icon

SÚŤAŽ: Rodinka Kúzelné čítanie

nelakuzelnecitanie
Moderátor
18. sep 2019

Koncept interaktívnych knižiek a hier je už pekne pestrý. Veď čo by aj nie. Sú to už 4 roky, čo svetlo sveta uzreli prvé knižky Kúzelného čítania. Za tieto 4 roky usilovnej práce sme vydali celkom 26 rôznych knižiek a hier. To už je pekná hromada! 😎

Pre najmenších: O perníkovej chalúpke, Zvieratká na farme, Zvieratká v ZOO, Rozprávky na dobrú noc, Spievanky, Básničky z lesa.

Pre predškolákov: Hravé učenie, Svet zvierat, anglický a nemecký slovník, Betlehem, Doprava, Dinosaury, Hra do auta, Ľudské telo, Môj svet, 3 druhy pexies, Moje prvé písmenká.

Pre školákov: Hravá angličtina, Atlas sveta, Cesta okolo sveta, Hravá prírodoveda, Človek a príroda, Slovensko.

Je aj vaša zbierka taká pestrá? Odfoťte mi ju a jednej vylosovanej z vás pošlem knižku podľa vlastného výberu!

V tejto chvíli ukončujem výzvu. Tu je vylosovaná výherkyňa: @nikuskatvoja 🙂

Gratulujem!

Ostatným, za vašu snahu a príspevky, posielam aspoň po 3 srdiečka ❤❤❤ Tak snáď potešia aspoň tie 🙂

SÚŤAŽ: Rodinka Kúzelné čítanie
elkatelkaaa
18. sep 2019

@nelakuzelnecitanie my zatiaľ nemáme žiadnu kuzelnu knihu ale možno nejakú pre našu Emku kúpime...

lilielka
18. sep 2019

@nelakuzelnecitanie Pesničky už vie všetky naspamäť a super jej knižky pomáhajú rozšíriť slovnú zásobu keďže začala rozprávať dosť neskoro 🙂

ninus22
18. sep 2019

Joj toto bol tak super nápad tieto knižky s perom. My mame zatiaľ len zbierku 2 kniziek nakoľko ich syn dostal pred mesiacom k 3 narodeninám ale veľmi ho to chytilo. Čítame každý deň. O chvíľu zbierku rozšírime na 3ks lebo krpec bude mať meniny a dostane spievanky 🙂 každá knižka navyše by nás veľmi potešila. Píšem v množnom čísle lebo aj ja si ich s nim rada študujem 😉

lumi66
18. sep 2019

my mame zatial iba Svet zvierat, zbierku neodfotim, kedze som v praci a kym pridem k mojim ratolestiam tak mi to z hlavy urcite vyfuci. Urcite by som zbierku chcela rozsirit o anglictinu slovnik. Doma sa strasne hraju, ze vedia rozpravat anglicky....aspon, ze si medzi sebou rozumeju :D

annulyen
18. sep 2019

@nelakuzelnecitanie My sme s našou zbierkou začali len teraz v auguste na dcérkine 3.narodeniny a pre veľký úspech určite plánujeme ešte rozširovať o ďalšie knižky. Potešila by akákoľvek knižka, akú ešte nemáme, no mne by sa páčila Hravá angličtina, keďže dcérka začala chodiť aj na krúžok angličtiny, tak by sme si aj takto dopĺňali vedomosti.

loyanca
18. sep 2019

My máme zatiaľ tieto 3. Je to skvelá hračka, vie zaujať na dlho. Pero nám poslúžilo aj na ceste v aute. Slečna ma stiahnuté obľúbené mp3. Z kníh už sa naučila veľa zaujímavých faktov. Neľutujem investíciu, už sa o pero bije aj mladšia 1a1/2rocna 🤭 určite dokúpime ďalšie, príp napíšeme Ježiškovi, že ano🤭 ale výhra by potešila samozrejme 😉

sofia17
18. sep 2019

Rada by som poslala fotku, no žiaľ žiadnu nemáme. Budeme to musieť napraviť, alebo sa snáď usmeje na nás šťastie a aspoň raz niečo vyhráme... Deti by sa určite veľmi potešili.

gabiq
18. sep 2019

My mame IRS, ale kedze dcerka ich trha, chceme kupit albi. Tie budu snad menej znicitelne.

kbusova87
18. sep 2019

My berieme Kúzelne citanie na výlety, dovolenky a ešte aj pri Rozprávkach na dobrú noc každý večer zaspavame. Vždy sa tešíme keď vijde nová knizka.

martinusik91
18. sep 2019

My nemáme zatiaľ žiadnu ale tieto Vianoce už Ježiško donesie.Urcite to budú minimálne Dinosaury

livizi
18. sep 2019

My sme ešte len začali s Kúzelným čítaním 🙂

rebelka2014
18. sep 2019

My tiez este ziadnu nemame,..tak snad sa mozeme do sutaze i tak zapojit. Bolo by super nejaku vyhrat a zacat 🙂

jankabacova
18. sep 2019

My máme tieto, ale plánujem ešte dokúpiť, malý ich má veľmi rád.

henuskah
18. sep 2019
pooppy142
18. sep 2019
klamarka5
18. sep 2019

Vlastnu zbierku zial este nemame, ale u bratranca a sesternici uz bola moznost vyskusat si kuzelne citanie a je to vazne pecka 🔝

michalkam
18. sep 2019

Naša zbierka, ale určite rozšírime, idú Vianoce, napíšeme Ježiškovi 🎅🎄🎁

moni07
18. sep 2019

@nelakuzelnecitanie zatial mame tieto

micka81
18. sep 2019

My máme zatiaľ takúto minizbieročku. Najbližšie si brúsime zúbky na Anglický slovník.

lili205
18. sep 2019

Zatiaľ ešte nemáme, ale v zozname pre Ježiška ma už Kúzelné čítanie svoje miesto 👍 zrejme to budú Zvieratká alebo Spievanky na začiatok

mischel218
18. sep 2019

Naša mini rodinka Kúzelného čítania obsahuje zatiaľ 6 kníh. Moja dcérka ich miluje a určite si k nim časom nájde cestu aj synček (1r) a keďže bude mať v sobotu meniny plánujem pre neho jeho prvú knižku - Zvieratká na farme 😉 a na Vianoce určie pribudnú ďalšie 😉

alisael
18. sep 2019

My nemame zatial ziadnu.. zatial si starsia dcera mohla "kuzelne citat" v skolke, kde maju takisto tieto knizocky, alebo na navsteve u @amplituda 🙂.

ja_mi
18. sep 2019

Krásna zbierka ...potešila by nás 1 knižka....nakoľko máme len 1 ks angličtinu...bolo by niečo pre 2 haka❤

imfka
18. sep 2019

Naša rodinka Kúzelného čítania sa rozrastá o minimálne jednu knižku každé narodeniny či Vianoce 🙂 Ako vidíte na obrázku, je už dosť veľká. Inak, tá posledná Človek a príroda je ešte v celofáne, lebo tú dostane dcérka teraz v sobotu k narodeninám... Tak pst, neprezraďte ma 😉😄

mooonushka
18. sep 2019

Moj 5rocny syn nechce vela citat. Je mi to luto, pretoze s dcerou knihy milujeme. Dufam, ze sa to casom zmeni a pride na to, ake krasne chvile moze s knihami zazit. Snad aj Kuzelne citanie mu s tym trosku pomoze, uz som zacala kupovat 🙂

martinka354
18. sep 2019

My ešte nemáme ani jednu,ale nabuduci mesiac ideme kúpiť chlapcom k narodeninám, tak uvidíme, pre ktoré sa rozhodneme

menet
18. sep 2019

Pridávam foto, ktoré urobili moje deti

didushik
18. sep 2019

Naša zbierka zatiaľ nie je veľká, ale pomaličky dokupujeme na meniny, narodky, Vianoce.. sú na zozname 🙂 .. Drobec 3-ročný sa s nimi veľmi hrá-učí....

monika79monika
18. sep 2019

Aj ja pridávam foto naších kníh

nelakuzelnecitanie
autorModerátor
18. sep 2019

@kbusova87 Tak toto už je zbierka podobná tej našej z úvodnej fotky , paráda! 👍