SÚŤAŽ: Aké výhody má Kúzelné čítanie?
Poďme sa pozrieť na to, aké výhody Kúzelné čítanie so sebou nesie.
Jedna elektronická ceruzka funguje so všetkými produktmi KČ. No nie je to super? 🙂 Stačí si stiahnuť príslušný audiosúbor a ceruzku potom priložiť k ikone zapnutia v knihe. Tá ju potom automaticky rozpozná a číta z nej príslušný obsah. To je ale hlavička. 🙂
Široká ponuka produktov – hromada knižiek najrôznejších tém, zábavné stolové hry, či hra na cestovanie. A tento rok sa KČ nádielka rozrastie aj o 3D model Betlehemu.
Určená pre rôzne vekové kategórie – zahrajú sa najmenší od 2 rokov, ale aj školáci na prvom stupni. Ba dokonca sa spolu môže zahrať aj celá rodina. Stačí si už len vybrať (pri výbere Vám určite pomôžu bubliny s odporúčaným vekom).
Dlhá životnosť knižky, pretože majú hrubé kartónové strany a sú viazané v pevnej väzbe. To zaručene ocenia maminky najmä menších detičiek 🙂
El. ceruzka funguje aj ako MP3 prehrávač – môžete si tak do nej nahrať akúkoľvek obľúbenú hudbu alebo rozprávku a využiť ju napríklad na dlhé cestovanie.
Učenie formou zábavy – to zaiste ocenia zas maminy predškolákov, či školákov. Knižky majú za úlohu nás niečomu priučiť.
Má podľa vás Kúzelné čítanie ešte ďalšie výhody? Napíšte, čo sa na nich páči práve vám.
Vyžrebujem 1 z vás, ktorú odmením novou knižkou Zvieratká v ZOO.
Zapojiť do hry sa môžete do zajtra do 10tej hodiny rannej 🙂
Tak výzva je ukončená. Knižku posielame sem: @ferihegy 🙂 Gratulujem!
Ostatné maminy sa, dúfam, znovu zapoja do ďalších výziev 🙂

Hravou, zábavnou formou získavajú deti rôzne informácie, učia sa.... A to všetko môžu robiť sami, aj keď ešte nevedia čítať...
@ivki7 Budú aj zvýhodnené ceny. Stačí sledovať 😉
@nelakuzelnecitanie knižka je zaujímava a má schopnosť zaujať deti,rozvíja im fantáziu🤗🤗🤗
@ivec16 toto je top nápad 👍 pre tých čo bývajú v cudzine, ale aj keď nie. Nahráš si na nálepky koho chceš ponaliepaš a máš stále možnosť púšťať si ich 🙂
Kuzelne citanie je super, nas drobec uz vie sam s nim pracovat. Obrovskou vyhodou je, ze si sam precita knihu (pomocou pera) na ktoru ma prave chut, popri uceni sa aj super zabavi. 🙂 A maminka ma chvilu pre seba
@maris5 Jednak sa radi púšťame do nových vecí. 🙂 Ale hlavne je kniha bohato ilustrovaná, obsahuje hromadu drobných ilustrácií, ktoré lepšie vyniknú na väčšom formáte. A nechceli sme o ne knižku ochudobniť len kvôli menšej veľkosti...🙂
diskotéka s perom je u nás tiež jedna z top zábaviek :o)
Kúzelné čítanie má na nas veľký úspech dcérka dostala knižku na 4 narodeniny.vie sa s knižkou veľmi pekne zahrať nemusím jej stále čítať pusti si pero a číta si.mame v pere aj pesničky a keď ju prestane baviť čítanie púšti pesničky a vrtí sa.Potrsila by nás knižka o ľudskom tele alebo o dinosauroch 🙂
Kuzelne citanie ma kuzelne vyhody. Je to perfekny spolocnik pre deti, ktore nevedia citat. Moje deti ich miluju 🙂
Najviac sa mi paci ucenie formov hry, to ze ma knizka hrube stranky je dalsie super plus, ceruzka je super kompaktna,ze sa da ma nu nahrat vlastna hudba alebo mp3.Knizocky su dobrym spolocnikom na dlhsie cesty alebo ked sa drobec nudi, o zabavu postarane a nie len pre neho i nas dospelych to naramne bavi.
U nás je top hlavne Veselá Angličtina, dcéra sa veľmi rýchlo učí počúvaním, a táto kniha spolu s perom nám veľmi pomáha.. taktiež, keď si ja sama nie som istá výslovnosťou, tak máme v zásobe Anglický slovník 🙂 u nás knihy s perom využíva celá rodina 🙂,
Top pre syna - 7r. - nádejného veterinára je Svet zvierat, o každom zvieratku z knihy už vie hádam všetko 🙂
Trocha nudneho ucitelskeho nazoru 🙂
Kuzelne citanie - okrem toho, ze rozvija vsetky zlozky osobnosti dietata - teda rozum (pamat, rozravanie, citanie, myslenie, fantaziu, spolupracu), volu (trpezlivost pri praci s textom, motivaciu citat a pocuvat) aj cit (radost z prace s textom). Potencial kniziek kuzelneho citania je v tom, ze zapaja do "citania" okrem zraku - dalsi, pre dieta dolezity zmysel - sluch - sluchovu pamat! Najviac vsak ocenujem to, ze je to rodinny koncept - teda stmeluje a bavi celu rodinu!
Osobnu skusenost mam zatial len s knizkami pre predsklakov (starsia dcera - prvacka), Hrava anglictina, Moje prve pismenka a Svet zvierat. Kedze nas uz vyrastla mladsia sestra - 2,5 roka - a zacina sa o knizky zaujimat aj ona, rozmyslame nad vianocnym darcekom - knizkou vhodnou pre jej vek. Zvieratkam v ZOO by sa urcite potesila cela rodina 🙂
Krasny, aj ked uprsany den vsetkym...
Kuzelne citanie je super zabavi moju 6 ročnu dceru a aj niečo nauci zatial mame ludske telo a hrave učenie...tato druha knizka zaujala aj našu 2 ročnu takze neviem neviem ci postači jedno pero mna ako dospelu tiez zaujala kniha ludske telo a kuzelní hlas Kristiny Farkašovej Tormovej na vianpce hadam doplnime nový titul
Myslim, ze dalsie skryte vyhody su napriklad, ze toto Kuzelne citanie uci deti aj samostatnosti, ze sami robi nejake aktivity, ako napriklad citanie, hranie a rodic sa moze nachvilku venovat aj nejakej praci. A pomalicky to deti pripravuje aj na ucenie, aby sa deti sami chceli ucit, studovat si nieco, a potom to budu mat lahsie aj v skole so svojimi povinnosti, ze si pekne pripravia knizky a domace ulohy. Je to velmi dobra motivacia a nieco naozaj nove na trhu. A urcite vyborny tip na darcek pre deti.
Prvu knižku s perom priniesol Ježiško synčekovi pred 2 rokmi keď mal syn 4 roky, a odvtedy sme zbierku rozšírili, už sa s nimi hra aj 2 ročná dcérka a vždy, keď majú nejaký sviatok dostanú aj minimálne jednu novú knižku Kúzelného čítania 😍 sú veľmi poučné aj pre nás dospelých 😉 pevná väzba je veľká výhoda
Tak výzva je ukončená. Knižku posielame sem: @ferihegy 🙂 Gratulujem!
Ostatné maminy sa dúfam znovu zapoja do ďalších výziev 🙂
@nelakuzelnecitanie tak tak presne, byvame tak daleko ze je to uzasne si ich vsetkych takto pustat... a najlepsia je nahravka s dedkom ktory cez slzy smiechu nevie docitat jednu rozpravku :D tak dobre sme sa pri tvoreni nahravky zasmiali a vzdy sa na tom pobavim ked si to pustim
@nelakuzelnecitanie super tesim sa 😍
U nas funguju knizky uz cez tri roky.kazdym sviatkom deti jedna knizka pribudne.dcera sa rada uci nove veci a ovlada skoro vsetky kvizy na jednotku.jedna z vyhod je ze si deti moze napriklad same vypocut rozpravky na dobru noc 😉 vyhoda pre rodica 🤣
@samkova_mamka u nas sa to riesilo tak, ze sa poskladala cela rodina na Vianoce a jedno pero dostali obe deti spolu. Aspon je to jedna rozumna hracka, ktoru budu dlho pouzivat. Namiesto 4 inych, z ktorych by mozno za 2-3 roky vyrastli.
U nas je , vlastne bude vyhodou,( o par dni, na narodeniny dostane atlas sveta s perom) pretoze mame dieta s vyokym IQ a na jeho neunavne otazky (od rana az do vecera) musim lovit na nete, v encyklopediach...tato sikovna kniha" ulahci" zivot aj mne, kedze sa musim venovat aj 10mesacnemu drobcovi...🤗
Len mam pocit, ze nebudeme stihat zasobovat novymi knihami 😂😂😂
Učenie sa hrou a to formou zábavnou.
KÚZELNÉ ČÍTANIE, OKÚZLI KAŽDÉHO MALÉHO AJ VEĽKÉHO. VEDOMOSTI, FANTÁZIU ROZVÍJA, RADOSŤ MÁ HNEĎ CELÁ RODINA. STAČÍ KNIŽKU OTVORIŤ A NECHAŤ KÚZELNÉ PERO HOVORIŤ. ČÍTAŤ EŠTE SÍCE NEVIEM, ALE AJ TAK SA TOHO VEĽA DOZVIEM.
Skvelý výmysel kuzelné čítanie pre detičky, ktoré ešte nevedia čítať. Môj Hugo by sa určite potešil. Ešte doma nemáme, ale to sa zmení.

Používame, mame, radi by sme rozšírili repertoar😉je to kreatívne, zábavné, náučné, deti ,8 a 2,to zboznuju

@kika1905 Hahaha, tak toto je gól. No aj takto sa dá využiť veru 😀