IDEME NA TO! Týždeň s Kúzelným čítaním štartuje práve teraz!
Krásne ránko všetkým! Aj keď je pondelkové, nezúfajme. Čaká nás týždeň plný hrania sa a zábavy. Preskúmame Kúzelné čítanie a samozrejme budeme súťažiť 🙂
Maminy, poznáte nás? Majú vaše deti niektorú z knižiek alebo hier doma? S ktorou sa najradšej hrajú? Podeľte sa s nami o svoje skúsenosti.
Tri z Vás rovno odmeníme knižkou/hrou Kúzelné čítanie podľa vlastného výberu 🙂
Prvú výzvu v tejto chvíli ukončujem. Odmieňame tieto maminy:
Napíšte mi do súkromnej správy o ktorý titul máte záujem. Doriešime prepravu priamo k vám 🙂
Ďakujem všetkým, ktoré ste sa zapojili. So súťažami budeme pokračovať aj naďalej. Sledujte nás 🙂

My akurát len začíname s čítaním a prezeraním "veľkých" knižiek... učíme sa podľa obrázkov pomenúvať rôzne predmety a zvieratká. Rozprávku zvládneme zatiaľ len takú do 5 minút 🙂 skôr si musím vymýšľať príbehy... takéto kúzelné čítanie by nás veľmi potešilo a určite by sme sa pritom náramne zabavili a naučili veľa nového...
Ja mam dve deticky, dcera ma 12 rokov a syn 5. Na Vianoce dostali prvu knihu s perom o zvieratkach. Velmi boli nadseni, syn je macher v ovladani a najviac ich trapilo ak zaznel zvuk ze neuhadli zvuk aky vydava zvieratko. Samozrejme ze teraz uz je frajer a pekne skoro vsetko ovlada. V piatok som im za meniny kupila dalsie dve. Hry do auta- nesmierne sme sa nasmiali na otazkach v kvize, samozrejme berieme na dovolenku a ceatu autom. Dcera dostala atlas sveta a tiez mi potvrdila ze som vybrala super. Takze ja za seba len doporucujem a urcite sme neskoncili pri troch knihach.
Mam dve deti,kazda ma svoje pero,knizky slovenske mame vsetky,aj hru mame, aj par ceskych🙂
U starsej je top ludske telo a Slovensko,u mladsej hrave ucenie a spievanky..
U nas maximalna spokojnost!
Moja princezna ma este len dva mesiace takze ziadne knizky z kuzelneho citania nemame. No uz teraz je pre nu citanie kuzelne ked jej ukazujem obrazky a ona sa tvari akoby ich naozaj citala🙂
Zatial sme tuto knizku nekupovali lebo je dcera malicka ale videla som ako to funguje a velmi sa mi to pacilo...cize do buducna urcite kupujem 🙂
@nelakuzelnecitanie my mame hrave ucenie a hravu anglictinu, deti maju najradsej, ked sa mozu otestovat 🙂
Pozname vase uzasne knizky 💕 chceli hy sme na meninky synovi zakupit knizku pre tie Najmensie deticky mame 17 mes.
My mame pernikovu chalupku, spievanky, ludske telo, zvieratka, hrave ucenie, hrava anglictina, rozpravky na dobru noc, anglicky slovnik. Nase obe deti na tych knihach "ficia" dokonca aj maly sa s nou naucil pracovat. Cez vikendy je to nasa zachrana kym si dcera cita a my mozeme spat este (vstava pred 6)... Teraz sa chystam kupit verziu do auta kedze nas cakaju 4h jazdy do tatier 🤪 verim ze bude mat rovnaky uspech ako tie co uz mame... A netrpezlivo cakam na dalsie knihy. Skoda ze v cechach uz su a po slovensky este nie.
Mojej slečne sa kúzelné čítanie veľmi páči a najviac Svet zvierat. Tuto knihu si číta celé hodiny.... Ale zatiaľ len na návštevách. Ježiško nás zatiaľ nepočúvol mamička zatiaľ nestihla nasetrit🙂
Kuzelne citanie mame doma a velmi sa z neho tesia nasi chlapci 5 a 3r. 👍😃
@nelakuzelnecitanie mojho syna velmi bavi Atlas, slovensko, hrava anglictina, su to pre nas topky 👍
Dobrý...my zatial vašu knižku nemáme, ale dcéra vždy ked prídeme k sestre na návštevu tak len s toutou knihou sa hra...počúva ..majú o zvieratkach.. najradsej ma tuto časť co musí hádať aké je to zvieratko....velmi ju baví...dcérka bude mat v septembri dva ročky...takze keby sme vyhrali bol by to super darcek😊
@nelakuzelnecitanie dodnes som o vas nepocula, nepoznam, knihy ale len zaciname objavovat. asi vyskusame. 🛒
Na kuzelne citanie nedame dopustit a uz som ho odporucala viacerym....mame uz dost vela knih,dokonca aj cestu okolo sveta.....tazko si vybrat ktora je pre nas naj,ale ako prvu sme si zakupili anglictinu + slovnik.....takisto je super atlas, Slovensko,to vsetko vyuziva moj 7 r syn....a moja 2 r dcera ma zatial Spievanky a tiez sa s knihou a perom rada hra a pocuva pesnicky...dokonca sme zacali vyuzivat anglicky slovnik, zaujali ju tam obrazky a zatial si ich pomenuvavame v slovencine.....myslim,ze to je zatial jedina hracka u nas, ktoru sa oplatilo kupit....
My máme Hravú angličtinu a Slovník a sú super, deti sa s tým vedia hodiny a hodiny zabaviť, plánujeme dokúpiť aj ďalšie, len sa nevieme rozhodnúť, ktorá bude ďalšia 🙂 a všetky naraz sa nedá 🙂
Syncek bude mat v oktobri 3 roky a s knizkami sa hra kazdy den, vela pribehov uz vie od slova do slova prerozpravat. Zatial mu citame my jeho oblubene knizky, resp. on nam;) ale k 3. narodeninam by sme mu radi kupili nejaku knizku aj od Vas, este vsak uplne neviem s ktorou zacneme;)
tak u nas je kuzelne citanie jasna volba aj od jeziska...knizky su super, mame hravu anglictinu, svet zvierat, ludske telo, hrave ucenie, rozpravky na dobru noc, anglicky slovnik..tak z neho som spadla na zadok...som si myslela,ze to par slov..tak pre prvy stupen zakladnej skoly..ale nie je...ten slovnik fakt odporucam do kazdej domacnosti..perfektny napad..kazdy (nie je to len pre deti) sa nauci slova aj spravne vyslovovat, a aj napriek tomu,ze je to slovnik je to take hrave... 100bodove.... u nas sa pero vyuziva aj ako prehravac pesniciek, kedze sa tam daju nahrat aj pesnicky... ja tieto knihy odporucam kazdemu...sa pamatam ako som videla v ceskej tv reklamu na kuzelne citanie..a hned som googlila,ci nie je nieco aj unas.. ked som zistila,ze sa to pripravuje hned som vedela,co donesie jezisko.. a my to kupujeme aj ako darceky krsniatkam..kuzelne citanie nikdy nesklame..
Nas Davidko ma zatial pozicanu knizku s perom Hrava anglictina od sesternici. Napisal Jeziskovi, ze si prosi tento super naucny darcek a ten sa rozhodol mu prianie splnit a nasiel si pod stromcekom Atlas sveta. Dufam, ze bude mozne postupne rozsirit zbierku o dalsie skvosty. 🙂
Ktoru by ste prosim odporucili ako darcek pre sikovme 3 rocne dievcatko? Mala by to byt jej orva takato knizka. Dakujem 🙂 @nelakuzelnecitanie
My máme tiež doma knižky Kúzelné čítanie...Perníkovú chalúpku, Svet zvierat, Atlas sveta, Anglický slovník, Hravú angličtinu. Najobľúbenejšie sú zvieratká a tešíme sa na nové knižky 🙂
jej tomuto tyzdnu sa tesim ako mala. kuzelne citanie je u nas velmi oblubena aktivita. aj starsi aj mladsi synko vasnivo cita. mame Svet zvierat. to je pecka!. citame si s nimi. tolko zaujimavosti sme sa dozvedeli aj my dospeli. a tie zvuky zvierat lesov, ci mori ... famozne!!
@nelakuzelnecitanie ahoj, áno, poznáme a denne čítame, či už doma alebo na cestách 😉. Výborná vec! Máme doma Hravú angličtinu, Rozprávky na dobrú noc, O perníkovej chalúpke a Spievanky. Najobľúbenejšie sú jednoznačne Spievanky Spievanky pre obe deti (4,5r a 2,5r). A aj mne sa najviac páči 😁. Mladší má veľmi rád aj angličtinu, stále si púšťa tie zvuky dookola (wc 😂, autá, hudobné nástroje..). Najbližšie plánujeme dokúpiť Ľudské telo 😉.
My uz mame doma Hrave ucenie, Hravu angličtinu, Ludske telo a Hry do auta. Najbližšie planujeme Svet zvierat a Atlas sveta a zislo by sa nam aj druhe pero, kedze aj u nas je na jednom bitka🙂 No a velmi by sme uvitali nieco s vlajkami, kedze co chvila 4-rocneho synceka v poslednom case fascinuju vlajky😉
Kuzelne citanie nemame ☹ ale starsia dcerka na vsetky Vase " male kocky" 😘 a Otazky o Slovensku🙂 Velmi radi sa ich vsetci hrame a vzdy sa pri tom nasmejeme - hlavne zvieratka... 😉
Mám doma takmer 3 ročného synčeka. Knihy ho doteraz veľmi nezaujímali...skôr behanie po ihrisku. Ale odkedy sme boli na návšteve u známych, všetko sa to zmenilo. Ich 5ročný syn dostal Kúzelné čítanie pod stromček a malého ním úplne "oblbol". Doma o inom ani nehovorím, otvára všetky knihy s tým, že začnú naňho hovoriť...prikladá perá, ceruzky a nič...ale aspoň má bližšie ku knihám a my vieme, aký darček ho v septembri isto poteší.
Syn má 5 rokou a pravdupovediac už viackrát som pozerala po kúzelnom čítaní , veľmi sa mi knižky páčia a verím že aj synovi by pomohli . Momentálne však finančná situácia Nám neumožňuje knihy a pero kúpiť , povedzme si na rovinu je to dosť finančne náročná položka ,aspoň pre Nás určite ale verím že je to kvalitný výrobok ktorý fakt za tú cenu stojí ...
Kúzelné čítanie nemáme ale syn miluje knižky. Knižka musí byť všade, pri papaní, vonku aj keď s ňou iba lieta, pri zaspávaní. Malý bude mať meniny tak rozmýšľam, že mu kúpim do zbierky, pokukávam po zvieratkách 🙂
Ahojte,ani naše baby kúzelné čítanie zatiaľ nemajú.poznam ho,zatial, len z počutia.
My máme hrave ucenie. Dostali sme od jeziska. A pre moju skoro 5 rocnu,je to jedina ,,hračka,, ktora ju bavi a zatial vobec neomrzela 🙂 urcite by nas do zbierky este nejaka potesila.

Nuz my mame knizky dve + hru na cesty. Ale najviac dcerku bavia nalepky, kde si moze sama nahravat pribehy. A kedze som pracovala po veceroch a niekedy ju uspaval manzel, tak som na nalepky tiez nacitala kapitoly z oblubenej knizky, nalepili sme ich na ram postielky a ked si to pustila, zaspavala pri mojom citani, hoci som pri nej nebola ;) Navyse sme si uzili s tym vela zabavy. A tiez na rada knizku o zvieratkach, tolko sa z nej sama naucila ;) Urcite budeme este dokupovat!