VEĽKÁ SÚŤAŽ o LEGO DUPLO Môj prvý nákladiak
Ukážte deťom svet nakupovania so stavebnicou LEGO DUPLO Môj prvý nákladiak. Precvičte si hľadanie dvojíc i farby. O desať týchto stavebníc môžete práve súťažiť!
Nakreslite nám s deťmi, čo všetko môže taký nákladiak viesť! 🙂 Desať z vás sa môže tešiť na krásnu výhru. 🙂 Všetkým zúčastneným tiež pošleme srdiečko ❤
Velka skoda,ze moja dcerka este kreslit nevie a nebolo by fer,aby som to nakreslila ja.ale u nas je na vsetko odpoved "papa" (papat),takze u nas by to boli iba same dobroty 🙂
Krásny deň. Naše 4 dcérky LEGO DUPLO milujú tak isto ako poníky a tak spolu zapájajú sa do sťaže pre svoju najmladšiu sestričku o super nákladiak. a podľa nich by mohol priviesť aj farebné poníky a detičky by sa pritom naučili rôzne farby, bolo by to supe, no ni? tak isto ako Váš nákladiak z LEGO DUPLO:
Naša dcérka má ešte len 10 mesiacov, tak nakresliť ešte nevie, ale určite by viezol nákladiak momentálne bábiku, čomu už veľmi dobre rozumie - auto a bábu veľmi dobre pozná 😉 🙂
Škoda krpaňa ešte nevie kresliť... Nabudúce 🐒
môj syn má 16mesiacov, kreslenie mu ešte nejde, ale DUPLO nákladiak by určite niesol LEGO, ktoré úspešne kradne bratovi - legomaniakovi

Dcérka povedala, že jej nákladiak vezie guličku, šmýkačku a vodu a to okolo nákladiaku sú deti