icon

Súťaž: Povedzte nám o sebe viac

lucka_tvjoj
Moderátor
7. sep 2018

SÚŤAŽ JE UKONČENÁ 🙂 ĎAKUJEME ZA VÁŠ ZÁUJEM.

Poukaz pre dve osoby na lanovku v Tatrách získavajú:

@aadrika
@majah212
@jajuska2021
@niky7287
@lenuska2202

Poukaz na vstup do Legendie vyhrávajú:

@trinka
@danuta1414
@karajazviny
@efa1403
@macik166

------------

Ahojte.

V druhej časti seriálu SOM MAMA, ktorú ste mohli sledovať v stredu hneď po tej úvodnej, sa Robo nedopatrením dozvedá od opitého Igora, Agátinho manžela, o tom, že bude otcom. Pretlak emócií úplne ideálne nezvládne. Ako ste to oznámili svojmu partnerovi vy?

Z vašich nepochybne zaujímavých komentárov vyžrebujeme 10 výherkýň. A o čo budeme súťažiť?

5x žrebujeme obojsmerný lístok na lanovku Tatranská Lomnica - Skalnaté pleso pre dve osoby (deti do 6 rokov zdarma)

Užívajte si Hory zážitkov vo Vysokých Tatrách. Jeseň v Tatranskej Lomnici je skutočne čarovná. Neopakovateľné výhľady sa Vám naskytnú, keď sa vyveziete pohodlnou lanovkou až na Skalnaté pleso. V nadmorskej výške 1751 metrov čaká na deti náučno – zábavný chodník Tatranskej divočiny so Svišťou krajinkou.

5x žrebujeme vstup do zábavného parku Legendia v Poľsku pre 2 osoby

Spravte si výlet kúsok za hranice - do Poľska. Legendia ‑ Sliezsky zábavný park (Śląskie Wesołe Miasteczko) pri poľskom meste Chorzów je najväčším a najstarším zábavným parkom v Poľsku. Rozprestiera sa na ploche o rozlohe 26 ha a nájdete tu 42 atrakcií pre malých aj veľkých dobrodruhov. V roku 2017 bola v Legendii postavená 40 m horská dráha LECH COASTER, ktorá v tom istom roku získala v Berlíne ocenenie – 2. najlepšia horská dráha v Európe. Vďaka lokalite a dostupnosti aj iných atrakcií ako napr. ZOO a národný štadión je Legendia tým správnym miestom na nezabudnuteľný rodinný výlet.

Do komentára kľudne napíšte, o ktorú cenu máte záujem.

Súťaž: Povedzte nám o sebe viacSúťaž: Povedzte nám o sebe viacSúťaž: Povedzte nám o sebe viacSúťaž: Povedzte nám o sebe viacSúťaž: Povedzte nám o sebe viacSúťaž: Povedzte nám o sebe viac
zuzana0310
7. sep 2018

Babo sme planovali. Zadarilo sa skoro. Manzel sa tesil od zaciatku, ja som bola v soku. Pamatam si ako som do neho hodila test...on cely stastny. Po par dnoch stastie dolahlo aj na mna. Uz sme sa tesili spolu a dockali sa krasneho synceka❤️

onmaria
7. sep 2018

Prvýkrát som plakala,samozrejme od šťastia,ale mala som aj obavy čo bude..vtedy to bolo,len,že budeme mať babatko..druhýkrát bolo uuuuplne plánované na deň,teda aby boli dcéry narodené naraz a aj to vyšlo (teda s rozdielom dvoch dní),takže to vedel hneď sam..potom mi napadlo,že si z neho spravím srandu asi štyri mesiace po pôrode a došiel domov, hovorím,že sadni si,vieš čo sa stalo?on že co?ja:som tehotná!skoro odpadol.tak som mu povedala že som si robila test a on že kde je?ja že v smetiaku 🙂 tak išiel normálne hrabať von do smetiaka.este teraz dá smejem..
No a tretí krát,už teda naozaj skutočný,som mu poslala hneď cerstvu foto tehu testu s tým,že budeme mať bábo.
Tak máme doma tri princezné+otca kráľa a samozrejme mna-mamu kráľovnú 🙂
Pokiaľ by sa pošťastilo,tak určite neodolame zábave v poľsku,my na takéto "srandy"sme

rajna
7. sep 2018

Nám sa dlho nedarilo. A po roku keď už mal aj muž ísť na lekársku prehliadku či je v poriadku. Sa to stalo. Moja maminka ma upozornila že som sa zmenila že určite som tehotná. Ešte som sa smiala že určite nie že kdeže. Trvalá na Tom aby som si urobila test. Vŕtalo mi to hlavou tak som si ešte v ten večer urobila test ....bol pozitívny. Neverila som pre istotu som urobila ešte jeden ráno samozrejme bol pozitívny. A môj muž bol bez seba keď som mu to oznámila nechápal

wicka5
7. sep 2018

Pozitivny tehotensky test bol aj pre mna prekvapenim, kedze som este 2x dostala menzes a pritom som uz bola tehotna 🙂 Len tie celodenne nevolnosti ma donutili, aby som si pre istotu kupila tehotensky test. A vysli veru dve tmavofialove ciarky :D Manzel, vtedy este priatel, byval este u rodicov a dost daleko - ja som nedokazala cakat, kym sa osobne stretneme a tuto super spravu som mu oznamila telefonicky 🙂 Tesili sme sa velmi a teraz ma nase dieta uz vyse 16 rokov ♥

wicka5
7. sep 2018

a v pripade vyhry by som brala lístok na lanovku Tatranská Lomnica - Skalnaté pleso, este nikdy sme tam neboli 😇

victoria021
7. sep 2018

Ja som sa presne na moje 30 narodeniny dozvedela že som tehu.Priatel mal o mesiac narodeniny tak že mu dám pekný darček.Bol to pre mňa problém udržať v sebe,nakoľko čo viem hneď vykecam,😂😁Vydržala a oznámila som mu to v kaviarni taaak že som mu zabalila knihu o matke a dieťati.Do nej na prvú stranu napísala:verím že budeš skvelý otecko😘Podala som mu ju a on prehmatal darček a kuka na mňa ako vyorana myš,ty si mi kúpila knihu?? Totižto on nerád číta😂😁a ja otvor uvidíš😂Rozbalil,otvoril,predychaval aj rozplakal a kričí na čašníčku;poprosím wishky a radšej dvojitú😂😁Do 3mesiacov bola svadba a máme už dve krásne deti 😘😍

idame
7. sep 2018

Popri mojich diagnozach a operaciach sme v dieta ani nedufali. Dokonca sme sa ani nesnazili. Ked mi cervena armada meskala asi 3 tyzdne, co mi bolo povedane, ze sa moze udiat vzhladom na liecbu som si zo srandy kupila test. Vysiel pozitivny. Taku triasku som este nezazila ako vtedy. Sadla som do auta a rychlo sla kupit dalsie tri. Prisla domov a cumela jak tela, ze vsetky ukazuju kolajnice. Vydrzat do prichodu chlapa z prace? Nemozne. Volala som mu s tym:
"Ahoj, mas rad kinder vajicka s prekvapenim?"
On: "Ano, preco?"
Ja:" jedno ta caka doma a o 9 mrsiacou zistime ci je to baba alebo chalan."

tinka.binka
7. sep 2018

U nás to veru až taká sranda nebola. Otehotnela som pol roka po svadbe, žili sme vtedy v Londýne. Jedného večera som sa vracala domov z práce a niekto má napadol, ukradol mi kabelku, sotil do mňa a vytrhol nejaké vlasy... Bol to otrasný zážitok a ja som si hneď ráno "pre istotu" utekala kúpiť tehotenský test, na výsledok sme čakali spolu a spolu aj plakali od šťastia 🙃 sranda nastala ale na pôrodnej sále, keď sa môj manžel spytal pôrodníka na sále, či tu nie je príliš teplo a skoro so sebou sekol 🤣🤣
Potešili by nas lístky do Energylandie, vyzerá to tam brutálne!! 🙃😎🙈😍

sotka
7. sep 2018

Nas druhorodeny je neplanovane dietatko, 2 mesiace som ani netusila ze som tehu ale nejako ma pobolievalo brusko tak reku zbehnem pozriet na gyndu mozno mam nejaky zapal, vsak zima vianoce, sneh, alebo uz na mna menopauza ide (37 som mala), ale este predtym ani neviem ako ma to napadlo vobec, som si vecer pred sprchovanim urobila test a bum 2 ciarky...bolo to dvojbalenie tak som si rychlo urobila aj druhy a zas dve! uplne v soku som sla do sprchy bolo 1 hodiny v noci a zrazu bum...vyjdem zo sprchy, vsade kopa vody, odtrhol sa sifon na sprchovom kute a vytopil celu kupelnu! utekam budit manzela ze vytapame susedov a ked uplne dezorientovany vosiel do kupelne kuka na tu pracku kde lezia 2 testy a ja mu vravim: "no a este toto"... a on: "co?" "a to ako dieta?" a to moje?" :D

curcuma
7. sep 2018

isla som za priatelom do zahranicia kde vtedy pracoval, tam som isla sama a naspat uz sme prisli dve, co som teda zistila az o par tyzdnov 🙂
a teraz zostavalo mu to povedat, kedze som chcela osobne tak som si musela na den D chvilu pockat, ani neviem ako som to vyzdrzala nepovedat, ked sme spolu volavali, ci pisali, no osobne je osobne, tak som jedneho dna kupila pohladnicu s romantickym popisom a nalepila asi 5 tehu testov, od slabulinkej druhej ciarky az po tu najsilnejsiu, najprv, ked som mu ju dala a on ju otvoril trosku nechapal, ale potom nejako precitol a bol stastny, tesil sa, ze budeme rodinka
z mojho uzasneho dievcatka je teraz uz skoro 5 rocna mala slecna a dakujem kazdy den, ze ju mam a mohla som sa aj ja stat mamou
obe vyhry vyzeraju skvele, uz len nech sa prave stastie na nas usmeje 🍀 a balime obe kufre, bud smer Tatry 🚂, alebo Polsko 🚗 😉

sotka
7. sep 2018

@sotka a teda potesil by nas vylet do Legendie, boli sme vo Family parku a dcera bola nadsenaaaa

martina374
7. sep 2018

Ked mi uz dlhsie neprichadzala menstruacia tak sme na jednom spolocnom nakupe okrem inych veci kupili aj tehotensky test, mne to bolo trapne ist pytat do lekarne test ale on to bral akokeby mal ist kupovat obycajny chlieb, tesil sa a este nevedel ani comu 🙂...tak sme ho kupili. Na druhy den rano som sa odhodlala urobit si ho. Zasla som do kupelne, urobila co treba a pozeram..dve ciarky..on uz netrpezlivo cakal na posteli ze kedy vyjdem Vysla som s trasucimi rukami a usmevom ze ano, sme v tom. Bol velmi stastny, objal a pobozkal ma 🙂 Ja som este asi 10 minut sedela a triasla som sa. Chceli sme to babatko aj to vyslo na prvykrat,ale taky zvlastny pocit ze budem mame tak asi kvoli tomu som sa triasla. A dnes mame krasnu dceku 🙂...........vyhra potesi akakolvek 🙂

ro_manka
7. sep 2018

Môj manžel to vedel spolu so mnou. Dva mesiace mi meškala menštruácia. Na paličky na teste sme spolu čakali, len aby sme si potvrdili dôvod našej radosti. A s našou malou radôstkou by sme sa šli radi vyjašiť do Legendie 😊

mamasom
7. sep 2018

Kúpila som detské topánočky a položila ich medzi naše do botníka... ;) chvíľu trvalo, kým mu došlo... Nepovedal nič, len plakal (lebo sme sa snažili 5 rokov) - ak by náhodou, potešilo by Poľsko ;)

vall1319
7. sep 2018

Nám sa to podarilo hneď na prvý šup.... 😜😜😜 Veľmi chcené.... Testované a oznámené v deň manželových menín.... 🙂 On mi doteraz pripomína, že som mu to rozprávala so zaslzenými očami ( hoci tohto si vedomá nie som).... 😉 Na každé bábatko som sa VEEEEEEEĽMI tešila... 😍😍😍

siska259
7. sep 2018

Manzelovi som to oznamila telefonicky, pretoze bol odcestovany - ziadna romantika sa nekonala 🙂

terey
7. sep 2018

Nasa bola poloplanovana. A ked som si urobila test ktory bol pozitivny (asi az piaty) tak sa tvaril neutralne (introvert jeden). Ale verbalne povedal ze sa velmi tesi.

alena04
7. sep 2018

Tak keď mi test pri prvom ukazal dve čiarky a povedala som to manželovi tak na mňa pozrel a vraví "no jasnee ha haa" normalne mi neveril až keď som mu doniesla tehotenskú knižku tak uveril a tešil sa veľmi....a keď mi pri druhom tehotenstve oznamili že čakám dvojičky, manžel bol v práci (robil kuchára)a ja som ho nechcela rušiť dlhym telefonátom, napísala som mu len sms, že teda čakáme dvojičky....o hodinu na to mi volal s rozstraseným hlasom či si robim srandu ci je to naozaj ci sa doktor nepomýlil. V ten moment asi aj zabudol variť, bol celý šťastný a tá radosť mu ostala do teraz. Máme troch krásnych synov 💗

adel47
7. sep 2018

Otehotnela som krátko pred vianocami,čo mi nahralo do karát .Vianoce/vianočný stromček bolo ideálne miesto ako oznámiť tak úžasnú vec manzelovi.Kupila som cumel,fľašu,podbradník a plienku.Zabalila do krabice na ktorú som napisala,tento darček ti/mne/nám zmení život.Manzel ju zbadal,ani ju neotvoril,podišiel ku mne a........objal/pobozkal a sepol......dakujeeeem.Boli to tie najkrajšie Vianoce a najkrajší darček aký sme kedy dostali.

sbotex
7. sep 2018

@lucka_tvjoj Neuveríte, ale Ja som hneď na druhý deň ráno vyvracala celé raňajky, a tak sme to okamžite vedeli obidvaja. Nebolo treba žiadne slová. No potom som vracala ešte pol roka. A je to už 35 rokov. Bohužiaľ som z toho času už 20 rokov na inv.vozíku, ale všetko bolo krásne, mám dve perfektné dcérky a už aj dvoch vnúčikov.

niky7287
7. sep 2018

Pri mojej najmenšej princeznej to bolo nádherné.Rok sme sa snažili o bábätko.Naše spoločné.Nakoľko sa nám prvé manželstvá rozpadli.Muž má dcérku a ja syna a dcéru chýbalo už len moje,tvoje aaaaa NAŠE.Dva dní pred svadbou som si robila test,že čo ak no nič jedna palička.V deň svadby tiež.No čo keď nič tak aspoň super detičky a najúžasnejší manžel akého som si mohla priať.Ráno po svadbe som spravila ešte jeden test a nechala ho na práčke no len som naň zabudla.Po asi hodine má napadlo ho ísť pozrieť a čo čert nechcel bolo to tam naša Valentínka.Manžel už bol v záhrade a ja s krikom som vybehla za ním.Sa ľakol čo sa stalo.Bol to naozaj nezabudnuteľný pocit ho vidieť ako od šťastia plače.Dostali sme najkrajší svadobný dar aký sme si mohli priať.

niky7287
7. sep 2018

Je jedno akú výhru by sme dostaliPotešili by nás aj Tatry aj Poľsko.A tú najvyššiu výhru už máme našu rodinku.

helen11
7. sep 2018

My sme museli riešiť 24. decembra, či náhodou nie som "v tom", lebo sme šli na vianoce k rodičom a ja som sa bála, že či budem môcť rôzne prípitky (meškal mi menzes), tak som manžela poslala po tehotenský test do lekárne, takže sme mali darček pod stromček...oboch nás to milo prekvapilo, lebo ani jeden nevieme, kedy "sa to stalo"...

janika232
7. sep 2018

No tak ja keď som si urobila test a videla som,že je pozitívny chcela som okamžite volať priateľovi. No nejak som si kusla do jazyka a nakoniec vymyslela, ze ten test vlozim do tabatierky medzi cigarety a pojdem za nim do podniku kde bol s kamarátmi. Tam som ho ponukla cigaretami a bolo :D Pozeral ako puk :D a asi tyzden na to, ked som isla od gynekologa za nim pozriet do prace, som mu tíško do uska posepkala, ze to budu dvojicky <3 no skoro ho tam piclo 🙂 musela som mu ukazat papiere, lebo si myslel ze srandujem 🙂

veronique2508
7. sep 2018

Môj vtedy ešte frajer, dnes už môj milovaný manžel, sa to dozvedel cestou na služobnú cestu do Brna, na benzínovej pumpe v Štrbe, oznámila som mu to do telefónu. Zložil a vzápatí zavolal, či to nie je fór, či je to naozaj pravda...plakal od radosti smial sa a kričal ako malý..ja budem otec ja budem otec... Bol z kolegami a museli ho podržať lebo mu vraj prišlo od radosti na odpadnutie 😀. Chápete, Nemohla som vydržal ten tlak emócií hneď keď som to zistila volala som mu, načo čakať, čakala som na to 8 rokov, čo som ho poznala 🙈. Hneď po návrate sa ma spýtal, či s ním strávim celý svoj život.
Pokľakol a ja som povedala áno. Po 8 ročnej známosti plnej najlepšieho priateľstva, lásky a čakania na osudový okamih, sme si po 3 mesiacoch chodenia "pričarovali" Paulínku, za 6 týždňov sme vychystali veselku a dnes sme štastná rodina a užívame si našu milovanú 9 mesačnú dcérku a to, že sme konečne spolu ako milujúca a vytúžená rodina. Splnil sa nám obom sen, že sme sa stali rodičmi a určite neľutujeme nič... Možno len ten čas bez seba 😉

lea2017
7. sep 2018

Bola som u gynekológa a ten mi vravel, že ak by sme chceli bábätko, tak máme skúsiť za deň dva...my sme vyskúšali... jediný raz...(viem to presne, lebo sme boli potom obaja dosť chorí a potom zasa manžel odišiel na služobku).
Mne sa zdalo, že sa so mnou dačo deje, že som asi tehotná (strašne ma boleli prsia) a keď som to povedala manželovi, tak mi nechcel veriť, že by nám to vyšlo na prvý pokus (odvtedy je na seba nesmierne pyšný 🙂), no ale musím povedať dokiaľ mi nevyšiel pozitívny test, neverila som ani ja...

bonaquaba
8. sep 2018

@lucka_tvjoj My sme s manzelom naše deturence planovali a vždy sa nam zadarilo na 1x. Ked som otehotnela 1x bol to zvláštny pocit a manžel sa tak tesil, že doniesol z obchodu modré baby botky, ja som sa smiala a vravím mu, že este nevieme ci to bude chlapec alebo dievča. On vraví: Prvý bude chlapec. A mal pravdu, narodil sa nam veľký, zdravý chlapec.
Rada by som bola za lanovku v Tatrach

janetta20
8. sep 2018

@lucka_tvjoj v našom prípade to bolo sup sup 😂 ani sme sa nestihli poriadne snazit😁keď d som to manželovi povedala, reagoval:"to už?"

etnatn
8. sep 2018

Naša Miška bola úplne plánovaná, test sme robili spolu, čiže žiadne prekvapenie sa nekonalo..každopádne to bola megačarovná chvíľa 🙂