IDEME NA TO! Týždeň s Kúzelným čítaním štartuje práve teraz!
Krásne ránko všetkým! Aj keď je pondelkové, nezúfajme. Čaká nás týždeň plný hrania sa a zábavy. Preskúmame Kúzelné čítanie a samozrejme budeme súťažiť 🙂
Maminy, poznáte nás? Majú vaše deti niektorú z knižiek alebo hier doma? S ktorou sa najradšej hrajú? Podeľte sa s nami o svoje skúsenosti.
Tri z Vás rovno odmeníme knižkou/hrou Kúzelné čítanie podľa vlastného výberu 🙂
Prvú výzvu v tejto chvíli ukončujem. Odmieňame tieto maminy:
Napíšte mi do súkromnej správy o ktorý titul máte záujem. Doriešime prepravu priamo k vám 🙂
Ďakujem všetkým, ktoré ste sa zapojili. So súťažami budeme pokračovať aj naďalej. Sledujte nás 🙂

My máme doma tri už,a nevieme si ich vynachváliť.Dcérka sa s nimi há skoro každý deň. Teraz sa jej chystáme kúpiť Svet zvierat...🙂
@mirien22 Áno, presne tak. Rozprávky sú od 3+
Zdravim, knizky su uzasne, zacinali sme so zvieratkami, pokracovali svetom, spievankami a posledna je ludske telo - stihli sme to do 6r. 🙂
Teraz pozerame na anglicky slovnik.. pripadne novinky..
Viete mi poradiť, ktorá je najvhodnejšia pre trojročného chlapca? Hľadám nejaký darček pre krsňatko a tieto knihy má veľmi zaujali
@malastanus Napríklad Hravé učenie, Spievanky, Hra do auta alebo Rozprávky na dobrú noc. Svet zvierat má tiež úspech, síce je až od 5+, ale trojročné deti isto zaujmú zvuky zvieratiek 🙂 A časom isto aj sprievodné informácie 🙂
@malastanus u nás hravé učenie má veľký úspech 🌹
my mame anglictinu, hrave ucenie, hra do auta ale spievanky su top
Kuzelne citanie je uzasna kniha pre vsetky deti od 2 do 99 rokov. odporucam, nasa dcera ju dostala od tety na narodeniny a hra sa s nou cele dni. uzasne na tom je, ze dieta si vsetko skusa samo, pocuva, odpoveda a hlavne uci sa. vyuzivame ju na cestovanie v aute, len nam k peru chyba nejaky dobry obal na cestovanie, aby sa pero nerozbilo. inak nemam ziadne vyhrady a na 101% odporucam 🙂
Ja som zvažovala a nakoniec som kupila ako prvú svet zvierat.. Najskôr to dcérku nezaujalo, ale ona potrebuje svoj cas, najradšej ju,, číta,, s tatinom... doplnili sme v spievanky, tie zaspieva od začiatku do konca, podporila sa jej slovná zásoba, a ja som si,, oddýchla,, 😁 a nedávno k 6 narodeninám dostala ľudské telo, som milo prekvapená ako ju to všetko zaujalo... som vďačná za tento spôsob učenia, veľa informácií a najviac ma dcérka kvízy 😊♥️.
kniha by mojich dvoch chalanov veľmi potešila🙂
Az do nedele som tieto knihy nepoznala, ale dcera oslavila 3.narodeniny a dostala knihu kuzelne citanie- Svet zvierat a Hravu anglictinu, tu sme zatial odlozili. Knihy sa jej velmi zapacili a rovnako aj mne. Vie sa pekne zahrat aj sama, co je u nej maly zazrak. Ako plus povazujem to, ze knihy sa daju dokupovat
Ahoj mam doma dve detičky takže kníh mame viac aby sme vyhoveli každej vekovej kategórii. Prvá bola hravé učenie, svet zvierat, svet, spievqnky, angličtina 🙂 parádne teraz pokukujeme po ľudskom tele
Moji maju svet zvierat a ľudské telo, to ich veľmi baví ,
Zatiaľ u nás top darček. Odporúčam. Či je to na večerné čítanie rozprávky so mnou, Alebo zemepis s tatinom 🙂 a vždy sa dá niečo nové dokupovať.
My mame par knih ale v nemcine inej znacky....urcite by sme ocenili aj v slovencine...takze teraz pri.navsteve slovenska popozerame a.zrejme nieco ako ludske telo a hra do auta by mohla byt super na nase cestovanie...
Inak vase knizky ma velmi rad synovec kt je autista,ten dokaze pri nich velmi dlho vydrzat....
My máme knizky o svete zvierat a na zdokonaľovanie angličtinu obrazkovu.Chceli by sme este o ľudskom tele a atlas sveta.
A chcem sa opytat,ci sa da zohnať podstavec na to pero? lebo sme stratili na lieceni.
My sme prvú dostali od Ježiška: Hravé učenie, k narodeninám pribudli: Spievanky a O perníkovej chalúpke. Dcérka má 2.5roka a super sa sama zahrá, a aj vďaka nim sa dcérke viac rozviazal jazyk 😁 určite budeme pokračovať v nakupovaní.
@nelakuzelnecitanie Som vďačná za tento vynález. Syn má oneskorený vývin reči a tento typ kníh mu pomáha prekonávať túto bariéru. Je to vymyslené veľmi pútavo, baví ho to a niektoré pasáže vie už naspamäť. VĎAKA❤
mi ju este nemama ale videli sme ju u pratelov a zaujala aj nas rodicov😀 mame doma 2,5r dcerku a ma rada knizky..stale si citame..a spievame,tak aj mi sa chystáme ju kúpiť ,,,,ale vyhra by ssamozrejme potesila...
ano, my mame pero, knihu o zvieratkach, pernikovu chalupku a spievanky...dcerka ich ma rada, no na niektore je este malicka..kupili sme aj krstnej dcerke....a planujeme aj pre synovceka 😍
ahoj. Kuzelne citanie sme vdaka babke a dedkovi spoznali len pred tyzdnom - Svet zvierat. Dcerke (5r.) sa hned zapacila a tak som klikla na web a spoznala aj vasu sirsiu ponuku.Super nenasilna vyuka,ktora pohlti nielen deti, ale aj rodicov 🙂 Hned sme kupili aj Hrave ucenie,kedze nas v septembri caka predskolacky skolkarsky rok! Konecne dokazem dceru zaujat, aby sa ucila a zaroven zmysluplne travime spolocny cas..Mam pocit, ze sa niekedy bavim viac ako ona..xixi.v buducnosti planujem dokupit anglicky obrazkovy slovnik..
Dobry den, my sme dostali Kuzelne citanie pod stromcek. Knizka hrave ucenie ma velky uspech. Kedze mam dvojicky, musia sa vediet podelit. Raz si cita jedna, potom druhy. Najhorsie je, ked chcu citat naraz. Velmi by ma potesila dalsia knizka, aby sa nemuseli bit o tu jednu. Maju velmi radi zvieratka, tak aj kniha Svet zvierat by sa im velmi pacila.
Kuzelne citanie je fakt kuzelne.Prvu knizku o zvieratkach sme kupili starsej k 5.narodeninkam takmer pred rokom.Medzi tym pribudli dalsie tituly a nase dve dcerky,ano aj dvojrocka,sa perfektne pri to zabavia...naposledy dostali Ludske telo a to sa im velmi paci.
Dcerka by si priala Hrave ucenie...to veru nemame,aj ked je to uz davnejsie vydanie😉
Dobrý deň. My máme kúzelné čítanie obsiahnuté celé. Lenže máme 2 dcérky, tak musíme schovávať. Jedna si číta, keď druhá spí, a tá druhá keď je prvá v škôlke. Každá dcérka si chce čítať to svoje, tak by sme zúžitkovali aj dve. Veľmi Nás zaujíma české vydanie Moje první písmena, lebo je to pre nás aktuálne. Dúfame, že táto kniha bude preložená aj do slovenčiny.
Ahoj,mame doma Atlas sveta a Svet zvierat.Kúzelne čítanie odporúčam aj pre menšie detičky ako 3 r.moja dcéra sa s knižkou Svet zvierat rada hrá už od 18m. zaujali ju hlavne zvuky, ktoré zvieratka vydávajú.Dcérka 7r.si rada zasa prezerá Atlas sveta a radi si spolu dáme aj kvíz.Určite ešte dokúpime Ĺudské telo,Angličtinu a pre menšiu spievanky
Dobrý deň,tak u nás sme prázdniny odštartovali Svetom zvierat 😉 veľmi nás baví aj Ľudské telo, ktoré len minulý týždeň dostal syncek k meninám ❤,no a ešte máme doma angličtinu a Hravé učenie.Uz sa nevieme dočkať septembra,kedy nám vyjdu Dinosaury 😍 pekný dník
@livia341 Áno, podstavec nie je problém. Ozvem sa 🙂

@nelakuzelnecitanie ďakujem 🙂 Aj tie rozprávky na dobrú noc by mohli byt pre takých menších, že?