Súťaž o knihy
SÚŤAŽ JE UKONČENÁ 🙂 ĎAKUJEME ZA VÁŠ ZÁUJEM.
Knižku Som mama vyhrávajú:
@tinulinda, @zuzi1981, @anittka89, @zuzulka456, @buknovka, @sunnygirl44, @anita1976, @trudy1717, @allison10, @katarina161
Knižku Stále som mama vyhrávajú:
@terey, @squirrels, @lypka, @stana03, @bobovalenka, @petawoman, @veronikazoja, @09simon11, @delfinik68, @curcuma
---------------------
Ahojte!
Seriál pre vás a o vás, SOM MAMA, sa začína zajtra o 20:35 na JOJke. Vypočujte si úvodnú pieseň a zároveň zvučku nášho nového seriálu. Autorom titulnej skladby je košická kapela Peter Bič Project a jej názov je Z výšky.
Knihou Som Mama od Kristíny Tormovej sa voľne inšpirovali scenáristi seriálu, preto v prvej súťaži s JOJkou môžete vyhrať knihu SOM MAMA alebo STÁLE SOM MAMA. A aká je vaša úloha?
1. Nájdite v klipe jediné štvornohé živé zviera a napíšte mi do komentu dva verše (ideálne, ak sa budú rýmovať) s týmto zvieratkom. Na záver komentáru napíšte, ktorú knihu by ste chceli vyhrať.
Príklad - v klipe som našla myš, môj komentár by bol:
Po byte chodím ticho ako myška, deti spia, mňa čaká knižka. / STÁLE SOM MAMA
Zo všetkých správnych odpovedí zajtra o 11:00 vyžrebujeme 10 výherkýň knihy SOM MAMA a ďaľších 10 z vás získa knihu STÁLE SOM MAMA od Ikaru. Najkreatívnejšie komentáre navyše dostanú srdiečko ❤ .
Ani mne este neprisla 😒
dnes mi prišla knižka, ešte raz veľmi pekne ďakujem 😉
Aj mne prisla 😍 vdaka
Aj ja som dnes dostala💙
@lucka_tvjoj Ďakujem aj mne dnes prišla 📖😊
Dakujem za knizku 🙂❤
DAKUJEEEEEEM ZA KNIHU - DOSLA V PORIADKU 😁😁😁
Ďakujem pekne za knižku!❤
Jujha mne este nedosla 😞
Aj mne včera prišla! Dakujem 🤗
Mne uz tiez prisla, este raz dakujeme 🙂
Aj mne prišla ..... ďakujem
Ďakujem,už aj u mňa čaká na chvíľku voľna,kreslo a čajík :-P
Tak aj ku mne už dorazila, ďakujem a ospravedlňujem sa za pochybnosti.

@lypka uz sa ozvali alebo prišla uz ta kniha? Mne nie