icon

SÚŤAŽ o stavebnicu LEGO DUPLO Škôlka! 🙂

bara_lego
Moderátor
23. okt 2017

Chodia vaši najmenší do škôlky? A čo na nej majú najradšej? Podeľte sa s nami o vaše skúsenosti a získajte srdiečka. Povedzte nám, aká zábavná príhoda sa vašim deťom v škôlke prihodila. Popíšte nám príbeh do komentára a vyhrajte. Desať z vás získa krásnu stavebnicu LEGO DUPLO Škôlka. 🙂

SÚŤAŽ o stavebnicu LEGO DUPLO Škôlka! 🙂
danielik23
26. okt 2017

Moja dcérka rada chodí do škôlky okrem kamarátov , rôznych hračiek má veľmi rada pani učiteľku ktorá ich učí zaujímavé veci o stromoch a zvieratách. Minule prišla s tým že:" mamina vieš kto je modlivka nábožná? To je také zviera ktoré si nájde muža, najprv ma s ním deti a potom ho zožerie " 🙂

leeshka
26. okt 2017

Neter mala skoro okolo 3.5 roka a dostala v skolke jogurt, odtrhla viecko a polozila ho bokom..pani ucitelka jej vravi ze na tom viecku je jogurt nech ho olize, ze skoda ho...a mala zahlasila "vy ma take blbosti ucite"...pani ucitelka ze sa skoro rozosmiala,necakala taku hlasku od takeho stupla🙂

janicaopica
26. okt 2017

Teraz mám v škôlke 3-ročnú dcérku a minulý rok tam chodila ako predškoláčka teraz moja 6-ročná dcérka a keď som bola pre ňu posledný školský deň, tak sa hrozne rozplakala a pani učiteľka sa jej pýta, že prečo tak plače, či jej bude ľúto za škôlkou. A ona že: "Nieeee, ale moja mama nevie uvariť také halušky ako pani kuchárka" :D:D:D

kukakaj
26. okt 2017

Nasa dcerka Hanka chodi do skolky zatial iba 2 mesiace, ale velmi si to tam oblubila. Kazde rano sa neskutocne tesi a cez vikendy je u nas plac, preco nemoze ist 😊 vidim ze jej tam uzasne pani ucitelky urobili druhy domov 😍😍 a vtipnu prihodu este nemame, ale pani ucitelky maju urcite radost z dcerkinho zvyku spievat si pri zaspavani, samozrejme vsetky deti budi 🙈😁

katkahs
26. okt 2017

Moj mladsi syn chodi teraz do skolky. Uz sa trosku otukal, ma aj kamaratov. Ale ked som sa ho na zaciatku pytala, s kym sa hral, tak mi povedal, ze s hrackami 🙂 a uz mi nateseny hovoril, ake vselijake lego duplo maju v triede, ze tam maju veeela kociek, plny velky box. Tak sa tam kazdy den hra, stavia domy, zeriavy, vlaciky s drahou. Lego zboznuje. Minuly skolsky rok zacal tesne pred letnymi prazdninami chodit do skolky a teda nieco vyparatil - ked sli na prechadzku a pani ucitelka ich pocitala, ci su vsetci, on chybal. Pani ucitelka ho vsade hladala, ale nevedela najst, uz aj vonku bola pozriet, hoci boli zamknute dvere, no stres-panika, uz nevedela kde hladat, ked tu zrazu spoza skrine sa ozval tenky hlasok: "Palko tu neni..." 🙂 fuuu, to bol vydych. Schoval sa im za skrinky. Doma sme mu dohovarali, nastastie sa to uz nezopakovalo 🙂

duranovajanka
26. okt 2017

Náš syn začal chodiť v septembri do skolky. Najprv to bolo hrozné nechcel chodiť plakal. Moc nerozprával trošku bol pozadu s vývojom reci. Doma vyberal to zje to nie.
Prvé 3 týždne to bola hrôza.
A potom zo dňa na deň zmena dieťa začalo jesť všetko, nevyberá aj chlieb s pomazankou zje.
Reč neuveriteľný posun rozpráva ako divý 😀
Ráno o 6 vstávame a prvé ideme do škôlky
No večšiu radosť nemôžme mať 🙂

lenusicek
26. okt 2017

Náš Andrejko rád chodí do škôlky 🙂 prvé dni boli ťažké (pre učiteľky) od malička je strašný šibal, A tak sa každý deň pýtam či Andrejko poslúchal A od kial má ktorú modrinu :D A najviac ma dojalo keď učiteľka sa sťažovala, no asi sa o dvere buchol, stále nám otvára dvere a zamyka nás v jedálni a už sa za hlavu chytala :D od narodenia je maniak do dverí:D

myryjam
26. okt 2017

Každé ráno cesta do škôlky i zo škôlky je veselá, pretože z dôvodu urýchlenia dopravy v kočíku pôvodne určenom pre jedno dieťa, vozím 2 deti 🙂 a tie veselé pohľady okoloidúcich... 🙂 A čo zaujímavé dcérka zažila? Keď mali v skôlke prvý krát divadelné predstavenie, tak som sa dozvedela, že tak plakala, že tam nechce ísť, že nakoniec na divadielko nešla, ale ostala pomáhať pani upratovačke Vieročke prezliekať postieľky- ako jediná z celej škôlky 🙂 pre ňu to bol krajší zážitok než divadielko 🙂

ada510
26. okt 2017

Takto si nas Patrik uzival penovu party v škôlke na deň deti ...😁 miluje kolektív a usta sa mu nezastavia prihod mame vela...raz mi pani učiteľka vravel ze prisiel za ňou a spytal sa jej či dobre vidi ? Ona ze ano Patko a on jej na to a vidis ako som pribral ? 😂😂😂

lucanka49
26. okt 2017

naše dievčatká boli spolu v škôlke a veľmi sa celý rok tešili na karneval 🎈 a práve vtedy keď naša Betka bola taká mala Elza ,prišiel ku nej malý chlapček a ten copík ,,umelý,, čo bol ku jej maske jej utrhol a behal s ním po celej triede,,najlepšie bolo že si toho vôbec ani nevšimla v tej tanečnej nálade, a chlapček si jej copík odniesol domov ako hlavnú cenu z karnevalu ,,Elzine vlasy ,,😂

esme22
26. okt 2017

Naša bambula je už v strednej triede 🙂 a tak je to dosť motivujúce pre ňu, veď už je velkáčka a nie je v malej triede, začala sa teda sama obliekať, pekne papať, sama chodí na WC atd 🙂 momentálne sa najradšej hra s autíčkami a motorkami 🙂 veselých príhod je dosť, ja som sa celkom zasmiala ako mi nahnevane rozprávala že jej deti hovorili že si maláááá malááá lebo nedovidi do zrkadla ( je tam najnižšia ), "Ved ja vobec nie som malááá, idem papať!" urazene tvrdila 🙂 ale aspon sa z nejedáčky zrazu stala jedáčka 🙂

nada789
26. okt 2017

po dvoch mesiacoch nadsenia nam nastala krizicka, moje usmievave dievcatko je podla nej CHORE A NEMOZE DO SKOLKY.... take psie oci co hadze, a k tomu potahuje nosikom AKOZE MA SOPLIK.... uz jej prave dochadza, ze je to rutina a do toho, ze nie vsetky deticky su take laskave ako maminka a vedia aj uhryznut, kopnut, povedat skarede veci... NO vitaj v zivote moja malinka 🙂

svetlanat
26. okt 2017

Zaujimava prihoda s Legom a skolkom co sa nam stala.
Maly prvy rok velmi nerad chodil do skolky ( tento rok je to o trosisku lepsie ale ziadna slava). Ked nechcel ist tak vymyslal vela dovodov preco ostat doma s nami ( rozumej som na materskej). Vravievala som mu ze si musi stale vecer poukladat hracky a pekne sa k nim spravat ( nehadzat ich ) lebo niekedy z nenazdajky odidu prec...
A jeden z dovodov preco NEMOZE IST DO SKOLKY : "lebo co ak sa jeho najoblubenejsie hracky (= LEGO DUPLO ) rozhodnu odist" .. takze musi ostat doma ich strazit. ( Lebo vraj vecer pred tym sa k nim nepekne spraval a hadzal ich do krabice a vsade naokolo...)

Stavebnici LEGO DUPLO SKOLKA by sa velmi potesil a urcite by mu dopomohla aby do skolky zacal chodit radsej 🙂

tina366
26. okt 2017

My byvame v Rakusku a kedze syn je od mala dvojjazycny (slovensky a nemecky) zabavnych skomolenin mame v zasobe pozehnane.
Do skolky chodi rad, kedze ma super kamaratov, hoci ranne vstavanie mu nie celkom po voli a kazde rano s tym bojujeme.
Stavebnica Lego Duplo Skolka by sa nam hodila do nasej zbierky, kedze hra s legom u nas vedie a kazde poobedie travime pri hre s kockami.

lucieee24
26. okt 2017

Naša dcéra chodí do škôlky, kde su spolu aj male aj veľke deti. Chodí tam veľmi rada najmä kvôli super pani učiteľkám a kamarátom. Kedže mala tento rok odklad do školy, tak je v škôlke teraz aj najstaršia aj najvyššia 🙂 Minule sa sa stalo, že ked sme prisli rano do škôlky, tak všetky tie najmenšie deti sa okolo nej zhŕkli a div, že sa o ňu nepobili 🙂 Naša Adelka je totiž ich "pani vedoucí" :D Keby sme vyhrali lego škôlka, tak ho určite podarujeme do škôlky v Oreskom. 🙂

tatianaslavkova
26. okt 2017

moje dieta si skolku velmi uziva vedia sa postarat o zazitky ktore ja nedokazem sprostredkovat ako vidiet na foto /mama sa totiz koni boji :D /

erika630
26. okt 2017

moj 4 ročný synček uz chodí rok do školky a zážitkov máme neúrekom... 🙂 od úteku až po zalúbenosť..ale najviac mi v pamäti ostáva jedna ktorú som este dlho predlho predýchavala.. Raz ked som pre neho prišla tak ako vždy sa hral so spolužiakmi vonku. Po ceste domov sa ho pýtam ako bolo v školke a po klasických odpovediach že nič, ktorú som očakávala 🙂 ma moj krpec milo premilo prekvapil... Povedal že mal s nelkou sex...skoro som havarovala ked mi to povedal 🙂 tak som zastavila, otocila sa na neho a on v tej autosedacke mi vraví..no sex..bola pusa a otierali sme si brusko o bruško ... takže moj syn už vie čo je sex :D a nemiluj tie deti :D

fazulka17
26. okt 2017

Tak u nás bol najväčší trapas keď som mužovi nachystala veci co ma obliecť do škôlky malej na druhu kôpku som nachystala pyžamko a uteráčik. Ja som išla do prace. Po obede idem po malú a vravím jej ,,ved prečo si sa po obede neprezliekla" a ona ze ,,ved som sa prezlieka pyžamko mam v postieľke." Ucitelka kuká na mňa a ze takto ju ráno ocko doniesol ľudia ja som ostala červená zahambená iná pyžamo veci gate po členky. Och Muži 😀

peta2108
26. okt 2017

Môj malý chodí do škôlky ešte len od septembra takže tých vtipných príhod nebolo až tak veľa.... Ale pre mňa také najvtipenjesie je že prvý mesiac bol náročný a ráno s plačom lúčenie bolo ťažšie a druhy ráno uteká s radosťou do škôlky. Ani mu nestihnem uložiť veci do skrinky a on beží sám krásne do triedy dokonca pusu na rozlúčku si musím pýtať lebo by na mňa úplne zabudol. Dúfam že mu táto radosť dlho vydrží a lego by sme vyhrali veľmi radi 😊

moncach
26. okt 2017

Naša Dianka ešte do škôlky nechodí, nemá ešte 2roky. Ale moja krstná robí v škôlke a akurat teraz v utorok a v stredu poobede sme sa boli pozrieť na detičky aj my 🙂 veľmi sa jej páčilo, a chcela tam ísť znova. Veľmi ma rada deti, je spoločenská. Už sa teší do škôlky 🙂

ladylili
26. okt 2017

Tak ja síce deti mám v nebíčku, ale za to mám o 10 rokov mladšiu sestru. Asi tá naj zábavnejšia príhoda hlavne pre nás sa stala v škôlke.
Keď mohla mať okolo 3-4. Pani učiteľka nám hovorila, že moja sestrička a malý chlapček odišli spolu do domčeka čo tam mali. Hrali sa na princeznú a princa . tak nazývali že išli do paláca. Tam že sa pusinkovali, no pani učiteľka ich nachytala :D
Vždy o tom hovorila ako úsmevná príhoda 🙂
No pár dní na to sa fotili, a pánovi ktorí ich fotil. Tak sestru s chlapčekom odfotil 🙂
pridávam aj fotku 🙂 🙂

katrin69
26. okt 2017

Keďže mám iba niekoľko mesačnú dcéru, ktorá ešte ani nevie poriadne povedať mama, tak aspoň ja, čo si spomínam, čo som vykonala...
Sme sa hrali na naháňačku a s ukazovátkom sme si dávali po zadku. Kto dostal, tak ten chytal. Ale... pod stolom bol "čikčik domček"... Všetky deti sa skryli pod stôl, tak ja od hnevu som hodila to ukazovátko. Mno, lenže sa troška zapichlo priamo pred tvárou vychovávateľky do nástenky a padlo na zem.
A ešte si pamätám na "zábavnú" hru. Spoznávanie chutí. Bola by zábavná, keby som dostala čokoládu s akousi zvláštnou príchuťou (najlepšie jahoda) 🙂 a nie mladú cibuľku 😀
Pekné spomienky, keď prechádzam okolo budovy, ktorá už nie je škôlkou.
Tie hry... kozliatka otvorte vrátka, guľa guľa zemeguľa... juuuj, ešte teraz by som bola schopná visieť na preliezke dole hlavou a spomínať... Ale už to nie je možné, by som tam bola skrútená, zadok by bol položený na zemi a nohy zakliesnené v preliezke 😀

jakubella
26. okt 2017

Pridám dnešnú čerstvú: Po ceste zo škôlky ma syncek prosil o radu: Mami, porad mi, s kým sa mám kamaratit? Vravím, že najlepšie urobí, keď sa bude kamaratit s každým... Takéto riešenie mu nevyhovovalo, tak vravím, nech sa kamaráti s Davidom, keď vedľa neho spí. On na to: "S Davidom nie, on nie je dobrý v posteli!"🙈🙉 Našťastie vysvetlil: Keď nám pani učiteľka káže spať, on vystraja...

hikokk
26. okt 2017

U nás chodenie do škôlky nie je žioadná sláva. nerád chodí, ale keď je už tam tak sa cíti dobre. Najradšej rozppráva o tom aké dobroty varia 🙂 "dnes mali napríklad cokoládový puding, ale neboli tam piškoty ale guličky a na spodku bolo mlieko a vôbec to nebolo huste ako doma" 🙂 🙂 🙂

beusa9
26. okt 2017

moja teraz začala chodiť do škôlky a čo vám poviem, ťažko si zvykáme.

gabikas82
26. okt 2017

Staršia dcérka už je teraz prváčka, ale na škôlku máme veľmi dobré spomienky. Veľmi rada tam chodila, zažila kopec zážitkov a našla nových kamarátov. Škoda len, že posledný škôlkarsky výlet skončil nepekným úrazom a so škôlkou sa musela rozlúčiť predčasne 2 týždne pred ukončením šk. roka. Bola z toho veľmi smutná....

marget
26. okt 2017

Naši dvaja starší chlapci sú už školáci, no škôlku mali radšej ako školu. S mladším synčekom a dcérkou zase chodievame do tzv. "maminkatej " škôlky, teda do centra, kde chodia mamičky s deťmi, obom sa tam veľmi páči a hoci syn má už tri a pol roka, som rada, že si môžme užívať spoločný čas doma a škôlku plánujeme až v piatich rokoch, podobne ako u starších.

karolin2
26. okt 2017

Pekný večer prajem, áno jedna chodí do škôlky, druhá do jasličiek. Začiatky boli dosť ťažké hlavne pre tú väčšiu, ale teraz čo je staršia, veľmi sa jej tam páči. Je to jej posledný rok v škôlke a potom nás čaká škola. Najťažšia skúška bola pre ňu hlavne tá dvojjazyčnosť v našej rodine a strašne ju to hnevalo, keď jej deti nerozumeli. Stále som však jej vravela a doteraz vravím, že právom môže byť na seba pyšná, lebo bude sa môcť dorozumieť oboma jazykmi. Konkrétna otázka: "Čo máš na škôlke najradšej"?
1) Na škôlke mám najradšej, keď sa ráno stretnem so svojimi kamarátmi a môžeme sa spolu hrať
2) Keď nám pani učiteľka púšťa rozprávky
3) Keď môžeme spolu tvoriť
a jej najobľúbenejšie hračky V škôlke: Barbie, koníky a lego.
A teraz, čo sme sa vybrali na výstavu lega, mohla vidieť na vlastné oči, čo všetko sa z nich dá postaviť. A čo nás najviac upútalo, no predsa lego friends.

beton
26. okt 2017

Deti do škôlky nechodia, lebo som doma. Ale malú to už pomaly čaká, tak ju pomaly pripravujem, že pôjde do škôlky atď. Veľmi sa teší, ale to len preto, že ešte stále dúfa, že tam chodia aj mamky a nedá si vysvetliť, že mamky tam ísť nemôžu. Tak uvidíme. Do legovej škôlky však mamky môžu, tak tá by určite prešla :o))

veronikaveron
26. okt 2017

Starší chodil minulý rok do škôlky, kedy býval často chory, tak nejaké úsmevné situácie zatiaľ nemáme.
Nakoľko máme plot so škôlkou, tak som ho mala vždy pod "dohľadom" keď boli vonku. Niečo sme sa vzdy cez plot porozpravali, ukazal spoluziakom záhradku, čo kde pestuje a pokračoval v "činnosti".
Teraz, nastupuje po pol ročnej pauze , snáď to všetci zvládneme.