icon

Súťaž s dnešnou premiérou seriálu SOM MAMA!

lucka_tvjoj
Moderátor
5. sep 2018

SÚŤAŽ JE UKONČENÁ 🙂 ĎAKUJEME ZA VÁŠ ZÁUJEM.

Darčekový balíček TV JOJ pre deti:

@linda03
@barbior
@blackrainbow
@91monika
@monicka821
@lubica221
@hnedoocko0909
@veronique2508
@mmirrkaa
@dajda459

Poukaz pre dve osoby na účasť v publiku pri nakrúcaní Inkognito alebo Všetko, čo mám rád:

@anglicanka1981
@zaraforme
@suzi81
@geokatka
@jvlo
@259monika
@stanivka
@denkaa1
@vimiseta
@erikab82

---------------------

Ahojte.

Dnes je veľký deň, večer o 20:35 pôjde na JOJke 1. a 2. časť seriálu SOM MAMA. Pri tejto príležitosti sme si pre vás pripravili súťaž o zaujímavé ceny.

Desiatim z vás pošleme bohatý balíček darčekových predmetov TV JOJ pre deti.

Ďalším desiatim z vás darujeme poukaz pre dve osoby na účasť v obecenstve pri nakrúcaní našich obľúbených relácií Všetko čo mám rád alebo Inkognito.

Súťažná úloha:

Pozrite si dnes večer na JOJke obe časti seriálu SOM MAMA a odpovedzte na súťažnú otázku:

Na akom netradičnom mieste sa hlavnej hrdinke podarilo otehotnieť?

Teším sa na vaše odpovede a verím, že sa vám seriál o mamách a pre mamy bude páčiť.

Veľa šťastia v súťaži prajem.!

Súťaž s dnešnou premiérou seriálu SOM MAMA!
Strana
z9
matusik24
6. sep 2018

Na streche

janalo
6. sep 2018

Na streche

macik166
6. sep 2018

Na streche

basska_b
6. sep 2018

Na streche 😁💏💑

qirfa
6. sep 2018

Na streche

sticker
lucka_tvjoj
autorModerátor
6. sep 2018

Ahojte,

verím, že sa vám seriál páčil. Ja som si oba diely užila, a v sledovanosti sme vyhrali nad konkurenciou, čo nás tiež teší. Rovnako ako vaše pozitívne a prajné odkazy. Budeme radi, ak si každú stredu na seriál SOM MAMA nájdete čas. No a aby som nezabudla, súťažili sme!
Pýtali sme sa na netradičné miesto, na ktorom sa hlavnej hrdinke podarilo otehotnieť. Správna odpoveď bola na streche, ešte konkrétnejšie to bola strecha polikliniky.

Darčekový balíček TV JOJ pre deti vyhrávajú:
@linda03, @barbior, @blackrainbow, @91monika, @monicka821, @lubica221, @hnedoocko0909, @veronique2508, @mmirrkaa, @dajda459

Poukaz pre dve osoby na účasť v publiku pri nakrúcaní relácií INKOGNITO alebo VŠETKO ČO MÁM RÁD získavajú:
@anglicanka1981, @zaraforme, @suzi81, @geokatka, @jvlo, @259monika, @stanivka, @denkaa1, @vimiseta, @erikab82

Prosím pošlite nám svoju adresu a telefónne číslo na mail janegova@joj.sk

erikaemkina
6. sep 2018

No škoda .. Gratulujem

majocka24
6. sep 2018

Blahoželam

jvlo
6. sep 2018

Ďakujem 😁

barbior
6. sep 2018

Ďakujeme pekne ❤️

259monika
6. sep 2018

Ďakujem 😘😘dohodli sme sa na darčekovom balíčku♥️♥️♥️♥️moc dakujem

denkaa1
6. sep 2018

@lucka_tvjoj ďakujem za poukaz, ale prísť do Bratislavy na natáčanie je pre mna dosť ďaleko (aj keď obidve relácie sledujem a mám veľmi rada) 😊
Dala by sa výhra vymeniť za balíček? Ak nie, rada posuniem poukaz niekomu ďalšiemu 😉

emboska
7. sep 2018
kvetinka75
7. sep 2018

@emboska aj ja som niečo vyhrala? či to je iba omyl?

blackrainbow
7. sep 2018

@lucka_tvjoj Uzasne, hrozne sa tesim!!! 😍🎉🎉🎉🎉dakujem dakujem!!!❤️ a serial je uplne supis, tesim sa na dalsie diely 👏🏼😊

dajda459
1. okt 2018

@lucka_tvjoj Ešte raz veľmi pekne ďakujeme za balíček darčekov. S dcérkou sme sa veľmi potešili ;)

vimiseta
1. okt 2018

Chcela by som sa opýtať, či už nejakej výherkini došli lístky na nakrúcanie seriálu Všetko čo mám rád alebo Inkognito....mne zatiaľ nie....Ďakujem

suzi81
1. okt 2018

@vimiseta mne dnes prisla poukazka ba Vsetko co mam rad

zaraforme
1. okt 2018

@vimiseta ani mne a ani mi na mail doteraz neodpovedali. Sranda taká výhra 😂😂😂

geokatka
2. okt 2018

@vimiseta mne prišla včera tiež taká zalamínovaná karta - poukaz - na Všetko, čo mám rád s tým, že na nakrúcanie sa treba telefonicky nahlásiť. tak som volala na tel.č., ktoré tam bolo uvedené. volala som s takým fajn chlapíkom... povedal, že mi pošle na e-mail termíny nakrúcania a mám si vybrať. dnes mi napísal sms-ku, že kandráčovci majú teraz nejaké turné, a že nakrúcať sa bude asi až v novembri. tak že mi dá ešte vedieť...

geokatka
2. okt 2018

@zaraforme mne tiež na e-mail neodpovedali, ale včera mi prišla poukážka na Všetko čo mám rád

Strana
z9