icon

SÚŤAŽ o LEGO DUPLO Cesta okolo sveta

bara_lego
12. okt 2016

Máte radi zvieratká? Dúfam, že áno, pretože tu pre vás mám päť nádherných stavebníc LEGO DUPLO Cesta okolo sveta! V každej z nich je hneď sedemnásť krásnych zvieratiek, s ktorými zažijete kopec dobrodružstiev 🙂 Ak ich chcete vyhrať, napíšte mi, aké zvieratko je u vás doma najobľúbenejšie a prečo. Bude to divoký tiger, roztomilá panda alebo napríklad hravá veverička? Každému súťažiacemu pošleme srdiečko, päť vybraných odpovedí odmeníme navyše stavebnicou LEGO DUPLO Cesta okolo sveta. 🙂

SÚŤAŽ o LEGO DUPLO Cesta okolo sveta
ewca99
16. okt 2016

Tak nasa domacnost je plna zvieratok 😃 nastastie len hraciek ale najviac vo je asi tristvrte su koniky 🙂je to top u dcerky aj a lega mame vsetky myslim duplove 🙂 a u synceka je to levik 🙂

alzbetap
16. okt 2016

U nás je obľúbená žirafa. Fascinujuje nás farba a dlhý krk. Ak by ste hľadali zvieratko,ktoré nemá rád, je to mačka, lebo nám vzala cumlík...

macko35
16. okt 2016

u nás je teraz najkrajšie a najlepšie yviratko RYBA.Mám doma jednu a to prísavku asi 5rokov.Žial iná u nás neprežije-prísavka všetky spapá.Moja 2,5ročná dcérka nádherne rozpráva RRRRRR a preto je ryba najoblúbenejšia

moncicici
16. okt 2016

My mame najradsej havinka, je s nim kopec srandy, skratka je to priatel cloveka😀

betka011
16. okt 2016

DIEVCATA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kocka to zabudla stopnut, sutaz uz skoncila, vysledky boli vyhlasene....

evamajercak
16. okt 2016

Súťaž bola ukončená riadne autorom súťaže... o 14.00 hod. 😉 asi ste prehliadli... 😀

tina1992
16. okt 2016

Nasa Taša sa narodila v auguste v znameni lev. Bolo to aj prve zvieratko, ktore vedela napodobnit... Úúvaaa...pusa dokorán...no proste parada.. A teraz ked niekto pride, pozdravi Čau a hned na to uwaaa s rukami pred sebou, kazdeho vita. Nielen ze bolo prve. Je aj najoblubenejsie a najcastejsie pouzivane.. ..pekny vecer. Caute a UUWAAA.

matrix87
16. okt 2016

Nas synator ma kazdy den ine oblubene zvieratko, a najcastejsie sa opakuje PAVUK 😀 lebo ho vidi asi vsade, aj ked nikde nie je... raz ho treba nahanat, potom ho treba nechat rast, potom ho treba vyhodit, nechat zamrznut a podobne.... a kedze je teraz chory, tak k tomu pridava aj lisiaka a kralicku z rozpravky 🙂

abc987
16. okt 2016

Zo živých zvieratiek máme najobľúbenejšiu strýkovu mačku Miu, ktorej rodinka sa v lete rozrástla o štyri malé mačiatka. Sú to jej tigríkove "mience", ktoré šantia, behajú, bijú sa a hrajú aj u nás. Chodievame ich kŕmiť a zároveň sa učíme spoznávať prírodu ich sledovaním. Sme s nimi od ich narodenia, videli sme ako cicali mlieko, otvárali oči, ako sa učili chodiť, ako ich mama Mia učila loviť...
Z neživých zvieratiek máme obľúbeného plastového psíka Denka, ktorý sedí pri dverách a stráži našu chalupu.

erikaemkina
16. okt 2016

@evamajercak sutažilo sa do Soboty .

evamajercak
16. okt 2016

@erikaemkina aha... lebo autorka súťaže ukončila súťaž až dnes v príspevkoch o 14.00... inak blahoželám k výhre 😉

erikaemkina
16. okt 2016

@evamajercak Dakujem pekne

erikaemkina
16. okt 2016

@evamajercak a k tomu pridávaju aj teraz .. a potom "pindaju"

abc987
16. okt 2016

Sorry, aj ja som to prehliadla 😎

erikaemkina
16. okt 2016

@abc987 nepísala som v zlom , nie každá sleduje ako napr.Ja .. a mám zapnuté upozornenia tak sledujem ..

mazliceklienka
16. okt 2016

Kto vyhral?

erikaemkina
16. okt 2016

@mazliceklienka pozri sa na Blog alebo For

hymalaja
16. okt 2016

zirafa a slon dnes a inak kazdy den je ine zvieratko oblubene 🙂 zalezi na co sa nase deturence hraju 🙂

sof2014
16. okt 2016

U nás je naj psík a mačička,ale prvè zvieratko čo sa synčekovi podarilonnapodobniť bol lev. Máme takyv rituál, každý den dávame papať legovím zviaratkám spulu so živýmin štvornohými členami v domácnosti🙂

angelika4
16. okt 2016

@hymalaja
@sof2014 súťaž sa už skončil :(

ryolita
17. okt 2016

@angelika4 sutaz ano, ale vyherca vyhlaseny nebol, vsak?

evamajercak
17. okt 2016

@ryolita výhercovia sú už vyhlásení...

angelika4
17. okt 2016

@ryolita už boli vyhlásené

pillipilli
29. okt 2017

Biely pudel (lebo mojmu synovi pripomina starkovcov) , jezko ( lebo k nam chodia kazdy rok na macacie granule) a macky mame doma Minku (nasla som ju na namesti v meste v stave ,ze som myslela ze ju veterinar rovno utrati,ale je s nej uzastna spolocnicka ) potom Lojza ( dosiel k nam raz a uz neodysiel)

evamajercak
29. okt 2017

@pillipilli táto súťaž bola minulý rok.. Už skončila.. Ale nečudujem sa, že zaujala 🙂 je to krásna stavebnica 😉

katrin69
29. okt 2017

Posledné dva mesiace máme najobľúbenejšieho miláčika zeleného zajaca. Sme na ňom závislé 🙂 Ale i v leporele sú krásne zvieratká s názvom Hádanky z lúky, tak i tam ukazujeme prštekom so slovom: Tam.

eunikka
29. okt 2017

Tomáško má najradšej psíka. Ale nie obyčajného. Preňho je každý psík hrdinom, ktorý zachraňuje svet a pomáha chytať zločincov či asistuje hasičom a vyhľadáva ľudí, ktorí potrebujú pomoc. Keď sme naposledy navštívili dedka, Tomáško začal s výcvikom jeho šteniatka - schoval sa za strom a kričal: "Leo, pomóóóc." Čo myslíte, zachránil ho?

anulienka30
29. okt 2017

Ak sa jedno o plysove zvieratka, tak u nas su vsetky oblubene....ale ak pridu na radu zive zvieratka, tak to nieeee....bojime sa aj muchy 🙂

sarra01
29. okt 2017

Nas Maly ma najradsej zirafu, ma taky dlhy krk, ze mu presne zapasuje do rucky :D Chodi s nou vsade, papa s nou, kupe sa s nou, spi s nou.... Esteze v Noemovej Arche boli dve, ak jednu strati, mame nahradu :D :D :D