IDEME NA TO! Týždeň s Kúzelným čítaním štartuje práve teraz!
Krásne ránko všetkým! Aj keď je pondelkové, nezúfajme. Čaká nás týždeň plný hrania sa a zábavy. Preskúmame Kúzelné čítanie a samozrejme budeme súťažiť 🙂
Maminy, poznáte nás? Majú vaše deti niektorú z knižiek alebo hier doma? S ktorou sa najradšej hrajú? Podeľte sa s nami o svoje skúsenosti.
Tri z Vás rovno odmeníme knižkou/hrou Kúzelné čítanie podľa vlastného výberu 🙂
Prvú výzvu v tejto chvíli ukončujem. Odmieňame tieto maminy:
Napíšte mi do súkromnej správy o ktorý titul máte záujem. Doriešime prepravu priamo k vám 🙂
Ďakujem všetkým, ktoré ste sa zapojili. So súťažami budeme pokračovať aj naďalej. Sledujte nás 🙂

u nás sú tieto knižky TOP 🙂 mám dvoch chalanov s dvojročným rozdielom, takže máme už aj dve perá. aby nebola hádka 😀 knižky máme zatial 3 a tú hru do auta, tieto knižky sú úplne super, hlavne zvieratá, kedže sa často chalani pýtajú na zvuky zvieratiek, tak ich hned pohladáme a máme to 🙂 určite si budeme zbierku rozširovať 🙂
Kuzelne citanie uz mame , kupili sme na vianoce Hravu anglictinu zatial , do buducna planujeme aj dalsie ale vyhrat dalsiu by potesilo 🙂
Tiez kuzelne ditanie zatial nemame, ale zvazujeme kupu. Vyhra by nam urobila radost. 🙂
@girlie_konik našej sme kúpili zvieratká sama si vybrala ale mali sme požičianu aj veci okolo nás alebo tak nejak sa to volalo a tá bola tiež super
O kuzelne citanie som sa zaujimala, lebo sme to chceli kupit krstniatku k narodeninam, len uz je velky, bude mat 8, skoda ze som ontom nevedela skor, teraz cakam kym syncek vyrastie a urcite mu to zaobstaram, podla mna je to zaujimave,naucne a hodi sa to i na cestu autom
Moje dve dcerky 3r a 7r ešte nemajú ani jednu knižku od vás. Veľa kníh je lákavých. Ak by som si mohla vybrať asi by sme začali s knihou : Rozprávky na dobrú noc.
Dobrý deň, áno, máme pero a z knižiek hravé učenie, svet zvierat, atlas sveta, hra do auta. Páči sa mi ešte veľmi ľudské telo, slovensko, hravá angličtina a práve som zistila, že existuje aj cesta okolo sveta a tá vyzerá tiež úžasne. Inak syn stále rozpráva, že by chcel o perníkovej chalúpke.
Knižky sú u nás čítame každý deň a deti sa z nich veľa naučili. Koľko krát sa smejem, keď mi 2 rocny syn povie nejakú poučku z týchto knižiek. Najnovšie zahviezdil na oslave, keď odpovedal , že: "tornádo je rotujúci silný vietor v tvare lievika, ktorý môže mať veľmi ničivé následky. Na svete sa najčastejšie tornáda vyskytujú v spojených štátoch." Ak mám byť úprimná, veľa som sa aj ja z týchto knižiek dozvedela. Teda hlavne z atlasu a zo sveta zvierat.
U nás bol štedrý "Ježiško" a doniesol Hravé učenie a rozprávky na dobrú noc. Mala má 4 roky a bola nadsena. Radi by sme vyskúšali Hru do auta, keďže začína sezóna cestovania.
Kuzelne citanie zatial este doma nemame, ale uz sme ho parkrat zakupili a darovali krsniatkam k sviatkom 🙂 Kniha mala stale velky uspech 🙂 Uz pomaly dorastame aj my na takuto zabavku 🙂
Zaregistrovala som, ze existuju taketo knizky, no doma ich este nemame. Nasa kniznica je zatial plna klasickych knizok. Tych mame neurekom, lebo mame doma dvoch malych velkych citatelov 🙂 Ktovie, aka knizka by napokon u nasich deti vyhrala, ci kuzelna, ci klasicka 🙂
@nelakuzelnecitanie mame tri knizky Hrav ucenie, Svet zvierat a spievanky a Hru do auta volanty a Kuzelny totem aleee z nas kamen urazu 😢 zial iba jedno pero vecne sa on moje babule biju ktora ho bude mat 🤦♀️ oblubenou je Hra ktoru vzdy berieme do auta na dlhsie trasy a Spievanky Hrave ucenie bavi skor starsiu dceru Vanesku a mladsiu Melisku bavi Svet zvierat, vyhrat setik by bolo uzasne aspon by sme predisli vecnym dohadovackam kto bude mat pero 🍀 a kedze Meliska bude mat cochvilka narodky tak by to bol aj 🔝darcek a iskierky stastia v ociach ze aj ona ma pero
Prvýkrát som sa s Kúzelným čítaním stretla u dcérky v škôlke. Deti tam boli z knižky nadšené. Dcérka si našla prvé knihy pod stromčekom. Hneď po sviatkoch sme museli dokúpiť druhé pero aj pre 2 ročného syna (o to jedno sa neustále bili). S novým perom pribudli do zbierky aj nové knihy. Máme Hravé učenie, Svet zvierat, Ľudské telo, Hravá angličtina, Rozprávky na dobrú noc a Anglický obrázkový slovník. Dcérka má v nedeľu narodeniny takže pribudnú Spievanky a Hra do auta. Dúfam, že sa bude ponuka v slovenskom jazyku rozširovať - v českom jazyku je ponuka širšia - hlavne by som prijala Moje prvé písmená, Moje prvé čísla, Zvieratá na statku, Na farme ale aj ostatné čo sa ponúkajú v českom jazyku. 🙂
tiez som uz pocula o kuzelnom citani, ale este nemame ziadnu taku knizku ani hru doma...nasa slecna bude mat o par dni prvy rocik...
Pekný deň, ešte vaše knižky nemáme, zaujalo ma to, určite by sa veľmi páčili nášmu drobcovi. Veľmi rád má knižky od malička. Večer musíme prečítať aspoň jednu rozprávku, ale s týmito by sa vedel zabaviť a čosi naučiť.
Wooow dnessom prvykrat videla tuto knihu, hned som checkovala youtube.
Perfektne, to urcite kupime 😉
Mam 2,5r syna a toto je presne pre neho a nase 2hodinove cesty k babke 😉😉👌🏻
krasny den zelam ja mam 3rocneho syna a rozmyslala som nad kupou knizky kuzelne citanie len on je taky neposedko preto sa bojim ze ho to nezaujme..uvidime v auguste ma meniny tak mozno sa odhodlam ku kupe 🙂
Moja dcéra - tvoja menovkyňa Nela 😀 - dostala od Ježiška Hravé učenie a celú rodinu to veľmi zaujalo. Teraz rozmýšľame nad Hrou do auta, zišla by sa na letné cestovanie 🌞
@nelakuzelnecitanie my mame hravu anglictinu, ktoru dostal maly pod stromcek, vtedy mal 2 roky a zaujimalo ho iba nicenie knizky a pera. Ale dnes ju opat vytiahnem a skusime to znovu😁
Nasa dostala kufrik hrave ucenie k minulym vianociam. Nam sa tiez od zaciatku zapacila, pretoze dieta sa aj hra a aj sa nieco nauci. Okrem tohto mame aj brumikovu hru, s ktorou sa tiez casto hrame. Do buducnosti sa chystame dokupovat vsetky knihy, kedze vidim ako to dceru bavi.
My sme kúpili "hravú angličtinu"...celkom to syna zaujalo,no zvažujem dokúpiť slovník,ten by bol pre jeho vek prijateľnejší...😉
@nelakuzelnecitanie máme zatiaľ len 2 - dcérka má Hravé učenie a syn má Svet zvierat, "čítajú" si často, vždy po 5min. intervaloch, lebo máme len jedno pero a samozrejme by chceli obaja naraz 🙂 syn nás už neraz prekvapil ako v prírode pomenúva hmyz a zvieratká, ktoré ani my nevieme ako sa volajú 🙂 radi by sme rozšírili našu zbierku a teda aj vedomosti, ktoré Vaše knižky ponúkajú, dúfame, že sa šťastie na nás usmeje, peký deň
Tiez mame uz niekolko knih. Svet zvierat,spievanky,atlas sveta,hrave ucenie,hra do auta. Isto chceme kupit postupne vsetky ☺
@nelakuzelnecitanie vase knihy nemame ale dcerka bude mat narodeniny a idem hned objednat lebo posledne u sesternici ju to velmi zaujalo. A ako tu citam zabavi sa s nimi aj 2rocny syn.
My mame hrave ucenie ( ale uz to pozna maly naspamat😀) momentalne mame pozicanu od bratranca svet zvierat..
@nelakuzelnecitanie jupí 😃ja neverím,že sme niečo vyhrali, keďže na výhry nemáme šťastie 😊 Ďakujeme veľmi pekne 😘
Knihy mame radi, ale kúzelne čítanie este nemáme. Vas obchod mam rada a stale tam zháňam darčeky lebo viem, ze tam urcite nieco nájdem. 🙂 máte skvelý vyber všetkého možného pre malých aj veľkých
My si veľmi radi čítame so synmi 3 a 6 ročným...a vidím, že toto by nás veľmi bavilo.uz sme o týchto knižkách počuli, ale ešte sme ich neskúšali...určite to ale zmeníme...😊😍
mi ešte nemáme prváka ale knižky vyzerajú pekné a zaujímavé 🌞👍👏❤🙂😉😎😀😍😘👦👧💃🤰🐶🐱🐭🐻🐷🐙🐧🐝🐘🙊🌳🍀

Pocula som o vasich knizkach aj videla a prelistovala knizky. Su perfektne. Urcite jezisko nejaku donesie ❤