Veľká súťaž o balík Kúzelné čítanie
Víkendové ráno nemôže začať inak ako skvelou súťažou!
Zapojte sa a súťažte o 3 skvelé balíky. Každý z nich obsahuje:
Kufrík Svet zvierat spolu s el. ceruzkou
Pexeso Hudobné nástroje
Knižku Môj svet
Knižku Ľudské telo
Knižku Hravá prírodoveda
Pravidlá sú jednoduché. Stačí do komentára pripojiť fotku a ste v hre. Budeme maľovať! 🙂 Nakreslite s deťmi kúzelnú ceruzku Albi a vyzdobte ju podľa svojej fantázie. Keďže ide o kreatívnu úlohu náročnú na čas, súťaž sme predĺžili 🙂 Prispievať môžete do nedele do 12:00. Strávte dnešnú nedeľu spoločnými chvíľami a pusťte sa do maľovania!
Potom vyberiem 3 z vás, ktoré odmením 🙂
Ďakujem všetkým, ktorí sa zapojili. Sledovať tieto milé výtvory bola radosť 🙂 Aj keď by si výhru zaslúžili všetci malí umelci, tak toto splniť nemôžem... Balíčky teda pôjdu nakoniec sem: @gabriellka1, @modrysonik, @baklik
Gratulujem! Ostatným posielam aspoň po 5 srdiečok, verím, že potešia aj tie 🙂

@nelakuzelnecitanie my sme zamestnali naše dievčatá a takto to dopadlo. Rozdelili by sme sa po bratsky
@nelakuzelnecitanie hecol sa aj Filipko a vytvoril pero aj so strasidelnymi tekvicami, predpríprava na Halloween
@nelakuzelnecitanie Aj u nas sa tesime, ze kreslit mozeme 😉
@nelakuzelnecitanie ceruzka z ceruzky mojej dcerky
@nelakuzelnecitanie Môj štvorročný syn nakreslil fialovú ceruzku, ktorá číta modrú knižku, za ňou červenú ceruzku, a vraj všetci idú spolu na výlet. Obrázok kreslil úplne sám.
@nelakuzelnecitanie aj my sutazime s kuzelnym citanim 👍
Takže takto to vyzerá u nás, obrys ceruzky a nápis Albi nakreslil tato, obrys akože Slovenska som nakreslila ja a všetko ostatné dotvoril náš Alexík...kedže kúzelné čítanie milujú dovolím si tvrdiť všetky deti na Slovensku a možno aj v iných krajinách, preto je naša ceruzka umiestnená v srdci Slovenska 🙂 náš syn zbožňuje kresliť autá, kamióny a nás ako rodinku, preto je aj Albi ceruzka ozdobená nami a autami 😂 a kedže celé je to kúzelné Alex tam namaľoval aj hviezdičky, výhry sú úžasné a veľmi by nás jedna z nich potešila 🍀❤
@nelakuzelnecitanie
Skúsime zabojovať aj my. Bolo by fajn mať ďalšie pero, keďže sú dvaja občas sa nevedia dohodnúť, kto bude čítať prvý 😉
@nelakuzelnecitanie Kresba našej 5-ročnej šikulky Karolínky (inak maniačky do Vašej knihy Spievanky). Elektronická ceruzka nesmie chýbať na žiadnej ceste autom, pochodila s nami už kus sveta.. No keď sa vybije, nastáva hotová pohroma 😨 Hravú prírodovedu ani Svet zvierat ešte nemáme, a veeeeeeľmi by nás výhra potešila😍

Aj nase dievcata (5, 4 a 2,5) sa s radostou pustili do kreslenia. My sice ceruzku Albi nemame, no citali nou u bratranca a boli nadsene. Tu su ich kresbicky: Ceruzky Albi na vylete v prirode 😊