icon

SÚŤAŽ: Rodinka Kúzelné čítanie

nelakuzelnecitanie
Moderátor
18. sep 2019

Koncept interaktívnych knižiek a hier je už pekne pestrý. Veď čo by aj nie. Sú to už 4 roky, čo svetlo sveta uzreli prvé knižky Kúzelného čítania. Za tieto 4 roky usilovnej práce sme vydali celkom 26 rôznych knižiek a hier. To už je pekná hromada! 😎

Pre najmenších: O perníkovej chalúpke, Zvieratká na farme, Zvieratká v ZOO, Rozprávky na dobrú noc, Spievanky, Básničky z lesa.

Pre predškolákov: Hravé učenie, Svet zvierat, anglický a nemecký slovník, Betlehem, Doprava, Dinosaury, Hra do auta, Ľudské telo, Môj svet, 3 druhy pexies, Moje prvé písmenká.

Pre školákov: Hravá angličtina, Atlas sveta, Cesta okolo sveta, Hravá prírodoveda, Človek a príroda, Slovensko.

Je aj vaša zbierka taká pestrá? Odfoťte mi ju a jednej vylosovanej z vás pošlem knižku podľa vlastného výberu!

V tejto chvíli ukončujem výzvu. Tu je vylosovaná výherkyňa: @nikuskatvoja 🙂

Gratulujem!

Ostatným, za vašu snahu a príspevky, posielam aspoň po 3 srdiečka ❤❤❤ Tak snáď potešia aspoň tie 🙂

SÚŤAŽ: Rodinka Kúzelné čítanie
zvedavec333
18. sep 2019

My tiež patríme ešte do skupiny bez knižiek 🥺
Ešte nebola možnosť zaobstarať si ich ale veeeľa dobrého sme o nich už počuli a plánujeme zaobstarať 🤓

mogaa
18. sep 2019

My zatiaľ tiež žiadnu nemáme, ale už je to "v pláne"😉Vianoce😉
@maria757 prosím ťa, vie sa s tým v tomto veku hrať? ktoré má rád(a)?

veronikahladikova
18. sep 2019

Dalsia do zbierky by sa nam viac nez hodila..Kuzelne citanie je laska🙂

maria757
18. sep 2019

@mogaa ona má veľmi rada knihy 🙂
Najradšej má však tie zvieratká na farme ;) pomenovať a aj všetky zvuky už vie napodobniť. Najmenej rada má svet zvierat, to je asi pre staršie 🙂
Chcem kúpiť ešte spievanky a tie zvieratká v zoo 🙂 to vyzerá také detské 🙂

maryetta
18. sep 2019

U nas je to zatial takato zbierka. Ale verim ze tento rok este porastie.
Uz mam vo vyhlade-Slovensko. Ludske telo. Betlehem. Atlas sveta.

evita91
18. sep 2019

@nelakuzelnecitanie my tento rok kupujeme malemu. Bude o zvieratkach 🙂

onmaria
18. sep 2019

@nelakuzelnecitanie U nás takto..či už knihy alebo brainboxy 👍 Samozrejme,i náš by potešila ďalšia do zbierky

mogaa
18. sep 2019

@maria757 ďakujem, idem ju pozrieť...

veroxy
18. sep 2019

my este nemame ziadnu ale nasej 3 a pol rocnej sa chystame kupit ☺️ su to krasne knihy 🤩

mogaa
18. sep 2019

@maria757 v knihe je to pero, či treba ho kúpiť zvlášť?

evickam1
18. sep 2019

Kocky, viete mi poradit, kde by som kupila len samostatne pero? Vdaka

lienkasnv
18. sep 2019

Veľkú zbierku zatiaľ nemáme, ale snažíme sa ... 😉

lucanka49
18. sep 2019

Máme doma tieto 😍a dcérku by potešila k narodeninám knižka Slovensko 💓👍

janoka31
18. sep 2019

my máme zatiaľ len 2. s kúzelným čítaním sme začali len tento rok v máji, keď sme prvú knižku kúpili na 4 narodeniny nášmu synčekovi. Veľmi sa mu páči a s dinosaurov je doslova nadšený. Určite budeme dokupovať aj ďalšie knižky nakoľko aj mladšia dcéra už po nich poškuľuje 🙂. Nová knižka by nás určite veľmi potešila.

tyny
18. sep 2019

@nelakuzelnecitanie. Nasa zbierka sa tiez rozrasta..lebo kuzelne citanie je u nas oblubene a aj 2r.dcerka uz ma svoje vlastne...takze uz si nemusia delit s 5.r bratcekom cas na citanie...ale ked maju chut obaja kukaju to svoje. Urcite by sme este radi doplnili nieco z knih pre dcerku😊 ak nevyhrame..nechame to na Jeziska😊😉

denism13
18. sep 2019

My mame zatiaľ tieto dve😍

nelakuzelnecitanie
autorModerátor
18. sep 2019

@evickam1 Samostatné pero kúpiš buď v eshope albi.sk, alebo na ktorejkoľvek kamennej predajni Albi 🙂

duana1
18. sep 2019

U nás žiaľ zbierka ešte nieje. Ale snáď nám jezisko prinesie a začneme hravym učením. A snáď takto o rok budeme mať plno knižiek v zbierke 😊📗📖📚

maria757
18. sep 2019

@mogaa to je pár balíčkov (drahších) pri ktorých je pero ale dá sa aj osobitne.

lucymaud
18. sep 2019

My este tiez bohuzial nemame ani jednu ale videli sme jednu u susedky a velmi sa nam to pacilo..kedze moje deti citat este nevedia potrebovali by sme aj kuzelne pero a to sa bohuzial osobitne kupit neda..z materskej vela peniazkov na zvys neostava..takze radi by sme mali napr.atlas sveta alebo moje prve pismenka...

123xyz
18. sep 2019

My ich tiez par mame, no ak by sa niekto rozhodol zbavit Pernikovej chalupky, rady sa jej ujmeme.

xlolax80
18. sep 2019

My zatial mame tieto 2.

lucinka37
18. sep 2019

U nas rodine, obaja 😊 🤩🥰 zatial len hrava anglictina, k meninam dostane ludske telo ;)

balenkaka
18. sep 2019

My zatiaľ 3 =hráva anglictina, ľudské telo a anglický obrázkový slovník.

ivusik29
18. sep 2019

@nelakuzelnecitanie tak my este len zaciname, syn bude mat o tyzden 2 roky, a prave tuto ma od vianoc a paci sa mu ako moze prikladat ceruzku na knihu 🙂 dalsia pribudne opat na vianoce 🙂

bamboa
18. sep 2019

@nelakuzelnecitanie My máme zatiaľ štyri kusy, syn si vyberal sám 😉 a v decembri pribudnú ďalšie dve kúzelné knižky - Mikuláš aj Ježiško už dostali zoznam 😀

lubimmisku
18. sep 2019

Ďalšia by nás veľmi potešila 😊

denisam80
18. sep 2019

Zatiaľ máme len tri, kupovali sme teraz v lete pre malého na narodiny, je to úžasná vec, dokonca aj pre dospelých nielen pre deti 😍

lienkae
18. sep 2019

My mame zatial tieto dve, avsak nasa zbierka sa na Vianoce urcite rozsiri 😊