icon

SÚŤAŽ o stavebnicu LEGO DUPLO Škôlka! 🙂

bara_lego
Moderátor
23. okt 2017

Chodia vaši najmenší do škôlky? A čo na nej majú najradšej? Podeľte sa s nami o vaše skúsenosti a získajte srdiečka. Povedzte nám, aká zábavná príhoda sa vašim deťom v škôlke prihodila. Popíšte nám príbeh do komentára a vyhrajte. Desať z vás získa krásnu stavebnicu LEGO DUPLO Škôlka. 🙂

SÚŤAŽ o stavebnicu LEGO DUPLO Škôlka! 🙂
Strana
z14
vedama
29. okt 2017

Staršia dcérka / tersz už 5.roc. ZŠ/ škôlku zbožňovala asi iba prvé 2 týždne - potom mi oznámila že už stačí , už ju môžem prehlásiť inde, aby vyskúšala aj tam, žabka jedna🙂. Tak pre nás bol taky boj ten prvý rok - doma vždy samy plač, ale keď sme prišli do škôlky tak vždy to ustala bez slziciek- statočná žabka. A mladší synček 2r.este nechodi do škôlky ( hadam o rok), tak by nás lego šupli Skolka určite potešilo , aby sme si pomaličky skúšali co take škôlke a možno by sa nám aj lepšie komunikovalo, keďže ešte veľa toho nepovie...🙂

editjal
29. okt 2017

Moja dcerka zacala tento rok chodit do jasliciek... aj ked som mala z toho obavu kedze ma len rok aj pol tak to vzlada na 1*... velmi sa jej tam paci vzdy vsetko povie tou svoju "cinstinou" ako sa mala a co bolo noveho... vsetko su tam male krasne deticky oblecene v rovnakom... tak ked po nu pride tak si kazdy "pracuje" na svojom a ja si vtedy pripadam ako v rozpravke u trpaslikov..

lenka4414
29. okt 2017

Syn ma 3 roky tak skolku navstevujeme od septembra.Je len do 12 hod,kedze som na materskej s druhym dietatom tak mi ho na dlhsie nezoberu.Samozrejme prve 2 tyzdne boli place,3 tyzden uz dobre,4tyzden chory aj maly aj mala a od 5teho tyzdna prerabaju skolku a nekuri sa tak su ti co mozu doma takze nase chodenie do skolky bolo zatial len 3 tyzdne a uz mi povedal,ze on uz viac do tej skolky ani nebude predsa chodit.Keby nahodou vyhrame lego duplo skolka,bolo by to perfektne,lebo by sme sa hravali na skolku a tym by si ju viac oblubil a znovu sa do nej tesil 😉😁

juhaky
29. okt 2017

Najzaujímavejšia príhoda bola, keď malý počas vychádzky odtrhol zo záhonu rovno pred policajnou stanicou kvietok a daroval ho pani učiteľke. Tá ostala v pomykove ako sa v tejto situácii zachovať či ho pochváliť aký je pozorný, alebo pokarhať že nemôže len trhať kvietky z cudzích záhradiek. 🌷 🚓

bara_lego
autorModerátor
29. okt 2017

@ladylili to mě moc mrzí! Přeju vám hodně sil. ❤

ladylili
30. okt 2017

@bara_lego Ďakujem ❤️

yanka1979
30. okt 2017

Dobrý deň,nás malý na 3 a chodí od septembra do škôlky a hneď od prvého dňa na celý deň..je veľmi spokojný,ráno stáva s úsmevom,že ide medzi deticky a za super pani učiteľkou..úsmevné bolo ako mi pani učiteľka porozprávala ako vychováva menšie detičky 1,5-2 ročne aby mu neburali stavebnicu../on to donedávna robil svojej staršej sestre/a teraz používa presne jej slová a vysvetľuje malým detičkám,kt. ešte nerozumejú,že mu to ničia..Vždy keď ho prídem poobede vziať, mi povie,,maminka chýbala si mi,,ale pýtala som sa pani učiteľky,či je smutný,alebo má spomína,ale absolútne nie..je vo škôlke veľmi rád..a je to ukážkový škôlkar!

evamajercak
30. okt 2017

@yanka1979 súťaž už skončila, už sú vyhlásení aj výhercovia..

yanka1979
30. okt 2017

Ďakujem..škoda..tak nabudúce..

ladylili
30. okt 2017

@evamajercak kde su?

tanihy
30. okt 2017

@evamajercak fakt kde? Toto je tohtorocna súťaž...

tanihy
30. okt 2017

@evamajercak už vidím, ok

evamajercak
30. okt 2017

Nech sa páči, tu sú výsledky :
https://www.modrykonik.sk/blog/bara_lego/?posti...

Kto nevyhral, nech nesmúti, skúsime to opäť o rok. 😉

Strana
z14