icon

SÚŤAŽ: Rodinka Kúzelné čítanie

nelakuzelnecitanie
Moderátor
18. sep 2019

Koncept interaktívnych knižiek a hier je už pekne pestrý. Veď čo by aj nie. Sú to už 4 roky, čo svetlo sveta uzreli prvé knižky Kúzelného čítania. Za tieto 4 roky usilovnej práce sme vydali celkom 26 rôznych knižiek a hier. To už je pekná hromada! 😎

Pre najmenších: O perníkovej chalúpke, Zvieratká na farme, Zvieratká v ZOO, Rozprávky na dobrú noc, Spievanky, Básničky z lesa.

Pre predškolákov: Hravé učenie, Svet zvierat, anglický a nemecký slovník, Betlehem, Doprava, Dinosaury, Hra do auta, Ľudské telo, Môj svet, 3 druhy pexies, Moje prvé písmenká.

Pre školákov: Hravá angličtina, Atlas sveta, Cesta okolo sveta, Hravá prírodoveda, Človek a príroda, Slovensko.

Je aj vaša zbierka taká pestrá? Odfoťte mi ju a jednej vylosovanej z vás pošlem knižku podľa vlastného výberu!

V tejto chvíli ukončujem výzvu. Tu je vylosovaná výherkyňa: @nikuskatvoja 🙂

Gratulujem!

Ostatným, za vašu snahu a príspevky, posielam aspoň po 3 srdiečka ❤❤❤ Tak snáď potešia aspoň tie 🙂

SÚŤAŽ: Rodinka Kúzelné čítanie
lujzamisko
18. sep 2019

Mamy máme už pár knižiek tiež su veľmi obľúbené hlavne doprava a zvieratá

goldie3
18. sep 2019

Toto je zbierka nasej skoro trojrocnej citatelky 😉

saba2012
18. sep 2019

Naša skromná zbierka a na Vianoce sa rozšíri 😉

evickam1
18. sep 2019
didushik
18. sep 2019

@michalkam máme presne rovnakú zbierku 🙂

brnkatko
18. sep 2019

Toto zbierka 3rocnej a 6.5rocneho. Mame len jedno pero, tak obcas sa nevedia dohodnut. Ale inak oblubene ci v aute, doma, na dovolenke. Mala bude mat narodeniny, tak zvazujeme hrave ucenie 😍

misicka101
18. sep 2019

My nemame zatial ziadnu, ale dufame, ze Jezisko nam ich par prinesie... 😉

lenka_maa
18. sep 2019

U nás sa deti s týmito knihami veľmi radi hrajú, takže zbierka je dosť široká. Knihy, ktoré máme už kúpené, ale ešte čakajú na Ježiška a najbližšie narodeniny a meniny (keďže deti majú tieto sviatky v poslednom trištvrte roku) sú Básničky z lesa, Hra do auta, Anglický obrázkový slovník, Slovensko, Ľudské telo a Cesta okolo sveta. Naša rodina naozaj frčí na týchto knihách 👍

igiana
18. sep 2019

Nas usilovny student 😊

danbud
18. sep 2019

Mame zatial 5ks😀 chystam sa kupit ludske telo a velmi sa tesime na vesmir ked bude

luchab
18. sep 2019
neznamaznama
18. sep 2019

Naša zbierka 😉 Investované peniaze ani trošku neľutujeme.

lubaka
18. sep 2019

Naša aktuálna zbierka a v skrini uz čaká na synove narodeniny Hravá príroda a určite aj Ježiško nejakú prinesie😉 a zabudla som ešte na našu TOP Cestu okolo sveta

radka018
18. sep 2019

Bohužiaľ zatiaľ sa v našej knižnici nenachádza žiadna z kníh Kúzelného čítania. No asi sa nejaká ta kniha objaví ako narodeninový darček 😉

lujzamisko
18. sep 2019

Tak podarila sa aj foto pridať 😍

sanes30
18. sep 2019

Tak toto je zbierka mojej dcéry Soničky a najradšej má knihu Ľudské telo.

sisagrellova
18. sep 2019

Žiaľ unas nieje ani jeden kus 😥 ale chystám sa dcerke ktora bude mať o mesiac 4 rocky kúpiť aj s perom 😊 Určite by ju to veľmi bavilo tak sme sa rozhodli ju na narodeniny potešiť kúzelním čítaním, 😊 Čiže aj výhra by potešila a dcérka by mala niečo do novej zbierky ❤️

slamienka
18. sep 2019

My máme v zbierke zatiaľ 3 knižky od Ježiška. Potešila by nás nejaké knižka pre školákov. 😉

zuzanitta1
18. sep 2019

Mi mame Hráva angličtina, Svet zvierat, Ľudské telo, Perníková chalúpka Rozprávky na dobrú noc a chystáme sa ďalšie dokúpiť super je to 👍👌💛

martinape85
18. sep 2019

Zatial takato 🤗

irali
18. sep 2019

Naše ☺

klodike
18. sep 2019

@nelakuzelnecitanie dcérka dostala set kúzelné čítanie minule Vianoce a od vtedy sa zbierka stále zväčšuje a sme z nej nadšený 😊

andi20
18. sep 2019

My mame v zbierke zatial iba tri knizky, ale su u nas velmi oblubene. Maleho by potesila knizka hrava prirodoveda.

adadi
18. sep 2019

Toto je nasa zbierka a planujeme ju zvacsovat. Syn sa uz tesi na Moje prve pismenka. ☺

gabika2013
18. sep 2019

Aj my sa pripájame s našou zbierkou ktorú stále dopĺňame 😊

anickai
18. sep 2019

Zial nemame ani jednu jedinu knizku.

sticker
manus19
18. sep 2019

Náš synček začal neuveriteľne napredovať vďaka týmto úžasným knižkam. Túto zbierku sme si vytvorili od uplynulých Vianoc 💙

wenka25
18. sep 2019

My máme len Hravu angličtinu... Bieda no. Baby sa o nu večne handrkuju...

wenka25
18. sep 2019

My máme len Hravu angličtinu aj o nu sa dcéry stále naťahujú... No bieda u nas

carmen238
18. sep 2019

Naša skromná rodinka, ktorá sa bude určite rozrastať keďže máme 2 detičky a aj naša 2,5 ročná Sofinka miluje tieto kúzelné knihy ❤ Máme aj knihu Hravé učenie ale tá zostala u starkých, kde si tiež naše deti radi čítajú 🙂