icon

VEĽKÁ SÚŤAŽ o LEGO DUPLO Môj prvý nákladiak

bara_lego
10. okt 2016

Ukážte deťom svet nakupovania so stavebnicou LEGO DUPLO Môj prvý nákladiak. Precvičte si hľadanie dvojíc i farby. O desať týchto stavebníc môžete práve súťažiť!

Nakreslite nám s deťmi, čo všetko môže taký nákladiak viesť! 🙂 Desať z vás sa môže tešiť na krásnu výhru. 🙂 Všetkým zúčastneným tiež pošleme srdiečko ❤

VEĽKÁ SÚŤAŽ o LEGO DUPLO Môj prvý nákladiak
meggie83
11. okt 2016

my sme si sice rozlozili aj nas zazracny majstrovsky kosik s ktorym sme vyrobili uz vselico, ale nas zazrak nam oznamil, ze co on nakresli posle az jeziskovi a to nikto nemoze vidiet...lebo ze to tak povedala babka... 🙂

ivec16
11. okt 2016

Auticka nas Lukasko ma velmi rad preto posielame este jedno
;)

kaza76
11. okt 2016

Paulinka je sice predskolacka, ale aj tak by bola najradsej, keby jej nakladiak doviezol hracky (radsej ako skolsku tasku🙂. Stavebnica Lego Duplo je u nas velmi oblubena, najradsej stavame hrady pre princezne, domy, nemocnice, ZOO, mame toho kopu, ale nakladne auto este chyba.🙂

janka273
11. okt 2016

Náš Riško má 4 roky, nakreslil nákladiak, ktorý vezie Duplo jesenné stromčeky .

alenkapalenka
11. okt 2016

Nas nakladiak odvezie vyzivky a cokolady...a hore este leti bocian...to neviem co tym chcela povedat...my radsej len to lego 🙂

maminka1311
11. okt 2016

Paťuško by bol veľmi rád keby mu nákladiak doniesol ovocie, oblečenie, helikoptéru, plienočky a hlavne LEGO DUPLO 🙂 Maminka kreslila a Paťko vyfarboval 😉

agibagi
11. okt 2016

Nas nakladiak vezie zvieratka. 🙂

katem1
11. okt 2016

Pekny dnik, dcerka bude mat o mesiac 2rocky tak sa nam naklad este nepodari nakreslit. Ale som jej vysvetlila a ukazala na obrazku vase nove lego,ze je sutaz a ak by take chcela ,musi sa pokusit nakreslit auto..ostala som prekvapena ze sa to naozaj podoba😉) a opytala som sa jej ,co by na nakladiaku nosila tak odpoved bola ze" ujo,teta z lega a babiky". tesime sa ze taka sutaz bezi a ze sa mozeme zucastnit a oboznamit s novinkami. Dakujeme😉nakladiak by nas veeeelmi potesil 🙂

katem1
11. okt 2016

Pekny dnik,dcerka bude mat o mesiac 2rocky tak sa nam naklad este nepodari nakreslit.
Ale vysvetlila som jej a ukazala na obrazku vase nove lego,ze je sutaz a ak by take chcela ,musi sa pokusit nakreslit auto..ostala som prekvapena,ze sa to naozaj podoba😉a opytala som sa jej co by na nakladiaku nosila tak odpoved bola ze "ujo,teta z lega a babiky".tesime sa ,ze taka sutaz bezi a ze sa mozeme zucastnit a oboznamit snovinkami.dakujeme:-)nakladiak by nas veeelmi potesil🙂

qtinka77
11. okt 2016

@bara_lego Posielame aj nas spolocny vytvor 🙂
Petko ma 3 rocky, takze sme vacsinu robili tak, ze hrube ciary nakreslila maminka a Petko vyfarboval o 106 :D
Najvacsi challenge bol pre maminku nakreslit Hasica Sama, ktoreho nam nas nakladiak tiez vezie :D
A okrem neho teda vela, vela Duplo kociek, smetiarske auto, macicky, pneumatiky a malu Lego kocku pre velkacov z Lego City ;) (na konci nakladiaka).
Dakujeme za super kreativny napad, super nacasovane na dazdive dni 🙂
Vsetkym pekny den prajeme 🙂

jananina
11. okt 2016

My už krásne kreslime😃hlavne seba so všetkým čo je jedlé😂podlahy😱ale každopádne najlepšie to ide prstami👐

tajab
11. okt 2016

Dobry den, pridavame sa aj my. dcerka ma o mesiac dva roky a lego ma velmi rada, tak sme skusili nakreslit nakladiak. ak by to niekto nevedel rozlustit, tak napoviem, ze je to nakladiak, ktory vezie zirafu 😉 . ale kolesa sa jej celkom podarili 🙂

kikusa76
11. okt 2016

Keďže ešte nevieme kresliť posnazila sa aspoň takto xi xi.

reny1
11. okt 2016

Ahojteee, tak nakreslila som LEGO nákladiak a povedala nášmu šróbikovi, nech do ňho niečo naloží. Tak je tam betón, dva koláčiky, pizza a veľký tatinko 😀 P.S.: Nebolo by to na vianoce, dovtedy by sme nevydržali, hrávame sa spolu 😝

sojka_zojka
11. okt 2016

Nehnevajte sa a ako mám ja 6 mesačnému bábu dať niečo nakresliť? Ja viem niektoré maminy napíšu nakreslite, ale nebudem predsa podvádzať v detskej súťaži. Myslím si že by mali byť pravidlá pre všetky detičky, je tu kopec mám, ku ktorým patríme, ktorým by výhra pomohla pretože na jedno lego odkladajú aj pol roka. Ďakujem za odpoveď, súťaž netreba len zverejniť, ale aj odpovedať v nej na otázky.

kikusa76
11. okt 2016
abc987
11. okt 2016

Náš spoločný výtvor. Keďže dieťa má len 2,5 roka, s obrysmi nákladiaka a cestou pomohla mama. Nákladiak nám doviezol uhlie na zimu, takže aj tento váš vezie uhlie. Na ceste sedí malý zajko 🙂, ktorý sa na to pozerá. Na nebi sú dva obláčiky a svieti slniečko.

andyndy21
11. okt 2016

Nas maly syncek (zachvilu 2,5 roka) sa velmi rad hra s legom, jeho najoblubenejsie je hasicske a policajne auto..Takto nakreslil naklad na aute, zevraj jablcko, rohlik a ryza 😉

vanok
11. okt 2016

Samko 15 mesiacov kreslil auto brrm brrrm, macka a kačičku, ktoré auto vezie dokreslila sestrička Kristínka.

zuzuf88
11. okt 2016

Nas nákladiak s ujom šoférom by odviezol slniečko a celu našu rodinku na výlet. Pri kreslení pomáhala aj mama 🙂. Hra na obchod a skladanie stavebníc patria u nas medzi najobľúbenejšie hry 🙂).

zut
11. okt 2016

Čo môže priniesť nákladiak Lego Duplo 🙂 ? To najkrajšie na svete..Detskú radosť 🙂 🙂

ajusik86
11. okt 2016

Naše baby Miuška a Laurinka, by sa tiež chceli zapojit do sútaže o nákladniačik. Síce budú mat za pár dní len 20 mesiacov a to zodpovedá aj kresbe, ale opísat vedia presne čo ten nákladiačik vezie: kotkodína /sliepočka/, cicua /mačička/, a havo 🙂

babubabu
11. okt 2016

@anjelik3 krasne kolieska!!! ♥ 🙂))

ciusinka
11. okt 2016

Kedze moj syncek ma este len rok a 8 mesiacov a sam kreslit nevie,tak sme si z toho v tento uprsany den urobili spolocnu cinnost-maminka nakreslila nakladiak,ktory prevaza nabytok a Marco ho takto krasne "vyfarbil" 😀 Jeho umelecku cinnost samozrejme sprevadzali vykriky "Brm-brrrm" a "Tu-tuuut",kedze auticka miluje a bez toho by to asi nebolo ono 🙂

lujzamisko
11. okt 2016

Dobrý deň ja.nemá ako nakreslit ešte s mojim drobcom ale.toto lego by som veľmi chcela pre sestrinu dcerku . Na take hracky nemaju financie a veľmi.by too potesilu našu.princeznu 🙂.

evelyn_lia
11. okt 2016

Tak aj my sme dnes tvorili. Daminko sa sice len 15 mesiacov, ale maminka pomahala viest rucicku s pastelkou ako sa dalo 😀 dookola opakujeme 3 slova - haooo (havo),ciiiiic(cica) a dudu takze nam by nakladiacik priniesol psickov,macicky a cumliky 🙂 ziadne lego este nemame, ale drobec zboznuje kolesaaaa,na kazdom aute musime pochytat 😀 radost by bola obrovska

evelyn_lia
11. okt 2016

Zabudla som pridat nas vytvor 🙂

karolin2
11. okt 2016

Pekný deň prajeme, keďže je u nás prevaha dievčat, tak ten nákladiak by prevážal len samé skvosty pre dievčatá. Obrázok nakreslila moja 5 ročná dcérka a asistovala už skoro 2 ročná dcérka. Jahôdky si našli svoje patričné miesto tiež.

anjelik3
11. okt 2016

@babubabu 😊❤

barbara001
11. okt 2016

náš domčekový autobus je hotový 😀