Aké je vaše najobľúbenejšie LEGO DUPLO?
Moje kamarátky hovoria, že LEGO DUPLO je závislosť, a už majú doma niekoľko boxov plných kociek. Vraj sa nedá vydržať len pri jednej stavebnici 🙂 Ale aká je u vás tá naj? Vyhrávajú u vás zvieratká, hasiči, vláčik alebo napríklad Disney postavičky?
LEGO DUPLO predstavujú príjemný spôsob, ako rozvíjať vaše deti a ich schopnosti. Kocky LEGO DUPLO prinášajú deťom hru s nekonečnými možnosťami. Pri hre deti rozvíjajú svoju osobnosť, sociálne schopnosti, ale i kreativitu, jemnú a hrubú motoriku, schopnosť riešiť problémy i premýšľanie. A to všetko je s LEGO DUPLO veľká zábava! 🙂 ❤

U nas vyhravaju zatial zvieratka a auticka,idealne je,ked sa zvieratka vozia na autickach 😀
U nas su oblubene poziarnicke auto a zvieratka 🙂
Náš Lukáško, má síce len rôčik,ale už ho zaujali zvieratká, hrávame sa s nimi každý deň, najlepsie je keď ich schovavame do domčeka a on im otvára okienka, to je neskutočne zábavné 😀 samozrejme už máme aj prvú sadu hasičov,keďže náš ocko je hasič. Najlepšie na lego duplo je ze zabavi obidvoch mojich chlapov 😀
hasici a uz sme videli bager, takze ten prinesie Jezisko 🙂
všetko čo má kolesá... 🙂
my mame mix vsetkych kociek, no najradsej sa hraju s vlacikom, lietadlom a autom... 🙂
Jeeej, u nás je Lego naj TOP 1, síce máme ho iba jedno a dve deťúrence, sem-tam je aj riadna bitka oňho, ale autíčka sú naše naj pre synčeka, pre dcérku by sa páčilo so zvieratkami. 🙂
u nas klasika kocky z ktorých si môže všeličo poskladať. Najradšej stavia asi dom, alebo ZOO a momentálne Dinopark...
kocky, ktore mate viac sad Lego doma, ako ich ukladate po skonceni hry? Kazdu sadu zvlast vo svojej krabici, ci vsetko dohromady? Nie je z toho chaos? My mame zatial dve vacsie sady a dve mensie a su ulozene v jednej krabici pokope. Na Vianoce ale pribudnu dalsie sady a neviem, ako to vyriesit. Nie je zbytocna buzeracia nutit deti selektovat lego kocky podla prislunosti k setu?
Ja mam 2rocneho syna, ktoreho najviac zaujima vlacik. Samozrejme ma aj dalsie sady, aby sa dalo co najviacej toho poskladat. Keby ste vsak videli radost v ociach 17rocnej dcery, ked jej brat dostane lego...no neskutocne. Nikdy lego nemala a tak sa teraz nevie dohrat 😊
u nás bol prvý vláčik, autá ( a to bolo pre dcéru 🙂 ), teraz sú obľúbené hlavne zvieratká spolu so zoo
Náš oblubeny je vláčik duplo na koľajniciach+príslušenstvo
U nas sa deti hrajú s Lego duplom veľkou zeleznicou asi najradšej.Kazde narodeniny a vianoce musí lego byť 😉
@bara_lego : Snáď sa môžem opýtať: Dajú sa kúpiť len určité diely na LEGO Duplo?
my máme obchod, tak nakupujeme a ešte máme autíčka, tak veeeela jazdíme a skladáme rôzny typy autíčok 🙂
Ani neviem, mame vsetko v jednej velkej krabici a bavia sa so vsetkym...robime domceky, schody, zoo...vlacik momentalne zbaleny, lebo mladsia s nim zatial len trieska, tak som ho chcela zatial usetrit 🙂
najviac isli na dracku zvieratka, a teraz nakladne auta a VLáčIK!!! 🙂
@bara_lego u nas vedie Lego Duplo s autickami,s Mickey Mousom a Winniem the Pooh 😉
U nas je absolutny top Postav si zmrzlinu. Hraju sa s tym takmer nonstop. Robia zmrzlinaren, kombinuju s inym duplom a urobia cukraren, predavaju, lizu, tvoria rozne kombinacie...a zmrzlina ci nanuky su rekvizitou pri mnozstve dalsich hier 🙂
náš synček Aleško má rad veľmi vláčiky...z reklamy chce jeden Lego vlačik...tak uvidime, ci mu na narodeninky nekupime..
naše dievčata maju najradšej.LEGO DUPLOveľky dom 10505 🙂 🙂
U nas fici autobus so zvieratkami a este hry s domcekmi a panacikmi. Starsia dcera (4r.) vymysla hry a mladsia (1r.) po nej opakuje.
u nás je naj hasičská stanica a zmrzlinárske auto. Na Vianoce plánujeme kúpiť duplo s postavičkami Mickeyho a Minnie. Je to úžasná hračka, keď samoje deti hrajú s legom viem, že si môžem v kľude vypiť kávu a vyložiť nohy 🙂 takže milujem lego 🙂
U nas nemame najoblubenejsie, dcerka ma rada vsetky kocky. Vytvara z nich stale ine veci, kombinuje rozne sady dokopy ako sa jej to prave hodi😃
My sme začali so zvieratkami, synčeka veľmi bavilo stavať stromček, ohradu, zvieratká kŕmiť, otvárať zvieratkam ohradu a púšťať ich na pašu, tak sme sa vedeli vyhrať s lesnými zvieratkami, dokupili sme zoo, rozšírili sme "chov", pribudol nákladiak, aby bolo na čom voziť krmivo zvieratám no a potom prišla na rad veľká stavebnica so základnými kockami, aby sme mohli stavať vysokanske veže, čo je teraz u nás top zábava 🙂
U nas asi najvacsia prave ked sa nehrame na stavebnice v zmysle domcek a lesopark ale ked si to mozu nakombinovat dla chuti, u nas v legu byvaju i filly konici alebo pet shopaci, rovnako tak z lega robime - varime rozne jedla, teda funguje i v kuchyni a to siroke pole posobenia mi pride fajne 😉

máma asi 9 sád a rôzne kombinujeme, u dcérky sú top zvieratká a zámok, syn zvieratká a sada macko PU.