Súťaž o knihy
SÚŤAŽ JE UKONČENÁ 🙂 ĎAKUJEME ZA VÁŠ ZÁUJEM.
Knižku Som mama vyhrávajú:
@tinulinda, @zuzi1981, @anittka89, @zuzulka456, @buknovka, @sunnygirl44, @anita1976, @trudy1717, @allison10, @katarina161
Knižku Stále som mama vyhrávajú:
@terey, @squirrels, @lypka, @stana03, @bobovalenka, @petawoman, @veronikazoja, @09simon11, @delfinik68, @curcuma
---------------------
Ahojte!
Seriál pre vás a o vás, SOM MAMA, sa začína zajtra o 20:35 na JOJke. Vypočujte si úvodnú pieseň a zároveň zvučku nášho nového seriálu. Autorom titulnej skladby je košická kapela Peter Bič Project a jej názov je Z výšky.
Knihou Som Mama od Kristíny Tormovej sa voľne inšpirovali scenáristi seriálu, preto v prvej súťaži s JOJkou môžete vyhrať knihu SOM MAMA alebo STÁLE SOM MAMA. A aká je vaša úloha?
1. Nájdite v klipe jediné štvornohé živé zviera a napíšte mi do komentu dva verše (ideálne, ak sa budú rýmovať) s týmto zvieratkom. Na záver komentáru napíšte, ktorú knihu by ste chceli vyhrať.
Príklad - v klipe som našla myš, môj komentár by bol:
Po byte chodím ticho ako myška, deti spia, mňa čaká knižka. / STÁLE SOM MAMA
Zo všetkých správnych odpovedí zajtra o 11:00 vyžrebujeme 10 výherkýň knihy SOM MAMA a ďaľších 10 z vás získa knihu STÁLE SOM MAMA od Ikaru. Najkreatívnejšie komentáre navyše dostanú srdiečko ❤ .
Mačička milé zvieratko
prines mi šťastie
knižky veľmi rada čítam
aj s deťmi nadovšetko.
Som mama
Prefíkaná líška, v noci si k nám prišla,
chcela si vziat sliepočky,aby mali detičky.
Kohút veru nelenil , milú líšku vypudil.
SOM MAMA
Zazrela som lisku, precitam si knizku.
Stale som mama
moj syncek to je prefikana liska,
chcem citat ale kde je moja knizka?
pozrem tu pozrem tam
docitam ju dnes? hadam...
STALE SOM MAMA a uzivam si to
Ahojte,
ďakujeme za množstvo veľmi kreatívnych a nápaditých odpovedí. Niektoré básničky naozaj stáli za to, je medzi vami veľa talentov 🙂. Ako správnu odpoveď uznávame obe zvieratká, aj líšku, ktorá sa objavila v slovách piesne, aj mačku, ktorá sa zjavila v klipe.
V prvej súťaži sme vyžrebovali tieto výherkyne:
Knižku Som mama vyhrávajú:
@tinulinda, @zuzi1981, @anittka89, @zuzulka456, @buknovka, @sunnygirl44, @anita1976, @trudy1717, @allison10, @katarina161
Knižku Stále som mama vyhrávajú:
@terey, @squirrels, @lypka, @stana03, @bobovalenka, @petawoman, @veronikazoja, @09simon11, @delfinik68, @curcuma
Ďakujeme za účasť a držíme palce v ďalšej súťaži, ktorú spustíme dnes poobede.
Výherkyne, prosím pošlite mi na mail janegova@joj.sk vaše adresy a telefónne číslo. Výhru Vám čoskoro odošleme.
@lucka_tvjoj Jéééj, ďakujem krásne! :D
@lucka_tvjoj 🙂 Ďakujeme veľmi krásne ❤️
Super dakujeeeeem💋
Jeeej teším sa veľmi 😀😀😀
Ďakujem pekne❤
Gratulujem Baby

Ďakujem ❤️
Ďakujem veeeelmi pekne 😁
Ďakujem ❤
Ďakujem veľmi pekne mail poslaný
Jeeeej ďakujem 🙂
Ooo dakujem 😍
jéééjko ďakujem pekne ❤
dakujem velmi pekne. teším sa
Ďakujeeeeem!!!Teším sa!
supeeeeer, tesime sa, dakujeme 😘
Óóó to je prekvapko......ďakujem krásne, teším sa 😄
Prišla niekomu z výhercov kniha, alebo má nejaké info,kedy by mala prísť?
@lypka Mne este neprisla
@lypka este nie,ani odpoved na mail zatial :-X
Neprišla a ani žiadne info
@katarina161
@bobovalenka
@curcuma a ja, že len na mňa zabudli, ale očividne nie, ktovie, či ju uvidíme, keď ani žiadne info sme nedostali 🙄
Myslim ze pride. Mne pisali pred par dnami ze nenasli moju adresu... takze si myslim ze pride. Mozno este zhanaju aj ine adresy a poslu naraz 😉

Mačička, mačka milé to zviera
knižku by som vyhrať chcela.
Stále som mama