icon

SÚŤAŽ: Aké výhody má Kúzelné čítanie?

nelakuzelnecitanie
Moderátor
16. sep 2019

Poďme sa pozrieť na to, aké výhody Kúzelné čítanie so sebou nesie.

Jedna elektronická ceruzka funguje so všetkými produktmi KČ. No nie je to super? 🙂 Stačí si stiahnuť príslušný audiosúbor a ceruzku potom priložiť k ikone zapnutia v knihe. Tá ju potom automaticky rozpozná a číta z nej príslušný obsah. To je ale hlavička. 🙂

Široká ponuka produktov – hromada knižiek najrôznejších tém, zábavné stolové hry, či hra na cestovanie. A tento rok sa KČ nádielka rozrastie aj o 3D model Betlehemu.

Určená pre rôzne vekové kategórie – zahrajú sa najmenší od 2 rokov, ale aj školáci na prvom stupni. Ba dokonca sa spolu môže zahrať aj celá rodina. Stačí si už len vybrať (pri výbere Vám určite pomôžu bubliny s odporúčaným vekom).

Dlhá životnosť knižky, pretože majú hrubé kartónové strany a sú viazané v pevnej väzbe. To zaručene ocenia maminky najmä menších detičiek 🙂

El. ceruzka funguje aj ako MP3 prehrávač – môžete si tak do nej nahrať akúkoľvek obľúbenú hudbu alebo rozprávku a využiť ju napríklad na dlhé cestovanie.

Učenie formou zábavy – to zaiste ocenia zas maminy predškolákov, či školákov. Knižky majú za úlohu nás niečomu priučiť.

Má podľa vás Kúzelné čítanie ešte ďalšie výhody? Napíšte, čo sa na nich páči práve vám.
Vyžrebujem 1 z vás, ktorú odmením novou knižkou Zvieratká v ZOO.
Zapojiť do hry sa môžete do zajtra do 10tej hodiny rannej 🙂

Tak výzva je ukončená. Knižku posielame sem: @ferihegy 🙂 Gratulujem!
Ostatné maminy sa, dúfam, znovu zapoja do ďalších výziev 🙂

SÚŤAŽ: Aké výhody má Kúzelné čítanie?
klauduska33
16. sep 2019

Aj my sme mali možnosť vyskúšať si tieto úžasné knižky, ktoré naozaj dokážu dieťa zaujať.
Výhodou je pre deti , že sa vedia zabaviť samé ale aj s rodičmi a to je u nás doma veľmi ocenené naším synčekom.

andrea901
16. sep 2019

Uz len to, ze sa zapaja viacero zmyslov pri citani tejto knihy je uzasne. Mojho drobca velmi zaujimaju zvieratka a tato kniha by nas velmi potesila 🙂

bebe30
16. sep 2019

Kúzelné čítanie zaujme snáď každé dieťa👍...dieťa,ktoré objavuje prvé zvuky,dieťa lapajuce po nových informáciách,či detiska,ktoré súťažia v kvizoch...najlepšie je mať všetky knižky...o zábavu postarané aj na pár hodín😁😁😁 a keď ich už fakt začnú nudiť,prepnu na MP3 prehrávač,napoja slúchadlá a tancujú o dušu ako moja Klarka❤️

dager
16. sep 2019

Kúzelné čítanie je jedinečný spôsob ako v dieťati formovať vzťah k okolitému svetu, k učeniu sa o ňom a zároveň podporuje BEZPEČNÝ rozvoj prvotných poznatkov z IT oblasti bez použitia mobilných telefónov či počítačov. Je to úžasná kombinácia tak potrebných informácií a vedomostí pre dieťa bez obavy o "vedľajšie účinky". Zároveň som veľmi rada, že tvorcovia nezabudli ani na cudzie jazyky a tak pokryli všetky oblasti potrebné pre rozvoj intelektu našich miláčikov. To všetko navyše hravou a zábavnou formou. BRAVO ❤️

danusska
16. sep 2019

Naše deti už majú viac kníh kuzelného čítania a všetky ich stále zaujímajú. Stále sa k ním vracajú. No najviac ich zaujímajú kvízy 😊

etnatn
16. sep 2019

My sme objednali Kuzelne citanie na zaklade mnohych odporucani..dcerka mala teraz len 2 roky, ale uz krasne rozprava, pocita, pozna farby, tak sme usudili, ze toto by bol super darcek pre nasu Misku k meninam. Vyhody vidim v tom, ze je to "ziva" knizka, ktora sa bude s Miskou rozpravat a ukoji jej hlad po poznani. Kazdopadne som zvedava ako sa bude Miske pacit.

evka51285
16. sep 2019

Máme ich už asi sedem a kupujeme ich na každý sviatok ktorý deti majú. Výhodou je že aj keď nevedia čítať môžu sa z nich niečo naučiť aj bez toho aby sme pri nich celý čas sedeli. Vďaka angličtine som nemusela ani dávať syna v škôlke na krúžok lebo všetky slovíčka už ovládal a momentálne fičime na dinosauroch takže knižka bola pre syna najkrajší darček. A 14. 10 má narodeniny takže vyhrať knižku by bol krásny darček😉

domcas812
16. sep 2019

U nás deti dostali pero na Vianoce ❤️ Mám dve deti (1,8) knižky využívame stále 👌 mala má pesničky a básnicky dokonca mame aj kartičky s hudobnými nástrojmi úžasná vec 👌 syn má problémy s čítaním takze okrem toho čo s ním cvičím mi odmieta čítať a toto je jediná forma vzdelávania ,ktorá ho baví ❤️ Miluje Slovensko a Svet tieto knižky sú úplne úžasne podané 👏 najlepšia kúpa a investícia vôbec ... ďalšia by jednoznačne potešila 👏👌❤️

tomakat
16. sep 2019

My knižky ešte nemáme,ale veeeľmi po nich túžime. Veľmi radi by sme zhodnotili výhody,ktoré toto čítanie so sebou nesie 😊

sauerka
16. sep 2019

U nás vieme oceniť to že pero prečíta rozprávku na dobrú noc najmladšej dcérke (5r) pri ktorej vždy zaspí. Vždy k sviatku prikupujeme ďalšiu a ďalšiu knihu, máme doma už celkom peknú zbierku😊. Ale pero využívajú aj staršie deti (17 a 21)na výučbu a precvičovanie nemeckého a anglického jazyka. Naposledy sme prikúpili "Atlas sveta " a teda môžem povedať že sme sa s knihou "prehrali" vsetci, bárs sme už dospelí... 🤔 KČ je vhodné a aj zaujme všetky vekové kategórie, za mňa je to top

vera519
16. sep 2019

My knizku este nemame ale Jezisko ma v plane neaku knizocku pre dcerky zaobstarat nakolko veeelmi radi citame kazdy den.

martinkaaluky
16. sep 2019

Nám sa knihy tiež veľmi páčia a sú vhodné pre menšie aj väčšie deti. Hravé, zábavné, náučné, krásne ilustrované. Ja by som ju venovala pre sesternicine dvojičky, ktoré objavujú svet a ešte takúto knihu nemajú 🤗.

pepeja
16. sep 2019

Pre nás je kúzelné čítanie zábava...malý si neuvedomuje to, že sa takouto formou hry veľa naučí... Mame dva roky, takže pre nás je každé slovíčko novinkou.. 😀😍

neli123
16. sep 2019

Je to veľmi praktické a najmä naučne.. Hravou formou cestujeme všade, tým sa vyvarujeme telefónu v ruke 😀

kika1905
16. sep 2019

U nas je to top knižka. Dcera ju má zapnutú každú chvīĺu. Len počujem vyhrávanie pesničiek, rôzne zvuky kostolov a najlepšie zo všetkého je , keď príde k nám na návštevu starká púšťa zvonenie ešte starého typu zvonenia. Toto zvonenie sa nachádza v knižke .A naša starká beží ,lebo jej niekto volá. Niekedy to este aj zopár krát zopakuje

sticker
kristina2412
16. sep 2019

@nelakuzelnecitanie výhodou kúzelného čítania je, že dieťa nemusí čakať na rodiča,kedy bude mať čas a náladu a môže si " čítať " same.

lucialka
16. sep 2019

Kuzelne citanie je pre nas Top, nie je den, aby sme necitali..dokonca sme kuzelne citanie naplno vyuzili v aute po ceste na dovolenku...kazdy den objavime nieco nove a zaujimave...len keby sa tiii dvaja stale nehadali kvoli peru...asi budeme pisat Jeziskovi, aby nam okrem knihy doniesol este predsa len aj to pero 😉😁.. Dakujem, ze nasim detom otvarate dvere do rise fantazie, ci uz vyhrame alebo nie...zajtra a pozajtra a popozajtra atd. Vas budeme citat opat ❤️

ivki7
16. sep 2019

Knihy kuzelne citanie zatial nemame ale velmi by nas potesila keby sme nejaku vyhrali (musi byt super po tom co som si tu na konikovi o nej precitala) ale aj nejaka vyhodna cena viacerych knih kč s perom pre 3rocne dievcatko by nas potesila.

happy31
16. sep 2019

😁my sme si požičali a nastal problém...
Slova otca synovi :co si maly, ved mi to na kus pozicaj 😂😂😂
A ano syn je maly nedavno mal 3roky.
Ocko ssa patricne zahanbil a hrali sa spolu.
Ale ja sa tesim najviac na anglictinu, precvicim si popri detoch slovnu zasobu.

Uz aby boli Vianoce. Zatial sa nevieme dockat len my dospelaci, decka este netusia, ze o chvilu budeme mat kuzelne pero aj my😉 uz som namotivovala rodinu na kupu kniziek pre moje ratolesti. Tak to mame pokope a nik sa s darcekom nebude trapit.

ivec16
16. sep 2019

Nam a okrem knizok velmi paci ze si mozno nahrat vlastne mp3 a pripojit sluchadla; syn miluje pocuvat pesnicky cez ceruzku. Dalej sa nam velmi pacia samolepky pomocou ktorych si mozno vytvorit vlastne nahravky; zostavili sme si takto spomienkovu knizku s kratkymi rozpravkami a rymovackami, ktoru mojmu synovi cita cela rodina, kazdy nejaku cast z knihy (prababka, babka, dedko, stryko, bratranci, sesternice, krsna mama...) kedze byvame daleko od rodiny je to super ich takto pocut a pripomenut si ich... zaroven nam ostava krasna spomienka na nich, skoda ze nemam takto nahratych mne blizkych ludi co uz nie su s nami na tomto svete...

ajja1
17. sep 2019

dieta sa uci zabavnou formou

petya231
17. sep 2019

Su fakt uzasne na dlhe cestovanie vlakom ci autom, najviac vyhoda pre mna ked akutne potrebujem nieco dorobit a ak dam synovi a dcerke knizky nemusim u nich sediet a mozem vklude dokoncit trebars obed 🙂 mame uz celkom slusnu zbierku, jedne puzzle o vesmire to je topka, potom asi 8 knih, jednu miniknihu a spievanky..
Je to top v darcekoch a kedze ich je tolko druhov tak napady na darceky pre rodinu sa nikdy neminu 😊👌

majka99999
17. sep 2019

@nelakuzelnecitanie starsi zboznuje kvizy, musim mu pripomenut, ze najskor si musi vypocut text, aby vedel, kde je hlavne mesto Egypta. 😀 Mame 5 knih a na Vianoce bude dalsia. Samozrejme, kazdy ma svoj "kufrik", ceruzky maju odlisne logo, lebo velkac a starsiu verziu, takze si ich poznaju. Ja ocenujem, ze ked kupime novu knizku, tak len stiahneme subor, ak nie je v ceruzke. A ze ked minule prisla moja mama, tak maly jej seriozne vysvetloval, ako sa knizka pouziva, ako si nastavi zvuk atd. 😎

papalinka7
17. sep 2019

@nelakuzelnecitanie kuzelne citanie je u nas velmi oblubene a odkedy mam dve deti musime mat aj dve ceruzky a deti kazde v inej miestosti aby sa nerusili 🙂
mladsia dcerka si rada pusta pesnicky z toho, synovi pomohla s ratanim, farbami a roznymi novymi slovami..

jankasta
17. sep 2019

Super knihy dieťa sa hravou formou naučí veľa veci a pritom sa zabaví..👍👍👍

zuzulienocka77
17. sep 2019

Ak dokážu byť moje deti aspoň chvíľu ticho, tak je to určite jedna z top výhod 😂. Knižky a pero síce ešte nemáme, ale tento rok ich pod stromčekom určite nájdu obaja. A rovno s dvomi perami, aby nebola hneď bitka 😝

maris5
17. sep 2019

Paci sa nam, roznorodost knih, kazdy si najde taku, ktora ho zaujme. V knihach su uzasne realne zvuky. Vdaka hre do auta sme prezili cestu na juh Talianska. ☺

@nelakuzelnecitanie zaujimalo by ma preco kniha moj svet ma iny rozmer ako vsetky ostatne? Kniha ma zaujala, ale kvoli rozmeru ju nebudem kupovat, nezmesti sa nam do policky. ☹️

cutty
17. sep 2019

@nelakuzelnecitanie Kuzelne citanie sme kupili synovi ked mal 4 roky. Teraz ma takmer 8 a stale ho neomrzelo. Velmi ho to zaujalo. Stale kupujeme nove knihy a tesime sa ked vyjde kazda dalsia plna naucneho a zaujimaveho obsahu. Vyhodou kuzelneho citania je, ze vsetko je krasne putavo a pre deti zrozumitelne vysvetlene a staci si zobrat len ceruzku do ruky a hotovo. Vyborny spolocnik aj na cesty... jednoducho nie je co vytknut.

1fka
17. sep 2019

Kniha je bohato ilustrovaná co záujme aj menšie detičky, učia ci názvy zvierat, dinosaurov ale aj napr niečo o Slovensku. Osobne si nemyslím ze sa budu hrať samé lebo to je tak zaujímavá kniha že by som bola ja pri nich. Pero je tak isto zaujímavo spravené a usmieva sa na nás. Baby by to potešilo a hlavne asi aj mňa 🙂

nevestienka
17. sep 2019

Detom sa pácia obrazky ako aj putave pribehy. Je to vlastne skola hrou a naucia sa vela. Radsej som nech presedia pri knizkach cas ako pri televizore ci pocitaci. Tieto knizky pomahaju rozvijat detsku fantaziu a dcerky sa pri nej zabavia a nove veci naucia.