SÚŤAŽ o stavebnicu LEGO DUPLO Škôlka! 🙂
Chodia vaši najmenší do škôlky? A čo na nej majú najradšej? Podeľte sa s nami o vaše skúsenosti a získajte srdiečka. Povedzte nám, aká zábavná príhoda sa vašim deťom v škôlke prihodila. Popíšte nám príbeh do komentára a vyhrajte. Desať z vás získa krásnu stavebnicu LEGO DUPLO Škôlka. 🙂

Moj syn je ma takmer 5 rokov a do skolky sa mu velmi nechce. Je to ale preto, ze mu chybame a nie, ze by sa mu nepacilo. Minule rano ma objal a povedal-maminka, ja nechcem ist so slzami do triedy, no ale pozri, co mam robit,, ked oni uz tecu😊.. Strasne je zlaty a kazde rano so sebou hrozne bojuje a vacsinou to ustoji. Samozrejme, ze zo skolky poobede sa mu nikdy nechce😁.
Syn ma 4,5r a velmi rad chodi do skolky. aj ked prvy rok bol tazky co sa tyka chorob, dufam ze tento rok bude na tom lepsie.Vo skolke si nasiel kamarata tak kazdy den sa tesi do skolky. Je spokojny, kazdy den sa nieco nove nauci a poobede vsetko referuje a pokyny od pani ucitelky pouziva na mladsom bratovi. Poobede nemame doma nudzu o nudu 😉
Pre nás bol prvý rok v škôlke ťažký, Mimku šikanovalo jedno dievča ☹ Ale ďalšie roky už pohoda, má kamošky a bláznia sa spolu 🙂 Akurát minule prišla s odretým lakťom, lebo vraj chcela na koberci spraviť mlynské kolo (usilovne ho trénuje), ale jej spolužiak sa v tej chvíli rozhodol spraviť kotrmelec, tak sa zrazili 😵 V škôlke je super, ale už sa nevie dočkať, kedy bude chodiť do "veľkej školy" 😀 No keďže je novembrová a teraz bude mať len 5 rôčkov, ešte si musí trochu počkať 😉
Moj syn skolku zboznuje. Hned na druhy den ako do nej zacal chodit,mi ani pusu nedal a utekal sa hrat. Trraz je uz velky predskolak a sestra ho chodi rano vyprevadzat,odjanuara sa starsi tesi,ze budu chodit spolu uz.
Zo skolky mame vela zabavnych prihod. Najviac sa doyeraz smejeme na tom ako nas Adko ako jediny z celej skolky nasiel tu jedinu kaluz na celom ihrisku a ako spravny chlap do nej cely spadol😂
Pani ucitelky ho maju radi a aj pani kucharky,lebo v skolke varia lepsie ako mama😝 cobuz narobim,ze. Na tety kucharky nemam. Obcas ale dostanem pochvalu typu:Mamina,dobre si navarila,ako v skolke.😘
Nás Miško/ 2 roky/ ešte do skolky nechodí. Ale stále mi vraví ozpavaj ozpavaj o skolke...🙂
Lego skolka ny urcite potesila na nacvik škôlky a maminke by sa lepšie rozpravalo🙂
Moja mladsia dcerka by do skolky najradsej nechodila vobec. ako "prvacka" sa stale uistovala, ze pre nu niekto pride hned ako spapa na obed polivocku, ako "druhacka" sa stazovala ze pani ucitelky nevedia poriadne utriet ritku a potom ju stipe :D a preto by tam chodit nemala a teraz ako "tretiacka" tam nechce chodit vraj preto, lebo sa nam coskoro narodi babatko a ona mi radsej bude doma pomahat.
Ked idem po nu a odchadzame domov, vzdy zakyva a povie: ahoj skolka, uz do teba viac nepridem 🙂
Mozno prave Lego Duplo skolka by jej pomohla sa s tou jej skolkou viac skamaratit 🙂
Naše deti do škôlky ešte nechodia. Dcérka má len 10 mesiacov, tak tá má na škôlku ešte čas 🙂 Synček má 3,5 roka a o škôlke nechce ani počuť 😲 Tento školský rok sme ho teda ešte nechali doma, aspoň sa pohrajú s dcérkou, no od budúceho septembra by sme ho už radi dali do škôlky. Keď ho pripravujem na to, že na budúci rok už pôjde do škôlky, že tam je dobre, že bude mať kamarátov a naučí sa nové veci jeho odpoveď je: "mamka, mňa všetko naučíš ty, ani do školy chodiť nebudem." ...Veru Lego Duplo Škôlka by sa nám zišlo, mohli by sme si aj názorne vysvetliť, čo sa v takej škôlke deje a že sa jej vôbec netreba báť 👍
Naša najzábavnejšia príhoda bola, keď išiel synček prvý deň do škôlky a obhryzol celú perinku, pretože nevedel zaspať bez cmulika.. keď si ho pani učiteľka všimla sa ho opýtala že čo robí, že či ešte nemáva cmulik a on si až vtedy spomenul že ho má v skrinke..🙂 lego Duplo by veľmi synčeka potesilo 🙂
Aj mi mame par vtipnych prihod zo skolky ale tato jednoznacne vyhrava. Pytam sa emky ako bolo v skolke a ona no nijako museli sme byt ticho, ja na to co vystrajali ste a ona nie len sme nesmeli vyrusovat pani ucitelku pri telefonovani a smskovani.
Synček Tomáško (3,5) niesol v posledný deň škôlky po svojom prvom roku kyticky pre pani učiteľky. Už v šatni stretol prvú pani učiteľku a tá mu vraví: "Jeeeej,to je pre mňa? A prečo si mi to priniesol?" "Lebo mamka mi povedala že máme zobrať kvietocky".Nuž,detská úprimnosť nadovšetko 🙂 🙂
Nas malicky zacal skolkovat tento skolsky rok...no mame to velmi tazke z rana,ale potom je uz v skolke super a chodi domov vysmiaty. Mozno prave lego by nam ulahcilo rano....budeme sa tesit ak vyhrame
moj chodi rad do skolky..ale len v tie dni ked ich rano nevita pani riaditelka..tvrdi mi ze riaditelka neposlucha 😀 ale inak pohoda, len to ranne vstavanie je pre nas des a hroza..on je proste spachtoš a školka zacina strasne skoro 😀
Moja dcéra chodí už tretí rok do škôlky....v júni si začala vymýšľať príbehy,ako každý deň učiteľky spia,kým ostatní spia...najprv učiteľky spali na zemi....druhý deň na stole....tretí deň na skrini....štvrtý deň na okne....s mm sme čakali čo bude ďalej.... najlepší bol piaty deň,kedy učiteľky údajne spali na streche😝 to nás dostalo 🙂 a to som sama učiteľka ZŠ 👏
Dcera chodi do skolky dva roky, chodi tam velmi rada (neist je pre nu najvacsi trest), aktualne preziva svoju prvu detsku lasku a po veceroch vyraba pre neho darceky 😊 (ktore si on doma schovava pod vankus, aby mu ich mladsi brat nenasiel) 😍
Moja 3,5 ročná dcérka chodí veľmi rada do škôlky. Aj keď pre pani učiteľky je asi ťažší oriešok lebo spinkať na obed sa jej nechce a vraj priveľa vymysla a malo počúva čo sa jej hovorí. Ale ja si myslím že vymyslanie a snívanie k deťom patri. A dnes bola taká zlata...oddychovali sme v postieľke a ona mi vraví...maminka dnes som v škôlke trošku plakala. A ja hovorim...a prečo srdiečko? Lebo pani učiteľka bola nahnevaná že sa neviem obliecť...Tak som jej povedala že to nevadí že sa to spoločne naučíme a zároveň som sa jej opýtala či sa jej v škôlke páči... A ona na to ....maminka trošku sa mi nepáči ALE AJ TAK TAM CHCEM CHODIT!!!! No nie je zlatá? A pre maminku naj na svete🙂
Náš Maťko.je škôlkar od tohto septembra....ako každé dieta sa.velmi tešil,ale realita bola uplne iná 🎇😵...na začiatku trosku strajkoval ,ale dnes je.z neho vesely a usmievavy skolkar....akonspravny chlap ma vsetko v skolke pod palcom....napr. pomaha mu obliekat a vyzliekat skolkarka Klaudika 👍😊 a chodi spinkat s Lenkou.....jednoducho sa nezaprie ten moj chlap maly 🖋👨 a samozrejme aj frajerku ma a to Pani kucharku,vraj ja varim lepsie😅😅😅😅😅
Mali chodí do škôlky neskutočne rád🙂 . Škoda, že je viac chorí doma ako v škôlke 😠 , preto sme ani nestihli žiadne extra zážitky. Stále keď sa vráti domov, tak mi rozpráva s akým legom sa hral. Netuším koľko ho tam majú 😀 , ale veľmi sa naň teší. Kvôli tomu aby mohol chodiť do škôlky sa dobrovoľne odnaučil od plienok i cumlíka 👍
Môj syn si na škôlku len zvyká, každé ráno nám v šatni musí dať min.10 pusiniek, potom ich ešte posiela cez okno. Myslím že sa mu tam páči a už sa tam veľa naučil, no spanie je veľký problém. Jeho obľúbené hračky sú Lego a plastelina, v škôlke aj doma.
Už som jeden príbeh písala ale spomenula som si ešte na jeden. Ako som prišla pre syna do škôlky raz a akurát olovrantovali, tak som počkala. Potom som uvidela môjho Andrejka a niečo sa mi nezdalo, príde bližšie a ako mal oblečené kratase tak mal obe nohy napchate v tom otvore pre jednu nohu a druhá polka len tak visela:D mal takú minisukienku:D tak som zavolala učiteľku a v dobrom som jej to ukázala. Tak sme sa smiali 🙂 <3 na tričká naopak som zvyknutá ale toto ma rozosmialo🙂
Dcerka chodi do skolky uz druhy rok, ale aj tak sa tesi, ked je chora a moze zostat doma. Skolka jej ale asi chyba, lebo s mladsim bratom sa doma hraju na skolku 🙂 Je z nej prisna pani ucitelka. Posle 1,5 rocneho sa vycikat, vysuchne ho za dvere 🙂 po chvilocke otvori a pyta sa, ci uz je vycikany, potom ho zase pusti do detskej. Pozeraju si spolu detske knizky s obrazkami a pyta sa ho co to je. On chudacik sa snazi odpovedat, ale este velmi nerozprava. Ked mame tu skolku doma, su hrozne zlati a ja snazim vsetko si ulozit do pamati 🙂 Keby k tomuto hraniu na skolku mali este aj predlohu v Legu, to by bolo super. Inak sa s Legom hraju velmi radi a je su sucastou kazdej nasej oslavy:
Naša dcérka chodí do škôlky už druhý rok. Pôvodne som ju zapísala iba na pol dňa, keďže som bola na materskej s druhým dieťatkom, ale po pár dňoch mi zahlásila, že ona tam chce spinkať s detičkami a bolo. Od prvého dňa sa v škôlke skvele udomácnila, učiteľky mi len taktne naznačili, že je "všade, kam sa pozrú" a ústa sa jej ani na sekundu nezatvoria. Tento rok ju spolu s 3 kamarátmi z kapacitných dôvodov preložili až k predškolákom, hoci majú iba 4 rôčky. Namietala som, ale riaditeľka nás presviedčala, že "veľkáči" ich potiahnu a naučia sa omnoho viac ako keby ostali pri maličkých. A veru, nemýlila sa. Hneď v prvý deň medzi veľkáčmi prišla popoludní domov, postavila sa k dverám do detskej izby, založila si ruky vbok a zahlásila: "Ty kokos, kde mám môjho macka!" 😀
Náš Jakubko je už veľký predškolák. Najradšej zo škôlky má svoje kamarátky. Hráva sa väčšinou s dievčatami, vraj on sa môže s nimi hrať vždy, ostatní chalani sa musia opýtať, či sa s nimi môžu hrať. Má medzi nimi vraj frajerku a s ďalšou sa ožení 😀 Ráno ma zvykne pýtať cukríky, poráta, koľko ich potrebuje a vraj keď idú von, schovajú sa pod strom a cukríky každej podelí. 😝
Starsi, aj ked je predskolak je taky vytrvaly, ze skoro kazdy den uz treti rok rano pred skolkou place, nastastie v skolke uz je v poho a ak nahodou pridem skor tak je nahnevany preco tak skoro. Mladsia sa raz vecer spytala ,ze ci ide na druhy den do skolky, ked zistila ze ano, tak ze "chudaaak". Tento rok nastupila aj ona, tak to mame stereo 🙂
Prišla som pre dcéru do škôlky a pani učiteľka ju vyzve: "No, Dominika, pochváľ sa, čo ste dnes vystrájali". Dominika sa len usmeje, tak pani učiteľka to na ňu bonzne. "Namočili si aj s Mirkou (Dominikinou najlepšou kamoškou) vlasy.
Pýtam sa a prečo ste si máčali vlasy?
"Mami, my sme si ich umývali, aby sme boli pekné" 😂😂😂
Najstarsi syn moc skolku nemusel. Teraz v 4triede na Zs, lame brata, ktory je predskolak nech sa vymenia.
U mladsieho syna teraz prislo obdobie protestov a do skolky chodit nechce. Chodime do beznej materskej skolky, hoc syn ma narusenu komunikacnu schopnost a obcas to bol pre neho boj, ale bojuje. Nase pani ucitelky to s nim davaju na 1☆. Lego, figurky, obrazky a rozne pomocky nam pomohli sa s nim dorozumiet v case,ked rozpraval velmi malo, vdaka nazornosti pochopil mnoho veci on i my. S duplom sme sa ucili farby, staval z nich robotov, mece a drakov. Co ma ubrate v oblasti reci a jazyka, ma pridane v technickej oblasti a logike, vidno to pri skladani stavebnic.
A najmladsia dievcinka ma zajtra 2roky, este nas caka jeden rok spolu na dovolenke, takze kym su bratia vZS a MS, mame cas si stavat, kreslit a behat si po vonku. A na to stavanie bolo by fajn, mat par kociek i postaviciek zo skolky navyse.
Nas najstarsi (o chvilu 5 rocny) prisiel vcera zo skolky, ze sa rozpravali o starych rodicoch a ze spoluziak Ondrik povedal, ze jeho dedko uz zomrel.
"A som Ondrikovi povedal, ze mu poziciame nasho dedka, len to este musime dedkovi povedat, aby vedel."
Velmi sa mi to pacilo, i ked to nie je priamo vesela prihoda. Este mame 3,5 rocne dievcatko a takmer 2 rocneho chlapceka, takze prihod zo skolky a z jasli je dost, ale tato je najcerstvejsia a najviac sa mi pacila.
Naša chodí do škôlky veľmi rada, ale podobne ako ocko, ani ona tam nechce spať. Keď ostala prvý krát na celý deň, učiteľka nám si šokom hovorila, ako si od nudy obhrýzla nechty na nohách až do krvi. Nuž... proti vkusu... 😝

Nasa dcerka este do skolky nechodi, ale je podobny "srotovnik", ako jej krstna. Ta ked chodila do skolky, tak asi najradsej mala z celej skolky jedenie. Kto nevladal, za toho vsetko pojedla. Mama hovori, ze kym sesternica zjedla jednu palacinku, moja sestra stihla tri.