icon

SÚŤAŽ o LEGO DUPLO Cesta okolo sveta

bara_lego
12. okt 2016

Máte radi zvieratká? Dúfam, že áno, pretože tu pre vás mám päť nádherných stavebníc LEGO DUPLO Cesta okolo sveta! V každej z nich je hneď sedemnásť krásnych zvieratiek, s ktorými zažijete kopec dobrodružstiev 🙂 Ak ich chcete vyhrať, napíšte mi, aké zvieratko je u vás doma najobľúbenejšie a prečo. Bude to divoký tiger, roztomilá panda alebo napríklad hravá veverička? Každému súťažiacemu pošleme srdiečko, päť vybraných odpovedí odmeníme navyše stavebnicou LEGO DUPLO Cesta okolo sveta. 🙂

SÚŤAŽ o LEGO DUPLO Cesta okolo sveta
godyna
12. okt 2016

Jeho ma najradšej ...

natalia1985
12. okt 2016

Kedze babka robi v druzste ,nasa dcera od mala miluje teliatka a samozrejme chodi babke ako spravna vnucka pomahat

malajezibaba1
12. okt 2016

Wau ta stavebnica je nadherna tolko zvieratiek....u nas je najoblubenejsia macicka maly miluje cicušky asi prave preto ze toto zvieratko doma nemoze mat pri dvoch polovnickych psoch, tak tu legovu vozi v aute, strazi mu garaz, spinka, pije caj....inak je oblubeny aj ,,macinko,, teraz nastupil do skolky a je to jeho znacka ale toho este legoveho nemame mozno po viianociach 🙂

ochechulatko
12. okt 2016

U nas je to hravá veverka 🙂 chodime na prechadzky a medzi stromami obvykle skace hneda a rysava vevericka Elvira 🙂 toto zvieratko sledujeme odkedy syncek zacal vnimat nas krasny svet 🙂 ako skacu syncek zacal na ne hovorit hop hop takze u nas robi hop hop aj zajac aj veverka :D

veronika_p
12. okt 2016

@bara_lego Dobry vecer, momentalne asi macko, panda (lebo sa nosime po byte ako pandy) alebo koala (z knizky o Lolkovi a Bolkovi, co sme citali) a mackovia vo vseobecnosti (Macko Pu napr. dalsi oblubeny).

ivuska36
12. okt 2016

náš drobček má 2 rôčky, najviac lubi havkáčov, to je asi klasika, ale lubime tiež ovečky, lebo sme ich chodili chovať cez plot k nášmu susedovi a krásne tým svojim hlaskom kričí bé-bé 😵 ale napr. mačičky u nás moc nefičia, lebo náš tato na mačičky stále kríčí "hešta", lebo sa k nám chodia vyšpiniť akurát tak susedovie mačky, tak malý na ne už zdialky kričí "he-táá" 😀
no zlatí su tí drobci, ked sa takto učia rozprávať 🙂

anjelik3
12. okt 2016

Starsia dcerka zboznuje koniky,je zalubena do Popoluskinho Juraska..🐴Ale pacia sa jej aj macicky,kedze babka zopar vlastni..😊Mladsia ma rada zabky kvacky 🐸a bieleho zajka 🐇

sisatopic
12. okt 2016

u nas je najoblubenejsi tucniak. Preco? Mala ho ma velmi rada. Dostala salku s tucniakom a odvtedy je jasny favorit🙂

adka90
12. okt 2016

U nas sú najobľúbenejšie zajačiky.Tatik ich chová takže sa Jakubko s ním stretáva pravidelne.Vzdy keď k ním príde,pekne im otvorí dvierka,pozdravi ich - Ahojte ňuf ňuf 🙂 , dá im travicku,zazela im dobrú chuť,pohladka ich a keď odchádzame zazela im dobrú noc 🙂 Sú to jeho kamosi 🙂 a ešte máme radi psíkov,hlavne Kassie.Doma síce psa nemáme ale vždy keď prídeme k tete na návštevu tak sa spolu hraju,Kubko ju kŕmi,hadze jej loptičku.Ale drobec sa teší z každého zvieratká,ale zajačiky a psíkovia su u nás top 🙂

len_leninek
12. okt 2016

Momentalne je to "haui", je to prve co povie, ked sa rano zobudi, a potom hned uteka pozriet cez dvere na schody, ci nas nasi havuskovci poctivo strazia 🙂

koriblik
12. okt 2016

Máme mačku Amy, ťa je teraz top pre menšieho, lebo mu dáva "hlavičky" a on ju môže chytať za chvost a naháňať ju. Ale zbožňuje aj psov, hlavne keď štekajú 🙂 tomu sa strašne teší a rehoce. Ale celkovo sa mu zvietata páčia, aj rybycka z reklamy, pri tej tiež vždy spozornie. Starší zbožňuje svojho ružového mojkaca mačka, bez toho ani na krok 🙂

koriblik
12. okt 2016

@koriblik mojkac Macko *

marget
12. okt 2016

u nás je najobľúbenejší psík, je to fenka a voláme ju Fany, radi sa s ňou naháňajú moji traja chlapci i deti od susedov 🙂

agibagi
12. okt 2016

U nas su najoblubenejsie vsetky mačkovite selmy. 😉

curcuma
12. okt 2016

Aké je naše najobľúbenejšie zvieratko?
Ťažká to otázka, pri ktorej premýšľaní zavládlo u nás tichučko,
My jednoducho máme zvieratká veľmi radi,
to je potom zložité nájsť jedno, pomóóóóc kto nám len poradí 🙂.
Napríklad taká kravička,
tá nám dáva dobrého mliečka,
páči sa nám aj sliepočka,
čo znáša chutné vajíčka.
Obľúbili sme si aj poníka,
čo nám ukáže svet zvysoka,
ale asi momentálne sú to zajačiky,
a chovateľský obchod kde vedú naše krôčiky.
Tak uvidíme či sa práve na nás usmeje šťastie,
a stavebnica lego duplo cesta okolo sveta u nás vyrastie 😉.

mazliceklienka
12. okt 2016

Stavebnica je super, syn by sa veľmi potešil, keby sme ju vyhrali. Toľko zvieratiek ;) Miluje zvieratká, chodíme často na farmu. Najradšej má nášho psíka. Sú veľký kamaráti. Podelí sa s nim aj o jedlo ;)

cevrik5
12. okt 2016

Ja sa musim pochvalit ze dcerine prve slovo bolo ,,ktko" rozpravajuci krtek bol jej prva oblubena hracka. Teraz je uz najmilovanejsi ,,danky". Jelka ma rada vsetky zvieratka a ked niekto kupi babiku lebo sa nespytaju, tak uz sa hnevam lebo tie ani do ruky nechyti. Zato zvieratka kocikame, prebalujeme, staviame im domceky, spi asi s dvanastimi a to uz som s nou bojovala ked som jej styri vyhovorila, lebo uz sa fakt do postele zachvilku nezmesti. Samozrejme ze bez zvieratka sa nejde z domu ani na krok. Lego zvieratka to jej von dovolit nechcem, lebo sa bojim ze to lahko strati a to by mrzelo hadam viac mna 😀 ale dovolim jej kupat sa s nimi.
Top je u nas biely a oranzovy tiger. A prikladam foto, kde sa uz nas oslik napriklad ocitol, najvdacnejsia hracka, ktoru kupila moja mama za 1€ na burze 😊

kkmonique
12. okt 2016

Najoblubenejsie su urcite konikyyy...ci uz su to hracky alebo zive kone...malej sa hned ocka rozziaria... 🙂

evyttka
12. okt 2016

Naša malá zbožňuje sloníkov - od malička má takého látkového majkáča sloníka - teraz má 2 roky a bez "Moma" ani na krok - keď sme boli teraz cez leto v Zoo a uvidela slonov, začala kričať - pozri maminečka ako Momo 🙂 takže keď vidí niekde sloníka, tak aha je ako Momo a Momo je jej najväčší miláčik - už mu to aj vie povedať, to mi 1. krát skoro až slza vyšla keď raz povedala - "Ty si môj milášik Mominko" a pohladila ho po hlavičke 🙂 takže u nás obľúbené a veľmi vyhľadávané zvieratko - kdekoľvek a v akejkoľvek forme je sloník, lebo je "ako Momo" 🙂

arwen12
12. okt 2016

U nas je najoblubenejsie zvieratko psik.. Je roztomily, da sa pohladkat a je vsade kam sa pohneme. 🙂

lennulik1
12. okt 2016

U nas je najoblubenejsie zvieratko myska- vola sa Pipi,alebo obcas pan Mitak. Najstarsi syncek ma o mesiac 3 roky a ma ho od babatka a ide s nim vsade-do skolky,na wc,aj pri stoliku s nami jedava 🙂 mladsi ma o 3 dni 1. Rocik a ten sa zatial "nevykristalizoval" 🙂

stellasss
12. okt 2016

Najväčšia Sabinkina láska je "babkin" Falco

anega79
12. okt 2016

Zboznuje skoro vsetky zvieratka, raz chce byt veterinarkou. Zatial je jej naj kamaratkou jej psie dvojca

angelika4
12. okt 2016

U nás jednoznačne ,,prasiatko,, 🙂 Keď som chystala výbavičku všetko bolo s macko Pu-m - postieľka, kočík, body ... ale u môjho syna sa stal obľúbeným jeho kamarát prasiatko 🙂 ... teraz už aj povie prečo: lebo je malé, zlaté, také bojko a predsa stále pomáha 🙂 tak a toho času si len rozširuje a rozširuje svoju zbierku (-zatiaľ 240ks...) a maminka (-ako ja) už som sa vzdala 🙂
na fotkách -vidieť začiatok, priebeh a dnešok 🙂

bbubblinkaa
12. okt 2016

U nas je naj zvieratko macik. Dcerka ma 8mesiacov a od narodenia jej recitujem basnicku moj macik a teraz dostala macka aj plysoveho.

evickav
12. okt 2016

Dnes nasa Viki / 2r / hovori pri hrani Ja jubim zakka / zajka / a objimala ho dlhu chvilu a v tom hovori Ja nejubim zakka, ja jubim kujatko a polozila zajka a zobrala kuriatko a tiez ho poriadne vyobjimala 🙂 ale top je u nas havo,,, akykolvek a kdekolvek 🙂 nasho na dvore stale kontroluje co robi a ked sme na prechadzke, tak vie v ktorom dome maju akeho psa 🙂

nikulienocka
13. okt 2016

u nás vyhráva 500 kilový býk Kubo- a jeho bučanie je aj prvý zvuk zvieratka, ktoré sa náš malý Kubko (14mes.) naučil napodobniť 🙂

monika11m
13. okt 2016

Lukas ma najradšej nášho hlučného mopsika. Keď započuje chrápanie a chrčanie hneď ho hľadá a rehoce sa nahlas

mischella11
13. okt 2016

My ešte nemáme najobľúbenejšie zvieratko, skôr máme fázy, kedy ho zaujme zvieratko vždy podľa aktuálnej ponuky 🙂 a podľa toho či sme doma v paneláku alebo u starých rodičov na dedine, prípadne čo sa práve odohráva v jeho hlavicke s velkou davkou fantazie 🙂. Ked sme v paneláku, zväčša na sídlisku vidí psíkov, pri ktorých sa pristaví, no ide ďalej. Mali sme obdobie slimakov, kedy do vedierka vyzbieral vsetkych slimakov v okoli sidliska, potom prišlo obdobie drozdov, kedy sa vydržal pozerat na to ako tahaju dazdovky zo zeme aj celych 5minut (a to je dosť, čo povedať), no a potom prišlo obdobie samotných dazdoviek. To ked sme isli po dazdi von, tak sme toho vela nenachodili, presúvali sme sa pomaly od dazdovky k dazdovke. U starých rodičov ma okrem ineho sliepky a kohúta, no najvacsi zazitok je pre neho, ked moze zbierat vajicka (co sa mu moc nedari, nakolko stale pobehuje okolo nich so slovami, ci uz zniesli vajicko? A tak my vieme, ze ked je pri nich maly v ohrade, ani ziadne vajce nebude, lebo su z neho take vystresovane, ze ked odídeme, tak sa spamätavajú este ďalší den). 🙂 Mali sme aj obdobie mačiek. Z tohto obdobia bol zaujimavy len fakt, ze sme mu dlho vysvetľovali, ze to nie je tiger, ale macka (nakolko na kazdu macku kričal tiger!!!) Na dovolenke pri mori sa mu zas zapáčil krab, presnejsie jeho klepeta a tak do dnes beha po byte ako krab (dozadu, s klepetajucimi prstami a pokrykom ksksksksksks!!!). Uz teraz sa tesime na dalsiu "fázu", mozno aj si zvieratkami s cesty okolo sveta. 🙂

tomajka
13. okt 2016

My len spoznavame zvieratka mame 13 mes. ale ako prve zvieratko nas oslovil havvko a vsade na ulici pozdravime kazdeho havka. Vyhrat by bolo skvele bol by to super darcek a super zážitok z hry. 😄😊