icon

VEĽKÁ SÚŤAŽ o LEGO DUPLO Môj prvý nákladiak

bara_lego
10. okt 2016

Ukážte deťom svet nakupovania so stavebnicou LEGO DUPLO Môj prvý nákladiak. Precvičte si hľadanie dvojíc i farby. O desať týchto stavebníc môžete práve súťažiť!

Nakreslite nám s deťmi, čo všetko môže taký nákladiak viesť! 🙂 Desať z vás sa môže tešiť na krásnu výhru. 🙂 Všetkým zúčastneným tiež pošleme srdiečko ❤

VEĽKÁ SÚŤAŽ o LEGO DUPLO Môj prvý nákladiak
palculienka32
11. okt 2016

Dcérka povedala, že jej nákladiak vezie guličku, šmýkačku a vodu a to okolo nákladiaku sú deti

meginka88
11. okt 2016

Velka skoda,ze moja dcerka este kreslit nevie a nebolo by fer,aby som to nakreslila ja.ale u nas je na vsetko odpoved "papa" (papat),takze u nas by to boli iba same dobroty 🙂

irenaliza
11. okt 2016

Krásny deň. Naše 4 dcérky LEGO DUPLO milujú tak isto ako poníky a tak spolu zapájajú sa do sťaže pre svoju najmladšiu sestričku o super nákladiak. a podľa nich by mohol priviesť aj farebné poníky a detičky by sa pritom naučili rôzne farby, bolo by to supe, no ni? tak isto ako Váš nákladiak z LEGO DUPLO:

1aduliatko1
11. okt 2016

Lukáško má 19 mesiacov, zatiaľ vie nakresliť toto 🙂
Keďže sa blížia Vianoce, bol by to krásny darček od Duplo 😉

lienocka89
11. okt 2016

Naša dcérka má ešte len 10 mesiacov, tak nakresliť ešte nevie, ale určite by viezol nákladiak momentálne bábiku, čomu už veľmi dobre rozumie - auto a bábu veľmi dobre pozná 😉 🙂

zuzulienka03
11. okt 2016

Moji dvaja krpci (2r.+2m a 8m) robia vsetko spolu, spolu sa hraju i kreslia.. Kedze im to moc nejde a ani toho vela nenahovoria, neviem co auto vezie, ale kreslili to sami...u mladsieho to dopadlo tak, ze ma zelenu pusinku :D

alenocka11
11. okt 2016

moje tri princezničky, sú choručké... ale našli si silu nakresliť obrázky... 🙂 veľmi radi maľujú a skladajú... tak by im výhra určite urobila radosť, ale tešili sa aj z kreslenia... 🙂 ďakujeme za motiváciu... 🙂

godyna
11. okt 2016

...sú veci , ktoré ani Lego nedokáže... 🙂 Slečne má doviezť brata... (tak si musí začať konečne stavať sama, aby bolo doma viac času na dospelácku zábavu) 🙂

evulilik
11. okt 2016

Náš nakladiak by mal odviesť Vikinku (4r.) , tatika aj maminku s bábätkom v brušku ..
ps: bábätko Samko už 16 mesiacov nieje v brušku 😄
Oboch mojich špuntov by lego potešilo viki postaví Samík rozburdá zabava na celý deň

katuska2709
11. okt 2016

Ahojte, volám sa Benjamínko. Lego duplo je stavebnica pre maličkých, ale my maličký kresliť nevieme. Mamka sa síce snažila a ja som sa tiež pokúšal, ale dopadlo to takto. Ani farbičky nemáme, len zvýrazňovače a tie su na moje malé pršteky veľké, ale fakt som sa snažil vymaľovať.

bolla
11. okt 2016

nás nákladiak vezie ovocie, ktoré veľmi máme radi ako jablká, jahody, banán, hrozno.

marquisse
11. okt 2016

Škoda krpaňa ešte nevie kresliť... Nabudúce 🐒

xxxzzz
11. okt 2016

Lego kamion vezie lego kocky. 😀😀😀 Ivko 6r.

vonava007
11. okt 2016

Dobry den🙂 naš nakladiak vezie šarkana 🙂 snad sa paci🙂

inka04
11. okt 2016

No predsa auta🙂

baranka2
11. okt 2016

Jakubko lego, či už obycajne alebo duplo miluje, preto dnes namaľoval kamión, ktorý vezie traktor, kamene a drevo😂

jeyka
11. okt 2016

Nasa 4rocna nakreslila nakladak, na ktorom by zviezla ponikov. A ze "kde sa zmesti najmensi? Uz viem, vacsi si ho da na chrbat 😃" a prilozila aj sofera, ktory ich prave nalozil 😃. Z takehoto nakladacika by sa tesila aj mladsia, ktora sa akurat uci rozoznavat farby, tvary...atd

lemasa
11. okt 2016

U nas kreslila moja 7r.dcerka a tym pohohla svojej 2r.-cnej monentalne chorej sestricke ktora momentalne spinka v postielke 😔.Nakladne auto s lego kockami 😊👌👍🚚🌞🌼

miricka77
11. okt 2016

Moje deti maju 20 mesiacov a velmi radi kreslia.O nakresleni nakladiaka ale nemoze byt rec.Lego maju radi,ale doma mame len darovane a je to taky mix.Na obrazkoch je kamion,ktory vezie seno.Obrazky chceli opeciatkovat a jedna dvojicka pri tom odhryzla z peciatky.😂

lyrrya
11. okt 2016

Podla Adka nakladiak odvezie jablcka, slivky, citrony, mandarinky, pomarance,... Podla Viki aj zraloka 😀
A takto sa ulohy zhostili ti moji mali dvaja vymyselnici

veronika3m
11. okt 2016

keď som môjmu Maxíkovi povedala, aby sme nakreslili kamión aj s nejakým nákladom, tak on sa namiesto kreslenia pustil do stavania benzínky, pretože najskôr vraj musí natankovať 🙂

kajca84
11. okt 2016

@bara_lego Vyzerá to,ze syncek by velmi rád vyhral toto Duplo,lebo nerád kreslí,pridala sa k nemu aj dcérka,u nej by nákladiak doniesol melón,bicykel,banány,hracky.U synceka melón,banán,hrozno,jablko,auto-hracku,roller.

matulka2222222
11. okt 2016

Zatial sa hrame s lego baby. Ma len 13 mesiacov...ale rastie ako z vody, takze onedlho nas lego duplo neminie 🙂

ja_mi
11. okt 2016

Davidkom zbožňuje duplo máme veľa. ..ale nákladná ešte nie...máme 4r.😘

julistek
11. okt 2016

Z Terezkou (3r) sme vytvorili taketo nakladne auto ktore vozi celu rodinu 🙂 , Martinko (6 mes.) nase kreativne okienko uspesne prespal.

dupinka
11. okt 2016

môj syn má 16mesiacov, kreslenie mu ešte nejde, ale DUPLO nákladiak by určite niesol LEGO, ktoré úspešne kradne bratovi - legomaniakovi

dadulik
11. okt 2016

Nas Leo ma len 2,5 rocka...takze s kreslenim len zaciname...ale postavil takyto nakladiak....aj sa to celkom podoba 😀😀😀😀 a dalsie dopravne prostriedky traktor...lod...lietadlo...veru pravy lego nakladiak nam este chyba....

slavir
11. okt 2016

Filipko nakreslil nakladiak vezúci piesok. V nasom blizkom okoli taketo nakladiaky vidi pravidelne tak v poslednom case kreslime len auta. Lego je u nas najoblubenejsia hracka. A nielen pre Filipka. ;) Filipko 5 rockov ;)

77mirinka77
11. okt 2016

Moj Filipko ma 2r.10 mes. Ako kazdy chlapec miluje auta.Maminka nakreslila nakladak a Filipko dokreslit jabcka a travu 🙂