SÚŤAŽ o LEGO DUPLO Cesta okolo sveta
Máte radi zvieratká? Dúfam, že áno, pretože tu pre vás mám päť nádherných stavebníc LEGO DUPLO Cesta okolo sveta! V každej z nich je hneď sedemnásť krásnych zvieratiek, s ktorými zažijete kopec dobrodružstiev 🙂 Ak ich chcete vyhrať, napíšte mi, aké zvieratko je u vás doma najobľúbenejšie a prečo. Bude to divoký tiger, roztomilá panda alebo napríklad hravá veverička? Každému súťažiacemu pošleme srdiečko, päť vybraných odpovedí odmeníme navyše stavebnicou LEGO DUPLO Cesta okolo sveta. 🙂
My sme presli roznymi obdobiami. Najprv to boli zvieratka z farmy, potom divoke zvieratka, neskor dinosaury. Pre vsetky sme stavali clenite ohrady cez celu izbu. Teraz je najoblubenejsia nasa korytnacka, ktora ma rada teplo rovnako ako my a vyhrieva sa v akvarku na parapete. V lete, ked je teplucko ju chlapci vynasaju vonku, nech si uzije slniecko a prejde sa po trave a starsi jej na zahrade urobil aj umele jazierko.
U nas havino.....a preco? Lebo vsetci z rodiny maju ziveho a je s nimi odmalicka a doma mu nedovolime nakolko byvame v byte. Ale starsi syn sa vynasiel a vyhrabal detsku hracku psika na voditku ktory steka, tak uz tyzden sa nam nevkrada do postele lebo spinka so svojim hafanom
U nás su zvieratká veľmi oblubene. Ale najviac asi psíci, už odmalinka ako začal môj krpatý chodiť naháňal psíkov a každeho havina chce hneď hladkat, mojkat 🙂
U nás je najobľúbenejšie zvieratko macko - lebo tak volá mamina tatina 😉🙂😉
Nasmu Adamkovi sa lubi najviac Dinosaurus, aj ked este nepozna historiu a mladsiemu Tobimu sa pacia havkovia, aj vonku beha za nimi, chce ich hladkat a este sa mu lubi kravicka, ked vidi na obrazku, tak hned robi mu- mu
U nas je to psik Riky. Partaci od malicka 🙂
Môj syn mal niečo cez 1 rok, keď videl 1.krát rozprávku Happy Feet. A na tých svojich roztrasených nôžkách sa pokúšal toho tučniaka napodobňovať. Teraz už má 4 roky, ale "pinguuu" je stále favorit 🙂
U nás je najobľúbenejšia žirafa a aktuálne aj náš nový papagáj - andulka Eddie 🙂
U nas su vsetky zvieratka oblubene. Dvojrocna saska ich miluje. Ale najviac macicky. Mame doma dve a su to jej najlepsie kamosky. Musia byt velmi trpezlive, pretoze ona ma v sebe kopec detskej nemotornosti. A teda jej pohyby nie su velmi jemne. Ale oni to s laskou trpia a lubia ju, najviac ked spinka 😉 na obrazku spolu skladaju lego 😍
Starsia ma velmi rada konikov, s ktorymi sa rada hrava, spava, ale chodi si na nich (zivych) aj pojazdit. Taktiez lubi podla jej slov "tigela" (tigra) lebo "lobi uaaa" (robi), na toho sa rada hra a nahana mladsiu sestricku s revom "uaaa jak som tigel". Na den deti si dokonca nechala namalovat tigra na tvaricku a cely den robila to jej " uaaaaa". Dnes dotiahla od susedov macicku, ze ju veeelmi lubi a ze jej spravi pekny domcek 😃 Ale vravi, ze ma "lada aj ine zvielatka...😃"...nebudem menovat vsetky. Mladsia ma taktiez rada rozne zvieratka, momentalne tazko definovat, ktore najviac. Ale rada uteka/stvornozkuje so smiechom pred nasim hlucnym "tigelom". S legozvieratkami by sme sa vedeli super vyhrat a malinku by sme naucili kopec pre nu novych veci o zvieratkach 😃
Našim najobľúbenejším zvieraťom je panda...male rozkošné zvieratko.🙂
Mačita to je mačička v ústnom podaní našej Mišky, naše tri mačity pred Miškou utekajú duplo mačita sa dá odchytiť...
U nás jednoznačne mačička. Máme ju živú a malá vnučka má 2 roky a volá ju čičinka.
Ak by sa za zvieratko pocital mimon, tak by to bol jasny vitaz 🙂 zo zivych zvierat je to nas pes a z plysovych momentalne medvedik panda, ktory sa vola Tao-tao🙂
Starší syn sa od malička zaujímal len o zvieratá. Žiadne autá, vlaky, ci lietadla...Izbička sa mu zaplnila neživými hračkami - zvieratkami. Až prišiel čas na živé zvieratká. Z nášho bytu sa pomaly stáva mala ZOO 🙂 nájdete u nás psíka, rybičky, korytnačky a najnovším prírastkom je had Sičák - užovka červená. Vzorne sa o nich stará. Zo "zvieracieho" Lega by mal veľkú radosť. 😉
Moj Jakubko sa najradšej hra s tigrikom . rád napodobňuje jeho rev. Len škoda že ho je potom celý dom :P
u nas je najoblubenejšia naša Kika je to psík hlavne preto že je hravá
Synček má najobľúbenejšie zvieratko psíka. No zo všetkých zvierat má radosť. Celé dni chodievame po susedoch pozerať kravičky,kozičky,sliepočky,zajačiky a ovce 🙂 My máme veľmi radi zvieratká,kto by ich rád nemal? Minule sme si domov z prechádzky priniesli slimáka 😀
U nás je top tiger 🙂 dostali sme plyšového k 1. narodeninám a odvtedy sme posadnutí tigrami. V zoo sme boli vždy keď mal niekto cestu okolo :D Dokonca sa nám podarilo hladkať tigrie mláďatko v kontaktnej zoo 🙂 Vždy keď sa spýtam čo ideme robiť, dcérka povie: "Vaaaa" čo v preklade znamená že ideme hladať tigra v knižke Pestrá príroda.
U nas je top zvieratko hnedy medved (ako inak plysovy). Macko je jednoducho mile zvieratko, ved kto by si nechcel pohladkat nejakeho (ked ho vidime v telke a nemyslime na to, co by nam mohol taky mily macik urobit, vsak). Ten nas je hnedy, hunaty s kremovou velkou maslou. Slovo MACO sa u nas povie aj 100x a macko chodi s nami vsade. A ako inak aj pomaha pri zaspavani. 🙂
Tato stavebnica je super, ak by sme aj nevyhrali, urcite ju kupime. Nasa Gabi miluje zvieratka a toto je ako stvorene pre nu. Takze dakujeme za tip na darcek. 🙂
U nas su najoblubenejsie kačky,take tie na jazere ktore je kusok od nas...aj malej prve slovo bola kačka...a starsej najoblubenejši je nas pes,ktoremu moze robit vsetko na svete a on chudak drzi... 🙂

najoblubenejsie zvieratko slon 🙂 u prveho synceka a u druheho lev 🙂 najradsej by si ich aj domov zobrali 🙂