icon

Odmieňame vás za vaše nápady a inšpirácie 🙂

nelakuzelnecitanie
Moderátor
4. júl 2018

Každý rok pripravujeme niekoľko noviniek knižiek, či hier Kúzelné čítanie. Aj tento sme si pre vás nachystali slušnú nádielku, ktorú do Vianoc postupne uvedieme.

Je téma, ktorá by u vás zaručene zaujala, no zatiaľ v ponuke nie je?

Napíšte mi do komentárov.

3 z vás opäť odmením Kúzelným čítaním 🙂

Ukončujem túto výzvu. Námetov bolo veľa, nakoniec som sa rozhodla losovať, keďže vybrať bolo ťažké. Tak rozhodol online generátor. Vybral tieto:

@petulatqo
@natali.83
@monicka821

Gratulujem! Budem vás kontaktovať 🙂

Ostatným moc ďakujem, že sa zapojili a zdieľali svoje návrhy 🙂

http://www.kuzelnecitanie.sk/

Odmieňame vás za vaše nápady a inšpirácie 🙂
adadi
4. júl 2018

U nas by zabodovali
Vlaky
Farma- ako to funguje na farme starostlivost o zvieratka, stroje
Hlavolamy
Pripadne tema nabozenstva, biblia , motlitby urcite by si to naslo cielovu skupinu.

fazulka17
4. júl 2018

nás by zaujalo jedlo, varenie alebo niečo také teraz dosť ,,pomáha v kuchyni"

moni07
4. júl 2018

Urcite by nas zaujali temy- cestovanie, skola, logopedia, varenie pre deti, starostlivost o babatko, vesmir....

curcuma
4. júl 2018

Čo tak napríklad Botanická záhrada, Idem do školy, Hrady a Zámky, Hudobné nástroje a ďalšie a ďalšie kúzelné čítanie ☺️

martina374
4. júl 2018

Uz tu tieto temy boli spomenute, ale tiez ma napadla tema vesmiru- o planetach, hviezdach, ako to funguje den a noc..........pripadne o prirode, o liecivych rastlinkach 🙂

jarka1980
4. júl 2018

Môjmu synovi by sa páčili detské hádanky, vtipy a v kombinácii s bludiskom či hľadaním pokladu 😊 Tiež by ma zaujali čísla a základy matemayiky, vesír, morský svet a téma okolo ochrany prírody..

lumiba
4. júl 2018

Moj syn miluje bagre, takze u nas by mala urcite uspech knizka s tematikou stavebnictva.

uriva
4. júl 2018

Dobrý deň, mne ešte okrem spomenutých nápadov prišli na um aj témy ako: stavba, mestá, dejiny slovenska, prvé básničky a riekanky, dom, rodina, oblečenie, hotel, ulica, banka, nemocnica, rok, veci okolo nás, film a televízia, pri mori, v lese... Je toho naozaj veľa, klobúk dolu, že viete vždy vybrať správne témy, naozaj to nie je ľahké a najmä, aby zaujali čo najviac detí (a ich rodičov 🙂).

ajino
4. júl 2018

Môjho 6 ročného syna veľmi zaujíma vesmir, ako sa stávajú domy, ako sa vyrábajú napr. tehly, vodovodné rúry ....., hrady a zámky na Slovensku, záhrada, varenie, tak by mohla byť kniha napr. ako sa čo vypestuje a čo sa z toho aj dá uvariť, to by bolo super

veronique_1
4. júl 2018

Vesmir
Vynalezy
Sport
Biblia
Potulky po Slovensku -jaskyne, hrady, skanzemy,
Potulky po Bratislave
Potulky po Europe - Pariz, Benatky,...
Historia Bratislavy
Historia Slovenska
Historia Sveta
Hrady a zamky Slovenska s povestami - ale mile povesti pre deti , nie hrozostrasne

l.enk.a
4. júl 2018

Vesmir,Zeleninka a ovocie,Cisla,nieco o rodine....

zorilka
4. júl 2018

Ja sa budem opakovat z predchadzajucich diskusii kde uz som navrh dala, avsak nezvitazila, tak skusim znova 😉. Ja by som uvitala Spievanky 2, kde by boli pesnicky ako Kohutik jaraby, Zlata brana, Oli oli Janko, Medvedku daj labku, Malicka som, husky pasiem, Pec nam spadla. Zla by nemusela byt ani knizka riekaniek ci basniciek (Spadla hruska zelena,...). Pacila by sa mi taktiez knizka o roznych rastlinkach, stromoch ci plodoch (napriklad pupava, skorocel, lipa, sipky...) a ich vyuzitie.

zorilka
4. júl 2018

A mne osobne sa velmi paci aj knizka o pernikovej chalupke. Taka cervena ciapocka na tento styl by bola top 😍😍😍 Ja si ako mala s laskou spominam na LP platnu kde vlka nadaboval pan Kroner 😍

jance333
4. júl 2018

urcite varenie-pecenie 🙂

pooppy142
4. júl 2018

My by sme určite uvítali knihy napr z nemeckého jazyka, klasické slovenské rozprávky, knihu o vesmíre, o minulosti- histórii, vynálezy, ktoré ovplyvnili svet, pamiatky sveta, kniha o rastlinách, bylinkách,stromoch a hubách ...To by bolo super!😊

gabiszekelyova
4. júl 2018

Poklady Slovenska (vyzname miesta,pamiatky, narodne parky,...)

irali
4. júl 2018

Určite zábavná matematika pre prvý stupeň.

monika937
4. júl 2018

Nas by potesila nova kniha s detskymi pesnickami alebo ludovky....riekanky. a vesmir.

ivusa3
4. júl 2018

Nas by urcite velmi zaujalo Spoznavanie Slovenska (hrady, zamky, ine pamiatky a krasy Slovenska ;)
Tiez Vesmir alebo Podmorsky svet.
A viem si predstavit aj knizku o Objavoch a vynalezoch, ze by mohla mat uspech ;)

nelly761
4. júl 2018

Kedze uz su moje prve pismenka tak mi chybaju este cislice s jednoduchymi prikladikmi 😊👍
Alebo zaujimava by mohla byt knizka formou hadanok. Pero by dalo hadanku a na dvojstrane by boli porozhadzovane obrazky a dieta by muselo.najst spravnu odpoved a ma kazdej dvojstrane by boli hadanky zamerane na nieco ine. Nasa mala zboznuje teraz hru hadaj na co myslim a aj hadanky. Stale si medzi sebou davame.
A tusim este nie je vesmir to by bola PECKA 😍😍😍😍

curcuma
4. júl 2018

napríklad knizka s nazvom "Prečo" 😀, urcite by nam mamickam v tomto obdobi na cas zabavila nase ratolesti 🙂

iv1003
4. júl 2018

Velmi by nas zaujal Vesmir a Podmorsky svet ;) alebo knizka o povolaniach, o rocnych obdobiach.

petrapetra203
4. júl 2018

Chcela som napisat ze ďalšie spievanky....za tým si aj stojím....,ale velmi sa mi páčila aj téma vesmír...,ktorú som si prečítala v komentoch....🙂🙂

petrapetra203
4. júl 2018

Chcela som napisat ďalšie spievanky...,za tým si aj stojím....
Ale paci sa mi aj téma vesmír, ktorú tu niekto v komentároch spomínal.....

gabiq
4. júl 2018

Ja by som bola za knihu pre mensie deticky do 3 rockov, prve slova, farby, tvary, zvieratka zvuky a pod.,spolu s pesnickami, priebeh dna (umyt rucky, nocnik, pitie, jedenie, az po uspavanie), nieco v tom zmysle na lepsie pochopenie pre deti, co sa deje okolo nich, ak maju napr. obdobie vzdoru a nechcu pocuvat rodicov 😃

foodoorka
4. júl 2018

Mne by sa velmi pacila kniha o konkretnych druhoch zivocichoch,napr.cicavce,atd alebo este o kniha s typickym slovenskymi ludovymi piesnami.

cailana
4. júl 2018

Za nás ďalšie rozprávky ako perníková chalúpka 😉

kacerkal
4. júl 2018

U nás by to bolo "ako sa to robí" alebo "ako veci fungujú" 🙂

maminecka2
4. júl 2018

Vesmir urcite. A este mozno vyvoj ludstva, toto moji dost riesia. Pripadne nieco v zmysle ekologie- stale viac aktualna tema.