IDEME NA TO! Týždeň s Kúzelným čítaním štartuje práve teraz!
Krásne ránko všetkým! Aj keď je pondelkové, nezúfajme. Čaká nás týždeň plný hrania sa a zábavy. Preskúmame Kúzelné čítanie a samozrejme budeme súťažiť 🙂
Maminy, poznáte nás? Majú vaše deti niektorú z knižiek alebo hier doma? S ktorou sa najradšej hrajú? Podeľte sa s nami o svoje skúsenosti.
Tri z Vás rovno odmeníme knižkou/hrou Kúzelné čítanie podľa vlastného výberu 🙂
Prvú výzvu v tejto chvíli ukončujem. Odmieňame tieto maminy:
Napíšte mi do súkromnej správy o ktorý titul máte záujem. Doriešime prepravu priamo k vám 🙂
Ďakujem všetkým, ktoré ste sa zapojili. So súťažami budeme pokračovať aj naďalej. Sledujte nás 🙂

@nelakuzelnecitanie to je super,dakujem,bude z coho vyberat :D
Hru sme dostalido daru, ale ešte sme ju nevyskúšali, je určená pre staršie deti.
Priznám sa, že nemáme zatiaľ žiadnu knižku. Ale veľmi sa mi páči Atlas sveta a Spievanky. Moje deti si ich minule obzerali v Dráčiku. Takže môžme sporiť na Vianoce peniažky.
Ja priznavam, ze o vas pocujem 1x. Tesim sa, ze sa dozviem nieco nove
Moja dcérka dostala knihu Atlas sveta s ceruzkou a ešte Svet zvierat od svokrovcov pod stromček 😊 ale tým že je ešte malá (19m) si z kníh púšťame hlavne zvuky zvierat tie ju bavia a snaží sa napodobňovať zvuky. K narodeninám by sme jej chceli kúpiť Spievanky a Ľudské telo a od Ježiška možno dostane aj Rozprávky na dobrú noc a iné - no ale budeme to musieť spolu napísať alebo nakresiť tomu Ježiškovi (dedko+babka) aby vedel čo chceme 😉 teda ak nevyhráme 😉
Priznám sa, že pre mňa je to novinka. Keďže mám doma veľkú zbierku kníh, zatiaľ čerpám z týchto zdrojov. Ale určite dobrý námet na darček, stačí si len vybrať. 😉
Dcérka bude mať v auguste 3roky, takže sa akurát chystáme s kúzelným čítaním začať a preto by nás výhra nesmierne potešila

Ano mame zatial len jednu hravu anglictinu ktoru dostali deturence pod stromcek od krstnych rodicou a dufame ze sa zbierka postupne rozrastie 😊📚👍😍
Jedna z najlepsich veci aku sme mohli nasmu synovi kupit. Kuzelne citanie mozem len a len odpurucat, mame sice este len dve knizky, ale radi sa potesime dalsim. Za chvilu nam uz dorastie dcerka do veku kedy to bude chciet tiez. Uz teraz ma sice o knizky zaujem, ale bohuzial pero chce stale cmulat, takze ho musime pred nou schovavat. Ma 1,5 roka, takze vyuzitelnost Kuzelneho citania je u nas zabezpecena.👍👍👍
moj 5 rocny syn, ma najradsej slovensko, vvybral si ho sam na 5 narodeniny a hned sa naucil hymnua vsetky osobnosti slovenska, najradsej ma Alexandra dubceka 🙂 velmi vyborna vydarena knizka, sam sa naucil co to z vlastivedy... som an neho pysna...ze pride do skoly a uz nieco bude vediet, 2 rocny syn sa tiez snazi ale jeho len spievanky zaujali zatial 🙂
Mame vase knihy, aj pre 6 rocneho a aj 2 rocny uz ma svoju knihu. Ale asi najlepsia je Slovensko a spievanie hymny spolu s perom :o))
My máme doma Perníkovú chalúpku, a veľmi sa mojím deťom páči hlas Ježibaby. Krásna knižka, určite budú ďalšie.
zatial sme sa nestretli s touto knizkou no uz som o vas vela pocula 😀D uz viem co potesi moje tri dcery na najblizsie vianoce 😀
Máme od Vás dve knižky: Spievanky a Hravé učenie, malá ich má obidve veľmi rada. Rada spieva. Výhra by nás určite potešila, lebo som premýšľaľa aj nad angličtinou, prip. rozpravkami.
Zatiaľ nemáme žiadnu knihu od Vás. A musím priznať, že vyzerajú všetky veľmi zaujímavo, takže asi začnem prehodnocovať kúpu nejakej Vašej knihy. Zapáčili sa mi knihy Hravá Angličtina a Atlas zvierat😉
Kuzelne citanie mame doma uz rok a pol (syn ma tri) a syn sa s nim velmi rad zabava... prva kniha, ktoru sme kupili spolu s ceruzkou bola hrave ucenie...nasledne sme dokupili atlas zvierat, rozpravky na dobru noc, spievanky a posledny prirastok je hra do auta... knihy su fakt super, syn sa podla nich naucil spievat pesnicky, spoznal zvieratka, ktore sa bezne v rozpravkach nevyskytuju...a hlavne v knihach vzdy objavi nieco nove, co este nepozna... knihy su podla mna spracovane super a ovladaju sa velmi jednoducho, kedze to uz moj trojrocny syn zvlada uplne sam (vratane prepinania medzi jednotlivymi knihami) ☺️
Dcerka dostala na 4 narodeniny Hrave ucenie 🙂 Velmi sa jej to paci a prve dni sme ju od toho nemohli ani odtrhnut....len sme jej opakovali, aby trochu stisila zvuk, lebo to davala na maximum, aby sme aj my vsetko dobre poculi aj z druhej izby 😀
Teraz jej uz chodi do toho aj mladsia dcerka a rada si to obzera. V najblizsej dobe planujeme dokupit Spievanky a asi rovno aj s perom, lebo uz teraz sa onho natahuju 😀 Starsej dcerke uz mame vyhliadnuty Svet zvierat, lebo o to sa momentalne vemli zaujima....aby sa o nich naucila co najviac 🙂 Nase dcerky by velmi potesila vyhra dalsej knizky 😉
Zdravím, už dlhšie pokukávam po knihách Kúzelné čítanie pre mojich starších dvoch synov skoro 7 ročného a 5 ročného...zatiaľ nevlastníme žiadnu, no pred nedávnom som v predajni s hračkami mala možnosť vypočuť si ako krásne je spracovaná a narozprávaná jedna z knižiek o zvieratkách...pôsobilo to na mňa veľmi pútavo, zaujímavo a prekvapilo ma, koľko rôznych aktivít sa na jednej stráne dá robiť...doteraz som myslela, že len prečíta text a ono je toho oveľa viac 🙂 Vážne nad nimi uvažujem, no odrádza cena, ale na druhej strane stačí raz zainvestovať do sady s perom a potom sa dajú dokúpiť už len samostatné knihy, čo je veľké plus a námety na darčeky na dlhšie obdobie 🙂 Samozrejme výhra by veľmi potešila a knižka by si isto našla miesto a využitie na maximum, či staršími, alebo neskôr mladšími dvojičkami 🙂 ❤
Dobrý deň, o knihách viem, no odradila ma od kúpy hlavne cena. V našom okolí ju nikto nemá tak kúpu zvažujeme....
@nelakuzelnecitanie Kuzelne citane pozname nasa dcerka ma tri rocky a knihu o zvieratach a hrave ucenie dostala od krstnej mamy ako vianocny darcek velmi sa tesila stale si ich citame a ucime sa za ich pomoci ako sa jednotlive zvierata volaju najradsej ma kvizy v ktorych si moze odtestovat svoju pamat.....radi by sme vyhrali nejaku dalsiu knizku do zbierky a naucili sa nieco nove
My mame Hrave ucenie, a synovi sa paci aj brozurka, kde su predstavene ostatne knihy. 🙂 Tesime sa velmi uz na knihu Doprava, a urcite planujeme kupit aj Svet zvierat a Ludske telo, casom mozno aj Atlas sveta a Anglictinu. Dakujeme za krasne Kuzelne citanie! 🙂
U nás máme zatiaľ hravé učenie a ľudské telo. Našich drobcov by isto potešili zvieratká, keďže minule malý si sám ročný chytil pero a ukazoval si na obrázky my si ich čítame takmer každý večer. Spolu s dcérkou plníme úlohy. Veľmi nás to baví zdokonalila sa v rozprávaní keďže knižka je nádherne nahovorená čistou výslovnosťou. ♥️ Ďakujeme za skvelú odvedenú prácu a určite našu knižnicu budeme rozširovať
My máme skoro všetky knihy. Deti ich milujú. Syn sa rád hrá s Hravé učenie, dcérka rada počúva rozprávky a ľudské telo 😍
U nasho 5 rocneho dlho viedla knizka svet zvierat ale teraz u nas fici slovensko😁 a veeelmi sa tesime na dinosaury, tie budu u nas revat od rana do vecera😂
Pekný deň.My sme začali trocha netradične,lebo sme najprv kupili knižky hravé učenie a hrava angličtina,potom sme zistili že potrebujeme aj pero.Preto sme kupili knižku Anglicky obrázkový slovník aj s perom.Chceli sme o zvieratkách-Svet zvierat,ale vtedy ju nemali.Možno na vianoce.Nasa dcerka nemá este ani 3 roky ale vsetky knižky ju zaujímaju.A ked pojde do skoly určite jej kupime aj atlas sveta,lebo ma zaujal.Určite odporúčam-dieťa sa učí hravou formou pomocou kvizov.
@nelakuzelnecitanie Naše dievčatá dostali minulé Vianoce Hravé učenie a Svet zvierat. Obe asi viac zaujalo Hravé učenie. Mala som trochu obavy, či knižky neskončia zapadnuté prachom, ale stále sa s nimi radi hrajú a preto už do knižnice pribudli aj Rozprávky na dobrú noc a Anglický slovník. Je to skvelá forma učenia a zábavy v jednom. 🙂 Jednoznačne budeme dokupovať ďalšie.
Počuli sme videli sme ale ešte nemáme. Chceli sme mu zadovážiť k narodeninám alebo Vianociam. Bol by to myslím pekný darček. Potešila by nie len krpca ale aj náš dospelých.
O kuzelnom čítaní som už počula,ale zatiaľ nemáme žiadnu knihu. Tento rok hádam prinesie Ježiško 😄
Kúzelné čítanie zatiaľ nemáme, ale určite chceme kúpiť keď malý trochu podrastie. Preto sa teším na celý týždeň s Vami a na informácie, ktorou knižkou začneme🙂

My máme hravú angličtinu. Je to super. Synček má 4 roky a už ovláda okolo 800 slov. Mladší syn má 2,5 roka a už začínajú naťahovačky, kto sa bude prvý učiť 🙂