Aké je vaše najobľúbenejšie LEGO DUPLO?
Moje kamarátky hovoria, že LEGO DUPLO je závislosť, a už majú doma niekoľko boxov plných kociek. Vraj sa nedá vydržať len pri jednej stavebnici 🙂 Ale aká je u vás tá naj? Vyhrávajú u vás zvieratká, hasiči, vláčik alebo napríklad Disney postavičky?
LEGO DUPLO predstavujú príjemný spôsob, ako rozvíjať vaše deti a ich schopnosti. Kocky LEGO DUPLO prinášajú deťom hru s nekonečnými možnosťami. Pri hre deti rozvíjajú svoju osobnosť, sociálne schopnosti, ale i kreativitu, jemnú a hrubú motoriku, schopnosť riešiť problémy i premýšľanie. A to všetko je s LEGO DUPLO veľká zábava! 🙂 ❤

U nás vedie vláčik 😉
u nas vedie jednoznacne vlacik, stale vymyslaju ako inak dta kolaje, nadjazdy, mosty, tunely 🙂
nasa topka - lego duplo vlacik s cislami a kreatívne auta (typicky chalan 🙂))
Tá edícia s týmu bagrami a stavebnými autami je super, už z nej máme dvoje.
U nas to pri oboch detoch vyhrali vlaciky z rozpravky Vlacik Tomáš (Thomas), škoda, že už ich je ťažko zohnať. a k tomu samozrejme kopa koľajníc a nejaké figúrky...
Synčeka najviac zaujal vláčik, na ktorý sa vždy snaží naukladať čo najviac postavičiek.
u nas jasne ze auta, ale dnes som zohnala nejake pouzite.... to bude mega radost, vlak a buldozer!!!!
U nas vsetko, co ma auticka alebo vlaciky.
U nas su to hasici, policajti a najnovsie vlaciky s kolajnicami. A samozrejme zbierku mienime rozsirovat o dalsie zostavy 🙂
My máme doma niekoľko kolekcií lego duplo a jednoznačne u nás víťazí môj prvý domček na hranie a vláčik. Určite by sa mojej dcérke páčil väčší domček z kociek lego duplo
My mame malicke nahladne auticko
Naše najobľúbenejšie je Lego Duplo Domček pre bábiky. Je super. 🙂
Cukrarka a zvieratká a stavanie domčeku pre ne.
náš jediný a momentálne aj najobľúbenejší je domček pre bábiky 😉
U nás je to lego duplo domček pre bábiky. 🙂
U nas je u oboch dcer najoblubenejsi vlacik s cislami a v tesnom zavese je domcek so psikom a macickou 😀
u nas kreativene zvierata a prvy traktor, ktory najcastejsie pouziva ako sane pre Mikulasa 😀
Minulý rok veľmi túžila po mackovi pu 😃 bolo umenie ich komplet pozhanat ale podarilo sa. Úplne naj sú ale obyčajne kocky a podložka, aby ich bolo veľa....staviame domceky, garáže.....majú radi šmykľavky čo boli v doktorke plysakovej a v duple prvý domček. Samozrejme zvieratká a doktorka plysakova ich nikdy neomrzí. Z dupla vozového parku safari autobus
U nás jednoznačne bagre máme skoro vsetky z lega a potom hasiči.
Prvy darcek u nas boli kocky Lego Duplo,potom nasledoval Moj prvy vlacik, a pred par dnami do daru dostal Hasicsku stanicu.Oliver (2,5roky) uz teraz vie,ze ked bude velky,tak bude hasic.😊
Auta - je zatial jedno ake. 🙂
Nase najoblubenejsie lego je vlacik deluxe, pustame ho stale dokola
U nás lego Duplo zvieratka alebo princezná Sofia ;)

moja ma vybratych 9 postaviciek a tie si nosi so sebou a chodi s nimi spat 😉, vcera ich okupala