icon

SÚŤAŽ o stavebnicu LEGO DUPLO Škôlka! 🙂

bara_lego
Moderátor
23. okt 2017

Chodia vaši najmenší do škôlky? A čo na nej majú najradšej? Podeľte sa s nami o vaše skúsenosti a získajte srdiečka. Povedzte nám, aká zábavná príhoda sa vašim deťom v škôlke prihodila. Popíšte nám príbeh do komentára a vyhrajte. Desať z vás získa krásnu stavebnicu LEGO DUPLO Škôlka. 🙂

SÚŤAŽ o stavebnicu LEGO DUPLO Škôlka! 🙂
libus83
28. okt 2017

Syncek chodi do skolky od septembra, po 2 dnoch bol chory 2 tyzdne..ale odvtedy chodi pekne kazdy den bez placu dokonca sa tesi..chodi do speci skolky kedze mame zdrav.problemy..ale pani ucitelky su perfekne a vedia ako na nase deti...su uzasne.🙂

soncita
28. okt 2017

Dcérka ešte nechodí do škôlky, takže zatiaľ zábavnú príhodu nemáme, ale Duplo škôlke by sme sa potešili, aby sme si to nacvičili, keď nastúpi 😉

catieb
28. okt 2017

Nasa Laura chodi do skolky od septembra, cakali sme ze rano bude plac a nariekanie, ale ona to super zvladla a do skolky sa tesi...akurat tam nechce moc jedavat...vtipna prihoda, pridem po nu do skolky a pytam sa ci dnes nieco jedla a ona ze ano mami, cajik 😂

retiazka
28. okt 2017

Moja malá Zarka je strašne milá a do škôlky chodí veľmi rada.Zaciatky neboli najľahšie,lebo sa jej nechcelo veľmi spávať,ale už si zvykla.Pan čelka Roxanka(tak ju volá Zarka 😀)je naša kamarátka sa raz mužovi sťažovala,že Zarka by mohla hovoriť trochu tichšie.(Je pravda,že hovorenie potichu jej veľmi nejde,a občas jej poviem švagrová,kto videl film s Hanzlíkom,ktorý hovorí veľmi nahlas tak by hneď pochopil prečo)No a muž jej na to hovorí:Nooo veď my jej každý deň doma hovoríme,že Zarka v škôlke sa má hovoriť len nahlas,doma môžeš potom potichu 😁Samozrejme,že to myslel zo srandy,ale dodnes sa všetci na tom bavíme 😂A raz mi malá doma vraví,že mami na spánku mám radšej Evičku,Radka stále len kávu chlípe 😅

sisi208
28. okt 2017

Náš Alexík je čerstvý škôlkarik, nastúpil teraz od septembra. Prvý týždeň bol náročnejší, plač bol každý deň ☹ teraz si už ako tak zvykol, len stále si myslí, že tam bude spať aj večer 😀 keď ho ideme vyzdvihnúť po olovrante hneď sa pýta už večer nejdeme do škôlky? neviem prečo...ale stále prinesie aj nejakú vtipnú ,,hlášku" mala by som si ich začať zapisovať... 🙂 🍀

elsyk12
28. okt 2017

Dcerka chodi od dva a pol roka do skolky a nastastie sa jej tam od zaciatku paci, hned v prvy den zavelila v satni, mami ahoj ja som velka idem tam sama ty chod domov ☺

ella282
28. okt 2017

Filipko so svojou láskou Veronikou v škôlke, kde hrávajú divadielko a vymýšľajú všelijaké scénky, posledná bola ako sa hrali na mimoňovcov 🙂

revicka
28. okt 2017

V septembri nastúpil do škôlky, takmer celý mesiac preplakal. V škôlke nie - tam bol chlap.
Zlomilo sa to, keď sa zamiloval - chlap.
Dostal cukríčky: "...rozdelíš sa so Saškou?"
"Maminka ja už nemilujem Sašku, teraz milujem Mišku!"
"Hm...aha.. a rozdelíš sa s ňou?"
"Nie." Hm, chlap.
Skladá, rozoberá, montuje, búra. Lego je najviac. Je to skrátka chlap.

monnik
28. okt 2017

Nasej Lucky sa po 2 dnoch skolke pytam:
"No co Luci, uz mas v skolke daku kamaratku?"
Lucka: "ano uz mam kamaratky"
"A ako sa vola?"
Lucka: "ucitelky"

lucanka49
28. okt 2017

Naša Eliška veľmi rada chodila práve kvôli pani učiteľke do škôlky 💕

atinkaa
28. okt 2017

My posielame jesenne pozdravy z nasej skolky🎃 a kedze sme mali pisat vtipne skolkove zazitky, tak len dodavam, ze kresbicky posiela moja "stara kost"😂 taky si totiz moje ditko vybralo nazov ku kostrovemu kostymu na haloween v skolke, samo od seba😍

zuzka_zabka
28. okt 2017

Môj malý je veľký introvert, problém v cudzom prostredí, s cudzími ľuďmi. Do škôlky chodil (aj stále chodí) veľmi nerád. No od prvej triedy si ho vyhliadla jedna spolužiačka. Každé ráno keď vošiel do triedy sa na neho vrhla s krikom Riškooo. On chudák len držal, nechal sa odviezť ďalej a nič nevravel. Po dvoch rokoch nám zahlásil: ja sa ožením s Ivankou 😂 Tak už má prvú frajerku 😊

huahua
28. okt 2017

Môj syn nastupil do škôlky ako stvorrocny a zo začiatku bojkotoval uplne všetko. Papanie, cikanie, hranie, spinkanie. Učiteľky na neho netlacili, nechali ho "pozorovať" (nastupil uz do zabehnutej triedy) a raz ked sa go pani učiteľka spýtala: "Filipko, ideš ds nami cvičiť?" Tak jej otravene zahlásil: "No ak ti to urobí radosť, tak ja teda idem."😁

lenosko
28. okt 2017

Spominam si teraz len na jednu situaciu, ked si maly nevedel zapamatat (alebo zle pocul?) spoluziakove meno. Namiesto Branko, mu cely den hovoril Granko. A to bolo same Granko pod sem, Granko ukaz, aha aj Granko ma take, Granko mi pozical... A nakoniec cez cely dvor krici Ahoooj Grankooo, idem uz domooov! 😀

krokodilkajmanka
28. okt 2017

My ešte do škôlky nechodíme, ale navštevujeme materský klub, čo je taká predpríprava 🙂 je to podobné, akurát, že sme tam aj my, maminky. O veselé príhody tam veru nie je núdza. Dcérka je také tichšie stvorenie, nekričí, neberie hračky iným deťom. Ale keď jej zoberú, ej, to je kriku. Tak aj minule si naložila do kočiarika plyšového psíka, a vozila si ho. Prišiel k nej rovnako starý chlapec a kočík jej vytrhol. Hneď sa spustila "siréna" 😀 chúďa chlapec, tak sa jej zľakol, že ostal ako obarený...hádam aj dýchať prestal 😀 tak sme tam priskočili, že reku vyriešime situáciu, s chlapcom tam bol otecko a začal mu dohovárať.. no keď videl, v akom šoku je chlapec, zmenil taktiku a hovorí mu: "vidíš, máš ponaučenie, už nebudeš brať iným hračky" 😂

jul17
28. okt 2017

No moja staršia dcérka už chodí tretí rok do škôlky. Prvý rok sme chodili skoro bez plaču, keď prišla domov nám rozprávala historky čo robili ostatné deti. Druhý rok sme plakali každé ráno keď som otvorila dvere, aby vošla do triedy - nazvala som to sindróm od dvier.😂 A teraz po prázdninách sa spýtala, že musí ísť do škôlky? Ja som jej vysvetlila že teraz ona bude veľká a bude učiť malé detičky na všetko. Po týždni sa spýta že nové detičky prečo sú také vysoké, veď nedotiahne keď im pomáha si dať pyžamko.

quetinka28
29. okt 2017

Dcerka prišla zo školky s balíčkom,pýtam sa kto Ti ho dal?Mikulaš?
Nie mami teta s rohami a svetielkami...

zuzikaa29
29. okt 2017

Nase deti do skolky este nechodia, no dcerka sa akurat minuly tyzden nahodne s ockom a jeho kamaratom zastavila v jednej skolke, kde sa jej hned velmi pacilo, kedze tam bolo vela deti. Ked som sa jej pytala, ci pojde zajtra zas, hned ochotne suhlasila, ale len s ockom. Uz sa tesim, ako budeme mat dalsi rok teda dvoch skolkarov :D

aknicul
29. okt 2017

nasa kaja nastupila teraz v septembri ako 4 rocna prvy krat do skolky s uz zabehnutou triedou druhakov s par novymi detmi ako ona. este pocas leta dostala celenku s velkou kvetinou, a podla nej si vymyslela, ze sa vola ruza. prvy skolkarsky den sa vyfesakovala, nasadila novu celenku. ked som dosla na obed po nu, ucitelka sa smiala, ze im tam narobila trochu zmatok 🙂 ked ju oslovila kajka, tak jej povedala, ze sa vola ruža a trvala na svojom. ucitelka teda pozerala do zoznamov, tam jej prevysovala jedna karolina, ale chybala jedna ruza (ruzenka?). volala teda kolegyniam do kancelarie, aby prezreli zoznamy, ze im zabudli zapisat do triedy jednu ruzu 🙂
dalsie dni si zase zacala hovorit mašla, a spoluziaci ju tak vsetci nazyvali, rodicom o nej rozpravali ako o masle a rodicia presviedcali svoje deti, ze si vymyslaju, lebo take meno nie je, dalsi zase, ze ich dieta zle poculo, dalsia mama sa ma pytala, ci to je odvodene od máša 🙂 s pani ucitelkou sme sa nakoniec dohodli, ze detom vysvetli, ze to len v ramci fantazie a hry sa tak vola 🙂

terezka2683
29. okt 2017

Tiez sme zacali od septembra ,, skolkarit,, ale zial po mesiaci sme tam ochoreli az tak ze sme skoncili v nemocnici ☹. Mala sa vsak uz velmi tesi ked opat nastupi a lego skolka by ju tiez potesila lebo zboznuje lego hracky hlavne tie s panacikmi 🙂

katkeska
29. okt 2017

u nas je skolka samostatna kapitola zivota 🙂)) nas synator nema rad hluk, velmi som cakala ake budu jeho reakcie, predsa len 20 deti, kazde sa s nicim inym hra kazde nieco ine rozprava, krici, atd....tak som jedneho dna vyzvedala, ze ako to tam teda je - no a vyriesil si to po svojom - vraj ked to uz nemoze vydrzat, zapcha si usi a caka, kym to nevyriesi pani ucitelka (predsa len je na voči hluku asi kusok odolnejsia 🙂)))

campanita
29. okt 2017

Jednoznačne Mikuláš a polievanie umelého Vianočného stromčeka, keď mal Oliver 2 roky. 🙂 tieto momenty sú už zvečnené v rodinnom fotoalbume. Mám rada toto predvianočné obdobie a teším sa na Vianočnú besiedku, kde môžem vidieť, aké pokroky Oli spravil a byť naňho hrdá. No samozrejme sa usmievam a len tak-tak udržím slzy dojatia. A tie rozžiarené očká, keď nás hľadá medzi všetkými rodičmi a zbadá, že sme tam a prišli ho podporiť. Našu škôlku máme radi, pretože spolupracuje s rodičmi a pripravuje nám skvelé zážitky s deťmi: tekvičková párty, šarkaniáda, vianočná besiedka, deň matiek, dni športu a iné.

anibrano
29. okt 2017

Nakolko dcerka bude mať ešte len 2,5 roka, tak ešte nechodí, ale máme škôlku hned pri paneláku a ked započuje, že sú deti vonku, tak ideme na balkón a pýta sa na ruky aby ich videla. A potom to začne....že aj ona tam chce ísť, k detičkám...hrať sa s nimi..No snáď sa nm podarí, keď bude mať 3, aby aj ju zobrali. potom bude spokojná.

arwent
29. okt 2017

Moja mala bude mat az na vianoce 3 roky a kedze som na rodicaku s malym tak mi ju nevzali do skolky pritom kazdy den sa na nu pyta. Strasne rada by tam chcela byt koli susedkam 😔

kessinka
29. okt 2017

Syn chodí do škôlky teraz od septembra, zážitkov veru veľa. Najviac sa mi ale ráta, keď sme už od škôlkovej brány zo 200 metrov a zbadá nejakú mamimu idúcu oproti nám, tak beží späť k škôlke a zakričí spolužiakovi či spolužiačke, že už ide jeho mamina pre neho/ňu 🙂

tomajka
29. okt 2017

My ešte zatiaľ nechodíme už možno od januára začneme. Vtedy by sme mali mať 2,5 r. Stále chodíme okolo škôlky synček sa teší na detičky na preliezky. Stále keď stretneme detičky zo škôlky na prechádzke tak sa pozeráme na nich a syn povie že pôjde do škôlky vtedy keď nebude mať plienky už. 😂

janettan
29. okt 2017

Vo štvrtok som prišla pre synčeka do MŠ a ako si upratoval po sebe hračky, tak ho spolužiačka pobozkala na líčko. "Fíha, to sa s tebou krásne rozlúčila, asi ťa má rada, však?" a on mi odpovedal: "Pobozkala ma, pobozkala ... ale to nemôže! Nám včera pani učiteľka zakázala bozkávať dievčatá!" .... "A tebe sa ktorá páči, ktorú si už pobozkal?" pýtam sa ho. Odpoveďou mi bol zahanbený výraz 4 ročného chlapčeka 🙂

evasarlota
29. okt 2017

Skolka nas este len caka, v januari, zatial so o nej citame v knizkach a rozpravame sa. Bola by som rada keby sa syncek do skolky tesil, nechcem ale aby mal prilisne ocakavania, ze vsetko bude len super. Inak by bol sklamany a to nechcem. Chcem aby si nasiel kamaratov, aby si oblubil pani ucitelku, aby sa trochu osamostatnil a zacal jest. Ked to skolka dokaze budem ju nosit na rukach 😂🤗✊🏻😎😁 Budem sa tesit z jeho vytvarnych dielok a rozpravania, co vsetko zazil. Ved je to najlrajsie obdobie, ziadne ulohy, len radost s hry a priatelstiev. Nemam iluzie, ze nebudu aj tazke dni. Mne je uz dnes pri myslienke na to smutno. Doteraz sme cele dni travili spolu. Ale viem, ze obom nam prospeje tato velka zmena ktora nas caka. Lego Duplo Skolka je krasna hracka, verim ze po nej siahne vela mamiciek, ktorych dedicky skolka este len caka alebo je to ich oblubene miesto.

tanihy
29. okt 2017

Nataska síce chodí do škôlky len od septembra, ale viac je doma ako tam keďže vždy ju chytne nejaký ten soplik. Najradšej na škôlke ma, keď sa tam môže hrať. Príhodu žiaľ nenapisem žiadnu keďže nám nikdy nechce povedať, čo sa v škôlke deje. Maximálne keď od nej počujem ako sa hra v izbe a hovorí babikam: "Deticky nebijeme sa o hracky!" alebo keď nám povie, že "Nataska nezatvorila ocka " kedy teda vieme z toho usudit, že nespinkala na obed 🙂

lenemmka
29. okt 2017

@bara_lego dlho som premyslala akym prispevkom prispiet do tejto sutaze.mame sice doma skolkarku,no do skolky ju to velmi netaha a najvacsiu radost v ociach ma ked nas zbada vo dverach skolky,ked po nu prideme.Kedze dcerka je Duplo maniak🙂 a v nasej skolke duplo nemali,rozhodli sme sa,ze do nasej skolky kupime duplo s nadejou,ze tam dcerka bude radsej.odvtedy vzdy ked prideme do skolky po dcerku,pocujeme "zvuky"lego kociek.pani ucitelka nam viackrat potvrdila ze duplo je v skolke ta naj hracka a takmer kazde dietatko bezi ku legu hned po prichode do skolky.a ci to pomohlo nasej dcerke pri vyrovnani sa s tym,ze musi chodit do skolky?bohuzial nie,ale mozno by sa jej skolka viac zapacila,ak by sme mali doma takuto krasnu duplo skolku 🙂