icon

SÚŤAŽ: Aké výhody má Kúzelné čítanie?

nelakuzelnecitanie
Moderátor
16. sep 2019

Poďme sa pozrieť na to, aké výhody Kúzelné čítanie so sebou nesie.

Jedna elektronická ceruzka funguje so všetkými produktmi KČ. No nie je to super? 🙂 Stačí si stiahnuť príslušný audiosúbor a ceruzku potom priložiť k ikone zapnutia v knihe. Tá ju potom automaticky rozpozná a číta z nej príslušný obsah. To je ale hlavička. 🙂

Široká ponuka produktov – hromada knižiek najrôznejších tém, zábavné stolové hry, či hra na cestovanie. A tento rok sa KČ nádielka rozrastie aj o 3D model Betlehemu.

Určená pre rôzne vekové kategórie – zahrajú sa najmenší od 2 rokov, ale aj školáci na prvom stupni. Ba dokonca sa spolu môže zahrať aj celá rodina. Stačí si už len vybrať (pri výbere Vám určite pomôžu bubliny s odporúčaným vekom).

Dlhá životnosť knižky, pretože majú hrubé kartónové strany a sú viazané v pevnej väzbe. To zaručene ocenia maminky najmä menších detičiek 🙂

El. ceruzka funguje aj ako MP3 prehrávač – môžete si tak do nej nahrať akúkoľvek obľúbenú hudbu alebo rozprávku a využiť ju napríklad na dlhé cestovanie.

Učenie formou zábavy – to zaiste ocenia zas maminy predškolákov, či školákov. Knižky majú za úlohu nás niečomu priučiť.

Má podľa vás Kúzelné čítanie ešte ďalšie výhody? Napíšte, čo sa na nich páči práve vám.
Vyžrebujem 1 z vás, ktorú odmením novou knižkou Zvieratká v ZOO.
Zapojiť do hry sa môžete do zajtra do 10tej hodiny rannej 🙂

Tak výzva je ukončená. Knižku posielame sem: @ferihegy 🙂 Gratulujem!
Ostatné maminy sa, dúfam, znovu zapoja do ďalších výziev 🙂

SÚŤAŽ: Aké výhody má Kúzelné čítanie?
lucanka49
17. sep 2019

Máme kúzelné čítanie ♥️moja dcérka má 5 rokov a vďaka vašim knihám je veľmi šikovná a múdra 🤩dokonca pani učiteľka, ktorá prišla do škôlky ako nová , hovorila že má veľmi dobré vedomosti a že už si myslela že ide do školy ☺️ knižka by ju potešila lebo bude mať 6 rôčkov ♥️ako darček k narodeninám 😉

vladkulienka
17. sep 2019

Moja dcerka (5r.) ma rada encykolpedie. Zatial si v nich len listuje a pozera obrazky a potom sa nas chodi pytat, co je co a prečítame jej, co ju zaujima... Takto by sa sama mohla dozvediet, co ju zaujima a hned by nam to povedala.. Je to motivujuce hlavne pre deticky, ktore este nevedia citat, ale chcu sa vela dozvediet.

lulu_tomi
17. sep 2019

Vizuálne zaujímavá je každá jedná kniha, bohatá na informácie i rôzne aktivity, ale môjmu drobcovi sa najviac páči, že je ako jeho súrodenci "veľkáči" a že aj on už číta sám. A ja najviac oceňujem radosť, ktorú pri tom má.

livinka1111
17. sep 2019

Kúzelné čítanie sme veru ešte nevyskúšali, ale počúvam samé chvály a už teraz viem, že by nášho drobca zaujalo. Náš synček má 7 rokov a veľmi ho baví učiť sa nové veci. Tieto knižky (čo počúvam z rozprávania) rozvíjajú deťom fantáziu, pomáhajú im učiť sa objavovať nové veci. Mne osobne sa páči, že sú veľmi pestrofarebné, veselé, zábavné. Určite budeme rozmýšľať nad krásnym darčekom na Vianoce 🙂

31silvia12
17. sep 2019

@nelakuzelnecitanie my si teda už nevieme predstaviť fungovanie bez kuzelneho čítania..časté návštevy lekára v BA nám spríjemnujú zaujímavosti rôznych, perfektne spacovaných kvízov,nových informácií a tým je pre nás cestovanie zábava..je to asi jediná vec bez ktorej sa nepohneme z domu a má vždy rezervovamé miesto v taške😀..za mna,resp.za celú našu rodinu je to naj darcek pod stromcek uz par rokov a verím že ešte dlho aj bude..

adadi
17. sep 2019

Je pre deti super. Naucia sa nove veci, poznatky slovicka. Trenuju si pamat pri kvizoch a je to super na zabavenie a samostatnu hru. Decka sa tesia velmi na nove knizky.

lenocka1108
17. sep 2019

@nelakuzelnecitanie

Máme problém s rozprávaním a Malý sa snaží pri hraní opakovať slová. Je to o kúsok lepšie.

Máme asi 4 knižky, ale pre neho žiaľ iba 1 chcelo by to rozšíriť knižnicu

sprituska
17. sep 2019

@nelakuzelnecitanie dalsou vyhodou je ze sa daju nahovorit aj nove texty a pomocou prilozenych nalepiek dotvorit knihu, pripadne rozne pracovne listy. Tuto knihu by sme velmi radi vyhrali. Syn miluje zvieratka. Prave hra pexeso

tin007
17. sep 2019

Dieta sa uci drzat pero, tym si trenuje uchop na buduce pisanie.

millenia
17. sep 2019

Sú to veľmi zaujímavé knihy, ktoré deti naučia rôznym oblastiam života, s reálnymi zvukmi, hudbou, mapami aj obrázkami. Hlavne istý zvuk v knihe Ľudské telo ich zaujal donekonečna. A mám pocit, že nahrádzajú rodičov - deti si ich môžu "čítať" aj samé. Jedna zázračná ceruzka však v rodine nestačí, keď je viac detí. Nová kniha o zvieratkách by určite zabodovala.

lucinka37
17. sep 2019

Som rada ze sme tuto skvelu knizku s perom kupili. Maly bol z toho nadseny, dostal ju ako 5 rocny. Anglictina ho hned bavila omnoho viac. Sam sa dokazal naucit slovicka, kvizi zvlada uz tiez uplne super. Vyhodou je ze tam je naozaj vsetko poprekladane. Dokonca moja 26 rocna sestra bola z toho unesena 😂🙊 teraz k meninam kupujeme knizku ludske telo, lebo sa stale pyta ako to v telicku funguje ake su tu a tam kosti, verim ze ho zaujme. Zvieratka by nas potesili, uz aj pre mladsieho 😍🤩🍀

dominka63
17. sep 2019

S manželom sme rozmýšľali co dcérke na Vianoce a presne nás napadlo kúzelné čítanie keďže rada listu je knižky a prstekom ukazuje na obrázky. Tie ktoré pozná povie sama a ostatné jej pomenovávam ja. Je to podľa mňa skvelý spôsob ako sa dieťa naučí viac slov a je to hravou formou. Dcérka má 2 a pol roka tak si myslím ze by to bolo pre ňu ideálne keďže tak zbožňuje knižky.

missy89
17. sep 2019

@nelakuzelnecitanie ja vnimam ako najvacsiu vyhodu, ze dieta sa vela nauci a pritom si ani neuvedomuje, ze ide o ucenie. Pretoze pre deti je toto citanie perom zabava 😊

babls5
17. sep 2019

Myslím ze celkom nieje pravda ze deti od 2rokov lebo nás syn od svojho prvého roku vie pekne narábať s perom a knihou a nedávno sme kúpili ďalšie knihy do zbierky a tato kniha zvieratká v zoo by sa nám hodila pre synčeka 😁výhodou je ze keď sa nechce s ničím hrať knihu albi nikdy neodmietne ❤️

anickai
17. sep 2019

Uz z názvu vieme, že je to fakt Kúzelné čítanie. Dieťa sa dokáže samo naučiť formou hier rôzne hry, popočúvať zaujímavosti aj bez rodičov. Tieto knihy su vyborné aj na dlhé trasy. Obsahuje uplne vsetko a tým pádom zaujme deti hned.

miriskaz
17. sep 2019

Ja sa potichučky priznávam, že stále ešte nemáme🙊.Aj keď čítanie dcérka miluje,tieto knižky nám ešte chybaju.Tieto Vianoce sa to chystáme napraviť..
Výhodu kúpeľného čítania vidím vo flexibilnosti,zabavil by sa určite aj dvojročný synček a päťročna by si prišla úplne na svoje.Samostatnost a tým aj budovanie sebavedomia,je ďalšia výhoda.🙂

nikol19595
17. sep 2019

Mala nedávno oslavovala 3 roky. Tak reku , že jej kúpim kúzelne čitanie- zvieratka na farme a svet zvierat. Bavilo ju to iba v ten deň. Tak som si to požičala večer ja a frčala na tom.dve hodiny . Do teraz som ani netušila ake zvierata na svete mame a že vobec existujú 😂 takže dalšie výhody sú tie , že aj dospelý sa priúčia niečomu novému .

miriskaz
17. sep 2019

Och,že kúpeľného ☺️😁
*Kuzelneho

jankaajanko
17. sep 2019

Ahoj my mame knizky ale nie este vsetky ale pomahaju detom mojim od skolky az teraz po skolu kde sa ucia anglicky dufam ze sa budu knihy dat kupovat furt nove a nove ktore deti potrebuju pre svoje rozvijanie

tinabr
17. sep 2019

@nelakuzelnecitanie vyhoda na nezaplatenie je u nas ta chvilka ticha🤣🤣🤣ale nie..je to fajn nakolko deti sa dozvedia o zvieratkach a ich spôsobe zivota..u nas je najoblubenejsia svet zvierat a ludske telo...dcerka uz vie ako prisla na svet🤣este by bolo fajn kebyze sa da dokupit nejaky prakticky pevny obal obal na tie knizky ❤

krowkazz
17. sep 2019

@nocky aj moja dcera pusti hymnu denne minimalne 20krat

livizi
17. sep 2019

Páči sa mi, že aj mladšie dieťa si dokáže samo prejsť celú knižku, je to preňho zábava a ešte sa pritom veľa naučí. Počas dlhých ciest je skvelým pomocníkom, vždy človek radšej vidí svoje dieťa s knihou v ruke ako s tabletom 🙂

sabusik321
17. sep 2019

je to super na rozvoj fantázie, spojenie knihy s elektronikou, dobre spracované..moja dvojrocna stále berie pero a knihu bratrancovi :D na Vianoce uz dostane vlastnu 🙂

julinka2406
17. sep 2019

U nas maju knizky kuzelne citanie velky uspech.Dcerka sa naucila uz vsetky pesnicky z knihy Spievanky a pozna zvuky uz vsetkych zvieratiek a vtakov.

nelakuzelnecitanie
autorModerátor
17. sep 2019

@vilaamalka907 Nie je to celkom doživotná záruka. Samozrejme, snažíme sa zákazníkom vyhovieť a pokiaľ vidíme, že je o ceruzku dobre postarané, tak nie je problém ju vymeniť 🙂 Ale nájdu sa aj také prípady, kedy výmena nie je možná (napríklad ceruzka utopená na wc, alebo zohriata v mikrovlnke). Áno, aj také prípady boli 😂

akcul13
17. sep 2019

My takuto knihu nemame, no dcerka ma 16 mesiacov a knihy ju veelmi bavia. A urcite by tato bola veľmi obľúbená

eta
17. sep 2019

kúzelné čítanie zbožňuje nielen naša 4 ročná dcérka, ktorá si spieva pesničky z knihy Spievanky alebo študuje Hravé učenie, ale aj jej dvaja starší bratia, ktorý radi súťažia v kvízoch a hrách v knihe Ľudské telo a Slovensko a zdokonaľujú sa v angličtine

esterkazasterka
17. sep 2019

a moje deti to nezaujalo. Majú radšej, keď im čítam knihy ja.

samkova_mamka
17. sep 2019

Je to veľmi drahé. Môj syn by veľmi chcel knižku o Slovensku, no ja si to nemôžem dovoliť.

mama80
17. sep 2019

Jedna z najviac vyuzivanych hraciek u nas, vela informacii hravou formou.