SÚŤAŽ: Aké výhody má Kúzelné čítanie?
Poďme sa pozrieť na to, aké výhody Kúzelné čítanie so sebou nesie.
Jedna elektronická ceruzka funguje so všetkými produktmi KČ. No nie je to super? 🙂 Stačí si stiahnuť príslušný audiosúbor a ceruzku potom priložiť k ikone zapnutia v knihe. Tá ju potom automaticky rozpozná a číta z nej príslušný obsah. To je ale hlavička. 🙂
Široká ponuka produktov – hromada knižiek najrôznejších tém, zábavné stolové hry, či hra na cestovanie. A tento rok sa KČ nádielka rozrastie aj o 3D model Betlehemu.
Určená pre rôzne vekové kategórie – zahrajú sa najmenší od 2 rokov, ale aj školáci na prvom stupni. Ba dokonca sa spolu môže zahrať aj celá rodina. Stačí si už len vybrať (pri výbere Vám určite pomôžu bubliny s odporúčaným vekom).
Dlhá životnosť knižky, pretože majú hrubé kartónové strany a sú viazané v pevnej väzbe. To zaručene ocenia maminky najmä menších detičiek 🙂
El. ceruzka funguje aj ako MP3 prehrávač – môžete si tak do nej nahrať akúkoľvek obľúbenú hudbu alebo rozprávku a využiť ju napríklad na dlhé cestovanie.
Učenie formou zábavy – to zaiste ocenia zas maminy predškolákov, či školákov. Knižky majú za úlohu nás niečomu priučiť.
Má podľa vás Kúzelné čítanie ešte ďalšie výhody? Napíšte, čo sa na nich páči práve vám.
Vyžrebujem 1 z vás, ktorú odmením novou knižkou Zvieratká v ZOO.
Zapojiť do hry sa môžete do zajtra do 10tej hodiny rannej 🙂
Tak výzva je ukončená. Knižku posielame sem: @ferihegy 🙂 Gratulujem!
Ostatné maminy sa, dúfam, znovu zapoja do ďalších výziev 🙂

@nelakuzelnecitanie
Maly dostal k sviatku kuzelne citanie. Vie ho to zaujat. Knizky su nielen pre deti ale aj pre dospelych.
Ahoj. Čo sa mi páči? Všetko. Možnosť učenia hrou, zaujať deti, rozvíjať ich schopnosti....mám prváka a druhaka. Druhaka to zaujíma, prváka musím zaujať a práve to by bolo pre neho.
No a ešte mám aj polročného synčeka, zatiaľ čítame gumové knizocky.
Pekný večer... Podľa mňa sú vaše knihy s hovoriacim perom najúžastnejšie v tom... Ze si to dieťa môže prečítať samo len pomocou ceruzky... Je tam toho spústa... Není šanca aby sa dieťa začalo nudiť... Pre každého sa niečo nájde... Dieťa sa veľa naučí formou hry.... Rozvíjajú fantáziu... Sú vhodné pre deti v každom veku... A pobavia sa aj dospelí... No proste ja nemám čo dodať za mňa number 1💕
Paci sa mi vsetko. Dieta sa uci zabavnou formou a rozvija si schopnosti. Knizky su pre vsetky vekove kategorie.
Dobrý deň mi tieto skvele knihy ešte nemáme, ale videli sme ich u kamarátky a deti boli z nich nadšené. Vyzerali ozaj super a najlepšie je to, že si deti dokážu čítať samé aj keď to ešte nevedia. Tiež sa mi páči za jedno pero dokaza načítať všetky knihy. 😉
Paci sa mi ze Kuzelne citanie ponuka viacero tem kniziek a tiez ponuka knizky pre malickych aj velkych. Deti sa v tomto veku ucia vsetko nenasilne, staci ze informaciu pocuju raz 😀 mladsi si krasne rozvija slovnu zasobu a starsia spoznava anglictinu
Dieťa ktoré ešte nevie čítať si môže samo osvojiť vedomosti a ešte sa aj zabaví!
S ním sa nikdy nenudíte, zábavné učenie formou hry, podporuje slovnú zásobu, predstavivosť detí a niekedy aj dospelých 🙂 , skvelý darček pod stromček ❄.
@nelakuzelnecitanie
Knizku sme darovali nasmu krsniatku na 4 narodeniny ... po zvysok oslavy presedela nad knizkou 🙂 a velmi sa jej tesila ...
urcite by sa veeelmi potesila inej knizke 🙂 lebo verim tomu ze za tach par tyzdnov co knizku ma tak ju vie celu naspat 🙂
neskutocne super napad na darcek
mnozstvo aktivit, zabavy a pridavok je ze sa ucia deturence hravou formou 🙂 a maminy si moze nachvilu oddychnut a jej dieta sa vzdelava 🙂
Rozvíja slovnú zásobu, fantaziu, dieťatko si číta samé, cibri aj jemnu motoriku, hravo vzdeláva....no proste u nas doma uplna topka.
Konkrétne jazykové kúzelné čítania sú podľa mňa oveľa LEPŠIE ako školské ucebnice cudzieho jazyka!!! Sú spravené prehľadne,slovíčka sú pekné potriedene.takze za nás super!
tak u nas ma uspech kuzelne citanie. zisla by sa dalsia kniha, kedze na 1 knihe sa biju dvaja... a preco ma uspech? rozvija slovnu zasobu, deti sa naucili basnicky, farby, predmety, a sposob akym je urobena, je super. ucenie hrou 👍 a super je aj to, ze staci 1 pero na vsetky knihy a deti sa dozvedia mnozstvo zaujimavych informacii. za mna nic lepsie asi uz ani nie co by deti zaujalo a co-to aj naucilo zaroven
My ešte síce knižky nemáme, ale počula som o nich samé chvály. Teraz bude mať malý 3 roky, takže presne jednu z nich dostane 🙂 a ak sa mu bude páčiť, tak na Vianoce dostane ďalšiu... 🙂
My ešte vaše knižky nemáme ale veľmi by sme chceli o ne rozšíriť našu knižnicu. U kamarátky veľmi zaujala. Kúzelné čítanie učí samostatnosti dieťaťa a vedie k záujmu o knižky, rozvíja fantáziu, deti sa s nimi hravou formou učia. Moju staršiu dcérku by veľmi potešila.
Ja oceňujem, že pero funguje aj ako MP3 prehrávač a hlavne, že je ľahko prenosný. Dcéra 5,5r tam stále obmieňa obľúbené piesne a počúva ich dookola, učí sa ich v angličtine, robí nám potom predstavenia, pero používa ako hudobný doprovod a zároveň mikrofón. Berieme ho všade zo sebou a je nám veselo 👍🙂
Ťažko povedať keďže sme ešte nemali možnosť vyskúšať ale veľa som o knižkách už počula a dozvedela sa aj tu na MK 🙂
Určite vidím veľkú výhodu v tom že sa deti učia zábavnou formou a ani to nevnímajú ale berú to ako hru 🙂
Taktiež určite veľká výhoda že knižky sú naozaj rôznorodé takže ponúkajú možnosti ako dieťa zaujať na rôzne témy 😊
To čo som sa o nich zatiaľ mohla dozvedieť hodnotím ako parádnu zábavno vzdelávaciu pomôcku ❤️
hravou formou učí deti a aj dospelých 🙂
Knizky KC pomahaju rozvijat slovnu zasobu, maju edukacny charakter a dietatko nie je odkazane na pomoc dospelaka, ak ma chut dozvediet sa nieco nove 🤗👌
@nelakuzelnecitanie knižku ešte nemáme ale už som ju viac razí pozerala že ju kúpim vyzerá zaujímavo 😃
Dieťa sa učí rozpoznávať slová. Správne sa vyjadruje. Je to super knižka
Velkou vyhodou je,ze dieta sa hra samo a tak si rozvija nielen rec a vedomostu,ale aj fantaziu a predstavivost
Mne sa na knizke paci ,ze sa zabavi cela nasa rodina,tiez sa rada nieco nove naucim a to uz som dospela :D
Nase deti velmi bavi robit si kviz a aj sutazia medzi sebou
Páči sa nám rôznorodosť knižiek, každý si tam nájde niečo svoje 🙂 Detickam sa najviac páčia kvizy, niekedy sa až čudujem ako všetko uhádnu. učia sa hravou formou, zaujímavo nahovorené, super napad 🙂 niektoré dialogy sú pre nich top, stále sa nad nimi smeju
Knižky a pero kúzelné čítanie je u nás TOP 🙂. Obe deti sa vedia prebaviť. Staršiemu sa veľmi páči že je samostatný a vie si prečítať knižku bez mojej pomoci a dozvie sa veľa zaujímavých vecí s ktorými sa príde rád pochváliť. Menší si zas vie púšťať pesničky a pero mu slúži ako mikrofón 😀. Na knihách sa mi páči, že sú pevné a nemusím sa báť že ich mladší syn zničí keď si pozerá obrázky.
Pre nás je výhodou to , že mala dokáže " čítať " aj keď ešte nepozná písmenká 🙂 už odkedy vníma svet okolo seba miluje knihy a večerné čítanie rozprávok je pre nás už nevyhnutným rituálom na zaspatie a toto je spôsob ako ju zabaviť aj cez deň pričom si môžem v pokoji urobiť čo treba 🙂
Najlepšia hračka na dlhé cesty autom- nezaberá veľa miesta, naše deti sa veľmi dlho zabavia a pero vieme nabiť počas jazdy. Je to pre nás nerozlučný spoločník počas všetkých dovoleniek 🙂
Ma aj tu výhodu, že popri deťoch sa aj rodičia niečo naučia a oprasia si vedomosti.
Ja oceňujem, že kniha vedie deti k samostatnému vzdelávaniu, minimálne u väčších detí to má určite taký efekt

Pre nás má Kúzelne čítanie aj jednú veľkú výhodu a tou je, že nekazí naše očká tak ako pozeranie na displej alebo monitor 😉 a taktiež, že sa s nimi vie dieťa hrať bez toho, aby vedelo čítať.