icon

Veľká súťaž o balík Kúzelné čítanie

nelakuzelnecitanie
Moderátor
21. sep 2019

Víkendové ráno nemôže začať inak ako skvelou súťažou!
Zapojte sa a súťažte o 3 skvelé balíky. Každý z nich obsahuje:
Kufrík Svet zvierat spolu s el. ceruzkou
Pexeso Hudobné nástroje
Knižku Môj svet
Knižku Ľudské telo
Knižku Hravá prírodoveda

Pravidlá sú jednoduché. Stačí do komentára pripojiť fotku a ste v hre. Budeme maľovať! 🙂 Nakreslite s deťmi kúzelnú ceruzku Albi a vyzdobte ju podľa svojej fantázie. Keďže ide o kreatívnu úlohu náročnú na čas, súťaž sme predĺžili 🙂 Prispievať môžete do nedele do 12:00. Strávte dnešnú nedeľu spoločnými chvíľami a pusťte sa do maľovania!

Potom vyberiem 3 z vás, ktoré odmením 🙂

Ďakujem všetkým, ktorí sa zapojili. Sledovať tieto milé výtvory bola radosť 🙂 Aj keď by si výhru zaslúžili všetci malí umelci, tak toto splniť nemôžem... Balíčky teda pôjdu nakoniec sem: @gabriellka1, @modrysonik, @baklik
Gratulujem! Ostatným posielam aspoň po 5 srdiečok, verím, že potešia aj tie 🙂

Veľká súťaž o balík Kúzelné čítanie
henicka86
21. sep 2019

Aj nase dievcata (5, 4 a 2,5) sa s radostou pustili do kreslenia. My sice ceruzku Albi nemame, no citali nou u bratranca a boli nadsene. Tu su ich kresbicky: Ceruzky Albi na vylete v prirode 😊

esterkazasterka
21. sep 2019

Naša písmenková a čísielková Albi ceruzka. Vďaka Kúzelnému čítaniu som skvele pripravený do školy a bude zo mňa vzorný žiak.

anka2103
21. sep 2019

Môj Alex by si veľmi prial vyhrať a písať už aj vie, ale kreslenie je u neho len nutnost. Je prvacik, o týždeň narodeninky a toto by ho veru veeelmi potešilo 🤩🤩🤩🙏🙏

michalkam
21. sep 2019

Nuž samostatný vytvor 3ročnej, asi sme bez šance... moc sa na seba nepodobá, vyfarbiť ho nechcela, lebo ani to jej nie je farebné, tak už iba dorobila dva gombíky modré 😂😂😂

rita893
21. sep 2019

Tak my sme sa zapojili vsetci surodenci aj krstny surodenci😊 Monika, Jakubko, Simonka a nas najmensi Danko 💖 Nove knizocky by nas velmiiiii potesili 💖

zvedavec333
21. sep 2019

Albi pero aj so všetkými možnými témami ktorými albi knižky vzdelávajú detičky 🌲🐻🇩🇪
Na kreslení sa podieľali staršie deti ale súťažíme najmä pre tých najmenších členov našej rodiny 🙂💕

retiazka
21. sep 2019

Zarinka ma veľmi rada kúzelné čítanie,ani z Dračika nechce odísť, lebo musí poskúšať všetky novinky 😍 Momentálne je chorá tak sa súťaži a kresleniu veľmi potešila a vyplnila svoj čas 😉

visi1006
21. sep 2019

Aj dcerka sa pokusila nakreslit ceruzku, mala o zabavu postarane 🙂

radka018
21. sep 2019

Kúzelná ceruzka v dcérinom podaní 🙂

sperka
21. sep 2019

@nelakuzelnecitanie my sme zamestnali naše dievčatá a takto to dopadlo. Rozdelili by sme sa po bratsky

fazulka17
21. sep 2019

U nas kúzelné čítanie TOP 1

moje2deti
21. sep 2019

Synček je chorý, tak sme mali tvorivé popoludnie a takto nakreslil kúzelnú ceruzku Albi 😉

sperka
21. sep 2019

@nelakuzelnecitanie hecol sa aj Filipko a vytvoril pero aj so strasidelnymi tekvicami, predpríprava na Halloween

maminka11
21. sep 2019

@nelakuzelnecitanie Aj u nas sa tesime, ze kreslit mozeme 😉

annulyen
21. sep 2019

Naša 3-ročná nakreslila ceruzku aj s podstavcom a knihou (kruhovú knihu som síce ešte nevidela, ale asi aj to je možné 🙂) a vybrala si, že ju chce vyzdobiť nálepkami zvieratiek.

xlolax80
21. sep 2019

@nelakuzelnecitanie ceruzka z ceruzky mojej dcerky

vanok
21. sep 2019

@nelakuzelnecitanie Môj štvorročný syn nakreslil fialovú ceruzku, ktorá číta modrú knižku, za ňou červenú ceruzku, a vraj všetci idú spolu na výlet. Obrázok kreslil úplne sám.

prdolatanacestach
21. sep 2019

@nelakuzelnecitanie aj my sutazime s kuzelnym citanim 👍

vonava007
21. sep 2019

Taaaaaakže, tu je výtvor našej žabky. Dvakrat to prerábala 🙂

kristina2708
21. sep 2019

Keďže my máme radi kreatívne chvíľky,🎨✂️ nedávno sme vyrábali chobotničku kvído 🐙🐙🐙 a tentokrát sme sa znovu trošku zabavili pri snahe vyrobiť Albi pero 🙂 🖋️

duana1
21. sep 2019

Syn Patrik súťaží o balíček pre svoju sestričku Natálku 😍🍀

misicka101
21. sep 2019

Vasa ceruzka😉 od nasej Martinky🥰

sisi208
21. sep 2019

Takže takto to vyzerá u nás, obrys ceruzky a nápis Albi nakreslil tato, obrys akože Slovenska som nakreslila ja a všetko ostatné dotvoril náš Alexík...kedže kúzelné čítanie milujú dovolím si tvrdiť všetky deti na Slovensku a možno aj v iných krajinách, preto je naša ceruzka umiestnená v srdci Slovenska 🙂 náš syn zbožňuje kresliť autá, kamióny a nás ako rodinku, preto je aj Albi ceruzka ozdobená nami a autami 😂 a kedže celé je to kúzelné Alex tam namaľoval aj hviezdičky, výhry sú úžasné a veľmi by nás jedna z nich potešila 🍀❤

lenocka1108
21. sep 2019

@nelakuzelnecitanie
Skúsime zabojovať aj my. Bolo by fajn mať ďalšie pero, keďže sú dvaja občas sa nevedia dohodnúť, kto bude čítať prvý 😉

evkatom
21. sep 2019

Pridavam nase vytvory 🙂 aj ja som sa pridala,potrebovala som sa odreagovat, samozrejme iba na chvilu 🙂 Kreslili dvaja chlapci, 8 a 6 rokov a moj vek ostane v tajnosti 😉

elje
21. sep 2019

@nelakuzelnecitanie Kresba našej 5-ročnej šikulky Karolínky (inak maniačky do Vašej knihy Spievanky). Elektronická ceruzka nesmie chýbať na žiadnej ceste autom, pochodila s nami už kus sveta.. No keď sa vybije, nastáva hotová pohroma 😨 Hravú prírodovedu ani Svet zvierat ešte nemáme, a veeeeeeľmi by nás výhra potešila😍

lula313
21. sep 2019

Keďže má dcerka len 1,5 roka, trosku jej mamina pomohla a dcerka to dokoncila(aj keď teda vidno, že talent na kreslenie sa u nás dedí z generácie na generaciu🤪). Boli by sme stastne, ak by sa nám podarilo vyhrat nejakú cenu😊

luchab
21. sep 2019