icon

IDEME NA TO! Týždeň s Kúzelným čítaním štartuje práve teraz!

nelakuzelnecitanie
Moderátor
2. júl 2018

Krásne ránko všetkým! Aj keď je pondelkové, nezúfajme. Čaká nás týždeň plný hrania sa a zábavy. Preskúmame Kúzelné čítanie a samozrejme budeme súťažiť 🙂

Maminy, poznáte nás? Majú vaše deti niektorú z knižiek alebo hier doma? S ktorou sa najradšej hrajú? Podeľte sa s nami o svoje skúsenosti.

Tri z Vás rovno odmeníme knižkou/hrou Kúzelné čítanie podľa vlastného výberu 🙂

Prvú výzvu v tejto chvíli ukončujem. Odmieňame tieto maminy:

@lenkuliak

@henuskah

@miradaa

Napíšte mi do súkromnej správy o ktorý titul máte záujem. Doriešime prepravu priamo k vám 🙂

Ďakujem všetkým, ktoré ste sa zapojili. So súťažami budeme pokračovať aj naďalej. Sledujte nás 🙂

IDEME NA TO! Týždeň s Kúzelným čítaním štartuje práve teraz!
ivkah131
2. júl 2018

Tak my zatial nemame knihu. Doma mame 4rocneho a 2rocneho neposeda 😉 ale uz som na tieto knihy pozerala, precitala si na ne aj chvaly, takze Jezisko sa bude inspirovat 😀 momentalne starsi fici na ludskom tele, mladsi na zvieratkach a vsetko treba kupovat dvojmo, aby nebola bitka o knihy 😀

kacckaa
2. júl 2018

Naša Lucka má Svet zvierat a Hravá angličtina, ešte plánujem Atlas sveta, to by veľmi chcela. Inak sa s tým veľmi rada hrá, robí si kvízy, už aj malý skoro 2ročný sa s tým zabáva, zapína si zvuky zvierat 🙂 Je to veľmi poučné, už vie veľmi veľa o zvieratách, angličtina sa na ňu menej lepí 😀 ale tak aj do toho hádam príde 🙂

zizka
2. júl 2018

My mame takmer kompletnu zbierku Kuzelneho citania 🙂 Oblubenost zavisi podla aktuálnych zaujmov syna, ale Atlas sveta v tesnom zavese so Svetom zvierat su topky vzdy 🙂

nelakuzelnecitanie
autorModerátor
2. júl 2018

@aivankaa Najmenších určite zaujmú Spievanky, Hravé učenie, alebo aj Svet zvierat - ten už síce obsahuje info pre väčších, ale aj malí sa zaručene pobavia na zvukoch zvieratiek 🙂 Kompletná ponuka je na stránke www.kuzelnecitanie.sk ;)

klamarka5
2. júl 2018

O kuzelnom citani som uz pocula, dokonca v rodine mame deti (9r a 6r), ktori dostali na sviatok vase knizky a uplne im prepadli. Kedze sami doma ziadne kuzelne citanie este nemame, urcite by nas knizka potesila 😉

zuzika2255
2. júl 2018

Zatial este nemame,uz som obzerala v obchode,lebo dcerku velmi bavi citanie,takze asi najblizsi darcek bude v tomto duchu😊

anig
2. júl 2018

My mame velku zbierku (aj ked nie kompletnu 🙂 )knih kuzelneho citania,dcery maju 7 a 3 roky a obe ich maju rady,kazda si nieco nasla a uprimne poviem,ze aj ja som sa vela novych veci naucila 🙂 a teda dufam,ze postupne sa aj ku nam na Slovensko dostanu aj tie knihy,co su zatial v cestine,by sme ich veru vyuzili 🙂 a uz sa tesim ma tohtorocne novinky,ako poznam svoje deti,tak nimi budu nadsene 🙂

matka1984
2. júl 2018

My doma nemáme, u kamarátky som videla o zvieratkách pre trojročnú mala, myslela som si, že to už pre väčšie deti nie je, ale vďaka tebe dnes zisťujem, že aj pre väčšie deti, a dokonca aj pre dospelých. Naše deti majú radi svet v kocke, matematika v kocke,..... či double, takže toto by bolo pre nich úplne niečo nové. Keď sa nám nepošťastí v súťaži, budem sa po tom obzerať ako darčeku k nejakému sviatku.

tatianasevcikova
2. júl 2018

O kúzelnom čítaní som počula a vždy len pozitívne ❤️žiaľ žiadnu knižku od Vás nemáme a verím že by našu Alžbetku veľmi potešili....je veľmi hravá a učenliva, rada si prezerá obrázky, učí sa. Ak sa na nás usmeje šťastie veľmi by ma to potešilo ak nie určite nejakú kúpime❤️

iceprincess
2. júl 2018

Este take nemame. Dcera ma rada knizky takze by ju takato kniha/hra velmi potesila.

alikal
2. júl 2018

Ešte nemáme, ale veľmi sa mi páčia 🙂 ja som veľký knihomoľ, tak aj dcérku chcem viesť ku knižkám, keď ešte trošičku podrastie, jedna by sa nám určite hodila 😉

katkasav
2. júl 2018

Ahojte, doma nemáme. Syn raz "testoval" jednu takúto knihu vystavenú v obchode na vyskúšanie a zaujala ho. Určite by potešila v tomto prázdninovom období - niečo nové sa dozvedieť a naučiť. Mňa zaujala Angličtina, resp. Obrázkový slovník. Všetkým želám krásne prázdniny 🙂

leelloo
2. júl 2018

@nelakuzelnecitanie kúzelne čítanie ešte nemáme, ale dcérka sa s ním stretla u našej kamarátky a hneď sa jej to zapáčilo, hlavne spievanky, je ešte malička, ale hudbu a knižky ma veľmi rada 🙂

jarka1980
2. júl 2018

Kúzelné čítanie poznám, ale doma ho ešte nemáme. Práve sa rohodujem, s ktorou knižkou by bolo najvhodnejšie začať - zatiaľ zvažujem Ľudské telo, Atlas sveta a Svet zvierať. Vyzerá to tak, že všetky tri by sa nám zišli 🙂

majik66
2. júl 2018

Akurat vcera sme boli na navsteve u sesternici, ktora dostala na narodeniny pero s knihami. Ozaj zaujimave a naucne. Zapacilo sa nam to 🙂 Velmi MUDRE pero. Uvazujeme 🙂

danka_rackova
2. júl 2018

Kúzelné čítanie je u nás skvelou alternatívou k tabletu, ktorý dcéram Nelke a Ninke tak neradi dávame do rúk...keď u nás zaznie: Mamííííí môžem tablet? Tak povieme, zober si kúzelné čítanie a predstavte si funguje to!!! Takže za nás rodičov a určite aj za naše deti je to výborný produkt...

prdkoo
2. júl 2018

Máme 6 časti doma a už čakáme na písmenká,čísla a Dinosaury 😉deti sa zabavia bola to dobrá investícia

bendinko
2. júl 2018

Zatial este taku knihu nevlastnime, ale mame to v plane, kedze som ju videla u znamych a velmi ma zaujala prave tato Hrava anglictina, kedze sama som urcity cas zila v UK a myslim si, ze prave cudzi jazyk by sa mal vstepovat dietatu uz od mala a ako lepsie na to ako hravou formou.Za mna skvely napad.

lus2909
2. júl 2018

Moj syncek od 2 rokov ma pernikovu chalupku a velmi sa mu knizka paci aj teraz na 3 narodeniny sa mu chystam kupit nejaku dalsiu, celkovo ma rad knizky ale tieto interaktivne od albi su top😊🤗😉

crtik
2. júl 2018

Dobrý deň, u nas je kúzelné čítanie zaradené do zoznamu darčekov každé vianoce. Favoritom mojho syna je momentálne hra do auta, je to naozaj skvelá pomôcka, ktorá hravou formou naučí dieťa dopravné značky a veľa iného z dopravy. Skutočne sa postará o zábavu počas každej cesty autom a ako bonus su veľmi chytľavé pesničky, ktoré si už spievame celá rodina

nikitta17
2. júl 2018

Mame knihu aj a ceruzkou hrave ucenie a aj ked dcerka je este malicka na to aby vsetkemu rozumela v tej knihe aj tak sa s tym rada hra a sama si priklada ceruzku na rozne znaky 😉

espritka29
2. júl 2018

Mame vo vybavicke aktivit Svet zvierat a Rozpravky na dobru noc, no este si trosku pockame, kym ich vybalime. Maly ma 14 mesiacov a nicitelske obdobie, tak zatial to pekne caka na vhodnejsie obdobie 🙈😂

karmen118
2. júl 2018

Kúzelné čítanie poznám, no dcérka ešte takú knižku s perom nemá, ale určite jej chceme časom kúpiť, lebo má veľmi rada zvukové knižky.

miia
2. júl 2018

Dobrý deň, moja 7 ročná dcéra má dve knihy-ako prvú dostala Perníkovu Chalupku a druhu Slovensko - to je momentálne pre ňu veľmi zaujímavá kniha ku ktorej sa často vracia, dokáže ju zabaviť a nikoho iného k nej nepotrebuje co je
občas výhoda aj pre mňa. 😊

maarlie
2. júl 2018

Zatial nemame ziadnu, ale v zozname vianocnych darcejov je Svet zvierat a nasemu "RossoviGellerovi" by sa pacilo nieco s dinosaurami

nelakuzelnecitanie
autorModerátor
2. júl 2018

@maarlie Budú aj Dinosaury, plánujeme na túto jeseň ;)

silvushtok
2. júl 2018

Nase dievky uz pera maju a su nadsene. Urcite by sme uvitali doplnit zbierku knziek. A este nemame pero pre najmladsieho veduceho, casto ho sestram berie 😒

lpolak
2. júl 2018

@nelakuzelnecitanie moje 3deturence sa v knihkupectve stretli s podobnou knihou, a samozrejme ich zaujala, kedze najstarsi je prvacik, mame skolkara aj pre rocnu je to dost zaujimave a preto by nas velmi potesila,kedze nic podobne este nevyhrali,dakujeme vsetkym autorom, ktori take nieco pre deti robia

svetlusb
2. júl 2018

Náš maly na len knizku kuzelne citanie medovnikovi domcek a chceli by sme aj pero 🙂

loyda
2. júl 2018

@nelakuzelnecitanie my zatial nemame ziadnu z Vasich knih, kedze mame este len 5 mesiacov, ale uz teraz si radi citame knizky najma o zvieratkach🙂 malej sa velmi pacia obrazky a ja, zamestnanim a dusou knihovnicka a knihomolka som stastna, ze tieto geny zdedila po mne a verim, ze jej to ostane co najdlhsie🙂 tesim sa na cely tyzden s vami 🙂