SÚŤAŽ: Rodinka Kúzelné čítanie
Koncept interaktívnych knižiek a hier je už pekne pestrý. Veď čo by aj nie. Sú to už 4 roky, čo svetlo sveta uzreli prvé knižky Kúzelného čítania. Za tieto 4 roky usilovnej práce sme vydali celkom 26 rôznych knižiek a hier. To už je pekná hromada! 😎
Pre najmenších: O perníkovej chalúpke, Zvieratká na farme, Zvieratká v ZOO, Rozprávky na dobrú noc, Spievanky, Básničky z lesa.
Pre predškolákov: Hravé učenie, Svet zvierat, anglický a nemecký slovník, Betlehem, Doprava, Dinosaury, Hra do auta, Ľudské telo, Môj svet, 3 druhy pexies, Moje prvé písmenká.
Pre školákov: Hravá angličtina, Atlas sveta, Cesta okolo sveta, Hravá prírodoveda, Človek a príroda, Slovensko.
Je aj vaša zbierka taká pestrá? Odfoťte mi ju a jednej vylosovanej z vás pošlem knižku podľa vlastného výberu!
V tejto chvíli ukončujem výzvu. Tu je vylosovaná výherkyňa: @nikuskatvoja 🙂
Gratulujem!
Ostatným, za vašu snahu a príspevky, posielam aspoň po 3 srdiečka ❤❤❤ Tak snáď potešia aspoň tie 🙂

@nelakuzelnecitanie Pesničky už vie všetky naspamäť a super jej knižky pomáhajú rozšíriť slovnú zásobu keďže začala rozprávať dosť neskoro 🙂
Joj toto bol tak super nápad tieto knižky s perom. My mame zatiaľ len zbierku 2 kniziek nakoľko ich syn dostal pred mesiacom k 3 narodeninám ale veľmi ho to chytilo. Čítame každý deň. O chvíľu zbierku rozšírime na 3ks lebo krpec bude mať meniny a dostane spievanky 🙂 každá knižka navyše by nás veľmi potešila. Píšem v množnom čísle lebo aj ja si ich s nim rada študujem 😉
my mame zatial iba Svet zvierat, zbierku neodfotim, kedze som v praci a kym pridem k mojim ratolestiam tak mi to z hlavy urcite vyfuci. Urcite by som zbierku chcela rozsirit o anglictinu slovnik. Doma sa strasne hraju, ze vedia rozpravat anglicky....aspon, ze si medzi sebou rozumeju :D
@nelakuzelnecitanie My sme s našou zbierkou začali len teraz v auguste na dcérkine 3.narodeniny a pre veľký úspech určite plánujeme ešte rozširovať o ďalšie knižky. Potešila by akákoľvek knižka, akú ešte nemáme, no mne by sa páčila Hravá angličtina, keďže dcérka začala chodiť aj na krúžok angličtiny, tak by sme si aj takto dopĺňali vedomosti.
My máme zatiaľ tieto 3. Je to skvelá hračka, vie zaujať na dlho. Pero nám poslúžilo aj na ceste v aute. Slečna ma stiahnuté obľúbené mp3. Z kníh už sa naučila veľa zaujímavých faktov. Neľutujem investíciu, už sa o pero bije aj mladšia 1a1/2rocna 🤭 určite dokúpime ďalšie, príp napíšeme Ježiškovi, že ano🤭 ale výhra by potešila samozrejme 😉
Rada by som poslala fotku, no žiaľ žiadnu nemáme. Budeme to musieť napraviť, alebo sa snáď usmeje na nás šťastie a aspoň raz niečo vyhráme... Deti by sa určite veľmi potešili.
My mame IRS, ale kedze dcerka ich trha, chceme kupit albi. Tie budu snad menej znicitelne.
My nemáme zatiaľ žiadnu ale tieto Vianoce už Ježiško donesie.Urcite to budú minimálne Dinosaury
My tiez este ziadnu nemame,..tak snad sa mozeme do sutaze i tak zapojit. Bolo by super nejaku vyhrat a zacat 🙂
Vlastnu zbierku zial este nemame, ale u bratranca a sesternici uz bola moznost vyskusat si kuzelne citanie a je to vazne pecka 🔝
@nelakuzelnecitanie zatial mame tieto
Zatiaľ ešte nemáme, ale v zozname pre Ježiška ma už Kúzelné čítanie svoje miesto 👍 zrejme to budú Zvieratká alebo Spievanky na začiatok
Krásna zbierka ...potešila by nás 1 knižka....nakoľko máme len 1 ks angličtinu...bolo by niečo pre 2 haka❤
My ešte nemáme ani jednu,ale nabuduci mesiac ideme kúpiť chlapcom k narodeninám, tak uvidíme, pre ktoré sa rozhodneme
@kbusova87 Tak toto už je zbierka podobná tej našej z úvodnej fotky , paráda! 👍

@nelakuzelnecitanie my zatiaľ nemáme žiadnu kuzelnu knihu ale možno nejakú pre našu Emku kúpime...