icon

Spoznajte aj tretiu dvojicu zo seriálu SOM MAMA

lucka_tvjoj
Moderátor
6. sep 2018

Ak by ste chceli vedieť viac o Darinke a Majkovi zo seriálu SOM MAMA, nech sa páči! 🙂

Majko Bauman (Ady Hajdu) – podnikateľ, megaloman, cynik, Robov niečo ako strýko a manžel Darinky, ktorú aj po rokoch miluje. Vedie svoju korporáciu Baumancorp, je typický šéf, ktorý dusí svojich zamestnancov. Voči kamarátom a rodine sa však vie prejaviť aj ľudsky, skoro až empaticky. Hlavne, keď niekde za ich chrbtom vidí ďalšiu príležitosť na dobrý biznis.

Darinka Baumanová (Michaela Čobejová) – dobre udržiavaná žena v domácnosti, ktorá roky žila problémami a úspechmi svojich detí. Táto investícia sa jej vyplatila, pretože obe študujú na dobrých zahraničných školách. Teraz sú deti ďaleko a Darinka nevie, čo so sebou. Bolestne si uvedomuje, že Majko je v rizikovom veku. Už dve jej kamarátky prišli o manželov, pretože chytili druhý dych a našli si mladšie. Ak má Majko chytiť druhý dych a založiť si novú rodinu, tak jedine s ňou. Tehotenstvo vo vyššom veku jej prinesie nielen nové zážitky, ale aj nových kamarátov z materského centra.

Pekný pár, čo poviete?

Spoznajte aj tretiu dvojicu zo seriálu SOM MAMA
s1m.one
7. sep 2018

Ahoj, ano presne tito herci podla mna najlepsie hrali, darmo, su spicka 🙂 a velmi im to pristane 🙂

tatianasevcikova
7. sep 2018

Podľa mňa je to veľmi dobrý výber ❤️ja ich mám veľmi rada určite bude s nimi v seriály ešte veľa zábavy

zvedavec333
7. sep 2018

Mne sa veľmi páčia, už viackrát hrali spolu a musím povedať že im to určite ladí 🙂