icon

VEĽKÁ SÚŤAŽ o LEGO DUPLO Môj prvý nákladiak

bara_lego
10. okt 2016

Ukážte deťom svet nakupovania so stavebnicou LEGO DUPLO Môj prvý nákladiak. Precvičte si hľadanie dvojíc i farby. O desať týchto stavebníc môžete práve súťažiť!

Nakreslite nám s deťmi, čo všetko môže taký nákladiak viesť! 🙂 Desať z vás sa môže tešiť na krásnu výhru. 🙂 Všetkým zúčastneným tiež pošleme srdiečko ❤

VEĽKÁ SÚŤAŽ o LEGO DUPLO Môj prvý nákladiak
ecuk
14. okt 2016

Kedze mame este len 14 mesiacov, vela vody nenamutime...tak musela pomoct mamka 😉 my nosime na nakladiaku kravicku 🐮

monnniiika
14. okt 2016

My pripajame obrazok skoro sestrocneho syna Dominika, ktory chce sutazit o lego pre svojich dvoch mladsich surodencov... Nakladiak vezie tehly, ale vyskocil nan aj pes a prichytil sa tam aj jeden sarkan, co niekomu asi usiel ;)

ivkah131
14. okt 2016

Tak nas drobec este kreslit nevie, ale ma lego vlacik ktory si spojil s traktorom a vozi na nom vsetky kocky 🙂

ivkah131
14. okt 2016

zabudla som pridat fotku 🙂

veronique_1
14. okt 2016

Ide autiak nakladny,
vezie tovar precenny,
Je to LEGO - co ine...?
Od radosti zvysknime.
Hodiny sa s nim prehras,
tvorivost si rozvijas.

alex21
14. okt 2016

Tak moj drobec nakreslil kamion, a ten vezie dalsie auticko 🙂

ivana76
14. okt 2016

Dobrý deň,naše malé detičky namalovali tiež autíčko ktoré vezie farebnú dúhu pre všetky deti sveta 😵 😎 🙂 😉

oxana1212
15. okt 2016

Nas nakladiak prevaza hlavne hlinu 🙂

lucy125
15. okt 2016

Náš nákladiak vezie ovocie a darčeky 🙂 🙂

auxtacka
15. okt 2016

nas tatrovko-nakladiak zvladne vsetko fialove

barriw
15. okt 2016

U nás najprv Olivia nakreslila do auta šoféra, potom veľkého koníka, ktorého vozí a potom prikreslila aj všetky ostatné zvieratká z farmy 🙂) Kedže len teraz mala 3, s autičkom som jej pomohla. Lego ma napísané na zozname, čo by chcela od Ježiška, takže by sme sa veľmi potešili 🙂

ferihegy
15. okt 2016

Nas nakladiacik ;)

deti321
15. okt 2016

Tak toto je náš nákladiak , nie je to zrovna Picasso ale snaha bola . A aby ste si nemysleli ,že je to len obyčajná čarbanica čierna je nákladiak , zelená hrášok ktorý vezie , modrá slivky , červená jahody ,ružová maliny a samozrejme nesmie chýbať žlté slniečko . Náš jeden a pol ročný umelec sa veľmi snažil tak dúfam že nezostane bez odmeny .

20modryzajo
15. okt 2016

Nas loptos rasdej vyfarbuje ako kresi tak vam vyfarbil " fiaovy kaión" ktory vozi zvieratka 😎 a kedze odmieta spolocnu foto s dielom tak len foto bez loptosa😃

dolka75
15. okt 2016

Kresbu sme uz pridali, tak dnes este kamion z lega, ktory vezie kvietky 🌻🌼🌹🌸🌷🍀🌾

klarah2
15. okt 2016

Prave tento nakladiak mame a chcem len povedat, ze je uplne uzasny! Je velmi vela moznosti ako sa s nim da zahrat, za nas 100 bodov! 👍

trudy1717
15. okt 2016

Tak mi dnes kreslili nakladne auto, ktore vezie Rebeku k detickam 😂 Nedalo mi nesfotit moje skoro 2 rocne dieta ....

adriankabalaz
16. okt 2016

Fiha.no môj maly povedal že nakladať nosí peniaze.🙂))nakresliť nevie :(

zuzana814
16. okt 2016

Maly princ a ovecky

Nas Sami (3,5) sa uci kreslit kolieska, tak nakladiak ich ma 3 🙂 Ked som sa spytala, co vezie, povedal, ze ovecky.

zuzana814
16. okt 2016

...este pripinam Samiho nakladiak s oveckami

malajezibaba1
16. okt 2016

My povezieme auticka a jahody 🙂 tiez este nevieme moc kreslit tak aspon takto 🙂

luchajda
16. okt 2016

Tak sme sa nakoniec rozhodli zapojiť aj my 🙂 chvíľku som zvažovala, že mojej dvojročáčke pomôžem, ale vzhľadom na absenciu talentu som sa rozhodla ponechať kreslenie plne dcérke a myslím že sama by som to lepšie nezvládla 😀 držíme palčeky všetkým detičkám

mama80
16. okt 2016

Danka 2,5r. Nákladiak vezie zirafu

farenka
16. okt 2016

Ten nas kamion rozvaza cerstve kolaciky do miestnej cukrarne 😎

peta2108
16. okt 2016

U nás sa kreslí zatiaľ len takto a priznávam že vydrží ,,kresliť" maximálne 10 sekúnd. Oveľa radšej sa hrá s týmto autobusom lego Duplo. A tiež miluje nákladiaky podľa malého ,,helike auto" (velké auto) :D takže tešili by sme sa keby nám nejaký nakladiaka priviezol nové lego Duplo 🙂

bara_lego
autor
16. okt 2016

Ahoj všem! Moc vám všem děkuji za nádherné obrázky a fotky. Soutěž tímto končím, odpoledne se můžete těši na vyhlášení výherců. 🙂 ❤

nevesta17
16. okt 2016

Sebinkov poldňový výtvor 🙂 Veľmi má rád Vaše súťaže a ja tiež, lebo sa veľmi snaží a venuje sa tomu veľmi dlho. Ďakujeme za súťaž.

bara_lego
autor
16. okt 2016

@sojka_zojka Dobrý den, děkuji za zprávu. Chápu, že ne všechny děti umí kreslit, proto tu byly vyhlášené ještě i jiné soutěže o další stavebnice. 🙂

edrien2
16. okt 2016

My tiez zboznujeme Lego Duplo a hrame sa s nim kazdy den.
Nakladiak este nemame a velmi by sme sa potesili, keby sme ho mohli vyhrat.
Mame 2rocky tak malovanie nam este moc nejde ale podarilo sa nam aspon toto nakreslit 🙂
Dakujeme 😘
S pozdravom Adriana a syn Alex

kuratko284
16. okt 2016

u nas je lego duplo TOP hracka. kazdy den si skladame nieco nové a stale to krpca bavi. a ajradsen