icon

Aké je vaše najobľúbenejšie LEGO DUPLO?

bara_lego
10. okt 2016

Moje kamarátky hovoria, že LEGO DUPLO je závislosť, a už majú doma niekoľko boxov plných kociek. Vraj sa nedá vydržať len pri jednej stavebnici 🙂 Ale aká je u vás tá naj? Vyhrávajú u vás zvieratká, hasiči, vláčik alebo napríklad Disney postavičky?

LEGO DUPLO predstavujú príjemný spôsob, ako rozvíjať vaše deti a ich schopnosti. Kocky LEGO DUPLO prinášajú deťom hru s nekonečnými možnosťami. Pri hre deti rozvíjajú svoju osobnosť, sociálne schopnosti, ale i kreativitu, jemnú a hrubú motoriku, schopnosť riešiť problémy i premýšľanie. A to všetko je s LEGO DUPLO veľká zábava! 🙂 ❤

Aké je vaše najobľúbenejšie LEGO DUPLO?
macopka
10. okt 2016

My zatial este Lego Duplo nemame, mame len Lego Friends zriebätko, ale na Vianoce planujeme kupit Lesopark 🙂

ajusik86
10. okt 2016

My tiež ešte lego duplo nemáme, ale plánujeme na Vianoce kúpit našim vtedy už skoro dvojročným dvojičkám dievčatkám Lego duplo Farmu, nakolko milujú zvieratká a u starých rodičov gazdovský dvor 🙂

maduha
10. okt 2016

My mame uz niekolko rokov Dom s rodinou. Tiez zvierata, safary autobus,....u nas najhranejsia hracka.

jadeka
10. okt 2016

Policajna stanica

curcuma
10. okt 2016

No tazka otazka, Lego Duplo je vseobecne nasa topka, ale asi zoo autobus a celkovo auticka, aj ked mam doma dievcatko 🙂

penelope10
10. okt 2016

zoo autobusove a požiarnici jasnačka 🙂

daren1
10. okt 2016

Nasej dcerke vsetko co sa hýbe, takže autobus, vlacik a zoo

mamkababkajanka
11. okt 2016

U nas kazde duplo🙂 Tento rok na narodeniny dostala 5 druhov dupla, same zvieratka takze je z nich nadsena, ale uplne najradsej stavia zo vsetkych kociek rozne veze a "krajinky". Prosto na velku zelenu podlozku uklada komplet vsetky kocky, ktore ma doma. A to ma aj zmrzlinky🙂 a este ma rada panacikov🙂 s tymi sa najnovsie smyka na smykacke, ktoru ma v izbe🙂 len ma mrzi, ze nie je aj Frozen lego duplo:(

tinkaw
11. okt 2016

U ns zvieratka a vlacik s cislami

aluchm
11. okt 2016

U nás sú to princeznovské duplá, Ariel Šípková Ruženka, Snehulienka...postupne dopĺňame.

ixa
11. okt 2016

U nas zo vsetkeho trosku... syncek stale vlacikuje, dcerka z kociek najcastejsie stavia aquapark pre postavicky podla vlastnej fantazie 🙂 zvieratka su zatial z tych menej vyuzitych

hippinka
11. okt 2016

Čo sa týka Lega celkovo tak v našej rodine je najobľúbenejšie už od môjho detstva. Môj otec má takú tradíciu. Nikdy nemusí vymýšľať že aké darčeky prinesie už teraz vnúčatám. Vždy je to Lego, náročnejšie pre syna a Duplo pre malú. Keďže momentálne naša žabka má 2,5 roka a vidí nás stále niečo robiť okolo domu tak sa hrá na farmárku. Polieva kvetinky, kopeme zemiaky a zbierame úrodu a k tomu samozrejme patria aj zvieratká tie miluje. Domáce ale teraz už aj africké keďže ich videla v ZOO a hovorila tou svojou rečou. Mami chcem domov tigra. Tak máme ošetrovateľku v Zoo. Deti majú úžasnú fantáziu a naozaj dokážu kocky pospájať aj malé deti. U nás je Lego absolútna jednotka. 🙂

pierrick
11. okt 2016

Naše prvé Lego Duplo je vláčik. Drobec má 15 mesiacov.

ivan_duris
11. okt 2016

Snáď sa môžem opýtať: Dajú sa kúpiť len určité diely na LEGO Duplo?

reni1512
11. okt 2016

Ahojte 🙂
Nasa Nelka dostala od Jeziska 🙂 min.rok lego duplo vlacik a klasicke kocky na tvorenie.
Uvidime ci tento rok obohatime nasu zasobu, este sme neboli prevetrat hrackarstva 🙂

esme22
11. okt 2016

Naša dcérka ( 3-ročná) sa veľmi rada hrá s legom, lego je v každodennom programe 🙂 stále som nadšená akú má fantáziu, vždy si pri tom niečo nové vymyslí ...máme asi 4 rozne sady, ale myslím že najradšej má vláčik...lego odporúčam všetkým detičkám 🙂

gunner
11. okt 2016

naša 3-ročná slečna má najradšej dortorku plyšových hračiek a stará sa s ňou aj o všetky zvieratká zo zoo 🙂

lucasko2013
11. okt 2016

Pre nás je super každé lego....prehra sa to všetkým ...ale asi najviac s valčíkom, zvieratkami stavia ZOO a najnovšie ho fascinujú stavebné stroje takze prikupujeme teraz tie 😉

tana53
11. okt 2016

Doktorka Plysakova 🙂

kejokapka
11. okt 2016

...doma Lego mame..mame aj ine kocky,ale myslim si,ze co sa tyka kvality su" top kocky"..moj syn sa s kockami velmi rad hra ..stavia cokolvek samozrejme za nasej pomoci lebo ma 3,5 r...u nas vyhravaju hasici a farma..pekny den 🙂

princezna20
11. okt 2016

domcek a auticka 🙂

papalinka7
11. okt 2016

Keď bol menší stačili mu malé kocky a staval vežu, potom sme kúpili podložku a ukladal ich podľa farby pekne vedľa seba 😉 teraz ma 2,5r a naj sú auta, odtahovka, vláčik a všetko tomu podobne 😀 ma veľmi rád aj verziu Cars a Mcqueen a Burak 😉

stanulka27
11. okt 2016

u nas najviac ficia auta,moj prvy vlacik a farma so zvieratkami....ale za chvilu to tromfnu hasici 🙂 😉

janaka27
11. okt 2016

Urcite top top pre syna je vlacik s motorom na kolajniciach, dostal ho na vianoce ked mal 2/5 roka a odvtedy ide kazdy den 🙂 , dcerka ma rada vsetko od dysney mame dotorku plysakovu , mickey a minnie, princeznu sofiu, snehulienku

atinkaa
11. okt 2016

U nas plati, cim viac lega, tym vacsia zabava, odkedy mame vacsiu krabicu kociek tak je Vela moznosti co stavat i mimo zauzivane domceky alebo navody co sa da vyrobit 😉

marcah
11. okt 2016

u nas jednoznacne kolejnice a vlacik. Hasici su tiez velmi oblubeni ale vlacik asi vedie 🙂

trinity888
11. okt 2016

U nas je to vláčik uz mame 3

spring1808
11. okt 2016

Napriek tomu, že máme dcérku, veľmi rada sa hrá s vláčikom. Tam vezieme aj dievčatkovské postavičky 🙂 21. bude mať 3 roky a pekne si vie sama poskladať celú trať. 😎

1mirka1
11. okt 2016

U nás lego je velmi oblubene už od doby ked zacal maly chodit, nenechame si ujst aj vystavy lega, radi pocestujeme do blizsie mesta ked vieme ze sa kona , je to vyborna vystava pre velkych aj malych, urcite odporucam
Vyhrame sa zo vsetkym a najlepsie je stavanie a vymyslanie pribehov s hrou 🙂

1mirka1
11. okt 2016

Nas maly rastie s legom, nenechame si ujst aj vystavy lega, radi pocestujeme do blizsie mesta ked vieme ze sa kona , je to vyborna vystava pre velkych aj malych, urcite odporucam
Vyhrame sa zo vsetkym a najlepsie je stavanie a vymyslanie pribehov s hrou.