icon

Veľká súťaž o balík Kúzelné čítanie

nelakuzelnecitanie
Moderátor
21. sep 2019

Víkendové ráno nemôže začať inak ako skvelou súťažou!
Zapojte sa a súťažte o 3 skvelé balíky. Každý z nich obsahuje:
Kufrík Svet zvierat spolu s el. ceruzkou
Pexeso Hudobné nástroje
Knižku Môj svet
Knižku Ľudské telo
Knižku Hravá prírodoveda

Pravidlá sú jednoduché. Stačí do komentára pripojiť fotku a ste v hre. Budeme maľovať! 🙂 Nakreslite s deťmi kúzelnú ceruzku Albi a vyzdobte ju podľa svojej fantázie. Keďže ide o kreatívnu úlohu náročnú na čas, súťaž sme predĺžili 🙂 Prispievať môžete do nedele do 12:00. Strávte dnešnú nedeľu spoločnými chvíľami a pusťte sa do maľovania!

Potom vyberiem 3 z vás, ktoré odmením 🙂

Ďakujem všetkým, ktorí sa zapojili. Sledovať tieto milé výtvory bola radosť 🙂 Aj keď by si výhru zaslúžili všetci malí umelci, tak toto splniť nemôžem... Balíčky teda pôjdu nakoniec sem: @gabriellka1, @modrysonik, @baklik
Gratulujem! Ostatným posielam aspoň po 5 srdiečok, verím, že potešia aj tie 🙂

Veľká súťaž o balík Kúzelné čítanie
Strana
z5
elka7
21. sep 2019

@nelakuzelnecitanie dcérka Vivienka 5rokov nakreslila kúzelnú ceruzku Albi na prechádzke v lese 😍

mima86
21. sep 2019

moj 6rocny Šimonko nakreslil,aka je jeho laska k albi kniham velka a kamion z najoblubenejsej knizky.

ninka1609
21. sep 2019

Keďže ma Naša Ninka zajtra ešte len tri rocky tak mamka pomohla nakresliť ceruzku a ninka namaľovala pozadia podľa nej more 😊 a na albi ceruzku sme dali srdiečka lebo podľa jej slov je maľovanie láska tak sme to takto do ladili 😘😊

mima86
21. sep 2019

aj moje 2,5 rocne dvojicky Adamko a Dianka sa chceli zapojit, samozrejme,za pomoci maminky 🙂

miriskaz
21. sep 2019

Moja Sašula nakreslila takúto.
Akurát sa pasujeme s okuliarmi a okluzorom..

luciatn8
21. sep 2019

Syn (9r.) má veľmi rád zvieratká, inšpiráciu bral z knižky Svet zvierat. Všetko kreslil sám.

sunnygirl44
21. sep 2019

Môj školák (8 rokov) nakreslil ceruzku Albi ako vianočný stromček. Vždy,keď končia letné prázdniny, tak sa už teší na Vianoce a dúfa, že pod stromčekom si tento rok nájde Kúzelné čítanie Slovensko.

macik166
21. sep 2019

Aj my sme sa zapojili do súťaže a namaľovali Albi ceruzku ako snehuliačika.

petulatqo
21. sep 2019

U nas takto 😊 starsi ma bolavu rucicku ale nechcel ostat mimo hry, tak som mu dopomahala a uz pozna pismenka tak aspon pisal co som diktovala vybral si jeho naj anglicinu. Po dokonceni sa stratil a o chvilu prisiel s vykresom, ze mami ja som skusil i sam hrdinu. Myslim, že ovela krajší ako moj. A mladsi poskytol svoju rucicku, srdiecko a seba ja som len dopisala jeho slovka co diktoval a nakreslila mu pero to mu neslo obreslit 😂😊

gabriellka1
21. sep 2019

Náš Mirko má veľmi rád omaľovánky a kedže sa blížia jeho tretie narodeniny a veľmi si prial kúzelne čítanie ako darček tak som mu pomohla nakresliť ceruzku ako
sviečku na narodeninovej torte a on si to sám vymaľoval.

nikuska744
21. sep 2019

Milujeme Kúzelné čítanie od Albi, aj preto ceruzka ako srdiečko

samkova_mamka
21. sep 2019

Tramtadadááááám Albi kvietok. Páči sa Vám? Mne veľmi. Môj Samko miluje maľovanie.

farenka
21. sep 2019

Dcérka nakreslila ceruzku Albi ako práve číta rozprávku o Jankovi a Marienke

wikina123
21. sep 2019

Trubte na poplach!!! Ide sa citat aj s hrdinmi hasicmi 🙂
(syncek nekresli nic len hasicov a policajtov, takze hocijake ine dotvorenie nepripadalo do uvahy 😀 )

baby213
21. sep 2019

@nelakuzelnecitanie juchuu 🤗 moj syn velmi rad maluje, tak ako ma velmi rad kuzelne citanie, preto nebol problem hned sa zapojit do sutaze ❤️😘 veri ze nas obrazok vyhra, naozaj sa velmi snazil 😃

foolie
21. sep 2019

Môj Samko ❤ nie je veľmi na kreslenie tak postavil kúzelnú ceruzku z lega 🌞 podľa neho takto vyzerá ešte ju nemá a teraz s ňou čaruje keďže je kúzelná 😜

bagadka16
21. sep 2019

Ceruzka Albi od 6 ročnej Petronelky

nelakuzelnecitanie
autorModerátor
21. sep 2019

Parádne výtvory, len tak ďalej 🙂

ozdana
21. sep 2019

Súrodenecké dielo kúzelná ceruzka Albi - keď sa starší brat 👦 podujme nakresliť obrázok a skúsiť štastie v hre pre mladšiu sestru 👧, a tá mu ten obrázok dotvorí svojimi písmenkami a ❤ 😉

barca2303
21. sep 2019

Kuzelne čítanie mame veľmi radi, tak by nas výhra určite veľmi potešila,, posielame kresbu a zároveň návrh na novú tému a to výprava do praveku 😉😊

ivusik29
21. sep 2019

@nelakuzelnecitanie Kedze syncek bude mat v utorok len 2 roky, nemozeme sa rovnat vacsim detickam, ale kedze rad cmara a pouziva farby, a ceruzku pozna, lebo mame doma hrave ucenie tak ja som mu nakreslila ceruzku a Jozko dal obrazku farby 🙂 a toto je vysledok:

martinusik91
21. sep 2019

Náš Sebko 5r. a jeho milované dinosaury s Albi ceruzkou😍😂😂

martinkachrustikova
21. sep 2019

"Ja sám!" 🙈😃 Takto vyzerá kúzelná ceruzka Albi v podaní nášho takmer 3-ročného Adamka ❤

blueprincess
21. sep 2019

Naše malé ušká by radi vyhrali Albi tužku. Majú radi macka uška, takže sme s dcerou vymyšľali rýmy a ja som jej vytvorila básničku. Tiež sme spolu dokreslili macka uška. Ak nás nevyberiete, určite poteší iného macka.
PS: bolo by super, ak by boli albi knižky napr. s oblubenymi slovenskymi rozprávkami alebo fihou trala, spievankovom...

evka1247
21. sep 2019

Ideálna Albi ceruzka podľa mojich dcérok.
Nelka(4) miluje modrú a Natálka(6) miluje ružovú

kikuska555
21. sep 2019

Ahojte, tento obrazok kreslila moja 6 rocna Karin. Aj ked by sa jej vyhra urcite pacila v podobe novych knih ktore este nemame, ale sama mi povedala ze ona by to chcela vyhrat pre Viky, to je nasa kamoska, susedka. Autisticke dievcatko, ked su u nas doma tak knizka ju velmi bavi a velmi vela emocii prejavuje. Kreslenie jej ale vobec nejde tak to urobila za ňu Karin aby jej takto pomohla 🙂. Ale pre jej rodicov je to dost narocne kupit jej takuto "hracku". Je krasne vidiet uz na detoch tolko empatie a snahy docielit a vyhrat nieco pre druheho nie pre seba.
Takze ak by sa tu na nas usmialo stastie tak 100x viac by sa usmievalo dievcatko ktoremu to pomaha. 🙏

livizi
21. sep 2019

Naša kúzelná ceruzka Albi 🙂

Strana
z5