v krátkom čase po odvysielaní epizódy...

gurags
4. sep 2018

@lucka_tvjoj super, tak sa teším ako si to pozriem pri rannej kávičke 😁

kristina2708
4. sep 2018

Určite im to bude ladiť 😊 no.. už som zvedavá! 😁

tatianasevcikova
4. sep 2018

Teším sa určite to bude skvele a bude im to spolu ladiť👍

s1m.one
5. sep 2018

@lucka_tvjoj aj ja sa tesim, ak sa to da bezplatne pozriet aj v inom case 👍

nikusebi
6. sep 2018

@lucka_tvjoj ahoj seriál je topka. ... Zasmiala som sa i poplakala a napodiv včera som sa i ja dozvedela že budem mamou...už po tretí raz...tak prežívam s Tinou tehotenstvo....tak teším sa na ďalšiu časť .