icon

IDEME NA TO! Týždeň s Kúzelným čítaním štartuje práve teraz!

nelakuzelnecitanie
Moderátor
2. júl 2018

Krásne ránko všetkým! Aj keď je pondelkové, nezúfajme. Čaká nás týždeň plný hrania sa a zábavy. Preskúmame Kúzelné čítanie a samozrejme budeme súťažiť 🙂

Maminy, poznáte nás? Majú vaše deti niektorú z knižiek alebo hier doma? S ktorou sa najradšej hrajú? Podeľte sa s nami o svoje skúsenosti.

Tri z Vás rovno odmeníme knižkou/hrou Kúzelné čítanie podľa vlastného výberu 🙂

Prvú výzvu v tejto chvíli ukončujem. Odmieňame tieto maminy:

@lenkuliak

@henuskah

@miradaa

Napíšte mi do súkromnej správy o ktorý titul máte záujem. Doriešime prepravu priamo k vám 🙂

Ďakujem všetkým, ktoré ste sa zapojili. So súťažami budeme pokračovať aj naďalej. Sledujte nás 🙂

IDEME NA TO! Týždeň s Kúzelným čítaním štartuje práve teraz!
nikuska744
2. júl 2018

My máme hravú angličtinu. Je to super. Synček má 4 roky a už ovláda okolo 800 slov. Mladší syn má 2,5 roka a už začínajú naťahovačky, kto sa bude prvý učiť 🙂

alenf
2. júl 2018

@nelakuzelnecitanie to je super,dakujem,bude z coho vyberat :D

fkata
2. júl 2018

Hru sme dostalido daru, ale ešte sme ju nevyskúšali, je určená pre staršie deti.

macik166
2. júl 2018

Priznám sa, že nemáme zatiaľ žiadnu knižku. Ale veľmi sa mi páči Atlas sveta a Spievanky. Moje deti si ich minule obzerali v Dráčiku. Takže môžme sporiť na Vianoce peniažky.

nikyci
2. júl 2018

Ja priznavam, ze o vas pocujem 1x. Tesim sa, ze sa dozviem nieco nove

mischel218
2. júl 2018

Moja dcérka dostala knihu Atlas sveta s ceruzkou a ešte Svet zvierat od svokrovcov pod stromček 😊 ale tým že je ešte malá (19m) si z kníh púšťame hlavne zvuky zvierat tie ju bavia a snaží sa napodobňovať zvuky. K narodeninám by sme jej chceli kúpiť Spievanky a Ľudské telo a od Ježiška možno dostane aj Rozprávky na dobrú noc a iné - no ale budeme to musieť spolu napísať alebo nakresiť tomu Ježiškovi (dedko+babka) aby vedel čo chceme 😉 teda ak nevyhráme 😉

jaja734
2. júl 2018

Priznám sa, že pre mňa je to novinka. Keďže mám doma veľkú zbierku kníh, zatiaľ čerpám z týchto zdrojov. Ale určite dobrý námet na darček, stačí si len vybrať. 😉

blondik85
2. júl 2018

Dcérka bude mať v auguste 3roky, takže sa akurát chystáme s kúzelným čítaním začať a preto by nás výhra nesmierne potešila

sticker
weron69
2. júl 2018

Ano mame zatial len jednu hravu anglictinu ktoru dostali deturence pod stromcek od krstnych rodicou a dufame ze sa zbierka postupne rozrastie 😊📚👍😍

dida12
2. júl 2018

Jedna z najlepsich veci aku sme mohli nasmu synovi kupit. Kuzelne citanie mozem len a len odpurucat, mame sice este len dve knizky, ale radi sa potesime dalsim. Za chvilu nam uz dorastie dcerka do veku kedy to bude chciet tiez. Uz teraz ma sice o knizky zaujem, ale bohuzial pero chce stale cmulat, takze ho musime pred nou schovavat. Ma 1,5 roka, takze vyuzitelnost Kuzelneho citania je u nas zabezpecena.👍👍👍

sandrittka
2. júl 2018

moj 5 rocny syn, ma najradsej slovensko, vvybral si ho sam na 5 narodeniny a hned sa naucil hymnua vsetky osobnosti slovenska, najradsej ma Alexandra dubceka 🙂 velmi vyborna vydarena knizka, sam sa naucil co to z vlastivedy... som an neho pysna...ze pride do skoly a uz nieco bude vediet, 2 rocny syn sa tiez snazi ale jeho len spievanky zaujali zatial 🙂

xsally
2. júl 2018

Mame vase knihy, aj pre 6 rocneho a aj 2 rocny uz ma svoju knihu. Ale asi najlepsia je Slovensko a spievanie hymny spolu s perom :o))

samkova_mamka
2. júl 2018

My máme doma Perníkovú chalúpku, a veľmi sa mojím deťom páči hlas Ježibaby. Krásna knižka, určite budú ďalšie.

danielle8
2. júl 2018

zatial sme sa nestretli s touto knizkou no uz som o vas vela pocula 😀D uz viem co potesi moje tri dcery na najblizsie vianoce 😀

jdo
2. júl 2018

Máme od Vás dve knižky: Spievanky a Hravé učenie, malá ich má obidve veľmi rada. Rada spieva. Výhra by nás určite potešila, lebo som premýšľaľa aj nad angličtinou, prip. rozpravkami.

skerinko
2. júl 2018

Zatiaľ nemáme žiadnu knihu od Vás. A musím priznať, že vyzerajú všetky veľmi zaujímavo, takže asi začnem prehodnocovať kúpu nejakej Vašej knihy. Zapáčili sa mi knihy Hravá Angličtina a Atlas zvierat😉

martina0308
2. júl 2018

Kuzelne citanie mame doma uz rok a pol (syn ma tri) a syn sa s nim velmi rad zabava... prva kniha, ktoru sme kupili spolu s ceruzkou bola hrave ucenie...nasledne sme dokupili atlas zvierat, rozpravky na dobru noc, spievanky a posledny prirastok je hra do auta... knihy su fakt super, syn sa podla nich naucil spievat pesnicky, spoznal zvieratka, ktore sa bezne v rozpravkach nevyskytuju...a hlavne v knihach vzdy objavi nieco nove, co este nepozna... knihy su podla mna spracovane super a ovladaju sa velmi jednoducho, kedze to uz moj trojrocny syn zvlada uplne sam (vratane prepinania medzi jednotlivymi knihami) ☺️

amanta5
2. júl 2018

Dcerka dostala na 4 narodeniny Hrave ucenie 🙂 Velmi sa jej to paci a prve dni sme ju od toho nemohli ani odtrhnut....len sme jej opakovali, aby trochu stisila zvuk, lebo to davala na maximum, aby sme aj my vsetko dobre poculi aj z druhej izby 😀
Teraz jej uz chodi do toho aj mladsia dcerka a rada si to obzera. V najblizsej dobe planujeme dokupit Spievanky a asi rovno aj s perom, lebo uz teraz sa onho natahuju 😀 Starsej dcerke uz mame vyhliadnuty Svet zvierat, lebo o to sa momentalne vemli zaujima....aby sa o nich naucila co najviac 🙂 Nase dcerky by velmi potesila vyhra dalsej knizky 😉

lenkuliak
2. júl 2018

Zdravím, už dlhšie pokukávam po knihách Kúzelné čítanie pre mojich starších dvoch synov skoro 7 ročného a 5 ročného...zatiaľ nevlastníme žiadnu, no pred nedávnom som v predajni s hračkami mala možnosť vypočuť si ako krásne je spracovaná a narozprávaná jedna z knižiek o zvieratkách...pôsobilo to na mňa veľmi pútavo, zaujímavo a prekvapilo ma, koľko rôznych aktivít sa na jednej stráne dá robiť...doteraz som myslela, že len prečíta text a ono je toho oveľa viac 🙂 Vážne nad nimi uvažujem, no odrádza cena, ale na druhej strane stačí raz zainvestovať do sady s perom a potom sa dajú dokúpiť už len samostatné knihy, čo je veľké plus a námety na darčeky na dlhšie obdobie 🙂 Samozrejme výhra by veľmi potešila a knižka by si isto našla miesto a využitie na maximum, či staršími, alebo neskôr mladšími dvojičkami 🙂 ❤

dijanulka
2. júl 2018

Dobrý deň, o knihách viem, no odradila ma od kúpy hlavne cena. V našom okolí ju nikto nemá tak kúpu zvažujeme....

lennka23
2. júl 2018

@nelakuzelnecitanie Kuzelne citane pozname nasa dcerka ma tri rocky a knihu o zvieratach a hrave ucenie dostala od krstnej mamy ako vianocny darcek velmi sa tesila stale si ich citame a ucime sa za ich pomoci ako sa jednotlive zvierata volaju najradsej ma kvizy v ktorych si moze odtestovat svoju pamat.....radi by sme vyhrali nejaku dalsiu knizku do zbierky a naucili sa nieco nove

matikati
2. júl 2018

My mame Hrave ucenie, a synovi sa paci aj brozurka, kde su predstavene ostatne knihy. 🙂 Tesime sa velmi uz na knihu Doprava, a urcite planujeme kupit aj Svet zvierat a Ludske telo, casom mozno aj Atlas sveta a Anglictinu. Dakujeme za krasne Kuzelne citanie! 🙂

kajkach
2. júl 2018

U nás máme zatiaľ hravé učenie a ľudské telo. Našich drobcov by isto potešili zvieratká, keďže minule malý si sám ročný chytil pero a ukazoval si na obrázky my si ich čítame takmer každý večer. Spolu s dcérkou plníme úlohy. Veľmi nás to baví zdokonalila sa v rozprávaní keďže knižka je nádherne nahovorená čistou výslovnosťou. ♥️ Ďakujeme za skvelú odvedenú prácu a určite našu knižnicu budeme rozširovať

kika46
2. júl 2018

My máme skoro všetky knihy. Deti ich milujú. Syn sa rád hrá s Hravé učenie, dcérka rada počúva rozprávky a ľudské telo 😍

zuzkalika
2. júl 2018

U nasho 5 rocneho dlho viedla knizka svet zvierat ale teraz u nas fici slovensko😁 a veeelmi sa tesime na dinosaury, tie budu u nas revat od rana do vecera😂

nitra2002
2. júl 2018

Pekný deň.My sme začali trocha netradične,lebo sme najprv kupili knižky hravé učenie a hrava angličtina,potom sme zistili že potrebujeme aj pero.Preto sme kupili knižku Anglicky obrázkový slovník aj s perom.Chceli sme o zvieratkách-Svet zvierat,ale vtedy ju nemali.Možno na vianoce.Nasa dcerka nemá este ani 3 roky ale vsetky knižky ju zaujímaju.A ked pojde do skoly určite jej kupime aj atlas sveta,lebo ma zaujal.Určite odporúčam-dieťa sa učí hravou formou pomocou kvizov.

natali.83
2. júl 2018

@nelakuzelnecitanie Naše dievčatá dostali minulé Vianoce Hravé učenie a Svet zvierat. Obe asi viac zaujalo Hravé učenie. Mala som trochu obavy, či knižky neskončia zapadnuté prachom, ale stále sa s nimi radi hrajú a preto už do knižnice pribudli aj Rozprávky na dobrú noc a Anglický slovník. Je to skvelá forma učenia a zábavy v jednom. 🙂 Jednoznačne budeme dokupovať ďalšie.

lujzamisko
2. júl 2018

Počuli sme videli sme ale ešte nemáme. Chceli sme mu zadovážiť k narodeninám alebo Vianociam. Bol by to myslím pekný darček. Potešila by nie len krpca ale aj náš dospelých.

romca23
2. júl 2018

O kuzelnom čítaní som už počula,ale zatiaľ nemáme žiadnu knihu. Tento rok hádam prinesie Ježiško 😄

zajinka123
2. júl 2018

Kúzelné čítanie zatiaľ nemáme, ale určite chceme kúpiť keď malý trochu podrastie. Preto sa teším na celý týždeň s Vami a na informácie, ktorou knižkou začneme🙂