Koncept interaktívnych knižiek a hier je už pekne pestrý. Veď čo by aj nie. Sú to už 4 roky, čo svetlo sveta uzreli prvé knižky Kúzelného čítania. Za tieto 4 roky usilovnej práce sme vydali celkom 26 rôznych knižiek a hier. To už je pekná hromada! 😎
Pre najmenších: O perníkovej chalúpke, Zvieratká na farme, Zvieratká v ZOO, Rozprávky na dobrú noc, Spievanky, Básničky z lesa.
Pre predškolákov: Hravé učenie, Svet zvierat, anglický a nemecký slovník, Betlehem, Doprava, Dinosaury, Hra do auta, Ľudské telo, Môj svet, 3 druhy pexies, Moje prvé písmenká.
Pre školákov: Hravá angličtina, Atlas sveta, Cesta okolo sveta, Hravá prírodoveda, Človek a príroda, Slovensko.
Je aj vaša zbierka taká pestrá? Odfoťte mi ju a jednej vylosovanej z vás pošlem knižku podľa vlastného výberu!
V tejto chvíli ukončujem výzvu. Tu je vylosovaná výherkyňa: @nikuskatvoja 🙂
Gratulujem!
Ostatným, za vašu snahu a príspevky, posielam aspoň po 3 srdiečka ❤❤❤ Tak snáď potešia aspoň tie 🙂
My máme doma asi 7 alebo 8 kníh... Naše deti majú veľmi radi kúzelné čítanie. Keďže máme 3 detičky, tak na Vianoce sme im do kúpili druhé pero, aby sa toľko nehľadali, kto kedy ide čítať...
Môžem len a len každému odporučiť, veľmi dobré je to pre detičky
Zatial ziadnu nemame ale tento rok nam na 100% pribudnu minimalne 4 ako som uz pisala pre nasu krpatu ktora ma zatial 3r a presne ako ste pisala v prvom odstavci pre najmensich tie by ju mali zaujmat plus hrave ucenie nakolko ona uz vie vsetky farby + v anglictine ich vie aj tvary aj protiklady ako kratky dlhy... a prajem krasny den 😊
My tiež ešte neodfotime ,lebo nemáme bohužiaľ čo.
Ale asi by sme začali dinosaurami.
My prave ocakavame dodanie pera s atlasom a zvieratkami, dalsie bude hrave ucenie..dcerka ma 2 roky, som velmi zvedava ako sa jej bude pacit..
Pridávam našu "zbierku" 🙂
Syn (6r.) má všeobecne knižky veľmi rád a Albi knižky nie sú výnimkou. Precestovali snami už kus "sveta". Som vďačná, že synovi skrátili cestu a mne umožnili si chvíľku "oddýchnuť" pri vymýšľaní "programu" pre deti, či už počas cesty autom alebo vlakom. Knižky oceňujem aj vtedy, keď dávam mladšieho syna spať a starší automaticky vyberá Albi knižky a vzdeláva sa a ja som rada, že robí niečo užitočné a nadobúda nové informácie 🙂
Niekedy ma syn tak prekvapí nejakou myšlienkou, rep. poučkou, ... , že len "zírám" a keď sa ho opýtam odkiaľ to má, tak povie, že z Albi knižky. Čiže u nás je využívaná na 100% a hlavne má pre syna pozitívny prínos vo forme nadobudnutia nových vedomostí.
Teraz veľmi často siaha po knižkách atlas sveta, angličtina a ľudské telo.
Dinosaury, anglický slovník a človek a príroda som kúpila do "zásoby" ako darčeky na narodeniny, Vianoce, meniny, alebo ako "bolestné", že zvládol návštevu doktorky 🙂
My zatial nemame ziadnu, dcerka ma len rok a pol,,, ale zachviľu jej zacnem kupovat a dúfam raz bude mať aj ona taku zbierku ☺️☺️
Máme doma iba hrave učenie.. ale teda dcérka ide mať meniny, tak dúfam, že sa konečne zbierka rozrastie.. moc sa nám to páči..
Mame 3 knizky, no chceli by sme vlastnit viac
Tiež nemám ešte čo fotiť,ale písali sme Ježiškovi,tak snaď už donesie 🙂
@nelakuzelnecitanie zatiaľ nemáme žiadnu ale plánujeme pod vianočný stromček kúpiť zvieratká na farme a zvieratká v ZOO 🙂
@nelakuzelnecitanie Toto je naša Kristínka, predškolačka, so svojou zbierkou. Chýba jej tam este Hra do auta,ale tá je v aute,xixi. Sníva o angličtine, takze ak aj nevyhráme, rada jej ju kúpim vo vašom e-shope🙂
My nemame zatial😊
juj tak mi tiez nemame este ale uz som pevne rozhodnuta ze na vianoce bude darcek pre dcerku 🙂 už som si aj pozistovala ako to funguje... a babkam som dala navrch na darcek ak by chceli nech kupia nejaku knizku. 🙂 my kupime pero a hravé účenie. ale co som si pozerala ukazky tak sa mi pacia o pernikovej chalúpke, spievanky, rozpravky na dobú noc. vesele zvierata.
Zatial ziadnu,ale starsia dcerka ma cochvila narodeniny, tak dostane Anglictinu a na Vianoce zas nieco ;)
My zatial nemame takuto knizku ale radi by sme jednu mali☺️
My žiadnu nemáme, priznávam, že len mojou vinou - financie, stále ich obzerám v obchode, ale ešte som ju ani raz nekúpila. Znova zvažujem, dcéra bude mať meniny, syn narodeniny, takže ak by sa našli aj pre tých, ktorí nemajú, váhajú, potešil by balíček 🙂
Tu začni písať odpoveď...
Odošli
Fuuu, nádherná zbierka. Naša ani zďaleka nie je taká, vlastne nie je žiadna. Musíme to napraviť, lebo počúvam samé chvály. Tak možno o rok sa aj my takejto krásnej zbierky dočkáme 🙂