SÚŤAŽ s týždňom Kura Kráľovské
Milé ženy, žienky, ženičky,
prinášame vám chrumkavú možnosť vyhrať kurz varenia v Škole varenia pre gurmánov v Svätom Jure a mnoho ďalších pekných cien! ❤❤❤
Zapojiť sa do našej súťaže môžete od 12. 12. 2016 do 17. 12. 2016, a to zverejnením fotografie pokladničného dokladu so zreteľne viditeľnou položkou akéhokoľvek produktu značky Kura Kráľovské, ktorý bol zakúpený počas trvania súťaže. Pozorne si prečítajte pravidlá súťaže na na tejto adrese: http://bit.ly/2gCmQ00 . Tak spíšte nákupný zoznam a pošlite muža na nákup. Sme zvedaví, čo bude tento týždeň na vašom jedálenskom stole. Prajem vám dobrú chuť a veľa šťastia pri nedeľnom žrebovaní! 😉

Aj ja som dnes v predajni HSH kráľovskú kuraciu polievkovú zmes kúpila,
nenechala som ju dlho čakať a polievočku som z nej hneď uvarila...
Ja som si z nej hneď za tanier naložila a k obedu si dala,
drobcovi som z nej keď sa vráti zo škôlky a z krúžkov na večeru nechala,
mňam!, naplnila nám brušká a skvelo nás zahriala 😉 😉
@timotej_hsh dobry den,kde v Trnave sa daju vase kurcata kupit? Dakujem
@ajka30 kaufland a tesco urcite 🙂
@dianark ☹ je to smutné, že už nemali... ale hádam aspoň teda polievočka bude chutiť
Pridavam dalsi a dalsi blocek. az teraz som si uvedomila, ked takto fotim blocky, kolko nakupujem vo vasej HSH predajni Ale ked u vas je to kura take chutne.. dnes uz varim z celeho kralovskeho kuriatka polievku,
Neverim, ze by sa na mna usmialo stastie vo vasej sutazi, skor chytime chripku ako nieco vyhram
@zuzin78 Treba verit :D
@timotej_hsh dobry den, úprimne sa teším, ze mame možnosť kupovať vašu značku, lebo kuracinu sme kupovali minimálne hlavne kvoli tomu, ze obsahuje veľa rastových hormónov. Hoci sme celé kura v Tescu nezohnali, ale mali aspoň prsné rezne a zmes do polievky. My mame najradšej stehná, dufam ze ich budu mávať.
No ja držím palce každému, kto sa zapojil ... ja som nezohnala u nás v tescu,tak sa nemôžem zapojiť ... prajem krásny zvyšok dňa😉
@jankaks ja som tiez sklamana, ku kuriatku sa dostat vobec neda. Ale maju aspon tu polievkovu zmes🙂 Ale dnes na diaľnici sme obiehali dodávku vzadu s velkym obrazkom Kura kráľovske a usmieval sa nas z neho celkom sympaticky pánko 😉 hned som si pomyslela, ze to je znamenie a moooooožno sa na nas stastie usmeje🍀
😵
@timotej_hsh Kaufland a Tesco ma kuriatka stale. Kupujem casto a nikdy nemam problem so zakupenim.
Ani my nemame problem v kauflande u nas stale rano ci vecer my alebo svokruska vzdy kupime 🙂

@blondiee83 super ze sa podarilo nahrat fotografiu 🙂