icon

VYHRAJ nový 3D model BETLEHEMU

nelakuzelnecitanie
Moderátor
19. sep 2019

Ešte sa len skončili prázdniny, začala škola a ani sa nenazdáme a sú tu Vianoce. My v Albi sme vianocovali už od začiatku roka. Už odvtedy sme usilovne pracovali na úplne novom type hry – 3D modele vianočného Betlehemu.

Prostredníctvom neho si vianočnú atmosféru dotvoríte 10 tradičnými vianočnými koledami v milom detskom podaní. Dozviete sa zaujímavé informácie, napríklad na čo slúžia jasličky, čo je kadidlo a myrha alebo ako to bolo s Tromi kráľmi. Nakoniec si už, ako zvyčajne, v zábavných kvízoch overíte, koľko ste sa toho o Ježiškovi naučili.

Koledy z Betlehemu si môžete pustiť napríklad pri pečení medovníčkov s vašimi malými pomocníkmi, alebo pri zdobení príbytkov vianočnou výzdobou.
Kto by si nechcel vytvoriť takú krásnu vianočnú atmosféru spolu s deťmi?

Napíšte mi, čo pre Vás znamená slovo Vianoce. Za odmenu jednej z vás pošlem tento nový Betlehem 🙂

PS.: v predaji dostupný už teraz 😉

https://eshop.albi.sk/kc-betlehem-sk/

Tak súťaž v tejto chvíli vyhodnotená. Betlehem poputuje sem: @lubica285 - gratulujem 🙂 Ostatným ďakujem za účasť 🙂

VYHRAJ nový 3D model BETLEHEMU
anig
20. sep 2019

Pre nás Vianoce znamenajú okrem vianočnej kuzelnej nálady hlavne konečne čas spoločne strávený spolu-ci už vonku pri zimných radovankach,alebo vo vnútri prituleni ku sebe pozeráme rozprávky 🤗 v dnešnej uponahlanej dobe som veľmi rada,že aspoň na tie Vianoce môžem byť so svojimi blízkymi 💞

olivs
20. sep 2019

je to pre mna najma cas so sirokou rodinou,i cestovanie za nimi krizom krazom po Slovensku,ktore ale stoji za to..no a nadherna detska radost,nielen z darcekov..

lubica285
20. sep 2019

Vianoce sú pre mňa časom, kedy sa celá rodina konečne zídeme pri spoločnej večeri, užívame si kľud, pohodu, jeden druhého. Vianoce trávime s mojimi rodičmi a starými rodičmi, ujom, sestrou.O to viac sa teším na tie tohtoročné, lebo syn ma už tri roky, bude to zas inak vnímať celé. Pre mňa nie sú Vianoce žiadny chaos, stres, nervy. Snažím sa vždy si všetko robiť postupne a nenechávam si to na poslednú chvíľu 😊😇

sebeka
20. sep 2019

@nelakuzelnecitanie vianoce sú pokoj, láska, rodina, pokora, dobro, štedrosť pre ostatných, milé slová, pohladenie, objatia s blízkymi, šťastie, tradície - pripomenutie si ako žili naši predkovia a aké mali hodnoty... po celoročnom zhone je to zastávka, máme čas rozjímať a prehodnocovať ďalšie naše kroky 🙂 čarovné obdobie 🙂 ❤

jarkamartin
20. sep 2019

Pre mňa hlavne stretnutie so širokou rodinou. Pre moje deti hlavne tešenie sa na Ježiška 😊

vivian27
20. sep 2019

Vianoce su pre mna rodina, pokoj, mier, pokora a laska - a prave preto by som vianoce chcela mat kazdy jeden den.....

luciatrencin
20. sep 2019

Rodina. Toto budu uz druhe vianoce s mojou princeznou 18mesacnou, ktora dala zmysel tomuto slovu,tymto sviatkom...a vlastne celemu zivotu.

elian
21. sep 2019

Vianoce 💞.... svetielka na domoch a v detských očkách, spoločný čas - pohoda v dušiach, Božia prítomnosť - láska čo spája - najkrajšia oslava rodiny ❤

manee
21. sep 2019

Vianoce su pre mna laska a nadej, ktora prisla k nam v podobe maleho dieťaťa

juliankaaa
21. sep 2019

Vianoce =rodina +pokoj

avokacvis
21. sep 2019

Vianoce znamenajú hlavne to že budeme všetci spolu a tá neopísateľná detská radosť keď uvidia stromček a darčeky je niečo nádherné.

vikinecka89
21. sep 2019

Pohoda, kľud, Ježiško v jasličkách, chrám, rodina pokope a viac lásky vo vzduchu ❤ jednoducho Vianoce 😊

luckalor
21. sep 2019

Vianoce je čas radosti z narodenia nášho Spasiteľa, je to čas obdarovania našich blízkych, čas pokoja a pohody, čas zdobenia vianočneho stromčeka a pečenie koláčov. Je to taký čarovný čas.

6katka10
21. sep 2019

Vianoce- narodenie Krista... pre mna su to sviatky pokoja, ked sme spolu a uzivame si radosť v ociach nasich detí, ako pri priprave (pecenie kolacikov, chystanie stedrej vecere) ale aj z tych nedockavych detskych iskriciek v ockach, kedy uz konecne pride ten den, kedy si najdu po jedlickou to co si tak velmi zelali.

majadom
21. sep 2019

@nelakuzelnecitanie najkrajšie najcarovnejsie najúžasnejšie obdobie v roku pre celú našu rodinu😁

sisao
21. sep 2019

Pre mňa znamenajú Vianove v prvom rade narodenie Ježiška.Celá rodina sme spolu,púštame si vianočné koledy sme veselý šťastný každý má dobrú náladu.Vianoce sú hlavne o rodine,pohodlí v kruhu rodiny o súdržnosti,spolupatričnosti,láskavosti.Sú to najkrajšie sviatky v roku,lebo rodina je spolu a každý sa aj domov vracia,aby si tú svoju rodinku objal a pobudol v teplučku domova .🙂

ivana08
21. sep 2019

Vianoce sú predovšetkým rodina, teraz sa ma ne tesievam viac ako mala 😉 vsetci sa stretneme u našich, takže je tam detský krik, niekedy aj plač, veľa smiechu, pravdaže aj chaus, ale hlavne sme spolu všetci a to detské očakávanie, ta radosť, napätie keď sa pod stromčekom objavia darčeky,

beruska88beruska
21. sep 2019

@nelakuzelnecitanie stretnuti s rodinou, obzerstvo s preacenim a prijemne posedenie pri krbe

curcuma
21. sep 2019

Vianoce sú tie najkrajšie dni v roku,
keď cítiť pohodu na každom kroku,
celá rodina sa stretneme pri jednom stole,
užívame si chvíle, keď nie sme v jednom kole,
vtedy sa čas zastaví,
živí stromček sa ozdobí,
na darčeky sa tešia detičky,
dobroty pripravia naše mamičky ☺️.

mala_katie
21. sep 2019

Vianoce pre mňa znamená vôňu domova, rodinu, pohodu a radosť v detských očiach..

mima86
21. sep 2019

milujem to magicke caro Vianoc a to radostne ocakavanie v ociach deti 😍🤗

lubik9
21. sep 2019

Vianoce sú pre mňa krásny čas strávený a rodinou, spoločné pečenie, rozprávky a darčeky hlavne pre deti, nech vidíme ich rozziarene ocka

trudy1717
21. sep 2019

Vianoce sú pre mňa veľmi výnimočne. Ako dieťa to bol čas kedy sme sa tešili na darčeky. Dnes keď mám svoju rodinu je to neopakovateľný čas narodenia Ježiša. ♥️ Koledy, rozprávky Vianočné rozprávanie nesmú chýbať. Na štedrý den si ideme po betlehemske svetlo, deti majú vystúpenie v kostole . Neopakovateľný čas na ktorý sa tešíme celý rok.

janynkaaa
21. sep 2019

Vianoce pre mna znamenaju oddych a cas straveny s rodinou .Ziadne nahlenie do roboty,skoly atd.
Pecieme spolu kolace,pocuvame vianocne koledy,zdobime stromcek vsetko spolu .Deti sa nevedie dockat darcekov🎄Vzdy ideme zapalit prskavky aby Jezisko videl kam ma doniest darceky 😀Ja sa nenapadne vytratim a dam tam darceky .Dcerka ma 8r a stale veri na Jeziska🎄

belinda75
21. sep 2019

@nelakuzelnecitanie Vianoce znamenajú pre mňa radosť našich detí,keď sa tešia na zdobenie stromčeka,na výzdobu v byte aj na chodbe,na darčeky,páliť prskavky,na rozprávky,na pečenie koláčov,keď sme doma pokope,na vianočné trhy,kde je krásna atmosféra,a navštevujeme sa s rodinou.🙂♥

yvush
21. sep 2019

@nelakuzelnecitanie čas vianočný je pre mňa časom viacerých sviatkov.Nielen Ježiško sa narodil,ale ja mám v tom čase tiež narodeniny a meniny a moje deti a synovvci tiež,takže veselo oslavujeme.Ked mám cez rok ťažké časy,tak si vždy spomeniem na Vianoce a naplni ma to harmoniou.Ta pohoda,detská čistá radosť a blízkosť milovaných,ktorí môžu byť par dní v pokoji spolu.

monikver
21. sep 2019

@nelakuzelnecitanie Vianoce sú kúzelné sviatky. Už začiatkom decembra zdobíme stromček, spievame koledy, všetko vonia vianočným pečivom. Dcérka sa teší na darčeky a očká jej žiaria. Vianoce sú pre nás sviatky rodinnej pohody, pokoja, lásky a hlavne sme celá rodina spolu.

misiatko2017
21. sep 2019

@nelakuzelnecitanie Vianoce pre mna znamenaju teplo domova. Tento den si bez pritomnosti mojej rodiny ani neviem predstavit. Vianocna atmosfera je neopisatelna, rodina je pokope, v dobrej nalade, travime spolu cas pripravou stedrej vecere, hrame sa s detmi a pozerame uz typicke vianocne rozpravky. Preto teplo domova je asi ten nejvystiznejsi opis co pre mna Vianoce znamenaju ♥️

anavik29
21. sep 2019

Za to ako vnímam vianoce, ďakujem mojej mame. Pri krásnych spomienkach z detstva mám ešte stále motýle v bruchu. Koledy, pečenie koláčov, najväčšie ročné riadenie domu😂, svetielka, stromček, rodinné návštevy.... všetko to vo mne zostalo...a snažím sa to sprostredkovať aj mojim deťom...

katka_1
21. sep 2019

Pre nás Vianoce znamenajú oslavu narodenia Ježiša, krásny a pokojný čas strávený s rodinkou 😊 spoločne pečenie koláčikov a trubiciek,hranie hier a užívanie si nás vzájomne.