Máte už prvé vianočné darčeky pre vaše deti?
Juuj na Vianoce veru este nemam kupene nic ,aj by som sa veru isla po obchodoch pomotat ,len chyba mi operka na strazenie 😉🙄
Pre najmenšiu už mam nakúpené. Krabicu niečoho plastového🙂 a knižku. Starším, ktorí sa už nehrajú, som kúpila smiešné tričká so zvieratkami a plánujem knižky, ktoré si sami vyberú. Manžel, je najväčší oriešok, väčšinou sa dohodneme na spoločnom darčeku pre nás dvoch, tento rok to bude ultraľahký stan. A v lete pôjdeme na vandrovku🙂...Nenakupujeme toho veľa, Vianoce nie sú u nás len o darčekoch.
moje deti milujú mrazom sušené ovocie, tak dostanú na Vianoce okrem hračiek balíčky svojich obľúbených príchutí - maliny, jahody, ananás a mango https://www.svetplodu.sk/mrazom-susene_k3168/mr...
@ivikdurdik to aj moje vnúčatá majú radi, dostali balíčky ovocia na Mikuláša. Obľubujú hlavne jahody a maliny

Po pravde este nie... obzeram sa po transformerovi , ale zhanam takeho na ovladanie. Uvidim ci ho zozeniem. V dnesnej dobe ked su peniaze clovek nakupi vselico. Ja sa pamatam ked som bola dieta ,boli vianoce skromne a o to krasnejsie,ziadne velikanske dary a hlavne nech je ich hodne... Jedna babika “mimina” ( ako male babatko) a na druhe vianoce babika na styl mimina len vacie a mala aj vlasy. (vola sa Miso)Mam ich doteraz. Prehrala som sa s nimi cele dectvo a nemam z toho ziadnu diagnozu 😉