VEĽKÁ SÚŤAŽ o LEGO DUPLO Môj prvý nákladiak
Ukážte deťom svet nakupovania so stavebnicou LEGO DUPLO Môj prvý nákladiak. Precvičte si hľadanie dvojíc i farby. O desať týchto stavebníc môžete práve súťažiť!
Nakreslite nám s deťmi, čo všetko môže taký nákladiak viesť! 🙂 Desať z vás sa môže tešiť na krásnu výhru. 🙂 Všetkým zúčastneným tiež pošleme srdiečko ❤

Tak nas drobec este kreslit nevie, ale ma lego vlacik ktory si spojil s traktorom a vozi na nom vsetky kocky 🙂
Tak toto je náš nákladiak , nie je to zrovna Picasso ale snaha bola . A aby ste si nemysleli ,že je to len obyčajná čarbanica čierna je nákladiak , zelená hrášok ktorý vezie , modrá slivky , červená jahody ,ružová maliny a samozrejme nesmie chýbať žlté slniečko . Náš jeden a pol ročný umelec sa veľmi snažil tak dúfam že nezostane bez odmeny .
Prave tento nakladiak mame a chcem len povedat, ze je uplne uzasny! Je velmi vela moznosti ako sa s nim da zahrat, za nas 100 bodov! 👍
Fiha.no môj maly povedal že nakladať nosí peniaze.🙂))nakresliť nevie :(
Maly princ a ovecky
Nas Sami (3,5) sa uci kreslit kolieska, tak nakladiak ich ma 3 🙂 Ked som sa spytala, co vezie, povedal, ze ovecky.
Ahoj všem! Moc vám všem děkuji za nádherné obrázky a fotky. Soutěž tímto končím, odpoledne se můžete těši na vyhlášení výherců. 🙂 ❤
@sojka_zojka Dobrý den, děkuji za zprávu. Chápu, že ne všechny děti umí kreslit, proto tu byly vyhlášené ještě i jiné soutěže o další stavebnice. 🙂
u nas je lego duplo TOP hracka. kazdy den si skladame nieco nové a stale to krpca bavi. a ajradsen

Kedze mame este len 14 mesiacov, vela vody nenamutime...tak musela pomoct mamka 😉 my nosime na nakladiaku kravicku 🐮