SÚŤAŽ: Rodinka Kúzelné čítanie
Koncept interaktívnych knižiek a hier je už pekne pestrý. Veď čo by aj nie. Sú to už 4 roky, čo svetlo sveta uzreli prvé knižky Kúzelného čítania. Za tieto 4 roky usilovnej práce sme vydali celkom 26 rôznych knižiek a hier. To už je pekná hromada! 😎
Pre najmenších: O perníkovej chalúpke, Zvieratká na farme, Zvieratká v ZOO, Rozprávky na dobrú noc, Spievanky, Básničky z lesa.
Pre predškolákov: Hravé učenie, Svet zvierat, anglický a nemecký slovník, Betlehem, Doprava, Dinosaury, Hra do auta, Ľudské telo, Môj svet, 3 druhy pexies, Moje prvé písmenká.
Pre školákov: Hravá angličtina, Atlas sveta, Cesta okolo sveta, Hravá prírodoveda, Človek a príroda, Slovensko.
Je aj vaša zbierka taká pestrá? Odfoťte mi ju a jednej vylosovanej z vás pošlem knižku podľa vlastného výberu!
V tejto chvíli ukončujem výzvu. Tu je vylosovaná výherkyňa: @nikuskatvoja 🙂
Gratulujem!
Ostatným, za vašu snahu a príspevky, posielam aspoň po 3 srdiečka ❤❤❤ Tak snáď potešia aspoň tie 🙂

@nelakuzelnecitanie vdaka :D
My nemame zatial ziadnu, ale dufame, ze Jezisko nam ich par prinesie... 😉
U nás sa deti s týmito knihami veľmi radi hrajú, takže zbierka je dosť široká. Knihy, ktoré máme už kúpené, ale ešte čakajú na Ježiška a najbližšie narodeniny a meniny (keďže deti majú tieto sviatky v poslednom trištvrte roku) sú Básničky z lesa, Hra do auta, Anglický obrázkový slovník, Slovensko, Ľudské telo a Cesta okolo sveta. Naša rodina naozaj frčí na týchto knihách 👍
Bohužiaľ zatiaľ sa v našej knižnici nenachádza žiadna z kníh Kúzelného čítania. No asi sa nejaká ta kniha objaví ako narodeninový darček 😉
Žiaľ unas nieje ani jeden kus 😥 ale chystám sa dcerke ktora bude mať o mesiac 4 rocky kúpiť aj s perom 😊 Určite by ju to veľmi bavilo tak sme sa rozhodli ju na narodeniny potešiť kúzelním čítaním, 😊 Čiže aj výhra by potešila a dcérka by mala niečo do novej zbierky ❤️
@nelakuzelnecitanie dcérka dostala set kúzelné čítanie minule Vianoce a od vtedy sa zbierka stále zväčšuje a sme z nej nadšený 😊
Zial nemame ani jednu jedinu knizku.

My máme len Hravu angličtinu... Bieda no. Baby sa o nu večne handrkuju...
My máme len Hravu angličtinu aj o nu sa dcéry stále naťahujú... No bieda u nas

Mamy máme už pár knižiek tiež su veľmi obľúbené hlavne doprava a zvieratá