Súťaž o knihy
SÚŤAŽ JE UKONČENÁ 🙂 ĎAKUJEME ZA VÁŠ ZÁUJEM.
Knižku Som mama vyhrávajú:
@tinulinda, @zuzi1981, @anittka89, @zuzulka456, @buknovka, @sunnygirl44, @anita1976, @trudy1717, @allison10, @katarina161
Knižku Stále som mama vyhrávajú:
@terey, @squirrels, @lypka, @stana03, @bobovalenka, @petawoman, @veronikazoja, @09simon11, @delfinik68, @curcuma
---------------------
Ahojte!
Seriál pre vás a o vás, SOM MAMA, sa začína zajtra o 20:35 na JOJke. Vypočujte si úvodnú pieseň a zároveň zvučku nášho nového seriálu. Autorom titulnej skladby je košická kapela Peter Bič Project a jej názov je Z výšky.
Knihou Som Mama od Kristíny Tormovej sa voľne inšpirovali scenáristi seriálu, preto v prvej súťaži s JOJkou môžete vyhrať knihu SOM MAMA alebo STÁLE SOM MAMA. A aká je vaša úloha?
1. Nájdite v klipe jediné štvornohé živé zviera a napíšte mi do komentu dva verše (ideálne, ak sa budú rýmovať) s týmto zvieratkom. Na záver komentáru napíšte, ktorú knihu by ste chceli vyhrať.
Príklad - v klipe som našla myš, môj komentár by bol:
Po byte chodím ticho ako myška, deti spia, mňa čaká knižka. / STÁLE SOM MAMA
Zo všetkých správnych odpovedí zajtra o 11:00 vyžrebujeme 10 výherkýň knihy SOM MAMA a ďaľších 10 z vás získa knihu STÁLE SOM MAMA od Ikaru. Najkreatívnejšie komentáre navyše dostanú srdiečko ❤ .
Mačička milé zvieratko
prines mi šťastie
knižky veľmi rada čítam
aj s deťmi nadovšetko.
Som mama
Prefíkaná líška, v noci si k nám prišla,
chcela si vziat sliepočky,aby mali detičky.
Kohút veru nelenil , milú líšku vypudil.
SOM MAMA
moj syncek to je prefikana liska,
chcem citat ale kde je moja knizka?
pozrem tu pozrem tam
docitam ju dnes? hadam...
STALE SOM MAMA a uzivam si to
Ahojte,
ďakujeme za množstvo veľmi kreatívnych a nápaditých odpovedí. Niektoré básničky naozaj stáli za to, je medzi vami veľa talentov 🙂. Ako správnu odpoveď uznávame obe zvieratká, aj líšku, ktorá sa objavila v slovách piesne, aj mačku, ktorá sa zjavila v klipe.
V prvej súťaži sme vyžrebovali tieto výherkyne:
Knižku Som mama vyhrávajú:
@tinulinda, @zuzi1981, @anittka89, @zuzulka456, @buknovka, @sunnygirl44, @anita1976, @trudy1717, @allison10, @katarina161
Knižku Stále som mama vyhrávajú:
@terey, @squirrels, @lypka, @stana03, @bobovalenka, @petawoman, @veronikazoja, @09simon11, @delfinik68, @curcuma
Ďakujeme za účasť a držíme palce v ďalšej súťaži, ktorú spustíme dnes poobede.
Výherkyne, prosím pošlite mi na mail janegova@joj.sk vaše adresy a telefónne číslo. Výhru Vám čoskoro odošleme.
@katarina161
@bobovalenka
@curcuma a ja, že len na mňa zabudli, ale očividne nie, ktovie, či ju uvidíme, keď ani žiadne info sme nedostali 🙄
Myslim ze pride. Mne pisali pred par dnami ze nenasli moju adresu... takze si myslim ze pride. Mozno este zhanaju aj ine adresy a poslu naraz 😉

Mačička, mačka milé to zviera
knižku by som vyhrať chcela.
Stále som mama