icon

PÝTAJTE SA ODBORNÍKA: Ako rozvíjať deti?

bara_lego
14. okt 2016

Ako rozvíjať v deťoch pri hre najdôležitejšie schopnosti pre spokojný život? Väčšina rodičov sa zhoduje na tom, že si pre svoje dieťa prajú predovšetkým to, aby bolo v živote spokojné. Ukazuje sa, že na miere spokojnosti závisí mnoho ďalších vecí, ako je napríklad morálne myslenie alebo úspešnosť v zamestnaní. Čím spokojnejšia osobnosť, tým úspešnejšia kariéra - nie naopak! Zaujíma vás, čím podporiť spokojnosť vášho dieťaťa, ako ho naučiť spracovávať svoje emócie a rozvíjať medziľudské vzťahy? O tom všetkom sa môžete rozprávať s Paulou Fassati, odborníčkou na detský rozvoj, ktorá sa s vami rada podelí o svoje skúseností i závery vedeckých štúdií.

PÝTAJTE SA ODBORNÍKA: Ako rozvíjať deti?
Strana
z2
zuzana814
15. okt 2016

@paula_fassati Dakujem za odpoved, skusime nieco, situaciu nam komplikuje,ze mame 2 izb. byt, a dlhodobo manzela na PN, kt. potrebuje klud na lozku. Stari rodicia nam sme tam pomozu venovat sa starsiemu,ale ide nam hlavne o ten home management.
V kazdom pripade dakujem za odpoved a prajem vsetko dobre 🙂

kondaska1
15. okt 2016

Dobry vecer, rada by som sa opytala ako postupovat ak sa hraju dvaja chlapci (bratranci) vo veku 2 a 1,5 roka a zrazu si zacnu navzajom brat veci a zacne krik a plac a kazdy chce mat to co ma ten druhy ale pritom sa nechce vtdat toho svojho v ruke. Vysvetlujeme stale dokola ale neviem ci tomu chapu... Dakujem

fidorka221
16. okt 2016

Dobry večer prajem. Mam staršieho syna a mladšiu dcéru. Syn je momentálne v období vzdoru a častokrát prejavuje svoju zlosť (krikom, pohybom) alebo beznádej (plačom) pokiaľ mu s manželom nevyjdeme v ústrety v jeho poziadavkach alebo sa sestrička nepodeli o nejakú hračku. Ako riešiť tieto výbuchy správania, nevšímať si, dookola vysvetľovať alebo ho nechať v miestnosti samého? Vyhovieť sa mu stále nedá...

Moja druhá, všeobecnejsia otazka na Vas: Je nejaký kľúčový rozdiel vo výchove chlapcov a dievčat, čo hovoria vedecké štúdie? Vopred vďaka za odpovede😃

Strana
z2