SÚŤAŽ: Rodinka Kúzelné čítanie
Koncept interaktívnych knižiek a hier je už pekne pestrý. Veď čo by aj nie. Sú to už 4 roky, čo svetlo sveta uzreli prvé knižky Kúzelného čítania. Za tieto 4 roky usilovnej práce sme vydali celkom 26 rôznych knižiek a hier. To už je pekná hromada! 😎
Pre najmenších: O perníkovej chalúpke, Zvieratká na farme, Zvieratká v ZOO, Rozprávky na dobrú noc, Spievanky, Básničky z lesa.
Pre predškolákov: Hravé učenie, Svet zvierat, anglický a nemecký slovník, Betlehem, Doprava, Dinosaury, Hra do auta, Ľudské telo, Môj svet, 3 druhy pexies, Moje prvé písmenká.
Pre školákov: Hravá angličtina, Atlas sveta, Cesta okolo sveta, Hravá prírodoveda, Človek a príroda, Slovensko.
Je aj vaša zbierka taká pestrá? Odfoťte mi ju a jednej vylosovanej z vás pošlem knižku podľa vlastného výberu!
V tejto chvíli ukončujem výzvu. Tu je vylosovaná výherkyňa: @nikuskatvoja 🙂
Gratulujem!
Ostatným, za vašu snahu a príspevky, posielam aspoň po 3 srdiečka ❤❤❤ Tak snáď potešia aspoň tie 🙂

@nelakuzelnecitanie my tento rok kupujeme malemu. Bude o zvieratkach 🙂
@nelakuzelnecitanie U nás takto..či už knihy alebo brainboxy 👍 Samozrejme,i náš by potešila ďalšia do zbierky
my este nemame ziadnu ale nasej 3 a pol rocnej sa chystame kupit ☺️ su to krasne knihy 🤩
Kocky, viete mi poradit, kde by som kupila len samostatne pero? Vdaka
my máme zatiaľ len 2. s kúzelným čítaním sme začali len tento rok v máji, keď sme prvú knižku kúpili na 4 narodeniny nášmu synčekovi. Veľmi sa mu páči a s dinosaurov je doslova nadšený. Určite budeme dokupovať aj ďalšie knižky nakoľko aj mladšia dcéra už po nich poškuľuje 🙂. Nová knižka by nás určite veľmi potešila.
@nelakuzelnecitanie. Nasa zbierka sa tiez rozrasta..lebo kuzelne citanie je u nas oblubene a aj 2r.dcerka uz ma svoje vlastne...takze uz si nemusia delit s 5.r bratcekom cas na citanie...ale ked maju chut obaja kukaju to svoje. Urcite by sme este radi doplnili nieco z knih pre dcerku😊 ak nevyhrame..nechame to na Jeziska😊😉
@evickam1 Samostatné pero kúpiš buď v eshope albi.sk, alebo na ktorejkoľvek kamennej predajni Albi 🙂
U nás žiaľ zbierka ešte nieje. Ale snáď nám jezisko prinesie a začneme hravym učením. A snáď takto o rok budeme mať plno knižiek v zbierke 😊📗📖📚
My este tiez bohuzial nemame ani jednu ale videli sme jednu u susedky a velmi sa nam to pacilo..kedze moje deti citat este nevedia potrebovali by sme aj kuzelne pero a to sa bohuzial osobitne kupit neda..z materskej vela peniazkov na zvys neostava..takze radi by sme mali napr.atlas sveta alebo moje prve pismenka...
My ich tiez par mame, no ak by sa niekto rozhodol zbavit Pernikovej chalupky, rady sa jej ujmeme.
My zatiaľ 3 =hráva anglictina, ľudské telo a anglický obrázkový slovník.
@nelakuzelnecitanie tak my este len zaciname, syn bude mat o tyzden 2 roky, a prave tuto ma od vianoc a paci sa mu ako moze prikladat ceruzku na knihu 🙂 dalsia pribudne opat na vianoce 🙂
@nelakuzelnecitanie My máme zatiaľ štyri kusy, syn si vyberal sám 😉 a v decembri pribudnú ďalšie dve kúzelné knižky - Mikuláš aj Ježiško už dostali zoznam 😀

My tiež patríme ešte do skupiny bez knižiek 🥺
Ešte nebola možnosť zaobstarať si ich ale veeeľa dobrého sme o nich už počuli a plánujeme zaobstarať 🤓